Σε εξέπληξαν; Ας πούμε ότι διαφωνούμε σε αυτό το σημείο. Αν και οι χαρακτηρισμοί που παρέθεσα αποτελούν απότοκα δικής μου έκπληξης. Τα εισαγωγικά δεν αναφέρονται σε σένα αλλά σε όσους συμφωνούσαν με το περιεχόμενό τους.
Για να προκληθεί μία αντίδραση χρειάζεται ή ένας απλός καταλύτης για να την πυροδοτήσει και να φέρει στην επιφάνεια ανεξερεύνητες πτυχές της προσωπικότητας ή απλά να προστεθεί στην εξίσωση μεγάλη πίεση που να οδηγήσει και τον πιο ήρεμο άνθρωπο σε ακραίες συμπεριφορές. Ό,τι δεν προϋπήρχε δεν θα βγει έτσι απλά σε συμπεριφορά, κυρίως στον σύντροφο στον οποίο επιθυμεί η πλειοψηφία να φέρεται όσο το δυνατόν πιο επιεικώς.
Η γυναίκα από "τη φύση της" δεν διαφέρει μορφολογικά και χημικά στις παραγόμενες εγκεφαλικές ορμόνες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές στον άνθρωπο. Εκτός κι αν μας λένε ψέματα στη σχολή, ε τους τσαρλατάνους! Απλά είναι κοινωνικά "αποδεκτό" να φέρεται έτσι μια γυναίκα όταν το αισθάνεται αφού θα χαρακτηριστεί ως "τυπική γυναικεία συμπεριφορά" ενώ αν συμπεριφερθεί έτσι ένας ανηρ θα τον χαρακτηρίσουν γυναικούλα και υστερικό. Κοινωνικά κατάλοιπα διαιώνισης μοτίβων συμπεριφοράς που δεν σχετίζονται με παθολογικές και ανατομικές δυσλειτουργίες/διαφορές αλλά ας μην το εξειδικεύσουμε. Δεν έχει να κάνει πάντως με την "γυναικεία φύση". Ούτε καν με την υπό-φυση, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ένα πρώτο βήμα είναι η παραδοχή. Συμφωνώ εδώ.
Όσα και να του τα κάνουν (τα ποιά;

οκ, I got your point) καλύτερα να μην κινούμαστε στα άκρα.
Ops, πότε το είπα εγώ αυτό; Υποστήριξα κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω. Απλά είπα ότι
εγώ διαφωνώ με την άποψη της Νεράιδας ότι ο έρως απαιτεί 24/7 συνύπαρξη , διακοπές μαζί αλλιώς σημαίνει ότι η σχέση φθίνει. Η διαφωνία μου με την Νεράιδα βασίζεται στο γεγονός ότι παρουσίασε την δική της άποψη και τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύεται ως οικουμενική αλήθεια. Η δική μου άποψη είναι οτι ο προσωπικός χώρος και χρόνος για σκέψη και κίνηση με φίλους είναι απαραίτητος, δεν την ανήγαγα σε παγκόσμια σταθερά αγάπης.