Ταξίδι με το τρένο

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
προαστιακός Αθήνα - Κόρινθος , διαδρομή πιο σύντομη και από το να κινείσαι με λεωφορείο κάπου στο κέντρο της Αθήνας . Βεβαία αν και χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταφέρει ο άνθρωπος να κάνει σπουδαία πράγματα , αρκούνε λίγα λεπτά για να δείξει τον χειρότερο εαυτό του :mad:

Μια φορά , αρχές καλοκαιριού είχανε ξεχάσει ( ; ) τον κλιματισμό . Ώρα : καταμεσήμερο . Όλα τα βαγόνια φίσκα , μόνο στην τουαλέτα δεν είχανε χωθεί άνθρωποι . Στην πίσω μεριά του βαγονιού καμιά δεκαριά νεαροί και νεαρές που πάνε για μπάνιο και γενικά όλες οι ηλικίες μοιρασμένες πιο πέρα . Σε 2 θέσεις κάθονται 2 γέροι άγνωστοι αρχικά μεταξύ τους . Αρκούνε μερικά δευτερόλεπτα για να γνωριστούνε . Παραδόξως , η αφορμή δεν είναι ότι η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα . Όλα τα άλλα θέματα τα συζητήσανε : οικογενειακή κατάσταση , επάγγελμα , περιοχή , πολιτικά , θρησκευτικά , οικονομικά , αγαπημένα χόμπυ . Ο ένας είναι έτοιμος να πέσει κάτω από την φθορά του χρόνου και ο άλλος αναπνέει με δυσκολία . Αλλά η συζήτηση τους δεν είναι μια αφορμή για να καταλήξουνε να αναθεματίζουνε τον ανηλεή Χρόνο . Συζητάνε χαρούμενα και κάθε φορά που ο ένας λέει ένα αστείο , ο άλλος τον χτυπάει φιλικά . Εν τω μεταξύ , το βαγόνι θυμίζει φούρνο . Εγώ που δεν ζεσταίνομαι εύκολα , νιώθω σαν αστακός που βράζει . Οι γυναίκες μιλάνε στο τηλέφωνο βρίζοντας θεούς και δαίμονες . Τα πιτσιρίκια ενώ μπήκανε ορεξάτα με τέρμα την μουσικά και με χαζά αστεία , το έχουνε βουλώσει και κλαίγονται το ένα στο άλλο . Μερικοί άντρες βγάζουνε τις μπλούζες τους και χτυπάνε με θυμό την πόρτα να τους ακούσει ο οδηγός . Μέχρι 2-3 στάσεις πιο κάτω που άνοιξε ο κλιματισμός , όλοι ήτανε σαν να επέζησαν από πόλεμο και κανείς σίγουρα δεν έχει όρεξη για κουβέντες ούτε με τον φίλο του δίπλα . Ακουγόντουσαν μόνο οι γέροι που διέκοπταν ο ένας τον άλλο λέγοντας ανέκδοτα και σχολιάζοντας τις νέες βουλευτές-μοντέλα και σταματήσανε να μιλάνε μόνο για να αλλάξουνε τηλέφωνα . Σε κάποια στάση , ο ένας σηκώνεται , ισιώνει το πουκάμισο του και λέει : Μα ασφαλώς κύριε τάδε αυτό το ταξίδι θα μου μείνει αξέχαστο - δεν θυμάμαι να πέρασα πιο ωραία και πηγαινοέρχομαι κάθε μήνα . Γεια σας και καλή συνέχεια σε αυτήν την υπέροχη μέρα . Όλο το βαγόνι τους κοιτούσε με μίσος :confused: - δεν είχανε πει ούτε λέξη για την ζέστη παρόλο που ήτανε και οι 2 μούσκεμα

Μια δεύτερη φορά , που είχα την δυνατότητα να έχω την ησυχία μου ήμουνα μόνος σε ένα βαγόνι , όταν μπήκανε 2 ισπανοί τουρίστες , αντρόγυνο σαραντάρηδες , και κάθισαν κοντά μου , ενώ όλο το βαγόνι ήτανε άδειο :worry: . Λέω ντάξει αφού είναι ξένοι δεν αξίζει να μετακινούμαι , πόσο χάλια θα είναι ; Πέντε λεπτά αργότερα είχανε βγάλει και οι 2 παπούτσια και κάλτσες ( αύγουστο μήνα , πέδιλα με κάλτσες:worry: ) , είχανε απλώσει τις βαλίτσες τους σε 4-5 θέσεις , τρώγανε από ένα τάπερ φρούτα και πίνανε κρασί από ένα μπουκάλι , και μιλούσανε δυνατά . Σε κάποια φάση η γυναίκα είχε ξαπλώσει και ο άντρας της χάιδευε τα πόδια όλο και προς τα πάνω :worry:
Δεν ξέρω τι θα επακολουθούσε αλλά έβαλα το κινητό μου χωρίς ακουστικά να παίζει το fuck u από archieve δυνατά και αμέσως συμμαζεύτηκαν και το βούλωσαν κιόλας , βέβαια 1 στάση μετά που κατέβηκα κάτι μου λέει ότι πήρανε στα σοβαρά την αφιέρωση μου :hehe:

Μια τρίτη φορά , έρχεται και κάθεται σχετικά κοντά ένας πακιστανός , βάζει στο κινητό του μια ινδική μουσική , το αφήνει δίπλα του και τον παίρνει κατευθείαν ο ύπνος :lol: . Άκουσα για κάνα πεντάλεπτο εμπλουτίζοντας τα μουσικά μου σύνορα αλλά μετά βαρέθηκα και χτύπησα με δύναμη το χέρι μου στον πάγκο δίπλα μου . Μια - δύο στο τέλος ξύπνησε , το έκλεισε και ξανακοιμήθηκε :D

Τέλος , μια φορά είχε πολύ κόσμο αλλά όχι γεμάτο , και εκεί που ασφυκτιούσα , μπαίνουνε 2 τουρίστριες και πάνε στην άκρη του βαγονιού να καθίσουνε στα σκαλοπατάκια , οπότε το μισό βαγόνι (άντρες:P) κινήθηκε προς τα εκεί και βρέθηκα ξαφνικά να παίρνω ήσυχος αέρα . Μετά που ξανακατέβηκαν όλοι επανήλθανε στις θέσεις τους σαν κουρδισμένοι , ενώ ανανεώθηκε και η θεματολογία τους

έχω και άλλα περιστατικά αλλά αρκετό θάψιμο για σήμερα :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Μια φορά όλη κι όλη ταξίδεψα με τραίνο και με απωθεί να ξαναμπώ.
Πήγαινα στη Λάρισσα να δω κάτι φίλους, και εκείνη την ημέρα ήταν το τρένο φίσκα από οπαδούς της Ν.Δ. που πήγαιναν σε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Κιλελέρ.
Όποιος σηκωνόταν του έπαιρναν τη θέση, και έτσι για 5-6 ώρες δεν κουνήθηκα από τη θέση μου ούτε για τουαλέτα.
Και γκραπ-γκρουπ το κούνημα, ο ένας πάνω στον άλλο, μου δημιούργησε τέτοια άσχημη αίσθηση που δεν θα ήθελα να ξαναμπώ με τίποτα σε τρένο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@nt¤wnis|~|¤e

Δραστήριο μέλος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα.
Βασικά, πολλά πράγματα θα μπορούσα να αντέξω σε ένα βαγόνι, εκτός από κάποιες απρόσμενες προσβολές τις οσφρητικής μου αισθήσεως. :sick:

Η καλύτερη φάση είναι να έχεις θέση δίπλα σε παράθυρο,
να φοράς τα ακουστικά :music: κοιτώντας συνεχώς έξω απ' το παράθυρο
και οι αγαπημένες σου μελωδίες να σε ταξιδεύουν μακριά απ' τα δρώμενα του βαγονίου. :giveup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,205 μηνύματα.
Όταν σπούδαζα ανεβοκατέβαινα Αθήνα - Θεσσαλονίκη συνήθως με τραίνο.
Δεν τα πολυσυμπαθώ τα τραίνα, ούτε και τα λεωφορεία, ούτε και τα καράβια. Γενικά είμαι οπαδός του διακτινισμού, αν και δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. :P
Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω πολλές ώρες με μέσα που περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων μου. Γενικά είμαι νευρόσπαστο και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ ώρα σε ένα σημείο, άσε που με ενοχλούν πολύ οι περίεργοι συνταξιδιώτες.
Μου έχουν τύχει πολλά κουλά σε ταξίδια με τραίνο.
Μια φορά χάλασε η μηχανή στο Λιανοκλάδι και μας κατέβασαν για να πάρουμε λεωφορεία. Είχε απίστευτη ζέστη, ντάλα μεσημέρι, κουβαλούσα αγκομαχώντας τις αποσκευές μου, με ακολουθούσε μια γιαγιά, η οποία κλαψούριζε συνεχώς "τι πάθαμε" και "μη σε χάσω κοπελίτσα μου, γιατί δεν ξέρω που είναι αυτά τα πούλμαν" και με κουτσούλισε και ένα περιστέρι :sick:

Άλλη μια φορά είχε μπει στο βαγόνι ένα ολόκληρο σόι. Θεώρησαν ότι το βαγόνι ήταν κάτι σαν την τραπεζαρία και το σαλόνι του σπιτιού τους. Παιδάκια έτρεχαν τσιρίζοντας πάνω κάτω, τσακώνονταν για το game boy, μαμάδες απειλούσαν τα παιδάκια ότι θα τα "μαυρίσουν" (καμία δεν τα μαύρισε! :mad:), ταπεράκια με διάφορα κεφτεδάκια, ντολμαδάκια και δεν ξέρω γω τι άλλο πηγαινοέρχονταν, αφού δοκίμαζαν και επαινούσαν η μια τη μαγειρική της άλλης, μετά ανέλυαν και τον τρόπο παρασκευής αυτών των εδεσμάτων. Είχαν βγάλει φυσικά οι περισσότεροι τα παπούτσια τους, το ένα μωρό κατουρήθηκε και έτρεχαν τα τσισάκια στο διάδρομο και ο μπαμπάς τα έβαλε με τη μαμά. Το σόι μου μέσα!

Επίσης μια φορά, καθόμασταν με το φίλο μου στις θέσεις με το τραπεζάκι στη μέση. Απέναντι ήρθαν και έκατσαν δύο "θείτσες" μαυροφορεμένες, ηλικίας 60 φεύγα. Άρχισαν να μιλάνε με το που φύγαμε για τον "τάδε" που πέθανε από αποπληξία .... μέχρι τη Θεσσαλονίκη είχα μάθει λεπτομερώς όλα τα θανατικά του χωριού τους, του σογιού τους, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τα όνειρα που είχαν δει την προηγουμένη των θανατικών οι συγγενείς των αποθανόντων, αλλά και οι ίδιες, τα έθιμα που ακολουθούν, το πως φτιάχνουν τα κόλλυβα, το πόσοι την έχουν πατήσει από κόλλυβα και το κλού όλων .... κάτω από ποιες συνθήκες τους εμφανίστηκαν τα πνεύματα των αποθανόντων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kwstas21

Νεοφερμένος

Ο kwstas21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Ξανθη-αθηνα υπεραπειρες ωρες :P ωστοσω τις εχω κανει τοσες φορες ειτε για να δω φιλους ειτε για καμια συναυλια στα μεταλλαδικα της πολης,φυσικα σχεδον παντα με καρβουνιαρη μιας κ τα οικονομικα θα βουλιαζαν αν ποτε πηγαινα με ιντερσιτυ!!! οποτε τρενο, απειρος υπνος στη διαδρομη,καθε φορα που θα ξυπνας θα βλεπεις κ διαφορετικα ατομα να καθονται διπλα σου,χε χε ,αρκετη βρωμια,αρκετη φασαρια τις περισσοτερες φορες,τωρα με ιντερσιτυ θα βρεις καθαρο τρενο αλλα θα παγωσεις στη κυριολεξια μιας κ τα αιρ-κοντισιον δουλευουν υπερωριες σε αυτα κ το τρενο γινεται ενα ψυγειο!πολλες φορες ειναι ευχαριστω το τρενο,καθως γνωριζεις κοσμο,ελληνες κ ξενους τουριστες,κ γινεται αρκετα ευχαριστο το ταξιδι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
No worries Himela...! :D
Δεν εισαι η μονη!
:devil:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Έχω κάνει τα πίο ωραία ταξίδια της ζωής μου με τρένο...το λατρεύω!είναι άνετο,βολικό,σχετικά οικονομικό και δεν είσαι ο ένας πάνω στον άλλο σε συγκριση με το λεωφορειο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Λάρισα-Θεσσαλονίκη, πριν 2 μήνες περίπου. Ήθελα να πηδήξω απ το παράθυρο, να τραβήξω τα βυζ... εεε... μαλλιά μου από την απόγνωση. Ανεβαίνω σαν καλό παιδάκι με το εισητήριο στο χέρι. Στη θέση μου καθόταν ο πιο βρώμικος άνθρωπος που έχω μυρίσει-δει. Με τα πολλά πηγαίνει στη δική του που ήταν δίπλα μου, στο παράθυρο. Εγώ κοιτάω λίγο τη θέση και βλέπω μικρές κίτρινες γλίτσες ΑΦΟΥ καθησα! Με πανικό και γρκιμάτσες πόνου και συντριβής ρωτάω την κυρία που καθόταν μόνη της αν μπορώ να κάτσω δίπλα της. Απάντηση : "μρρργκναι". Φορούσε γυαλιά ενώ ήταν δέκα το βράδυ, φορούσε ένα παπούτσι και αφού πήγε τουαλέτα είχε ξεχάσει να σκουπίσει καλά τους εμετούς από το στόμα της. Παραμιλούσε για καμια ώρα. Εγώ να θέλω να αυτοκτονήσω , να τυλίξω τα κορδόνια απ τα παπούτσια μου στον λαιμό μου, να αυτοπυρποληθώ! Κι εκεί που έκανα την σκέψη : "θα αυτοπυρποληθώ" η καλή κυρία άρχισε να καίει με έναν αναπτήρα το κάλυμμα απ τη μπροστινή θέση, αφού έκαψε έναν σπάγκο που συγκρατούσε το σπασμένο τραπεζάκι πάνω. Εκείνη τη μέρα άλλαξα δέρμα απ το τρίψιμο και το καυτό νερό στο μπάνιο κι έπλυνα τα ρούχα μου στους 800000 βαθμούς.

Δεν έχω πρόβλημα με τα ταξίδια με τρένο, παίρνω βιβλία, mp3, κάπως περνάει η ώρα. Αλλά γιατί δεν πλένονται μερικοί άνθρωποι, ω, γιατί;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
το συγκεκριμενο τρενο περναι κατα τις 1 απο τη λαρισα και το παιρνω για να παω αθηνα.
οσα περιγραφεις ειναι λιγα. πολυ λιγα.


μιλαμε γι απολυ βρωμα εκει μεσα.
και πολυ αλητεια.
ολες σκατοφατσες εκει μεσα ειναι.


απλα πλεον αποφευγω να παρω το συγκεκριμενο. περνω τα πρωινα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Τι να πω. Επί δύο χρόνια ταξίδευα με το βραδινό των 2 παρά 10 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα αλλά τόση decadence δεν έτυχε να συναντήσω... :hmm: Τουλάχιστον όχι στο διπλανό κάθισμα... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

peach

Νεοφερμένος

Ο peach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Καλησπέρα

Γνωρίζει κανείς τι έχουν απογίνει τα διεθνή δρομολόγια του ΟΣΕ? Θυμάμαι κάποτε ένα τρένο που έφευγε από Αθήνα για Βουκουρέστι (ή Βουδαπέστη?). Τώρα δεν βρίσκω τίποτα παρά μόνο ένα τρένο θεσσαλονίκη-Βουκουρέστι.

Μπορεί να μου πει κάποιος εμπειρίες από αυτό το τρένο; Αξίζει η εμπειρία; Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Από Αθήνα για εξωτερικό ξέρετε αν παίζει τίποτα;

Ευχαριστώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Πρόσφατα πήρα πρώτη φορά τρένο για Θεσσαλονίκη και είχα πετύχει τον καρβουνιάρη που κάνει 6 ώρες περίπου.Για πρώτη φορά δεν είχα δει και ποτέ τη διαδρομή με το τρένο, οπότε η ώρα πέρασε κάπως χαζεύοντας το τοπίο.
Επιστροφή είχα πάρει intercity και ήμουν τόσο τυχερός που είχε μόνο πρώτη θέση :mad:
Τουλάχιστον ήταν πολύ πιο ξεκούραστη η επιστροφή και οι θέσεις ήταν αρκετά άνετες.

Έχει τη φάση του όμως τόσες ώρες ταξίδι.Είχα ρίξει ένα διάβασμα μέσα στο τρένο, άλλο πράγμα.:P
Την πρώτη φορά μου φάνηκε και χαλαρωτικό γιατί ένιωθα το μυαλό να αδειάζει και μην σκέφτομαι τίποτα (καλά το μυαλό μου πάντα είναι άδειο και δε σκέφτεται τίποτα :redface:) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τις επόμενες φορές θα είναι τόσο χαλαρωτικό αφού ώρες ώρες θες να κόψεις τις φλέβες σου από τη βαρεμάρα μέχρι να φτάσεις.

Το προτιμώ περισσότερο από το κτελ και πλέον όλα τα υπόλοιπα ταξίδια μου φαίνονται περίπατοι μετά τα 6ωρα ή 5ωρα στο τρένο.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Οι πεντακοσάρες οι αμαξοστοιχίες δεν είναι καρβουνιάρηδες, baby, υπάρχουν και χειρότερα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
ο καλυτερος καρβουνιαρης ειναι το μεσημβρινο των 2 και 20.
πληρωνεις τιμη απλου και σε παει λαρισα-αθηνα σε 4 ωρες, λιγοτερες και απο το ιντερσιτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Τις 500άρες εννοούσα καρβουνιάρηδες.Οπότε υπάρχει και πιο αργό. Ζούπερ :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 832 μηνύματα.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ολα τα μεσα μαρεσουν εκτος απο Κτελ και λεωφορεια! Δεν τα αντεχω με τιποτα.
Βγαζουν μια μυρωδια περιεργη, λιγο το καυσαεριο, λιγο οι μυρωδιες των καθισματων. Τωρα μου ρχεται και με πιανει αηδια.
Στις εκδρομες στο σχολειο, καθομουν η πισω γαλαρια και κοιμομουν η μπροστα γιατι ζαλιζομουν. Μιλαμε για ζαλαδες, οχι αστεια.

Πανω απολα το αυτοκινητο, με το οποιο εχεις εικονα, κανεις στασεις οποτε το θελησεις, εχεις μουσικουλα, ανεση, αν κουραστεις σταματας και κοιμασαι(καποτε οταν ταξιδευα για Κερκυρα καναμε μια δυο στασεις για λιγοωρο υπνο, ειναι κουραστικη η οδηγηση ως εκει)

Το τρενο μαρεσει, βλεπεις τοπια, σκεφτεσαι, ξεχνας το χρονο και το αισθανεσαι εντονα πως κατι αφηνεις πισω.
Αθηνα- Θεσσαλονικη και το αντιστροφο ειναι απο τις καλυτερες διαδρομες μου. Εχω αρκετα περιστατικα να διηγηθω, αλλα ευχαριστα αλλα δυσαρεστα.

Στο αεροπλανο μαρεσει η διαρκεια της απογειωσης, σαν να τραβιεμαι απο τη γη, για λιγο ομως γιατι οι πολλες ωρες ειναι κουραστικες. Κυριως μαρεσουν τα αεροδρομια:D παρα τα πολυωρα ταξιδια με το αεροπλανο γιατι δεν εχω εικονα παρα μονο συννεφα. Βεβαια ειναι γρηγορο μεσο, γιαυτο το προτιμω.

Παντως μη μου πειτε για κτελ, παθαινω ''μπακακαου'' μπρρρρ!!!:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sstteelaaaaa

Νεοφερμένος

Η sstteelaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
μηπως ξερει κανεις ποσο εχει ο καρβουνιαρης απο θεσσαλονικη για αθηνα???το φοιτητικο!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Αν θυμάμαι σωστά, κάτω από 20 ευρώ (!?!)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Achilles

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.


Τελευταία φορά που πήρα τραίνο
ήταν όταν πήγαινα φαντάρος
στην Αλεξανδρούπολη.

Απο τότε βέβαια πάνε 17 χρόνια.

Μέχρι τότε βέβαια το χρησιμοποιούσα
συχνά μέχρι το λιανοκλάδι.

Η αρνητική μου εντύπωση
για το μέσο αυτό, εστιαζόταν στο
τακ τακ τουκ, τακ τακ τουκ
αν αποδίδω καλά τον θόρυβο που
έκανε όταν πέρναγε τις ενώσεις των
σιδηροδρομικών γραμμών.

Το κάνουν ακόμα;


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top