Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,055 μηνύματα.
14-04-24
19:47
ΟΧΙ.Δεν χρηματοδοτουν ολα τα κρατη τον ΙΣΙΣ την χεζμπολαχ και την χαμας.Ολα τα κρατη ειναι τρομοκρατικα κρατη λολ
ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
14-04-24
19:48
ναι το ξερω οτι το τρομοκρατικό κράτος με το αστερι του δαβιδ εχει την ευλογία των ΗΠΑ στο να σφαγιάσει οποιο του κάτσει αλλα πιστεύω οτι το ιραν εχει εξίσου το δικαίωμα αυτοάμυνας αφου σκοτώθηκαν αξιωματικοί του στη πρεσβεία του ιραν στο λίβανοΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,055 μηνύματα.
14-04-24
19:48
Οτι του φανει του λολο.ναι το ξερω οτι το τρομοκρατικό κράτος με το αστερι του δαβιδ εχει την ευλογία των ΗΠΑ στο να σφαγιάσει οποιο του κάτσει αλλα πιστεύω οτι το ιραν εχει εξίσου το δικαίωμα αυτοάμυνας αφου σκοτώθηκαν αξιωματικοί του στη πρεσβεία του ιραν στο λίβανο
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
14-04-24
19:49
ναι υπάρχουν άλλα που κυβερνάνε τον πλανήτη ψηφίζουν οτι το φαγητό δεν είναι βασικό δικαίωμα και χρηματοδοτούν ισραηλ και ισισ και εδώ και 200 χρόνια εμπλέκονται σε πολέμους εκτός των εδάφων τουςΟΧΙ.Δεν χρηματοδοτουν ολα τα κρατη τον ΙΣΙΣ την χεζμπολαχ και την χαμας.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
14-04-24
19:49
Για αλλη μια φορα το Ιραν δε χρηματοδοτει τον Ισις.ΟΧΙ.Δεν χρηματοδοτουν ολα τα κρατη τον ΙΣΙΣ την χεζμπολαχ και την χαμας.
ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.
Εχεις δικιο, μονο τα κρατη τρομοκρατες χρηματοδοτουν τη Χαμαςν χαμας.
Israel financed Hamas to weaken Palestinian Authority, Borrell claims
Josep Borrell, the European Union's foreign policy chief, has accused Israel of financing Hamas to "weaken the Palestinian Authority of Fatah." #EuropeNews
www.euronews.com
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
14-04-24
19:50
Δεν θα διαφωνησω Ειναιθ κατα των ΗΠΑναι υπάρχουν άλλα που κυβερνάνε τον πλανήτη ψηφίζουν οτι το φαγητό δεν είναι βασικό δικαίωμα και χρηματοδοτούν ισραηλ και ισισ και εδώ και 200 χρόνια εμπλέκονται σε πολέμους εκτός των εδάφων τους
Το προβληαμ με καποιους ειναι οτι ακομα και, δικιο να εχει καπιος..τον κανετε εχθρο επειδη απλα οι ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΜΩΣ..τυχγανει να τον υποστηριζουν.
Εγω αυτο το λεω ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ.
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καποιος καπου καποτε.Ο μπορελ ενα πραγμα ειπε.. ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΛ..και εμεις τρεξαμε.Τα αρχιδια μου κουνιουντε.Δεν στο ειπα.Ειμαι η κουλιανου.Για αλλη μια φορα το Ιραν δε χρηματοδοτει τον Ισις.
Εχεις δικιο, μονο τα κρατη τρομοκρατες χρηματοδοτουν τη Χαμας
Israel financed Hamas to weaken Palestinian Authority, Borrell claims
Josep Borrell, the European Union's foreign policy chief, has accused Israel of financing Hamas to "weaken the Palestinian Authority of Fatah." #EuropeNewswww.euronews.com
Guest 030894
Επισκέπτης
14-04-24
19:54
Γεια σου ρε ΒικαραΔεν θα διαφωνησω Ειναιθ κατα των ΗΠΑ
Το προβληαμ με καποιους ειναι οτι ακομα και, δικιο να εχει καπιος..τον κανετε εχθρο επειδη απλα οι ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΜΩΣ..τυχγανει να τον υποστηριζουν.
Εγω αυτο το λεω ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ.
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Καποιος καπου καποτε.Ο μπορελ ενα πραγμα ειπε.. ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΛ..και εμεις τρεξαμε.Τα αρχιδια μου κουνιουντε.Δεν στο ειπα.Ειμαι η κουλιανου.
Blowback: How Israel Went From Helping Create Hamas to Bombing It
Hamas wants to destroy Israel, right? But as Mehdi Hasan shows in a new video on blowback, Israeli officials admit they helped start the group.
theintercept.com
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
14-04-24
19:56
Κια ο κουτσιουμπας λεει πολλα.ΙΣΧΥΟΥΝ;Γεια σου ρε Βικαρα
Απο το 2018 το αρθρο btw View attachment 131631Blowback: How Israel Went From Helping Create Hamas to Bombing It
Hamas wants to destroy Israel, right? But as Mehdi Hasan shows in a new video on blowback, Israeli officials admit they helped start the group.theintercept.com
Γελαμε.ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ.
Νεξτ μαλακια.
Το οποιο αρθρο το γραφει αραβας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
14-04-24
19:56
Ποιο κράτος είναι αυτό??ναι υπάρχουν άλλα που κυβερνάνε τον πλανήτη ψηφίζουν οτι το φαγητό δεν είναι βασικό δικαίωμα και χρηματοδοτούν ισραηλ και ισισ και εδώ και 200 χρόνια εμπλέκονται σε πολέμους εκτός των εδάφων τους
nearos
Διακεκριμένο μέλος
14-04-24
19:57
Φυσικά δεμ εχω πρόβλημα με το ισραηλ αποκλειστικά και μόνο επειδή υποστιρίζεται απο τις ηπα, αμα εβλεπα καποιον να λέει ψόφος στον IDF κκαι να προσπαθει να δικαιολογίσει ενα νεο ολοκαύτωμα και γενοκτονία, βιασμό ψυχολογικό πόλεμο και τακτικές που κατατάσσονται ως εγκλήματα πολέμου το ιδιο θα τον σκυλοέβριζα, εγω ειαμι παντοτε υπερ του λαου γιατι μονο αυτός βγαίνει ηττημένος, καρφί δε θα μου καιγόταν αν απαλειφόταν η χαμας, το ισις, το ενα , το αλλο.τον κανετε εχθρο επειδη απλα οι ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΜΩΣ..τυχγανει να τον υποστηριζουν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
14-04-24
19:59
Νια αμε..το αποδεικνυες καθε λεπτο εδω..με αυτα που γραφεις..Φυσικά δεμ εχω πρόβλημα με το ισραηλ αποκλειστικά και μόνο επειδή υποστιρίζεται απο τις ηπα, αμα εβλεπα καποιον να λέει ψόφος στον IDF κκαι να προσπαθει να δικαιολογίσει ενα νεο ολοκαύτωμα και γενοκτονία, βιασμό ψυχολογικό πόλεμο και τακτικές που κατατάσσονται ως εγκλήματα πολέμου το ιδιο θα τον σκυλοέβριζα, εγω ειαμι παντοτε υπερ του λαου γιατι μονο αυτός βγαίνει ηττημένος, καρφί δε θα μου καιγόταν αν απαλειφόταν η χαμας, το ισις, το ενα , το αλλο.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
14-04-24
20:10
καταρχήν εχω πει πολλακις οτι δεν ειμαι ουτε υπερ της χαμας ουτε υπερ της idf και εχω αποδοκιμασει τις πραξεις και των δυο και εχω χαρακτηρισει την χαμας ως τρομκρατική οργάνωση ο ιδιος ,κια ειμαι πληρως ενημερωμενος για τις απανθρωπες συνθηκες που βιωνουν ο κοσμακης στο ιραν και γνωριζω οτι ιεναι τρομοκρατικό κράτος, oπως οι περισσοτερες μεσοανατολικές χώρες ως επι το πλειστον. Εγω συμπα΄σχω με τον λαο, ειτε αυτος ειναι ιρανος, ειτε τουρκος, ειτε αμερικάνος, είτε ισραηλινος ειτε παλαιστινιος, εγω τα κράτη και τους φορεις εξουσίας κράζω και εύχομαι πραγματικά τα χειρ΄τοεραΝια αμε..το αποδεικνυες καθε λεπτο εδω..με αυτα που γραφεις..
Guest 030894
Επισκέπτης
14-04-24
20:23
Καλα ο,τι και να λεμε τωρα στη τελικη ειναι σε ποιο γεωπολιτκο στρατοπεδο ανηκεις. Τα αλλα ποιος ειναι καλος κακος ποιος κανει γενοκτονιες δε παιζουν ρολο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,659 μηνύματα.
14-04-24
20:43
Όπως βλέπω από την στάση των ΗΠΑ, δεν θέλουν γενίκευση για την ώρα οι δυτικοί. Το Ισραήλ επίσης κρατάει μια πιο ήπια στάση επί του ζητήματος παρόλο που ακούστηκε κάτι για δυναμική απάντηση.
Δεν θα εκμεταλλευθούν για την ώρα τη πάσα που τους έδωσε το Ιράν για να κλείσουν τους ανοικτούς λογαριασμούς τους μαζί του. Δεν θεωρώ όμως πως αυτό θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας, δεν επρόκειτο να επιτρέψουν ΗΠΑ-Ισραήλ το Ιράν να γίνει πυρηνική δύναμη και αυτό από μόνο του αρκεί για να παραμείνει η περιοχή ασταθής.
Δεν θα εκμεταλλευθούν για την ώρα τη πάσα που τους έδωσε το Ιράν για να κλείσουν τους ανοικτούς λογαριασμούς τους μαζί του. Δεν θεωρώ όμως πως αυτό θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας, δεν επρόκειτο να επιτρέψουν ΗΠΑ-Ισραήλ το Ιράν να γίνει πυρηνική δύναμη και αυτό από μόνο του αρκεί για να παραμείνει η περιοχή ασταθής.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
14-04-24
21:01
Στενοχωρήθηκες;Όπως βλέπω από την στάση των ΗΠΑ, δεν θέλουν γενίκευση για την ώρα οι δυτικοί. Το Ισραήλ επίσης κρατάει μια πιο ήπια στάση επί του ζητήματος παρόλο που ακούστηκε κάτι για δυναμική απάντηση.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.
14-04-24
21:02
Ισχύει αυτό, απλά πρέπει όποιον και να στηρίζουμε να μη φοράμε παρωπίδες και να αναγνωρίζουμε αυτά που έχει διαπράξει η κάθε πλευρά. Προσωπικά το Ισραήλ υποστηρίζω περισσότερο από την αρχή του πολέμου, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι από ένα σημείο και μετά έχασε το δίκιο του και προφανώς πολλές του επιλογές με βρίσκουν αντίθετο.Καλα ο,τι και να λεμε τωρα στη τελικη ειναι σε ποιο γεωπολιτκο στρατοπεδο ανηκεις. Τα αλλα ποιος ειναι καλος κακος ποιος κανει γενοκτονιες δε παιζουν ρολο
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
14-04-24
21:07
θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παρέμβαση εδώ, πως για να κρίνεις το Ισραήλ αντικειμενικά δεν θα πρέπει να το κάνεις απο τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, αλλα απο πολύ πιο πρίν, για να καταλάβεις τι σημαίνει idf.Προσωπικά το Ισραήλ υποστηρίζω περισσότερο από την αρχή του πολέμου,
14-04-24
21:08
O Ali Khameini ο "υστατος ηγετης" του ιρανικου κρατους εχει πει δημοσια:αμα εβλεπα καποιον να λέει ψόφος στον IDF κκαι να προσπαθει να δικαιολογίσει ενα νεο ολοκαύτωμα και γενοκτονία, βιασμό ψυχολογικό πόλεμο και τακτικές που κατατάσσονται ως εγκλήματα πολέμου το ιδιο θα τον σκυλοέβριζα
Το 2000 "ο κακοηθης ογκος που λεγεται ισραιλ πρεπει να ξεριζωθει απο την περιοχη"
Το 2001 "το διηνεκές ζητημα του ιραν ειναι ο αφανισμος του ισραιλ"
To 2013 "Το ισραιλ ειναι ενα κρατος καταδικασμενο στην αποτυχια και τον αφανισμο το οποιο ηγειται απο λυσασμενα σκυλια που δεν μπορουν να καλεσθουν ανθρωποι.
Μπορω να σου γραψω επισης δηλωσεις απο τη χαμας, τη χεζμπολα, τους χουτι κτλ you get the point
Ναι ελα, ας το κανουμε απο την αρχη της ιστοριας, για πες λοιπον, τι σημαινει IDF.θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παρέμβαση εδώ, πως για να κρίνεις το Ισραήλ αντικειμενικά δεν θα πρέπει να το κάνεις απο τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, αλλα απο πολύ πιο πρίν, για να καταλάβεις τι σημαίνει idf.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
14-04-24
21:09
Βρηκαν ....πολλες.Οι παλαιστινιοι δεν ηθελαν.Ηθελαν την εξαφανιση του Ισραηλ και οχι κρατος.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
Καλά είναι και αυτοί αλλά και οι Ισραηλινοί είναι σκληροί Πουπι.
Υπέρ των αντιποίνων το Ισραήλ μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου - «Δεν έχουμε τελειώσει» ξεκαθαρίζουν
Τον μεγαλύτερο εχθρό της παγκόσμιας κοινότητας αποκαλούν το Ιράν οι Ισραηλινοί - Τα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του Ισραήλ - Έκκληση Μπάιντεν για αποφυγή κλιμάκωσης
www.protothema.gr
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.
14-04-24
21:10
Το αναγνωρίζω, και γι' αυτό δεν τηρώ απόλυτη στάση αλλά τοποθετούμαι με επιφύλαξη. Δεν είμαι αρκούντως πληροφορημένος επί του ζητήματος, έχω στο πλάνο να κάνω μία σοβαρή αναζήτηση στο διαδίκτυο και σε βιβλία για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παρέμβαση εδώ, πως για να κρίνεις το Ισραήλ αντικειμενικά δεν θα πρέπει να το κάνεις απο τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, αλλα απο πολύ πιο πρίν, για να καταλάβεις τι σημαίνει idf.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Memetchi
- fmarulezkd
- giannhs2001
- American Economist
- nearos
- Kate1914
- AggelikiGr
- Antonia Alexandra
- Γατέχων
- charmander
- taketrance
- back2967
- Wonderkid
- bibliofagos
- touvlo
- Scandal
- Paragontas7000
- fourkaki
- Ryuzaki
- johnsala
- Ωρορα
- rafaela11
- A350
- hirasawayui
- chester20080
- parrot/παπαγάλος
- physicscrazy
- Hased Babis
- Libertus
- Unboxholics
- Esperos1
- marakit94
- epote
- Joji
- Μήτσος10
- BatGuin
- jj!
- Βασιλης1234
- eukleidhs1821
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.