Από την άλλη, εχώ παρατηρήσει ότι κάποιες φορές λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση. Ή τουλάχιστον αυτό μου λένε οι άλλοι. Και τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης (παρόλου που είναι λίγες) τις απολαμβάνω πραγματικά. Αλλά το άγχος είναι και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρόνια ελκώδης κολλίτιδα
Χρόνια επιφανειακή γαστρίτιδα
και σαν να μην έφταναν αυτά... σκάει μύτη και μια ωραιότατη οισοφαγική παλινδρόμηση τώρα τελευταία και μου αλλάζει τα φώτα!
Για να μην αναφέρω τις κρίσεις πανικού και τις δύσπνοιες, που δε με χωράει ο τόπος και παίρνω τηλ. άτομα για να με ηρεμήσουν

Τώρα που το σκέφτομαι... μήπως έχω λίγο σαβουρο - οργανισμό;;;;

Ok φτάνει με τα ερεθιστικά. Η απάντηση στο άγχος νομίζω πως είναι:
1) ο σωστός προγραμματισμός του χρόνου μας σε συνδυασμό με μια κάποια εκλογίκευση των επιθυμιών μας (ρεαλιστική οπτική στόχων και δυνατοτήτων)
2) η γυμναστικούλα
αλλά κυρίως, όπως έχει πει και η αγαπημένη μου Isiliel, το να μην παίρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skoumas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι λογικό;
Λόγω καιρού δεν παίζει να 'ναι γιατί με πιάνει και στη χειμερινή εξεταστική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν αγχώνομαι,με πιάνει τρομερός πονοκέφαλος..μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό χάπι??
Για τον πονοκέφαλο;......:S τόσα υπάρχουν, ασπιρίνες, ντεπον δες πιο σου κάνει δουλειά...
Αν εννοείς για το άγχος δε νομίζω ότι είναι σωστό να σου προτείνουμε χάπια, και η μαμά μου έχει τρομερό πρόβλημα με το άγχος παίρνει χάπια αλλά όχι από μόνη της, την έχει δει γιατρός και της τα έχει γράψει, και δεν τα παίρνει καν καθημερινά, απλά όταν δε νιώθει αυτή καλά....
Να επισκεφτείς ένα καλό γιατρό καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Μπορει να με αγχωσει ενα μικρο, τοσουδουλικο προβλημα και να φερω την καταστροφη (κακο αυτο).
Μπορει, ομως, ο κοσμος να γκρεμιζεται γυρω μου (καλη ωρα) και εγω να ειμαι απαθης (καλο αυτο).
Για το δευτερο εχω αιτιολογηση.
Δεν μπορω να κανω τιποτα.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

- ζαλάδα
- ξηροστομία
- ταχυπαλμιες
- σπασμοι των μυών μου
- νιώθω δύσπνοια
- μουδιαζουν τα ποδια μου και κρυωνω
- πονοκέφαλο που μπορει να γίνει και καταραμμένη ημικρανία
(πάντως χωρις να θελω να κανω διαφήμιση το καλυτερο φαρμακο για την ημικρανια ειναι το panadol extra...
)
- πόνο στο στομάχι και αρκετες φορές σπασμους εντέρου
- πόνος στο στήθος που οφείλεται στο σφύξιμο των μυών του στέρνου...
- συχνοουρία

Γενικά ειμαι ένας τύπος που αγχώνομαι πάρα πολύ εύκολα με το παραμικρό.....δεν μπορώ τις απότομες αλλαγές γιατι δεν μπορω τις αγνωστες καταστάσεις...για παραδειγμα ειμαι άρρωστος και πρεπει να παω στον γιατρο....θα αγχωθω γιατι δεν ξέρω τι θα μου κανει ακριβώς

Φέτος όμως αν και περιμενα οτι λογω των πανελλαδικών θα αγχωνόμουν υπερβολικά...δεν αγχώθηκα καθόλου...

Πάντως έμενα με βοήθησε παρα πολύ η καλή παρέα....στο να μην τα υπολογίζω όλα τοσο πολύ....και κυριως η μουσική.....
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Λοιπον να σας πω και εγώ τι μου έχει προκαλέσει το άγχος......
νομίζω αυτά....αλλά αυτο που με νευριάζει ειναι οτι ειμαι μόλις 18 χρονών που δεν έχω τις ιδιες υποχρεωσεις με κάποιον που ειναι για παραδειγμα 30 και αυτό το άγχος είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο......
- ζαλάδα
- ξηροστομία
- ταχυπαλμιες
- σπασμοι των μυών μου
- νιώθω δύσπνοια
- μουδιαζουν τα ποδια μου και κρυωνω
- πονοκέφαλο που μπορει να γίνει και καταραμμένη ημικρανία
(πάντως χωρις να θελω να κανω διαφήμιση το καλυτερο φαρμακο για την ημικρανια ειναι το panadol extra...
)
- πόνο στο στομάχι και αρκετες φορές σπασμους εντέρου
- πόνος στο στήθος που οφείλεται στο σφύξιμο των μυών του στέρνου...
- συχνοουρία
Γενικά ειμαι ένας τύπος που αγχώνομαι πάρα πολύ εύκολα με το παραμικρό.....δεν μπορώ τις απότομες αλλαγές γιατι δεν μπορω τις αγνωστες καταστάσεις...για παραδειγμα ειμαι άρρωστος και πρεπει να παω στον γιατρο....θα αγχωθω γιατι δεν ξέρω τι θα μου κανει ακριβώς.....ή σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές και αγχώνομαι για το πως θα ειναι το ξενοδοχείο, που θα ειναι, κτλπ....χωρις ωστόσο να ειμαι και εκεινος ο τυπάς ..."ο ψείρας"....που τα ψάχνει όλα.....εντάξει είμαι λίγο τελειομανής αλλα προσπαθω να το μειώσω γιατι σήμερα στην κοινωνια δεν μορεις να επιβιώσεις ετσι...
Φέτος όμως αν και περιμενα οτι λογω των πανελλαδικών θα αγχωνόμουν υπερβολικά...δεν αγχώθηκα καθόλου...
Πάντως έμενα με βοήθησε παρα πολύ η καλή παρέα....στο να μην τα υπολογίζω όλα τοσο πολύ....και κυριως η μουσική.....
Εμενα για κριση πανικου μου κανουν τα συμπτωματα σου.
Καποτες δουλευα σε ενα νησι του αιγαιου.
Πανω απο την Αφρικη για την ακριβεια.
Χειμωνας....
Οι ιδιοι και οι ιδιοι στα ιδια και στα ιδια.
Καθομαστε σε ενα καφε.
Εγω αντιλαμβανομουν οτι μου ρχεται η κριση.
Κρυος ιδρωτας, ζαλαδες, δυσπνοια, τρεμουλο.
Ενταξει πεθαινω.
Ξαφνικα σηκωνομαι με οση δυναμη ειχα και φευγω χωρις να πω τιποτα σε κανεναν.
Δεν ειχα χρονο για εξηγησεις.
Αισθανομουν οτι θα πεθαινα.
Με οσα κουραγιο ειχα προσπαθησα να φτασω στο ιατρειο του νησιου.
Στην πραγματικοτητα ηταν τοσο κοντα , αλλα τοσο μακρια για μενα.
Εκανα συνεχως στασεις, γιατι νομιζα οτι θα πεσω κατω.
Ωσπου τελικα ναι.
Εφτασα.
Ηταν ενας γιατρος μεσα.
Μου εκανε μια ηρεμιστικη ενεση στον γκωλο και ηρεμησα.
Σε καποια φαση χτυπησε το κινητο μου.
Οι φιλοι μου ανησυχησαν.
Ειδαν οτι αργουσα και με πηραν τηλεφωνο.
"Ελα ρε πού εισαι;"
"Στο νοσοκομειο"
Ηρθαν και με μαζεψαν.
Μετα πλακωθηκαν μεταξυ τους γιατι με αφησαν να φυγω ετσι και αρχισαν να αλληλοκατηγορουνται.
"Εσυ δεν την ειδες;" ελεγε ο ενας.
"Οχι, δεν καταλαβα τι εγινε. Νομιζα πηγε τουαλετα" ελεγε ο αλλος.
"Γιατι την αφησατε να φυγει μονη της"
και τα σχετικα.
Ωραιες εμπειριες!!!!
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Όχι ευτυχώς ΔΕν ειναι κρισεις πανικου......μπορώ να στο υπογράψω αυτό...Εμενα για κριση πανικου μου κανουν τα συμπτωματα σου.
Καποτες δουλευα σε ενα νησι του αιγαιου.
Πανω απο την Αφρικη για την ακριβεια.
Χειμωνας....
Οι ιδιοι και οι ιδιοι στα ιδια και στα ιδια.
Καθομαστε σε ενα καφε.
Εγω αντιλαμβανομουν οτι μου ρχεται η κριση.
Κρυος ιδρωτας, ζαλαδες, δυσπνοια, τρεμουλο.
Ενταξει πεθαινω.
Ξαφνικα σηκωνομαι με οση δυναμη ειχα και φευγω χωρις να πω τιποτα σε κανεναν.
Δεν ειχα χρονο για εξηγησεις.
Αισθανομουν οτι θα πεθαινα.
Με οσα κουραγιο ειχα προσπαθησα να φτασω στο ιατρειο του νησιου.
Στην πραγματικοτητα ηταν τοσο κοντα , αλλα τοσο μακρια για μενα.
Εκανα συνεχως στασεις, γιατι νομιζα οτι θα πεσω κατω.
Ωσπου τελικα ναι.
Εφτασα.
Ηταν ενας γιατρος μεσα.
Μου εκανε μια ηρεμιστικη ενεση στον γκωλο και ηρεμησα.
Σε καποια φαση χτυπησε το κινητο μου.
Οι φιλοι μου ανησυχησαν.
Ειδαν οτι αργουσα και με πηραν τηλεφωνο.
"Ελα ρε πού εισαι;"
"Στο νοσοκομειο"
Ηρθαν και με μαζεψαν.
Μετα πλακωθηκαν μεταξυ τους γιατι με αφησαν να φυγω ετσι και αρχισαν να αλληλοκατηγορουνται.
"Εσυ δεν την ειδες;" ελεγε ο ενας.
"Οχι, δεν καταλαβα τι εγινε. Νομιζα πηγε τουαλετα" ελεγε ο αλλος.
"Γιατι την αφησατε να φυγει μονη της"
και τα σχετικα.
Ωραιες εμπειριες!!!!

γιατι ένας φίλος μου έχει και ξέρω τι παθαινουν αλλά εγώ όχι τέτοια πραγματα.....
άλλωστε αυτα τα συμπτώματα δεν τα εχω όλα μαζι......πάντα όμως έχω ζαλαδα και ταχυπαλμία....
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Όχι ευτυχώς ΔΕν ειναι κρισεις πανικου......μπορώ να στο υπογράψω αυτό...
γιατι ένας φίλος μου έχει και ξέρω τι παθαινουν αλλά εγώ όχι τέτοια πραγματα.....
άλλωστε αυτα τα συμπτώματα δεν τα εχω όλα μαζι......πάντα όμως έχω ζαλαδα και ταχυπαλμία....
Ευτυχως τοτε γιατι οι κρισεις πανικου δεν παλευονται.
Απλα...σβηνεις.
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Από κρίσεις πανικού και φοβίες λόγω άγχους δεν έχω παράπονο!!!!!!

Τίποτα ένα είναι το γιατρικό... Αφού ότι είναι να γίνει θα γίνει.. χαλαρά!
Κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι αρνητικό προσπαθώ να το διώχνω !

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κατι μου θυμιζουν ολα αυτα πουλες..
και γω ειμαι ψειρας..

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Προς ολους τους αρρωστοφοβικους(αν υπαρχει κανεις εδω):αν ειναι να παθουμε κατι θα το παθουμε...αφου εχουμε κανει ολες τις εξετασεις και δεν εχουμε τιποτα παθολογικο δεν εχουμε τιποτα!!αν ακομα φοβομαστε ας σκεφτουμε πως αν ειναι η ωρα μας καλως!!!δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!!η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την σπαταλαμε σε τετοια!μονο με την αδιαφορια στο προβλημα ξεχνιεται!
Ajusshi
Διάσημο μέλος

μπας και δείτε τα μαλλιά σας άσπρα. (όχι από το άγχος)
Kwstas-Florina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα από 58 εως και 68 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Τύφλωση".

https://delira00.blogspot.gr/2011/05/blog-post_31.html
Συμπέρασμα...: Cool....

Kwstas-Florina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- DimitraA.
- phleidhs
- fockos
- johnsala
- Kate1914
- Wonderkid
- Unboxholics
- Luludaki
- Joji
- rafaela11
- charmander
- Libertus
- fourkaki
- teacher_40
- iew
- touvlo
- AggelikiGr
- chester20080
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Ariana2018
- Mitsaras23
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- Μήτσος10
- xristarac
- Scandal
- Fernando_A
- Ilma
- Freddys
- Kassiopi
- Countdown
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.