Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια την περιπέτεια της μάνας μου. Δούλευε σαν υπάλληλος σε ένα μαγαζί και κάποιες ώρες το μεσημέρι ήταν μόνη της. Μία τέτοια ώρα μπήκε ένας γύφτος μία μέρα και της ζητούσε λεφτά. Η μάνα μου του έλεγε ότι δεν έχει, αυτός επέμενε να της δώσει και άρχισε να κοιτάει περίεργα το μαγαζί γύρω γύρω, φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να κλέψει ή να κάνει τίποτα χειρότερο. Η μάνα μου κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει με τσαμπουκά, του είπε «σήκω φύγε» και αυτός της είπε «να πάθεις καρκίνο εσύ και όλη η οικογένειά σου ρε π@τάνα», με τη μάνα μου να του απαντάει «να πάθεις καρκίνο εσύ και η δική σου ρε κ@λογυφτε» και ευτυχώς έφυγε.
To 'χουνε ως catch phrase αυτό με τον καρκίνο ε; Ηρθε ο Γκούτσι και ο Βερσάτσε Καραγιάννης και το παίζουνε μαγκάκια.
Μαχαιροβγάλτες 16χρονοι που ακόμα φοιτούν στην ΣΤ'΄Δημοτικού (!!!!!!) Σοβαρότατο κράτος!
όταν στο δημοτικό με είχανε βάλει στη γωνία κάτι γύφτοι και με φτύνανε (είχανε μια στάλα ανθρωπιάς και δε με σπάσανε στο ξύλο και αρκέστηκαν μόνο στις ροχάλες), καλεσα τον πατέρα μου να βοηθήσει. Αυτός ως καλοκαρδος αριστερός πίστευε οτι μπορούν να λυθούν με διάλογο τα πάντα. Ευτυχώς υπήρξε και η μητέρα μου που τίνει προς την δεξιά και ήρθε.
Πήγε στη διευθύντρια, της απαντάει οτι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι είναι παιδιά και τις καραμελίτσες περι συμπάθειας γυφτών.
Δεν είναι μόνο γύφτικο το θέμα, επίσης είναι το οτι προσπαθούν να μας σπρώξουν απο μικρή ηλικία τον "σεβασμό και διαφορετικότητα προς όλους"
Ναι. Σεβασμο θα έχω στον γερμανό, στον αλβανό, στον εβραίο, στον ιταλό, στον ρώσσο, τον γκέι (εφοσον σέβεται την αισθητική μου και πρωτίστως τον εαυτό του)
ΟΧΙ στον μαχαιροβγάλτη, τον βιαστή, τον γύφτο (δε θα εμβαθύνω σε αυτό καθως εχει χιλιοειπωθεί).
Βλέπεις 10 γυφτάκια στο μοναστηράκι να σε ακολουθούν, θρασυτατα να σε τσιγκλάνε η να σου τραβάνε το χέρι να δώσεις λεφτά και μετα να πηγαίνουν στην μάνα τους. + Όλα τα επιδόματα που δίνουμε οι φορολογούμενοι.
Είναι μεγάλη μπίζνα η τσιγγανιά φίλοι μου... Και στο πλασάρουν για κανονικό.
Γι΄αυτό δεν μπορούν καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε αυτοί εδώ μέσα, Φώτη. Και τουλάχιστον ο Τσέστερ είναι καλή ψυχή, παρά την αφέλειά του... Οι άλλοι είναι, Παναγιά μου βόηθα!
Ο τσέστερ είναι ο μόνος αριστερός με μισή πιθαμή λογικής εδώ μέσα, και τον συγχαίρω για αυτό.
Αμα διαφωνεί μαζί σου θα σου παραθέσει έρευνες και δεδομένα να υποστηρίξει τη θέση του, και ομολογώ οτι με εχει βγάλει μαλάκα σε αρκετά θέματα. Ο άλλος σε κατηγορεί οτι είσαι ναζιστής και φασιστας και "στρειτ αντρας ελληναρας".
Φυσικά με το ίχνος ειρωνίας αφού δε θα έδινε ποτέ λεφτά σε ενα γυφτάκι, δε θα του μίλαγε κάν αν το έβλεπε στο δρόμο