adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 09:35 Η adams33 έγραψε: #201 29-08-25 09:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς"; Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ Click για ανάπτυξη... Ή λινό ξέρω δυσκολο ύφασμα ή βαμβακερό... Διαχρονικό ντύσιμο! ίσα ίσα καθόλου παπουδιστικο εφόσον το πουκάμισο είναι για όλες τις ηλικίες και ειδικα καλοκαιρι με βερμουδα οτι καλυτερο σε ανδρα ..Σχέδιο και χρώμα ανάλογα τις επιλογές σου touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:12 Η touvlo έγραψε: #202 29-08-25 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς"; Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ Click για ανάπτυξη... λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:30 Η adams33 έγραψε: #203 29-08-25 12:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! Click για ανάπτυξη... Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:35 Η touvlo έγραψε: #204 29-08-25 12:35 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι Click για ανάπτυξη... εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε. @nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 14:31 Ο Guest 691153: #205 29-08-25 14:31 Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς"; Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ Click για ανάπτυξη... Ή λινό ξέρω δυσκολο ύφασμα ή βαμβακερό... Διαχρονικό ντύσιμο! ίσα ίσα καθόλου παπουδιστικο εφόσον το πουκάμισο είναι για όλες τις ηλικίες και ειδικα καλοκαιρι με βερμουδα οτι καλυτερο σε ανδρα ..Σχέδιο και χρώμα ανάλογα τις επιλογές σου
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:12 Η touvlo έγραψε: #202 29-08-25 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς"; Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ Click για ανάπτυξη... λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:30 Η adams33 έγραψε: #203 29-08-25 12:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! Click για ανάπτυξη... Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:35 Η touvlo έγραψε: #204 29-08-25 12:35 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι Click για ανάπτυξη... εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε. @nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 14:31 Ο Guest 691153: #205 29-08-25 14:31 Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς"; Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ Click για ανάπτυξη... λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:30 Η adams33 έγραψε: #203 29-08-25 12:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! Click για ανάπτυξη... Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:35 Η touvlo έγραψε: #204 29-08-25 12:35 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι Click για ανάπτυξη... εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε. @nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 14:31 Ο Guest 691153: #205 29-08-25 14:31 Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λινό! Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο. Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου! Click για ανάπτυξη... Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 12:35 Η touvlo έγραψε: #204 29-08-25 12:35 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι Click για ανάπτυξη... εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε. @nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 14:31 Ο Guest 691153: #205 29-08-25 14:31 Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι Click για ανάπτυξη... εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε. @nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα)
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 14:31 Ο Guest 691153: #205 29-08-25 14:31 Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Scandal έγραψε: #206 28-11-25 20:16 @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:20 Η Grand Duchess: #207 28-11-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #208 28-11-25 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ; Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα. Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα. Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη. Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι. Θα σου πω σε λίγες μέρες! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.315 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 20:39 Η Himela έγραψε: #209 28-11-25 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard camil AggelikiGr Scandal giannhs2001 Memetchi Sotiris 12 charmander Sosstoss touvlo Giorgkalo Drscientist Ilikntas Watermelon-901 taketrance GeorgePap2003 JungC iew bibliofagos Jack of Spades Paragontas7000 fmarulezkd Libertus American Economist Μήτσος10 Joji Totreno Kate1914 A350 jellojina rafaela11 fourkaki Fernando_A User2350 Wonderkid Ωρορα Jim175 Helen06 Meow Ilma arko maria pad hirasawayui bruh_234 Stelios725 ΘανάσοςG4 L0st Εχέμυθη louminis jj! Mhtrogoal ggl tslef8 Γιώργος Ζ Ryuzaki CiNeFiL Viedo Panos_02 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει. Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz. Το 100ml! Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 11:11 Η adams33 έγραψε: #210 29-11-25 11:11 @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ...
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.987 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2025 στις 12:39 Η Grand Duchess: #211 29-11-25 12:39 Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip.
Αρχική Δημοσίευση από adams33: @Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε .. Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ... Click για ανάπτυξη... Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι thanks for the tip.