Και τι κοπτεσαι εσυ ρε Φωταρα αν ειναι οπισθοδρομικο το Ιραν; Ποιος εισαι ο απο μηχανης θεος που θα τους επιβαλλει την ισοτητα και τον φεμινισμο; Αν ειστε αποικιοκρατες και θεωρειτε ηθικο χρεος την ενοπλη παρεμβαση σε τριτες χωρες για να τις εκπολιτισετε με βαση τα στανταρτς σας πειτε το
Εχω κάποια ώρα που παίζω αυτο το επιχείρημα στο μυαλό μου.
Θεωρητικά μπορεί να τον νοιάζει τον άλλον, το δικαίωμα ενός άλλου ανθρώπου, πχ εμένα να με νοιάζει να έχουν οι γυναίκες ίσα δικαιώματα, παρόλο που ειμαι άντρας. Και θα μου πεις δε και γιατί όχι; Δεν βλάπτει κανεναν όλοι να έχουν τα δικαιώματα που τους αξίζουν.
Εν προκειμένω όμως στο συγκεκριμένο θέμα, οι οπαδοί του συγκεκριμενου ιδεολογικού χώρου της woke δεξιάς, έχουν επιδοθεί σε εναν sensationalισμό όπως θα τον αποκαλούσα, για να στρέψουν τους αναγνώστες του θέματος περισσότερο προς τη δική τους άποψη και εναντίον των άλλων.
Θα μου πεις και που το ξερω εγω οτι ειναι σενσεισιοναλιστικό το κινητρο και δε το νιωθουν στ αληθεια; Μπορει και να το νιώθουν, αλλα ειναι πολυ συγκεκριμενα και στοχευμένα χτυπητό το επιχείρημα.
Λες και οι άλλοι υπερ της Παλαιστίνης ξερω γω, δεν ειναι υπερ των γυναικείων δικαιωμάτων.
Λες και το επιχειρημα δε θα ήταν ισχυρό αν σταματούσε μονο στο οτι ειναι απλά κακό το Ιραν γιατί κανει το ΑΒΓ πράγμα και σκοτωνονται ανθρωποι.
Όχι. Sensationalism αλα κομματική γραμμή.
"Δε σαιβωντε τις γηνέκαις και τους γκάααυ και τα αναπυρα άτωμα και τα ατομα με έητζ και τους μαβρους.
Δηλαδή αν σέβονται όλους αυτους αλλα εμεινουν στο να τινάζουν κόσμο ασούμε, όλα πόπα για κάποιους. Αρκει να χαιδέψει το χουι μας.
Επιχειρήματα που βγαζουν μάτι οτι ειναι εκει απλά για να είναι.
Γιατί; Γιατι ο Μητσοτακης τα χει καλά με το Μπίμπι στην παρουσα περιοδο, οποτε παίρνουν γραμμή και οι ψηφοφόροι. Και θα πουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να πείσουν.