nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-09-24

12:56
Φυσικά απο τύχη δεν είμαι στη θέση των ρομά. Και είμαι πραγματικα ευγνώμων για αυτό. Οσο εχω πεί ουκ ολίγες φορές οτι δεν μισώ εκ γενετης τους ρομά, οσο μισώ την παραβατικότητά τους και τον τρόπο ζωής τους απο νεαρή ηλικία. Εχω πει πολλάκις πως αναγνωρίζω πολύ καλά οτι ενα ποσοστό της ρομά κοινότητας ξεφεύγουν απο τα τσαντίρια και χτίζουν την ζωή τους, και αυτούς πραγματικά τους επαινώ, τους σέβομαι και τους βλέπω ως ανθρώπους που παρα τα δεινά και τις καταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν, νικήσανε με τόλμη και θέληση, άρα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα.Αν έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι από τύχη δεν είσαι (είμαι, είναι, είμαστε, κ.λπ....) στη θέση τους, θα δεις τα πράγματα διαφορετικά.
Ε, σε αλλη διάσταση. Οχι αυτην εδώθεΣε άλλη διάσταση. Θα χαμηλώσει λίγο το κεφάλι...
Δεν είναι οποιον πάρει ο διάβολος. Είναι θέμα γαλούχησης. Θα φέρω τον εαυτό μου ως παράδειγμα (δε θέλω να αγγίξω οικογένειες επι αυτού του θέματος). Όποτε έκανα χοντρές μαλακίες, έπεφτε σφαλιάρα. Και πολύ καλά έκανε. Έχω βρεθεί στη θέση να κλέβω κάτι αξίας απο μαγαζί γιατι ημουν ανεγκέφαλο μικρούλι, και ορθώς οι γονείς μου μου έριξαν μια δυνατή ο καθένας και με στειλανε να απολογηθώ.Μέσα σ' αυτούς που γνωρίζουν την παραβατικότητα των ρομά είμαι. Αλλά άλλο αυτό κι άλλο "σηκώνω χέρι" κι όποιον πάρει ο διάβολος. Ισχύει για όλους αυτούς. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά...
Αν δεν μου ρίχνανε οι γονείς μου, θα μου έριχνε ο αλλος ανθρωπος, και πολύ καλά θα έκανε.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά του "σηκώνω χέρι αποκλειστικά και μόνο γιατι ειναι ρομά" και "σηκώνω χέρι για να υπερασπιστώ τα πράγματά μου"
Κακώς. Με το gentle parenting φτάσαμε στην αισχρότητα αυτής της γενιάς, οπου λείπουν τρόποι, παιδεία και καταλύονται βασικοί θεσμοί.Την μπάτσα...δεν την ρίχνει κανείς. Ούτε γονέας, ούτε κανείς.
Οχι. Αγνωστικιστής προς Άθεος είμαι...Χριστιανός είσαι, έτσι δεν είναι ; Ο Πατέρας μας μπάτσες μάς δίνει ;
Ο Πατέρας μας προστάτεψε την ιερόδουλη που απατούσε τον συντροφο της απο λυντσάρισμα. Τι σημαίνει αυτό;
Οτι πρέπει να λυντσάρουμε τις ιερόδουλες και τις άπιστες; Βεβαίως και όχι
Οτι πρέπει να απαλοιφεί κάθε ευθύνη απο εκείνη την γυναίκα και να συνεχίσουμε να την σεβόμαστε; Ούτε...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

25-09-24

12:59
Προσωπικά όταν βλέπω "χέρια να σηκώνονται", για οποιοδήποτε λόγο, μην "την είδατε"...
Πάντως, neare μου, άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ. Θέλω να πιστεύω ότι δε σε αντιπροσωπεύει. Ούτε αυτή, ούτε αυτά που λες...
Καλή συνέχεια
Πάντως, neare μου, άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ. Θέλω να πιστεύω ότι δε σε αντιπροσωπεύει. Ούτε αυτή, ούτε αυτά που λες...
Καλή συνέχεια
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

25-09-24

13:01
προσωπικα οταν βλεπω "χερια να απλωνονται" σε κοπελες, μην με ειδατεΠροσωπικά όταν βλέπω "χέρια να σηκώνονται", για οποιοδήποτε λόγο, μην "την είδατε"...

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-09-24

13:02
Τα λεγόμενα μου με αντιπροσωπεύουν γιατι εγώ τα γράφω. Αν αισθάνομαι οτι καλώς έπραξε κάποιος, θα του πώ καλά έκανες...Πάντως, neare μου, άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ. Θέλω να πιστεύω ότι δε σε αντιπροσωπεύει. Ούτε αυτή, ούτε αυτά που λες...
Και θα το στηρίξω εννοείται με επιχειρήματα, όπως έκανα τώρα.
Οσον αφορά τη φωτογραφία μου, φυσικά και δε με αντιπροσωπεύει. Ομως θα την αλλάξω όταν θέλω εγώ και σε ότι θέλω εγώ.
Συγνώμη κι ολας...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

25-09-24

13:17
Χριστίνα, σε γενικές γραμμές κι εγώ κατά της βίας είμαι, αλλά δεν θα κάτσουμε να μας απαυτώσουν κιόλας... Κι όπως ξες πολύ καλά, οι συγκεκριμένοι ποντάρουν στον φόβο μας.Προσωπικά όταν βλέπω "χέρια να σηκώνονται", για οποιοδήποτε λόγο, μην "την είδατε"...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

13:25
Κοίταξε Ηλία...τα ανάποδα ίσια δεν πρόκειται να τα δω. Ούτε θα επικροτήσω τη σφαλιάρα σ' ένα παιδί...Ό,τι κι αν έκανε. Και στην τελική, θα μπορούσε να "δοθεί μια" στο χέρι που πήγε ν' αρπάξει κάτι απ' το τραπέζι...Σφαλιάρα ; Δε θα "τρώει" αρκετές νομίζεις ; Ήδη ; Χειρότερο γίνεται...Χριστίνα, σε γενικές γραμμές κι εγώ κατά της βίας είμαι, αλλά δεν θα κάτσουμε να μας απαυτώσουν κιόλας... Κι όπως ξες πολύ καλά, οι συγκεκριμένοι ποντάρουν στον φόβο μας.
Άντρας με άντρα να πλακωθούν, άντε και να το δεχτώ. Πήγε να σε κλέψει, αντέδρασες, οκ. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό. Και το ξέρεις...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

25-09-24

13:34
Ούτε το επικροτώ ούτε θα το έκανα, όμως δεν ξες πώς ακριβώς έγινε το σκηνικό. Και ξες πολύ καλά ότι μερικές φορές γίνονται τόσο επίμονα που δεν φεύγουν με τίποτα. Ε, στον προσωπικό σου χώρο μπήκε, κάπως πρέπει να φύγει.Κοίταξε Ηλία...τα ανάποδα ίσια δεν πρόκειται να τα δω. Ούτε θα επικροτήσω τη σφαλιάρα σ' ένα παιδί...Ό,τι κι αν έκανε. Και στην τελική, θα μπορούσε να "δοθεί μια" στο χέρι που πήγε ν' αρπάξει κάτι απ' το τραπέζι...Σφαλιάρα ; Δε θα "τρώει" αρκετές νομίζεις ; Ήδη ; Χειρότερο γίνεται...
Άντρας με άντρα να πλακωθούν, άντε και να το δεχτώ. Πήγε να σε κλέψει, αντέδρασες, οκ. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό. Και το ξέρεις...
Και για να μιλήσω με παράδειγμα, πριν χρόνια έκανα τσιγάρο έξω από τη δουλειά μου και ήρθε ένα γυφτάκι (καμιά 14 χρονών) να μου ζητήσει τσιγάρο. Δεν του έδωσα και καθόταν όρθιο με μαγκιά σε απόσταση αναπνοής από εμένα και δεν έφευγε. Αναγκαστικά σηκώθηκα και του κόλλησα μούρη, οπότε έφυγε. Αν έκανε καμιά μαγκιά, τι έπρεπε να κάνω; Να γυρίσω το άλλο μάγουλο;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

13:41
Να ξαναπώ ότι υπήρχε επιλογή ; Μια στο χέρι. Αυτό άρπαξε..."Σφαλιάρα που του 'φυγε το κεφάλι" ; Τώρα τί συζητάμε, ακριβώς ; Τί λέμε ;Ούτε το επικροτώ ούτε θα το έκανα, όμως δεν ξες πώς ακριβώς έγινε το σκηνικό. Και ξες πολύ καλά ότι μερικές φορές γίνονται τόσο επίμονα που δεν φεύγουν με τίποτα. Ε, στον προσωπικό σου χώρο μπήκε, κάπως πρέπει να φύγει.
Στο στρατό δεν ήθελες να χώσεις μπουνίδια, σ' αυτούς που σου έκαναν τη ζωή δύσκολη ; Που (σε) μείωναν κ.λπ. ; Ή μετέπειτα στη ζωή σου ; Έχει συμβεί, λοιπόν. Εκεί πως αντέδρασες ; Και, το βασικότερο, ποιόν είχες απέναντι ; Άντρα (σαν ήσουν άντρας...) ή παιδί (σαν ήσουν παιδί...) ;Και για να μιλήσω με παράδειγμα, πριν χρόνια έκανα τσιγάρο έξω από τη δουλειά μου και ήρθε ένα γυφτάκι (καμιά 14 χρονών) να μου ζητήσει τσιγάρο. Δεν του έδωσα και καθόταν όρθιο με μαγκιά σε απόσταση αναπνοής από εμένα και δεν έφευγε. Αναγκαστικά σηκώθηκα και του κόλλησα μούρη, οπότε έφυγε. Αν έκανε καμιά μαγκιά, τι έπρεπε να κάνω; Να γυρίσω το άλλο μάγουλο;
ilias90
Περιβόητο μέλος

25-09-24

13:44
Ναι, εκεί όμως δεν μου επιτέθηκαν σωματικά. Αλλοίμονο αν αφήνουμε τους θρασύτατους εγκληματίες (ή τους εκκολαπτόμενους) να απλώνουν χέρι πάνω μας. Τι πάει να πει αυτό, επειδή είναι παιδί θα κάτσεις να τις φας;Στο στρατό δεν ήθελες να χώσεις μπουνίδια, σ' αυτούς που σου έκαναν τη ζωή δύσκολη ; Που (σε) μείωναν κ.λπ. ; Ή μετέπειτα στη ζωή σου ; Έχει συμβεί, λοιπόν. Εκεί πως αντέδρασες ; Και, το βασικότερο, ποιόν είχες απέναντι ; Άντρα (σαν ήσουν άντρας...) ή παιδί (σαν ήσουν παιδί...) ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

13:52
Μα και παραπάνω δεν άπλωσε χέρι, δεν απείλησε σωματικά...Πήγε "να βουτήξει" ένα κινητό. Και πόσο είπαμε ότι ήταν ; 8, 9 περίπου ;Ναι, εκεί όμως δεν μου επιτέθηκαν σωματικά. Αλλοίμονο αν αφήνουμε τους θρασύτατους εγκληματίες (ή τους εκκολαπτόμενους) να απλώνουν χέρι πάνω μας. Τι πάει να πει αυτό, επειδή είναι παιδί θα κάτσεις να τις φας;
Δηλαδή ο μόνος τρόπος τρόπος να εμποδιστεί ένας...εκκολαπτόμενος είναι "να τις φάει". Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Μάλιστα...
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

13:57
Κοντα 10 χρονων οφειλει να γνωριζει αν κατι ειναι σωστο η λαθος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

13:59
Άσχετο...Σαφώς και το ξέρει ότι είναι κακό. Αλλά αυτά τα παραδείγματα έχει. Αυτά βλέπει. Οπότε το θεωρεί και, κάπως, φυσιολογικό ή φυσικό κι επόμενο το να κλέψει...
ilias90
Περιβόητο μέλος

25-09-24

14:07
Εγώ εξήγησα γιατί δεν μπορούμε να είμαστε κατά της βίας σε κάθε περίπτωση (εκτός αν θέλουμε να γίνουμε θύματα.) Είπα, δεν θα αντιδρούσα έτσι, αλλά μπορώ να καταλάβω και κάποιον που τον έχουν τρελάνει πάμπολλες φορές γύφτοι.Μα και παραπάνω δεν άπλωσε χέρι, δεν απείλησε σωματικά...Πήγε "να βουτήξει" ένα κινητό. Και πόσο είπαμε ότι ήταν ; 8, 9 περίπου ;
Δηλαδή ο μόνος τρόπος τρόπος να εμποδιστεί ένας...εκκολαπτόμενος είναι "να τις φάει". Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Μάλιστα...
Στην τελική, δεν ευθύνομαι εγώ για τη συμπεριφορά του παιδιού, αλλά οι γονείς του, οι οποίοι δεν δίνουν δεκάρα και το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Αλλά θα πρέπει να μάθουν (αφού το οργανωμένο κράτος αδιαφορεί) να μην απλώνουν τα ξερά τους στην περιουσία μας και σε εμάς τους ίδιους, από εμάς τους ίδιους δυστυχώς.
Και αυτό το τελευταίο είναι γενικό, δεν πάει στο παιδί.

25-09-24

19:11
welll, αυτο ειναι καλο trollingΑς είναι. Τουλάχιστον οι Ναζί βοηθούσαν τους Έλληνες οι οποίοι τους βοηθούσαν και αυτούς (ρουφ, πληροφοριοδότες, κλπ). Ενώ ο ρομά θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα, οσο ανθρωπιστής και να είσαι, αμα έχεις κάτι αξίας πάνω σου που θέλει και δαύτος. Και το γνωρίζεις καλά, γιατι δε περνάς καν απο περιοχή με ρομά![]()
Είμαι λίγο έγκυος όχι πολύ.Με βαπτίζεις με πολλούς χαρακτηρισμούς, με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση, με τα κλασσικά άλματα λογικής (λέμε τώρα, λογική) και τις γραφικές αριστερές επικλήσεις στο συναίσθημα.
Φασίστας δεν είμαι, γιατί, πολύ απλά, ο φασισμός είναι ένα κράμα εθνικισμού και σοσιαλισμού. Εθνικιστής έχω πάμπολλες φορές δηλώσει ότι δεν είμαι, αφού δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα με το έθνος (όχι ότι έχω κάποιο θέμα με τους εθνικιστές, μην παρεξηγηθώ. Χίλιες φορές καλύτεροι από τους αριστερούς.) Απλά δεν είμαι ρε παιδί μου. Έπειτα τον σοσιαλισμό έχω επίσης πάμπολλες φορές πει πόσο τον αντιπαθώ. Αυτό που μπορείς να με κατηγορήσεις αν θες είναι ότι είμαι υπέρ της μοναρχίας, όπως δήλωσα και στο παρόν νήμα. Είμαι επίσης Χριστιανός και υπερσυντηρητικός.
Τώρα για τις άλλες ανοησίες και ανυπόστατες κατηγορίες σου, ποτέ δεν μίλησα για πογκρόμ κοινωνικών ομάδων. Όσον αφορά στους ομοφυλόφιλους, έχω ισχυριστεί ότι είμαι κατά της υιοθεσίας, όπως επίσης και κατά της παλαβομάρας που αφορούν σε αυτοπροσδιορισμούς, ρευστότητες των φύλων κ.λπ. Μην αποκαλείς «φασίστα» όποιον δεν είναι υπέρ της πολύχρωμης ατζέντας. Για τους γύφτους έχω πει απλά ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμόζονται οι νόμοι και να μην μένει στο απυρόβλητο η εγκληματικότητά τους. Τέλος, για τους λάθρο είπα ότι πρέπει να απελαθούν γιατί είναι παράνομοι.
Αυτά και πολύ ασχολήθηκα.
Ο φασισμός δεν είναι εθνικισμός και σοσιαλισμός. Ο σοσιαλισμός μπήκε στο brand name επειδή τότε τα σοσιαλιστικά κινήματα είχαν μεγάλη απήχηση.
Χαρακτηρίζεται από στοχοποίηση και δημιουργία αποδιοπομπαίων τράγων, καταστολή όσων λένε το αντίθετο από το καθεστώς (το εχεις γραψει ότι πρεπει να απαγορευτεί σε ατομα σαν εμενα να γράφουν), καθαρότητα φυλής, παρόλο που έχω σε εχω διορθώσει πολλές φορές, επιμένεις. Η φυλη ειναι η επιπεδη γη της βιολογίας.
Για να επιμένεις, ή δεν είσαι ενημερωμένος ή μαλλον είσαι λίγο...οπαδός των παραπάνω φασιστικών ιδεών. Ποντάρω στο δεύτερο.
Φασιστική πρακτική η μαζική δίωξη που εχεις εκφράσει ξεκάθαρα ότι θες να εφαρμοστεί για τους λαθρο. Ακόμα και η λεξη που χρησιμοποιείς, είναι πρακτική απανθρωποποίησης, λες και είναι λαθραία προϊόντα.
Στο αστικό σύστημα που έχουμε, υπάρχουν συμβάσεις που δεν επιτρέπουν τις μαζικές απελάσεις που θες για τους μετανάστες. Σε φασιστικό καθεστώτα γινόντουσαν τα παραπάνω. Όπως επιπλέον, ο νόμος εφαρμόζεται ατομικά όχι συλλογικά. Δεν ξερω τι εννοείς με το αυστηρή εφαρμογή του νόμου για τους ρομα. Η εφαρμογή του νόμου δεν πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα άτομα με τον ίδιο τρόπο ? Θες ειδική διάκριση για τους ρομα ?
Again, έμμεσα γράφεις για συλλογική ευθύνη λόγω καταγωγής. Μάντεψε ποιοι το έκαναν και πότε.
Για τους λοατκι, ξανά, επιλεκτική μεταχείριση συγκεκριμένων ατόμων. Δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι. Καλά παιδιά αλλά δεν μπορούν να υιοθετούν. Συν τα περί αφύσικων ανθρώπων που εχεις γράψει.
Όχι, τα παραπάνω δεν έχουν φασιστική χροιά ή χρώμα. Τα φασιστικά καθεστώτα δεν στοχοποιήσουν ομοφυλόφιλους, ρομα, Εβραίους, πολιτικά αντιφρονούντες, δεν έκαναν μαζικές απελάσεις. Όλα τα παραπάνω δεν ειναι φασισμός, αλλά λογική και προστασία για το έθνος μας.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

19:33
Γιατί δε περνάς απο περιοχή ρομά; θα μας πείς;welll, αυτο ειναι καλο trolling
"Ξέρω οτι μου είπες οτι δε θεωρεις τον εαυτό σου φασιστα, αλλα είσαι φασίστας γιατι εγώ είπα οτι είσαι"Για να επιμένεις, ή δεν είσαι ενημερωμένος ή μαλλον είσαι λίγο...οπαδός των παραπάνω φασιστικών ιδεών. Ποντάρω στο δεύτερο.
ακούγεται φασιστικό αυτό

Eίμαστε εθνικιστές γιατι λατρεύουμε την χώρα μας. Είμαστε σοσιαλιστές γιατι αγαπούμε τον λαό μας.Ο φασισμός δεν είναι εθνικισμός και σοσιαλισμός. Ο σοσιαλισμός μπήκε στο brand name επειδή τότε τα σοσιαλιστικά κινήματα είχαν μεγάλη απήχηση.

25-09-24

19:42
Δεν θα πεσω στην παγίδα σου νεαρό τρολΓιατί δε περνάς απο περιοχή ρομά; θα μας πείς;
"Ξέρω οτι μου είπες οτι δε θεωρεις τον εαυτό σου φασιστα, αλλα είσαι φασίστας γιατι εγώ είπα οτι είσαι"
ακούγεται φασιστικό αυτό
Eίμαστε εθνικιστές γιατι λατρεύουμε την χώρα μας. Είμαστε σοσιαλιστές γιατι αγαπούμε τον λαό μας.

nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

19:49
Kαι συ περίεργο τρολ είσαι δεδομένου των ψεμάτων σου για τις σπουδές σου μονο και μόνο για να έχεις ένα τσικ ψευδής αυθεντίας στις ψευδοβιολογικές μπούρδες κάνοντας το αφύσικο φυσικό και προσπαθώντας να διατυπώσεις πως τους ανθρώπους δεν τους χωρίζει τίποτα.Δεν θα πεσω στην παγίδα σου νεαρό τρολΠερίεργο trolling (κνιτης, εθνικιστής με αβαταρ τον ζωγράφο
)
Όσο για το κνιτης, πιο πολύ ελευθέριος σταυρίδης, παρά τρολ. αλλα εσύ ξέρεις καλύτερα απο εμενα

και αν όντως είσαι βιολόγος είσαι ενας πολύ κακός δεδομένου του οτι αλλάζεις συνέχεια απόψεις. Όποτε βολεύει χρησιμοποιείς οτι οι άνθρωποι είναι ζώα και όποτε βολεύει χρησιμοποιείς οτι υπάρχει ξεκάθαρη διαχώριση ζώου απο εξελιγμένο άνθρωπο.
Συν τα πολλαπλά φύλλα αλλα αυτό είναι ιστορία για άλλη ώρα φιλτατε

25-09-24

19:52
Μα σου ειπα οτι εχεις δικιο, δεν ειμαι. Ψέματα λέω.Kαι συ περίεργο τρολ είσαι δεδομένου των ψεμάτων σου για τις σπουδές σου μονο και μόνο για να έχεις ένα τσικ ψευδής αυθεντίας στις ψευδοβιολογικές μπούρδες κάνοντας το αφύσικο φυσικό και προσπαθώντας να διατυπώσεις πως τους ανθρώπους δεν τους χωρίζει τίποτα.
Όσο για το κνιτης, πιο πολύ ελευθέριος σταυρίδης, παρά τρολ. αλλα εσύ ξέρεις καλύτερα απο εμενα
και αν όντως είσαι βιολόγος είσαι ενας πολύ κακός δεδομένου του οτι αλλάζεις συνέχεια απόψεις. Όποτε βολεύει χρησιμοποιείς οτι οι άνθρωποι είναι ζώα και όποτε βολεύει χρησιμοποιείς οτι υπάρχει ξεκάθαρη διαχώριση ζώου απο εξελιγμένο άνθρωπο.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

19:52
Θα περάσεις απο περιοχη ρομα εν τελει η τσαμπα ασχολούμαστε;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.893 μηνύματα.

25-09-24

20:01
Θα περάσεις απο περιοχη ρομα εν τελει η τσαμπα ασχολούμαστε;
Προφανώς και όχι, αυτονόητα πράγματα ρωτάς.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- exotic xo
- ayahuasca97
- chester20080
- J.Cameron
- Paragontas7000
- giannhs2001
- American Economist
- Libertus
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- fmarulezkd
- touvlo
- back2967
- Kate1914
- taketrance
- A350
- physicscrazy
- Ryuzaki
- Memetchi
- tsiobieman
- Scandal
- kalhkardia
- Dr. Gl. Luminous
- rafaela11
- Αλκίμαχος
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Joji
- konstantina1
- Μαυρίκιος
- Hecticism
- globglogabgalab
- fourkaki
- korlef
- iiTzArismaltor_
- johnsala
- jellojina
- Unboxholics
- linuxman
- Δροσουλίτης
- bibliofagos
- vasilis123321
- Γατέχων
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.