Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

25-09-24

08:47
Φώτη μου, τα αυτονόητα να λέμε ; Λίγη εμπειρία να έχει κάποιος από νοσοκομεία, δεν απορεί...Και γιατί φοβούνται θα προσθέσω εγώ. Οι Ρομα δρουν σε συμμορίες, δεν το έχουν σε τίποτα να βάλουν στο μάτι τους ανθρώπους που θα τους κάνουν μήνυση με στόχο να τους κάνουν κακό μετά.
Εδώ πριν μερικα χρονια είχα πάει με τον πατέρα μου στο Πειραιά για να βγάλουμε κάτι εισιτήρια και 3 γυναίκες Ρομα ζήτησαν από τον πατέρα μου χρήματα. Εκείνος, τους αρνήθηκε όμως συνέχισαν να τον ακολουθούν μιλώντας με επιθετικό ύφος. Στο τέλος τις απείλησε ότι θα πήγαινε στο λιμενικό που βρισκόταν πιο πέρα ώστε να τον αφήσουν ήσυχο.
Θυμάμαι, σαν είχα το γιο μου μικρό, τί γινόταν στο Παίδων με τους Ρομά. Μπούκαραν όλοι μαζί και γινόταν της τρελής. Ακόμα έτσι συμβαίνει. Και στα υπόλοιπα νοσοκομεία ίδιες συνθήκες...
Αν πάμε και προς επαρχία...Καλαμάτα, Πύργο, Ρίο, άσε...
Τί συζητάμε τώρα ; Έργο πού δεν το έχουμε ξαναδεί ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.893 μηνύματα.

25-09-24

08:53
Φώτη μου, τα αυτονόητα να λέμε ; Λίγη εμπειρία να έχει κάποιος από νοσοκομεία, δεν απορεί...
Θυμάμαι, σαν είχα το γιο μου μικρό, τί γινόταν στο Παίδων με τους Ρομά. Μπούκαραν όλοι μαζί και γινόταν της τρελής. Ακόμα έτσι συμβαίνει. Και στα υπόλοιπα νοσοκομεία ίδιες συνθήκες...
Αν πάμε και προς επαρχία...Καλαμάτα, Πύργο, Πάτρα, άσε...
Τί συζητάμε τώρα ; Έργο πού δεν το έχουμε ξαναδεί ;
Τα θυμάμαι και εγώ αυτά που λες, ειδικά στο Παίδων και στο Αττικόν γίνεται πανικός τα τελευταία 20 χρόνια, μπορεί και παραπάνω όμως μιλάω για τα χρόνια που έζησα εγώ ως παιδί. Είναι ένας από τους λόγους που έχουμε ιδιωτική ασφάλιση ως οικογένεια από το 2010 και μετά, δεν είναι να πήγαινες πλέον εκεί μέσα καθώς φοβάσαι για την ζωή σου πλέον. Κρίμα καθώς το δημόσιο σύστημα υγείας εκτός από το ότι αφέθηκε εσκεμμένα στην τύχη του από τις κυβερνήσεις έχεις και τους Ρομα να σχηματίζουν Ghetto μέσα στις μονάδες υγείας.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

25-09-24

09:03
Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια την περιπέτεια της μάνας μου. Δούλευε σαν υπάλληλος σε ένα μαγαζί και κάποιες ώρες το μεσημέρι ήταν μόνη της. Μία τέτοια ώρα μπήκε ένας γύφτος μία μέρα και της ζητούσε λεφτά. Η μάνα μου του έλεγε ότι δεν έχει, αυτός επέμενε να της δώσει και άρχισε να κοιτάει περίεργα το μαγαζί γύρω γύρω, φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να κλέψει ή να κάνει τίποτα χειρότερο. Η μάνα μου κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει με τσαμπουκά, του είπε «σήκω φύγε» και αυτός της είπε «να πάθεις καρκίνο εσύ και όλη η οικογένειά σου ρε π@τάνα», με τη μάνα μου να του απαντάει «να πάθεις καρκίνο εσύ και η δική σου ρε κ@λογυφτε» και ευτυχώς έφυγε.Εδώ πριν μερικα χρονια είχα πάει με τον πατέρα μου στο Πειραιά για να βγάλουμε κάτι εισιτήρια και 3 γυναίκες Ρομα ζήτησαν από τον πατέρα μου χρήματα. Εκείνος, τους αρνήθηκε όμως συνέχισαν να τον ακολουθούν μιλώντας με επιθετικό ύφος. Στο τέλος τις απείλησε ότι θα πήγαινε στο λιμενικό που βρισκόταν πιο πέρα ώστε να τον αφήσουν ήσυχο.
Γι΄αυτό δεν μπορούν καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε αυτοί εδώ μέσα, Φώτη. Και τουλάχιστον ο Τσέστερ είναι καλή ψυχή, παρά την αφέλειά του... Οι άλλοι είναι, Παναγιά μου βόηθα!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.893 μηνύματα.

25-09-24

09:13
Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια την περιπέτεια της μάνας μου. Δούλευε σαν υπάλληλος σε ένα μαγαζί και κάποιες ώρες το μεσημέρι ήταν μόνη της. Μία τέτοια ώρα μπήκε ένας γύφτος μία μέρα και της ζητούσε λεφτά. Η μάνα μου του έλεγε ότι δεν έχει, αυτός επέμενε να της δώσει και άρχισε να κοιτάει περίεργα το μαγαζί γύρω γύρω, φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να κλέψει ή να κάνει τίποτα χειρότερο. Η μάνα μου κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει με τσαμπουκά, του είπε «σήκω φύγε» και αυτός της είπε «να πάθεις καρκίνο εσύ και όλη η οικογένειά σου ρε π@τάνα», με τη μάνα μου να του απαντάει «να πάθεις καρκίνο εσύ και η δική σου ρε κ@λογυφτε» και ευτυχώς έφυγε.
Γι΄αυτό δεν μπορούν καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε αυτοί εδώ μέσα, Φώτη. Και τουλάχιστον ο Τσέστερ είναι καλή ψυχή, παρά την αφέλειά του... Οι άλλοι είναι, Παναγιά μου βόηθα!
Ξεκάθαρη ρατσίστρια, Ναζί και αντί LGBTQIGFTO++++++ η μητέρα σου, άκου εκεί να βρίσει τον Ρομα επειδή ήθελε να την κλέψει.
Πέρα από την πλάκα κάτι πρέπει να γίνει καθώς καθημερινά ακούμε περιστατικά βίας από τους Ρομα, πλέον όχι μέσα στα Ghetto τους αλλά στον αστικό ιστό και μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

09:14
Άσε...μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση (δημόσια υγεία...), γιατί τα νεύρα μου θα χορεύουν καρσιλαμά. Ήδη τόσα πληρώνουμε (όσοι εργαζόμαστε, χρόνια τώρα...) να πληρώνουμε και ιδιωτική ασφάλεια, γιατί για τις - εκάστοτε - κυβερνήσεις το θέμα "υγεία" είναι ναρκοπέδιο...Τα θυμάμαι και εγώ αυτά που λες, ειδικά στο Παίδων και στο Αττικόν γίνεται πανικός τα τελευταία 20 χρόνια, μπορεί και παραπάνω όμως μιλάω για τα χρόνια που έζησα εγώ ως παιδί. Είναι ένας από τους λόγους που έχουμε ιδιωτική ασφάλιση ως οικογένεια από το 2010 και μετά, δεν είναι να πήγαινες πλέον εκεί μέσα καθώς φοβάσαι για την ζωή σου πλέον. Κρίμα καθώς το δημόσιο σύστημα υγείας εκτός από το ότι αφέθηκε εσκεμμένα στην τύχη του από τις κυβερνήσεις έχεις και τους Ρομα να σχηματίζουν Ghetto μέσα στις μονάδες υγείας.
Σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία γίνεται πανικός μ΄ αυτούς. Όπως και στα δικαστήρια (στην Ευελπίδων, έχεις κι εσύ βρεθεί απ΄ έξω...) μια απ΄ τα ίδια γίνεται...
Ναι, ισχύει. Φαίνεται...Γι΄αυτό δεν μπορούν καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε αυτοί εδώ μέσα, Φώτη. Και τουλάχιστον ο Τσέστερ είναι καλή ψυχή, παρά την αφέλειά του... Οι άλλοι είναι, Παναγιά μου βόηθα!
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.701 μηνύματα.

25-09-24

10:12
Η λύση (αρχικά) είναι να έχουμε νόμους οχι απαραίτητα πιο αυστηρούς αλλά πιο λογικούς και αυτό ισχύει για όλους οχι μόνο για τους Ρομά.
Για να μείνει κάποιος φυλακή ειδικά για περισσότερο από λίγους μήνες πρέπει να σκοτώσει, να βιάσει, να είναι τρομοκράτης ή να κάνει ένοπλη ληστεία σε τράπεζα.
Αλλά δεν γίνεται να σε πιάνουν πολλές φορές για μικροαδικήματα και κάθε φορά να σε αφήνουν στο χαλαρό επειδή έκανες μικροαδίκημα ή επειδή επέστρεψες τα κλοπιμαία, δεν είναι λογικό αυτό. Αν ο νόμος ήταν ότι μετά την 2-3η φορά που σε πιάνουν για το ίδιο αδίκημα έχει αυτόματα προφυλάκιση και δεν υπάρχει αναστολή ούτε πρόωρη αποφυλάκιση θα βελτίωνε πράγματα στην μικροεγκληματικότητα βέβαια μάλλον δεν χωράνε όλοι αυτοί στις φυλακές.
Ο Χρυσοχοίδης ανέφερε κάτι σχετικό αλλά αυτό είναι αρμοδιότητα του υπουργείου δικαιοσύνης οχι δική του.
Ταυτόχρονα όμως, για να έχει κάποιο αποτέλεσμα, πρέπει πραγματικά να επενδύσεις στο να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στην κοινωνία και δεν εννοώ περισσότερα επιδόματα.
Εφαρμόζεις τον νόμο που απαγορεύει κατασκήνωση σε δημόσιους χώρους για αρχή οπότε οι περισσότεροι καταυλισμοί φεύγουν. Αν θέλουν ας αγοράσουν δικά τους οικόπεδα να στήσουν τσαντίρια εκεί.
Μπορείς να αναδιατάξεις τα επιδόματα που παίρνουν ώστε χωρίς να τους δώσεις περισσότερα λεφτά συνολικά να κόψεις κάτι άλλο για να παίρνουν επίδομα ενοικίου. Ή αν δεν θες αυτό, να είναι προυπόθεση για όλα τα επιδόματα να μένεις σε σπίτι ιδιόκτητο ή νοικιασμένο ή έστω φιλοξενούμενος από μέχρι 1-2ου βαθμού συγγενείς.
Αντίστοιχα τα επιδόματα που παίρνουν για τα παιδιά θα μπορούσαν να κοπούν εντελώς ή να μειωθούν πολύ και να παίρνουν το υπόλοιπο ποσό μόνο αν το παιδί περάσει σε σχολή τριτοβάθμιας, πανεπιστημιακή ή τεχνική. Έτσι θα δώσεις κίνητρο τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο μέχρι το τέλος και να είναι μετά σε θέση να κάνουν κάτι χρήσιμο στη ζωή τους.
Για να μείνει κάποιος φυλακή ειδικά για περισσότερο από λίγους μήνες πρέπει να σκοτώσει, να βιάσει, να είναι τρομοκράτης ή να κάνει ένοπλη ληστεία σε τράπεζα.
Αλλά δεν γίνεται να σε πιάνουν πολλές φορές για μικροαδικήματα και κάθε φορά να σε αφήνουν στο χαλαρό επειδή έκανες μικροαδίκημα ή επειδή επέστρεψες τα κλοπιμαία, δεν είναι λογικό αυτό. Αν ο νόμος ήταν ότι μετά την 2-3η φορά που σε πιάνουν για το ίδιο αδίκημα έχει αυτόματα προφυλάκιση και δεν υπάρχει αναστολή ούτε πρόωρη αποφυλάκιση θα βελτίωνε πράγματα στην μικροεγκληματικότητα βέβαια μάλλον δεν χωράνε όλοι αυτοί στις φυλακές.
Ο Χρυσοχοίδης ανέφερε κάτι σχετικό αλλά αυτό είναι αρμοδιότητα του υπουργείου δικαιοσύνης οχι δική του.
Ταυτόχρονα όμως, για να έχει κάποιο αποτέλεσμα, πρέπει πραγματικά να επενδύσεις στο να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στην κοινωνία και δεν εννοώ περισσότερα επιδόματα.
Εφαρμόζεις τον νόμο που απαγορεύει κατασκήνωση σε δημόσιους χώρους για αρχή οπότε οι περισσότεροι καταυλισμοί φεύγουν. Αν θέλουν ας αγοράσουν δικά τους οικόπεδα να στήσουν τσαντίρια εκεί.
Μπορείς να αναδιατάξεις τα επιδόματα που παίρνουν ώστε χωρίς να τους δώσεις περισσότερα λεφτά συνολικά να κόψεις κάτι άλλο για να παίρνουν επίδομα ενοικίου. Ή αν δεν θες αυτό, να είναι προυπόθεση για όλα τα επιδόματα να μένεις σε σπίτι ιδιόκτητο ή νοικιασμένο ή έστω φιλοξενούμενος από μέχρι 1-2ου βαθμού συγγενείς.
Αντίστοιχα τα επιδόματα που παίρνουν για τα παιδιά θα μπορούσαν να κοπούν εντελώς ή να μειωθούν πολύ και να παίρνουν το υπόλοιπο ποσό μόνο αν το παιδί περάσει σε σχολή τριτοβάθμιας, πανεπιστημιακή ή τεχνική. Έτσι θα δώσεις κίνητρο τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο μέχρι το τέλος και να είναι μετά σε θέση να κάνουν κάτι χρήσιμο στη ζωή τους.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-09-24

11:23
To 'χουνε ως catch phrase αυτό με τον καρκίνο ε; Ηρθε ο Γκούτσι και ο Βερσάτσε Καραγιάννης και το παίζουνε μαγκάκια.Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια την περιπέτεια της μάνας μου. Δούλευε σαν υπάλληλος σε ένα μαγαζί και κάποιες ώρες το μεσημέρι ήταν μόνη της. Μία τέτοια ώρα μπήκε ένας γύφτος μία μέρα και της ζητούσε λεφτά. Η μάνα μου του έλεγε ότι δεν έχει, αυτός επέμενε να της δώσει και άρχισε να κοιτάει περίεργα το μαγαζί γύρω γύρω, φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να κλέψει ή να κάνει τίποτα χειρότερο. Η μάνα μου κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει με τσαμπουκά, του είπε «σήκω φύγε» και αυτός της είπε «να πάθεις καρκίνο εσύ και όλη η οικογένειά σου ρε π@τάνα», με τη μάνα μου να του απαντάει «να πάθεις καρκίνο εσύ και η δική σου ρε κ@λογυφτε» και ευτυχώς έφυγε.
Μαχαιροβγάλτες 16χρονοι που ακόμα φοιτούν στην ΣΤ'΄Δημοτικού (!!!!!!) Σοβαρότατο κράτος!

όταν στο δημοτικό με είχανε βάλει στη γωνία κάτι γύφτοι και με φτύνανε (είχανε μια στάλα ανθρωπιάς και δε με σπάσανε στο ξύλο και αρκέστηκαν μόνο στις ροχάλες), καλεσα τον πατέρα μου να βοηθήσει. Αυτός ως καλοκαρδος αριστερός πίστευε οτι μπορούν να λυθούν με διάλογο τα πάντα. Ευτυχώς υπήρξε και η μητέρα μου που τίνει προς την δεξιά και ήρθε.
Πήγε στη διευθύντρια, της απαντάει οτι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι είναι παιδιά και τις καραμελίτσες περι συμπάθειας γυφτών.
Δεν είναι μόνο γύφτικο το θέμα, επίσης είναι το οτι προσπαθούν να μας σπρώξουν απο μικρή ηλικία τον "σεβασμό και διαφορετικότητα προς όλους"
Ναι. Σεβασμο θα έχω στον γερμανό, στον αλβανό, στον εβραίο, στον ιταλό, στον ρώσσο, τον γκέι (εφοσον σέβεται την αισθητική μου και πρωτίστως τον εαυτό του)
ΟΧΙ στον μαχαιροβγάλτη, τον βιαστή, τον γύφτο (δε θα εμβαθύνω σε αυτό καθως εχει χιλιοειπωθεί).
Βλέπεις 10 γυφτάκια στο μοναστηράκι να σε ακολουθούν, θρασυτατα να σε τσιγκλάνε η να σου τραβάνε το χέρι να δώσεις λεφτά και μετα να πηγαίνουν στην μάνα τους. + Όλα τα επιδόματα που δίνουμε οι φορολογούμενοι.
Είναι μεγάλη μπίζνα η τσιγγανιά φίλοι μου... Και στο πλασάρουν για κανονικό.
Ο τσέστερ είναι ο μόνος αριστερός με μισή πιθαμή λογικής εδώ μέσα, και τον συγχαίρω για αυτό.Γι΄αυτό δεν μπορούν καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε αυτοί εδώ μέσα, Φώτη. Και τουλάχιστον ο Τσέστερ είναι καλή ψυχή, παρά την αφέλειά του... Οι άλλοι είναι, Παναγιά μου βόηθα!
Αμα διαφωνεί μαζί σου θα σου παραθέσει έρευνες και δεδομένα να υποστηρίξει τη θέση του, και ομολογώ οτι με εχει βγάλει μαλάκα σε αρκετά θέματα. Ο άλλος σε κατηγορεί οτι είσαι ναζιστής και φασιστας και "στρειτ αντρας ελληναρας".
Φυσικά με το ίχνος ειρωνίας αφού δε θα έδινε ποτέ λεφτά σε ενα γυφτάκι, δε θα του μίλαγε κάν αν το έβλεπε στο δρόμο

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

25-09-24

11:28
Ημουν σε καφετερια πριν απο μηνες με τη παρεα μου και 2-3 γυφτακια ( μαξ 8-9 χρονων) ηρθαν να ζητησουν λεφτα. Τους εδωσα ο μαλακας ενα 50λεπτο, αλλα ηθελαν περισσοτερα.Αρχισαν να παιρνουν αναπτηρες ,τσιγαρα που ηταν πανω στο τραπεζι και πηγαν να παρουν για πλακα και το κινητο μιας κοπελας. Εννοειται δεν προλαβαν αφου εσκασα στο ενα μια σφαλιαρα που πηγε να του φυγει το κεφαλι και εξαφανιστηκαν ολα.Βλέπεις 10 γυφτάκια στο μοναστηράκι να σε ακολουθούν, θρασυτατα να σε τσιγκλάνε η να σου τραβάνε το χέρι να δώσεις λεφτά και μετα να πηγαίνουν στην μάνα τους. + Όλα τα επιδόματα που δίνουμε οι φορολογούμενοι.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-09-24

11:32
Kαλά έκανες.Ημουν σε καφετερια πριν απο μηνες με τη παρεα μου και 2-3 γυφτακια ( μαξ 8-9 χρονων) ηρθαν να ζητησουν λεφτα. Τους εδωσα ο μαλακας ενα 50λεπτο, αλλα ηθελαν περισσοτερα.Αρχισαν να παιρνουν αναπτηρες ,τσιγαρα που ηταν πανω στο τραπεζι και πηγαν να παρουν για πλακα και το κινητο μιας κοπελας. Εννοειται δεν προλαβαν αφου εσκασα στο ενα μια σφαλιαρα που πηγε να του φυγει το κεφαλι και εξαφανιστηκαν ολα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

25-09-24

11:39
@nearos, από τη μία κράζω τη gen z, αλλά από την άλλη... Του Χριστού τα πάθη τραβάτε στα σχολεία ρε παιδί μου, εμάς ήταν πολύ πιο ήσυχα. Οκ, υπήρχε μπούλινγκ, αλλά από αυτά που ακούω σχεδόν οργανωμένο έγκλημα υφίσταται σε κάποια σχολεία σήμερα...
@Paragontas7000, καταλαβαίνω ότι το αίμα βράζει, αλλά θα σε συμβούλευα να είσαι πιο προσεκτικός. Δεν ξες ποιοι μπορεί να σκάσουν μετά από κάτι τέτοιο.
@Paragontas7000, καταλαβαίνω ότι το αίμα βράζει, αλλά θα σε συμβούλευα να είσαι πιο προσεκτικός. Δεν ξες ποιοι μπορεί να σκάσουν μετά από κάτι τέτοιο.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

11:44
Κατάπτυστη είναι η gen z. Ναι τραβάμε των παθών μας τον τάραχο στα σχολεία και αλλού, ομως είναι απόρροια της "ολοκληρωτικής ισότητας" και μπουρδών που θέλει και πρεσβεύει η Gen Z.@nearos, από τη μία κράζω τη gen z, αλλά από την άλλη... Του Χριστού τα πάθη τραβάτε στα σχολεία ρε παιδί μου, εμάς ήταν πολύ πιο ήσυχα. Οκ, υπήρχε μπούλινγκ, αλλά από αυτά που ακούω σχεδόν οργανωμένο έγκλημα υφίσταται σε κάποια σχολεία σήμερα...
Παλιά ειχες άτομα που "φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα οτι είναι γκέι" και τώρα έχεις εναν πολύ μικρό πηρυνίσκο της gen z που φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα οτι είναι εθνικιστής πατριώτης.
Δεν ειναι πλέον μπούλινγκ αυτό που γίνεται. Πράγματι είναι οργανωμένο έγκλημα. Και δυστυχώς αυτη η τάση ήρθε για να μείνει...
Στο σχολείο μου, στην τάξη 25 μαθητών έχουμε 4 Έλληνες μαθητές, οι άλλοι είναι αιγύπτιοι, παλαιστίνιοι, αλβανοί (ως επι το πλείστον), πακιστανοί κλπ. Λες να' ναι τυχαίο; 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:11
Το παράκανες και να με συμπαθάς. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα πάνω σε κανέναν.-Ημουν σε καφετερια πριν απο μηνες με τη παρεα μου και 2-3 γυφτακια ( μαξ 8-9 χρονων) ηρθαν να ζητησουν λεφτα. Τους εδωσα ο μαλακας ενα 50λεπτο, αλλα ηθελαν περισσοτερα.Αρχισαν να παιρνουν αναπτηρες ,τσιγαρα που ηταν πανω στο τραπεζι και πηγαν να παρουν για πλακα και το κινητο μιας κοπελας. Εννοειται δεν προλαβαν αφου εσκασα στο ενα μια σφαλιαρα που πηγε να του φυγει το κεφαλι και εξαφανιστηκαν ολα.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

12:13
Kαποιος πρέπει να τους διδάξει τρόπους.Το παράκανες και να με συμπαθάς. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα πάνω σε κανέναν.-
Και γνωρίζουμε όλοι οτι δε θα το κάνουν οι γονείς τους... για ευνόητους λόγους.
Πως αλλιώς θα μάθουν οτι το να κλέβεις κινητά είναι κακό;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:31
Τώρα αστειευόμαστε, έτσι ;Kαποιος πρέπει να τους διδάξει τρόπους.
Και γνωρίζουμε όλοι οτι δε θα το κάνουν οι γονείς τους... για ευνόητους λόγους.
Πως αλλιώς θα μάθουν οτι το να κλέβεις κινητά είναι κακό;![]()
Κι αν τα χτυπήσει κάποιος θα μάθουν τρόπους ; Αλήθεια τώρα ; Και ποιός/α να τα χτυπήσει ; Με ποιό δικαίωμα ;
Μπορώ να καταλάβω την οργή, σαν κάνουν κάτι τέτοια, αλλά έτσι δε συμπεριφερόμαστε. Δεν είναι ζώα (που ούτε στα ζώα δε φερόμαστε έτσι...). Παραβατική συμπεριφορά έχουν, γιατί αυτά βλέπουν αυτά κάνουν. Τους λέμε να φύγουν, άντε και καμιά φωνή. Οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο*...
*Και πολύ λυπάμαι που χρειάστηκε να το επισημάνω...
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

12:38
Με βρίσκεις διάφωνο καθέτως εδώ πέρα.Τώρα αστειευόμαστε, έτσι ;
Κι αν τα χτυπήσει κάποιος θα μάθουν τρόπους ; Αλήθεια τώρα ; Και ποιός/α να τα χτυπήσει ; Με ποιό δικαίωμα ;
Μπορώ να καταλάβω την οργή, σαν κάνουν κάτι τέτοια, αλλά έτσι δε συμπεριφερόμαστε. Δεν είναι ζώα (που ούτε στα ζώα δε φερόμαστε έτσι...). Παραβατική συμπεριφορά έχουν, γιατί αυτά βλέπουν αυτά κάνουν. Τους λέμε να φύγουν, άντε και καμιά φωνή. Οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο...
Και πολύ λυπάμαι που χρειάστηκε να γράψω...
Ο απλός πολίτης θα τα χτυπήσει με το δικαίωμα προστασίας της περιουσίας του. Βεβαίως και θα μάθουν τρόπους. Θα μάθουν να μην το κάνουν αυτό. Αν το αφήνεις να κάνει οτι επιθυμεί, θα εξακολουθήσει, μη πω οτι θα χειροτερέψει η συμπεριφορά του.
Αυτό κάνουμε και ως κράτος. Βλέπουμε να παρανομούν και κλείνουμε τα ματάκια μας, τους δίνουμε και επιδόματα.
Εφ' όσον οι γονείς δε θα παρέμβουν, γιατι να του ενισχύσεις την ψευδαίσθηση πως δεν θα υπάρξει ουσιαστική τιμωρία αν παρανομήσει;
Τις περισσότερες φορές αν τους πείς να φύγουν και βάλεις φωνή θα σε σκυλοβρίσουν κατεβατά και δε θα ξεκολλάνε απο πάνω σου.
Την μπάτσα ιδανικά πρεπει να την ρίχνει ο γονέας για να δει΄ξει τι ειναι ορθό και τι όχι (ως μορφή γαλούχησης και εκπαι΄δευσης, και όχι κακοποίηση, εννοείται). Αν δεν το κάνει ούτε ο γονέας, ούτε το κράτος, τι αλλο μενει;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

25-09-24

12:42
oι πιο πολλοι φλωροι ειναι απο αυτους μη νομιζεις. Μαγκιες κανουν μονο σε ηλικωμενους και γυναικες.Επισης δεν ημουν ουτε με τα καλυτερα παιδια , ουτε με γυμνα χερια.καταλαβαίνω ότι το αίμα βράζει, αλλά θα σε συμβούλευα να είσαι πιο προσεκτικός. Δεν ξες ποιοι μπορεί να σκάσουν μετά από κάτι τέτοιο.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
καλο του εκανα του παιδιου , να μαθει να συμπεριφερεται.Το παράκανες και να με συμπαθάς. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα πάνω σε κανέναν.-
ειδικα σε γυναικες, δεν επιτρεπω τετοιες συμπεριφορες. Ειναι κωδικας τιμης. Εμενα να με καυλαντισει οσο θελει κλαιν. Του μιλαγαμε του παιδιου κιολας και του δωσαμε και λεφτα. Χερι σε περιουσιακο στοιχειο γυναικας ή πανω στην ιδια την κοπελα, ουτε για πλακα. Η φαπα φευγει αυτοματα.Τώρα αστειευόμαστε, έτσι ;
Μπορώ να καταλάβω την οργή, σαν κάνουν κάτι τέτοια, αλλά έτσι δε συμπεριφερόμαστε. Δεν είναι ζώα (που ούτε στα ζώα δε φερόμαστε έτσι...). Παραβατική συμπεριφορά έχουν, γιατί αυτά βλέπουν αυτά κάνουν. Τους λέμε να φύγουν, άντε και καμιά φωνή. Οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο*...
ειδικα σε γυναικες, δεν επιτρεπω τετοιες συμπεριφορες. Ειναι κωδικας τιμης. Εμενα να με καυλαντισει οσο θελει κλαιν. Του μιλαγαμε του παιδιου κιολας και του δωσαμε και λεφτα. Χερι σε περιουσιακο στοιχειο γυναικας ή πανω στην ιδια την κοπελα, ουτε για πλακα. Η φαπα φευγει αυτοματα.Τώρα αστειευόμαστε, έτσι ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:46
Αν έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι από τύχη δεν είσαι (είμαι, είναι, είμαστε, κ.λπ....) στη θέση τους, θα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Σε άλλη διάσταση. Θα "χαμηλώσει" λίγο το κεφάλι...Με βρίσκεις διάφωνο καθέτως εδώ πέρα.
Ο απλός πολίτης θα τα χτυπήσει με το δικαίωμα προστασίας της περιουσίας του. Βεβαίως και θα μάθουν τρόπους. Θα μάθουν να μην το κάνουν αυτό. Αν το αφήνεις να κάνει οτι επιθυμεί, θα εξακολουθήσει, μη πω οτι θα χειροτερέψει η συμπεριφορά του.
Αυτό κάνουμε και ως κράτος. Βλέπουμε να παρανομούν και κλείνουμε τα ματάκια μας, τους δίνουμε και επιδόματα.
Εφ' όσον οι γονείς δε θα παρέμβουν, γιατι να του ενισχύσεις την ψευδαίσθηση πως δεν θα υπάρξει ουσιαστική τιμωρία αν παρανομήσει;
Τις περισσότερες φορές αν τους πείς να φύγουν και βάλεις φωνή θα σε σκυλοβρίσουν κατεβατά και δε θα ξεκολλάνε απο πάνω σου.
Την μπάτσα ιδανικά πρεπει να την ρίχνει ο γονέας για να δει΄ξει τι ειναι ορθό και τι όχι (ως μορφή γαλούχησης και εκπαι΄δευσης, και όχι κακοποίηση, εννοείται). Αν δεν το κάνει ούτε ο γονέας, ούτε το κράτος, τι αλλο μενει;
Μέσα σ' αυτούς που γνωρίζουν την παραβατικότητα των ρομά είμαι. Αλλά άλλο αυτό κι άλλο "σηκώνω χέρι" κι όποιον πάρει ο διάβολος. Ισχύει για όλους αυτούς. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά...
Την μπάτσα...δεν την ρίχνει κανείς. Ούτε γονέας, ούτε κανείς. Χριστιανός είσαι, έτσι δεν είναι ; Ο Πατέρας μας μπάτσες μάς δίνει ; Έτσι θέλει να μας συνετίσει ; Γιατί αν ναι, θα έπρεπε να τρώμε το ξύλο τής αρκούδας κάθε μέρα. Με όλα αυτά που κάνουμε και λέμε καθημερινά...
Αν δεν μπορεί κάποιος να πείσει με το λόγο, είναι χαμένο το παιχνίδι...
Ώπα, ρε λεβεντόπαιδο...ειδικα σε γυναικες, δεν επιτρεπω τετοιες συμπεριφορες. Ειναι κωδικας τιμης. Εμενα να με καυλαντισει οσο θελει κλαιν. Του μιλαγαμε του παιδιου κιολας και του δωσαμε και λεφτα. Χερι σε περιουσιακο στοιχειο γυναικας ή πανω στην ιδια την κοπελα, ουτε για πλακα. Η φαπα φευγει αυτοματα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:52
να σε καλα. το ξαναεκανα ανετα. αμα θελω γινομαι χειροτερο κωλοπαιδο απο αυτουςΏπα, ρε λεβεντόπαιδο...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:54
Χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλεις πολλή προσπάθεια, να υποθέσω...να σε καλα. το ξαναεκανα ανετα. αμα θελω γινομαι χειροτερο κωλοπαιδο απο αυτους![]()

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

25-09-24

12:56
yes.Χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλεις πολλή προσπάθεια, να υποθέσω...![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- exotic xo
- ayahuasca97
- chester20080
- J.Cameron
- Paragontas7000
- giannhs2001
- American Economist
- Libertus
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- fmarulezkd
- touvlo
- back2967
- Kate1914
- taketrance
- A350
- physicscrazy
- Ryuzaki
- Memetchi
- tsiobieman
- Scandal
- kalhkardia
- Dr. Gl. Luminous
- rafaela11
- Αλκίμαχος
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Joji
- konstantina1
- Μαυρίκιος
- Hecticism
- globglogabgalab
- fourkaki
- korlef
- iiTzArismaltor_
- johnsala
- jellojina
- Unboxholics
- linuxman
- Δροσουλίτης
- bibliofagos
- vasilis123321
- Γατέχων
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.