ps. Μόλις δοκίμασα ενα νεο shot! SUPER!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :δεν έχω καποιο ποτό standard. Συνηθως μαρτίνι, αλλά και σφηνάκια, τεκίλα, βότκα, κρασί κτλ... ναι, είμαι αλκοολικιά!![]()
Welcome to the club

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει!Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Ρε παιδια εγώ δεν μπορώ με τίποτα να πιω ποτά του στυλ σκετο ουίσκυ, βότκα, τεκίλα κλπ, έστω και με πάγο! Πώς αντέχετε?

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει!![]()
Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8)
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην με κολάζεις τώρα! Έχω και διάβασμα!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχ!Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Εσύ είσαι δικιά μου....αχ....πως κατεβαίνουν τα άτιμα...σαν νεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 8)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :Ξεκίνα προπόνηση: Λοιπόν, αρχίζουμε με σφηνάκια σκέτη τεκίλα, σκέτο ουίσκι ή σκέτη Βότκα, και αφού συνηθίσεις, θα δεις τι ωραία που θα κατεβαίνουν! Α! και ειδικά σε περιπτώσεις με πολλά ντέρτια (εξεταστική, ερωτικά προβλήματα κτλ...) είναι ότι πρέπει!![]()
Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά....
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας!Αρχική Δημοσίευση από Valder :Μια απ τα ίδια κι εδω! Εγω είχα ανακατέψει μάλιστα Ουισκυ, Κοκακόλα και Burn! Καταπληκτικό! Ναι το ήπια μετά....

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :δεν γλυτώνω με εσάς που έμπλεξα! Με κολάσατε! Μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που βρήκα κάπου ξεχασμένο στο σπίτι! Γεια μας!![]()
Γμτ εγώ μόνο μπύρα έχω...αλλά θα την ανοίξω...άλλωστε έχω να περάσω κι άλλη ώρα εδώ λόγω δουλειά στο pc...Στην υγειά μας 8)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσεχέ το... και εγώ έτσι ξεκίνησα....Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :ρε τι καθεστε και συζιτατε στις 3 τα χαραματα, και εγω μικρος ειχα βαλει πορτοκαλα μαζι με λεμοναδα κοκακολα σπριτε και χυμο και το πια αλλα δεν κανω και ετσι

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.