adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.335 μηνύματα.

29-08-25

09:35
Ή λινό ξέρω δυσκολο ύφασμα ή βαμβακερό...Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς";
Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ
Διαχρονικό ντύσιμο! ίσα ίσα καθόλου παπουδιστικο εφόσον το πουκάμισο είναι για όλες τις ηλικίες και ειδικα καλοκαιρι με βερμουδα οτι καλυτερο σε ανδρα ..Σχέδιο και χρώμα ανάλογα τις επιλογές σου
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.433 μηνύματα.

29-08-25

12:12
λινό!Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς";
Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ
Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο.
Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου!
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.335 μηνύματα.

29-08-25

12:30
Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακιλινό!
Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο.
Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου!

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.433 μηνύματα.

29-08-25

12:35
εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε.Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι![]()
@nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα)
Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-08-25

14:31
Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sosstoss
- AggelikiGr
- touvlo
- Giorgkalo
- giannhs2001
- Drscientist
- charmander
- Scandal
- Watermelon-901
- taketrance
- GeorgePap2003
- JungC