Πως βγαίνει αυτό το "προφανές" συμπέρασμα ακριβώς;
Τα όρια της διαστροφής και της ανωμαλίας ποιος τα θέτει; Δεν ενόχλησαν κανέναν οι άνθρωποι, δε βλέπω λόγο να μην τη βρουν όπως θέλουν οι ίδιοι.
Α, ναι, τη μαστούρωνε την κόρη του από μικρή, και για το ότι κατεληξαν εκεί δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά...
Η γυναίκα είχε και έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά, λες να οδηγήθηκε στη σχέση αυτή τυχαία? Λες τα ναρκωτικά να ενήργησαν μόνο την πρώτη φορά? Ε, προφανέστατο δεν είναι?
Την πρώτη φορά τη βίασε, και έπειτα το συνέχισε και η ίδια, και σε αυτό συνέβαλλαν και τα ναρκωτικά. Όταν έχεις καθαρό μυαλό,αντιδράς έτσι?
Οκ, επιλογή της, την ευχαριστούσε, δε θα την κατηγορήσω συγκεκριμένα ως προς το πού έβρισκε την ευχαρίστησή της, δεν ενόχλησε κάποιον άμεσα, αλλά αυτό είναι αιμομιξία. Η ίδια, όπως είπε δε συγχώρησε τον πατέρα της μέχρι λίγο πριν το θάνατό του. Γνώριζε πως ήταν λάθος αυτό.
Μπορεί σε κοινωνίες αφρικανικες, ασιάτικες, απομακρυσμένες παντελώς από τη δυτική κουλτούρα, να επιτρέπεται, όπως συνέβαινε και στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά εδώ είμαστε στο 2009, πάμε στο 2010, θεωρούμαστε δυτικός κόσμος, και όχι, εμένα αυτή η σχέση, όση ευχαρίστηση και αν της προσέφερε, δε μου φαίνεται καθόλου φυσιολογική.
Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ αυτό το θεωρείς σωστό? Και μη επιλήψιμο? Να το κάνει μια κόρη με τον πατέρα της? Ή μια μάνα με το γιο της?
Το ότι η αιμομιξία είναι κάτι το διαστροφικό, το καταδεικνύει το γεγονός ότι το παρόν θέμα έγινε είδηση, άρα είναι κάτι πρωτοφανές. Επίσης τιμωρείται από το νόμο. Όσο για το ποιος το ορίζει τι είναι ανωμαλία και τι διαστροφή, η ίδια η δυτική κοινωνία το κάνει. Μπορεί κάποια όρια και περιορισμοί που θέτει να είναι παντελώς γελοία, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχω παρά να συμφωνησω με την αντίληψη. Προσωπικά δε μου φαίνεται φυσιολογικό.
Δεν ήταν έρωτας, ήταν ευχαρίστηση και μόνο, και περίεργη ψυχολογική σχέση.
Και πριν αρχίσει κάποιος τα περί κοινωνίας και ότι είμαστε πρόβατα, έχω να πω, ότι η απαξίωση, ωφελεί, αλλά η πολλή απαξίωση ως προς αυτά που ορίζει η κοινωνία, μας κάνει ζώα, που δε μπορούμε να συγκρατηθούμε. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσαμε ελεύθερα να σκοτώσουμε για να εκτονωθούμε. Και αυτό ευχαρίστηση προκαλεί.
Και στο κάτω κάτω δηλαδή, κάνε σεξ με όποιον άλλο θες, κάνε με το γείτονα, γιατί πρέπει σώνει και καλά, να το κάνει με τον πατέρα της? Και πρέπει σώνει και καλά να το βγάλετε σωστό επειδή τόλμησαν να διαφωνήσουν κάποιοι, τα πρόβατα της κοινωνίας?
Μάλλον για ευχαρίστηση το έκαναν, όχι για να δημιουργήσουν απογόνους.
Το "ιου" είναι το πιο απεχθές επιφώνημα που υπάρχει νομίζω. Μου φέρνει στο μυαλό νοητικά στείρες, κλειστόμυαλες κυράντζες.
Την άφησε έγκυο. Έκανε έκτρωση.
Το πιο πιθανό ήταν το παιδί να βγει με πρόβλημα υγείας. Είπα απλώς, ότι εξελικτικά, οι απόγονοί τους δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Γενικά μίλησα. -.-'
Το "ιου" είναι το πιο απεχθές επιφώνημα που υπάρχει νομίζω. Μου φέρνει στο μυαλό νοητικά στείρες, κλειστόμυαλες κυράντζες.
Ίου αναφώνησα μόλις το διάβασα το συγκεκριμένο θέμα. Άρα, ναι μου προκαλεί απέχθεια η όλη φάση. Άρα, ναι είμαι μια "στείρα κλειστόμυαλη κυράντζα". Αν και δεν το είπα μόνο εγώ στο τόπικ αυτό. Τόσοι αναφώνησαν με παρόμοιο τρόπο. Μάλλον το quote έγινε σε μένα, λόγω αυτών που έχω γράψει στο θέμα της θρησκείας, υποθέτω. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Whatever...