Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:20 Ο Founes έγραψε: #1 22-06-05 01:20 Το standar ποτάκι που θα πιώ είναι κίτρινη tequila σκέτη, μόνο με μισή φετούλα πορτοκαλάκι μεσα, αλλα να σας πώ την αλήθεια αν μπορούσα θα έβαζα και τις 9 επιλογές, είπα όμως να πούμε καλύτερα το αγαπημένο μας ps. Μόλις δοκίμασα ενα νεο shot! SUPER!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:31 Η Subject to change: #2 22-06-05 01:31 Εγλω συνήθως προτιμώ πασης φύσεως κοκτειλς. Το αγαπημένο μου ειναι Pina Colada αλλα δυστυχώς δεν "λεει" για βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:35 Η Vkey έγραψε: #3 22-06-05 01:35 Μπορώ να τα τσεκάρω όλαααααααααααα....Δεν έχω standar ποτό αχ.....πότε θα βγω; να πιωωωωωωωωωωωωωωω, να ξενυχτίσωωωωωωωωωωω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:43 Η nv έγραψε: #4 22-06-05 01:43 δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:49 Ο Porcelain: #5 22-06-05 01:49 Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το standar ποτάκι που θα πιώ είναι κίτρινη tequila σκέτη, μόνο με μισή φετούλα πορτοκαλάκι μεσα, αλλα να σας πώ την αλήθεια αν μπορούσα θα έβαζα και τις 9 επιλογές, είπα όμως να πούμε καλύτερα το αγαπημένο μας ps. Μόλις δοκίμασα ενα νεο shot! SUPER!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:31 Η Subject to change: #2 22-06-05 01:31 Εγλω συνήθως προτιμώ πασης φύσεως κοκτειλς. Το αγαπημένο μου ειναι Pina Colada αλλα δυστυχώς δεν "λεει" για βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:35 Η Vkey έγραψε: #3 22-06-05 01:35 Μπορώ να τα τσεκάρω όλαααααααααααα....Δεν έχω standar ποτό αχ.....πότε θα βγω; να πιωωωωωωωωωωωωωωω, να ξενυχτίσωωωωωωωωωωω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:43 Η nv έγραψε: #4 22-06-05 01:43 δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:49 Ο Porcelain: #5 22-06-05 01:49 Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγλω συνήθως προτιμώ πασης φύσεως κοκτειλς. Το αγαπημένο μου ειναι Pina Colada αλλα δυστυχώς δεν "λεει" για βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:35 Η Vkey έγραψε: #3 22-06-05 01:35 Μπορώ να τα τσεκάρω όλαααααααααααα....Δεν έχω standar ποτό αχ.....πότε θα βγω; να πιωωωωωωωωωωωωωωω, να ξενυχτίσωωωωωωωωωωω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:43 Η nv έγραψε: #4 22-06-05 01:43 δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:49 Ο Porcelain: #5 22-06-05 01:49 Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορώ να τα τσεκάρω όλαααααααααααα....Δεν έχω standar ποτό αχ.....πότε θα βγω; να πιωωωωωωωωωωωωωωω, να ξενυχτίσωωωωωωωωωωω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:43 Η nv έγραψε: #4 22-06-05 01:43 δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:49 Ο Porcelain: #5 22-06-05 01:49 Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:49 Ο Porcelain: #5 22-06-05 01:49 Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαυροδάφνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:50 Ο emufear έγραψε: #6 22-06-05 01:50 Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vodka.. σκέτη ή Ursus αλλά και κόκκινο κρασί... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 01:56 Ο Dark_kronos: #7 22-06-05 01:56 Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:20 Η Vkey έγραψε: #8 22-06-05 02:20 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά! Click για ανάπτυξη... Welcome to the club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:23 Η nv έγραψε: #9 22-06-05 02:23 Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ- ευχαριστώ..! Εδώ και 6-7 χρόνια προσπαθώ να συντηρώ την φήμη μου με κάμποσα λίτρα αλκοόλ! Επιτέλους αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Η Subject to change: #10 22-06-05 02:24 Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:28 Η nv έγραψε: #11 22-06-05 02:28 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε? Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:42 Η Vkey έγραψε: #12 22-06-05 02:42 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:45 Η nv έγραψε: #13 22-06-05 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8) Click για ανάπτυξη... Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο Valder έγραψε: #14 22-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nv : Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει! Click για ανάπτυξη... Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:48 Η nv έγραψε: #15 22-06-05 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder : Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά.... Click για ανάπτυξη... δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Η Vkey έγραψε: #16 22-06-05 02:51 Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nv : δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας! Click για ανάπτυξη... Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:51 Ο Dark_kronos: #17 22-06-05 02:51 ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 02:56 Η nv έγραψε: #18 22-06-05 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 Angelikaaa Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι Click για ανάπτυξη... Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 03:10 Ο weak and powerless: #19 22-06-05 03:10 δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δε μου αρέσουν ιδιαίτερα εν γένει. άντε κάνα σαμιώτικο κρασί ι κάνα κονιάκ με βύσσινο . βέβαια επειδή αυτά δεν πολυκυκλοφορούν όξω, συνήθως μπύρα πίνω (όχι ότι μου λέει και πολλά) αρκεί να είναι φτηνή . άντε και κάνα σκέτο ούζο άμα είναι καλά το δεξί μου αυτί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 07:56 Η gilie έγραψε: #20 22-06-05 07:56 μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπα δεν πινω πολύ αλκοολ, οδηγώ κιολλας και το αποφεύγω κανενα ποτηρακι κρασι λευκο που το σηκώνει και ο οργανισμος μου πινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.