athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα η μονη ιστοσελιδα πωλησης που ξερω ειναι το www.ricardo24.gr..
ή αλλιως γκουγκλαρε το και μπορει να βρεις και αλλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takhspanos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε;
Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο.
Ευχαριστώ!
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"Καλησπέρα!
Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε;
Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο.
Ευχαριστώ!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"
Θα τον ρωτήσω!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

BillDaGreek
Νεοφερμένο μέλος

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

greenlander
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greenlander
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

greenlander
Νεοφερμένο μέλος

Green Ranger
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί όχι και καινούρια;Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι?

Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους?
Dias
Επιφανές μέλος

Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου).Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα....
Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους?
Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται.

ADAMHS
Νεοφερμένο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα....
Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο.
Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται.
Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα....
Δεν ειναι timetable αλλα timeline.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.