fishler
Νεοφερμένο μέλος

αλλά επειδή τώρα τελευταία έπαθα ανοσία(χρειάζομε κιλό και πάνω για να φτιαχτώ.........!!!)δείχνω και μια προτίμηση στο μαρτίνι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Ursus, η βότκα των φλώρων.
Μάλλον έχεις δίκιο.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Εχει μέσα χυμό απο ισλανδικά μουρα,προφανώς δεν είναι βοτκα, εχει βοτκα. Είναι ίσως το ποτό με βοτκα των φλώρων αν και πάλι πρέπει να μου εξηγήσετε γιατί την ξεχωρίζετε απο το ice, το mule ή το blade που είναι επίσης αλκοολούχα χαμηλής περιεκτικότητας σε βότκα.Ursus, η βότκα των φλώρων.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ πίνω Ursus καμία φορά ρε παιδιά..
Embrace the floria..
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Tι ενοης με το "κανει;". Και εγω εχω πιει αλλα δεν αξιζει να το αναφερουμε, εδω μηλαμε για το τι πινου συνιθος, δεν νομιζω να πινεις συνεχια σφινακια... εγω 2 φορες ειπια.Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:εχω πιει σφινακι κανει???![]()
![]()
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ALEX_:Σαμπούκα λευκή με στιμμένο λεμόνι συνήθως...![]()
Και δεν σε πιάνει κόψιμο; Μια φορά δοκιμασα να βάλω λεμόνι στη σαμπούκα και έτρεχα!!!
Εγώ πίνω μπυρίτσα (μαύρη κατά προτίμιση) ή captain morgan σκέτο.
Και σφηνάκια εννοείται!
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Και δεν σε πιάνει κόψιμο; Μια φορά δοκιμασα να βάλω λεμόνι στη σαμπούκα και έτρεχα!!!
Μπα,δεν μου έχει τύχει ποτέ!Οταν δούλευα νύχτα έπινα 3 κάθε βράδυ!!

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Μοιάζουμε! Εγώ τα πάντα εκτός από τεκίλα!Αρχική Δημοσίευση από ALEX_:Γενικότερα πίνω τα πάντα εκτός από ουίσκυ.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Καλή η τεκίλα αλλα όχι σκέτη, ίσως τεκίλα σάνραις.Αρχική Δημοσίευση από Founes:Το standar ποτάκι που θα πιώ είναι κίτρινη tequila σκέτη, μόνο με μισή φετούλα πορτοκαλάκι μεσα, αλλα να σας πώ την αλήθεια αν μπορούσα θα έβαζα και τις 9 επιλογές, είπα όμως να πούμε καλύτερα το αγαπημένο μας![]()
ps. Μόλις δοκίμασα ενα νεο shot! SUPER!!!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Άσχετο αν εμείς το παίζουμε μεθυσμένες για να ψήσουμε κατάσταση

Εμένα μου αρέσει το Bailey's (κι άμα δεν ακούσει καλά ο μπάρμαν αρχίζω τα καραγκιοζιλίκια όπως στη διαφήμιση - πλάκα κάνω

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Άσχετο αν εμείς το παίζουμε μεθυσμένες για να ψήσουμε κατάσταση![]()
![]()
![]()
![]()
Θύμισέ μου να σου φέρω δώρο ενα μπουκάλι μαύρο ρούμι STROH 80% για να σιγουρέψεις το καρβούνιασμα του υποψήφιου

ΥΓ: Τι μαγειρεύεις απόψε;

ΥΓ2: Εγω πλέον πίνω μόνο ουίσκυ όταν βγαίνω! Α ρε Τζόνιιιιιι

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εκτος απο αιμα που πινω σινεχια επειδη δαγκαω την γλωσσα μου πινω πολυ coca
Εγώ το αίμα το έχω βαρεθεί σκέτο οπότε πίνω vodka-blood πως λέμε vodka-πορτοκάλι ;

arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Σιγά τα αίματα!!!Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Εγώ το αίμα το έχω βαρεθεί σκέτο οπότε πίνω vodka-blood πως λέμε vodka-πορτοκάλι ;![]()
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.