Nelliel
Περιβόητο μέλος

Θα σου προτεινα να ψαξεις και αγγελιες με μεταχειρισμενα. Μερικοι εχουν πολυ καλα επιπλα και λογω μετακομισης ή λογω οικονομικων τα πουλανε οσο οσο. Απο αγγελιες να προτιμησεις επιπλα φτιαγμενα απο ατοφιο ξυλο (απεφυγε το πευκο και αν βρεις κατι σε μαονι επελεξε το χωρις 2η σκεψη).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ε οχι ικεα βρε παιδια για επιπλα.. Ειναι μιας χρησης...
Ασε που για την ποιοτητα τους(χαρτι...) ειναι ακυρες οι τιμες τους! Για έπιπλα ικεα οχι! Για ψιλολοιδια οκ... αν κι εγω τα ικεα δεν τα συμπαθω καθολου..
Εγω θα προτεινα επιπλαδικα πανω στην παραλιακη κ εργοστασια επιπλων στην κων/νου καραμανλη αχαρνες.
Και στις δυο επιλογες θα βρεις ποιοτητα εφοσον ψαξεις κ εργοστασιακες τιμες. Ειναι κ τα δυο η πηγη των επιπλων.
Αλλη λυση ειναι ο παλιοσ κλασσικοσ μαραγκος που θα σου φτιαξει οτι θες οπως το θες αλλα δν ξερω τι ακριβως θες κι αν τελικα αξιζει γιατι σε μαραγκο, ορισμενα κομματια βγαινουν ακομα πιο ακριβα.
Εγω εχω κανει κ τα τρια.. Σε μαραγκο απευθυνθηκα για ειδικες παραγγελιες μασιφ ομως αναλλοιωτα στο χρονο..
Δες επισης στα 120 αν κι εκει οταν εγω ειχα παει μου φανηκαν ολα πολυ παλια σχεδια.. Καποτε νομιζω ηταν καλα εκει.. Αλλα οκ εξαρταται τι ψαχνεις..
Ελπιζω να σε καλυψα...
Δεν ειναι ολα ιδια ποιοτικως. Εχει διαφορες ποιοτητες και το ΙΚΕΑ. Αλλη ποιοτητα εχει η ντουλαπα των €250 κι αλλη αυτη των €90. Ομως αυτο που λες για τη μια χρηση εγω το βλεπω θετικο. Προτιμω να δωσω €150 για ενα επιπλο και σε 5-6 χρονια να παρω καινουριο απο το να δωσω €600 και να το εχω "για μια ζωη". Τα 120 που προτεινεις εχουν εξωφρενικες τιμες σε συγκριση με το ΙΚΕΑ, ναι θα παρεις μασιφ ξυλο αλλα τι να το κανεις; Εχουμε ντουλαπες, συρταριερες κ.α., τα εχουμε παρει πανω απο 6 χρονια και ειναι ακομα εξαιρετικα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

elenikikou
Νεοφερμένο μέλος

elenikikou
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Επισης το ΙΚΕΑ ειναι ακριβο στην Ελλαδα για καποιο λογο ενω τα ιδια πραγματα εκτος Ελλαδας εχουν μεγαλη διαφορα.
Κανεις δεν λεει οτι εχει την τρομερη ποιοτητα. Γενικα ομως οταν παιρνω ενα επιπλο απο το ΙΚΕΑ ξερω οτι και σε 5 χρονια να μου χαλασει θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του ουτε θα λυπαμαι να παρω καινουρια επιπλα γιατι ειχα δωσει μια περιουσια στα παλια, οπως εδιναν οι γονεις μας οταν παντρευοντουσαν και τα κρατουσαν 40 χρονια. Ουτως ή αλλως δεν εχω καμια τρελα με τα επιπλα, πιστευω οτι πρεπει να ειναι οικονομικα και ευκολα στην καθημερινοτητα. Επισης τα επιπλα του ΙΚΕΑ αν τα φτιαξεις σωστα, μπορεις να τα ξαναδιαλυσεις. Αν αρχισεις να τα καρφωνεις, τοτε εννοειται πως αν πας να το αποσυναρμολογησεις θα χαλασει
Το Praktiker οντως εχει επιπλα χαμηλοτατης ποιοτητας.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να καταλάβεις ότι αυτό το θέμα, όπως και το άλλο για τα έπιπλα, είναι διαφημιστικά. Μας ρωτάει για μαγαζιά σε συγκεκριμένη περιοχή και μετά μας κάνει την πρότασή του. Παλιό κόλπο.Μαντης ειμαι;

Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερει κανεις να προτεινει κανενα καλο κομμωτηριο στη Θεσσαλονικη, οπου κουρευουν ανδρες;
Ψαχνω καποιον που ξερει να κουρευει και πιο εξεζητημενα, ωστοσο παντοτε στα πλαισια του "νορμαλ".
Οποιαδηποτε προταση ευπροστδεκτη. Θα προτιμουσα κατι στο κεντρο ...

akikos
Επιφανές μέλος

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aananda_Bazar_Sky_View.jpg?uselang=en
Πατηστε το original file, αν θελετε, που ειναι μεγαλη εικονα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ξερει κανεις τι πουλια ειναι αυτα; Θελω να το βαλω για background στη login page του site μου και φοβαμαι μην κανω καμμια γκαφα. Δεν πιστευω να ειναι τιποτα κορακια...
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aananda_Bazar_Sky_View.jpg?uselang=en
Πατηστε το original file, αν θελετε, που ειναι μεγαλη εικονα.
Για κορακια φαινονται αν κρινω απο τις ακρες των φτερων και το χρωμα. Θα μπορουσαν να ειναι αλλα αρπακτικα πτηνα, αλλα συνηθως τα γερακια και οι αετοι δεν κυκλοφορουν σε ομαδες με τοσα ατομα (εχω δει βεβαια αετους σε ομαδα 30-40 ατομων, αλλα βρισκονταν σε πολυ μεγαλο υψος)

Σαμπως αητοι και γερακια ειναι καλυτερα; Σε ενα site περι ευεξιας, αυτο ελειπε να τους βαλω και αρπακτικα πανω απο το κεφαλιΓια κορακια φαινονται αν κρινω απο τις ακρες των φτερων και το χρωμα. Θα μπορουσαν να ειναι αλλα αρπακτικα πτηνα, αλλα συνηθως τα γερακια και οι αετοι δεν κυκλοφορουν σε ομαδες με τοσα ατομα (εχω δει βεβαια αετους σε ομαδα 30-40 ατομων, αλλα βρισκονταν σε πολυ μεγαλο υψος)

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.