adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
29-08-25
09:35
Ή λινό ξέρω δυσκολο ύφασμα ή βαμβακερό...Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς";
Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ
Διαχρονικό ντύσιμο! ίσα ίσα καθόλου παπουδιστικο εφόσον το πουκάμισο είναι για όλες τις ηλικίες και ειδικα καλοκαιρι με βερμουδα οτι καλυτερο σε ανδρα ..Σχέδιο και χρώμα ανάλογα τις επιλογές σου
touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.007 μηνύματα.
29-08-25
12:12
λινό!Μπορεί κάποιος να δώσει στον νεαρό εδώ ένα fashion tip, τι πουκάμισο μπορώ να φορέσω (χρώμα, ύφασμα, υφή γιακά κλπ) που να μην φωνάζει ούτε "ΕΙΜΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ" ούτε "ειμαι 80 χρονώ παππούς";
Ανακάλυψα πως λατρεύω τα πουκάμισα στις διακοπές που είχα πάει και τα προτιμώ απο τα τσερτ
Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο.
Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου!
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
29-08-25
12:30
Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακιλινό!
Είναι το πιο ποιοτικό, δροσερό, νεανικό, όχι φλώρικο.
Όσο για το δαπίτικο, δεν ξέρω τι φορούν αυτοί. Αλλά δεν εξίζει να χάσεις τη χαρά του λινού, επειδή έτυχε να το φερέσει και κάποιος δαπίτης. Εσύ θα ορίσεις τη μόδα σου!

touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.007 μηνύματα.
29-08-25
12:35
εμένα μ΄αρέσει πάρα πολύ και ας λένε οι καπιτάλες ό,τι θένε.Οι καπιταλες γιατι το ποιοτικο λινο κοστιζει ακριβα ,να παιξουμε και λιγο μούρη σε κανα γκομενακι![]()
@nearos , αντέχει το πορτοφόλι για λινό; Ας είναι και β΄ποιότητας (όχι λινάτσα)
Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
29-08-25
14:31
Καλό φαίνεται το λινό. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 να έχω. Είχα πάρει ενα μπορντο γαμάτο και ενα καπως γκρίζο απο το pop air και τα γουστάρω τρελά. Δε ξερω ακριβώς τι ύφασμα είναι όμως
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.948 μηνύματα.
28-11-25
20:16
@Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει.
Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz.
Το 100ml!
Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις
Το αγόρασα με μεγάλη καθυστέρηση, παρέλαβα σήμερα! Το είχα καιρό στα αγαπημένα του skroutz.
Το 100ml!
Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.968 μηνύματα.
28-11-25
20:20
Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ;@Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει.
View attachment 154904
Το 100ml!
Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις![]()
Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.948 μηνύματα.
28-11-25
20:23
Γενικά δεν με ενοχλεί πολύ, απλά όποτε το αγγίζω νιώθω έντονα τη ξηρότητα.Πώς είσαι με αυτό πλέον; Σε ενοχλεί ακόμη πολύ;
Εγώ που λες άρχισα να σταματήσω να στηρίζω τους αγκώνες μου σε τραπέζια και έκτοτε δεν είχα ποτέ ξανά θέμα.
Με το που βάζω ενυδατική τη ρουφάει σαν διάολος, δλδ το έχει ανάγκη.
Οπότε μιας που έκανα μεγάλη παραγγελία παραφαρμακευτικά, έβαλα κι αυτό στο καλάθι.
Θα σου πω σε λίγες μέρες!
Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην ακουμπάω τους αγκώνες μου σε γραφείο ή καρέκλα.. ήδη αυτή τη στιγμή στέκομαι σαν ψόφια μαριονέτα που έχω βάλει το baume και δε πρέπει να ακουμπάω για να το τραβήξει.
28-11-25
20:39
Ένα χρόνο έκανε να στο φέρει ο κούριερ;@Grand Duchess πριν ~1 χρόνο μου είχες προτείνει το baume - cicaplast της la roche posay για τους αγκώνες που ακουμπάω στο γραφείο και το δέρμα ξεραίνεται, κοκκινίζει και που και που με τρώει.
View attachment 154904
Το 100ml!
Έβαλα μόλις, θα σου πω εντυπώσεις![]()

adams33
Διάσημο μέλος
29-11-25
11:11
@Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε ..Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ...
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.968 μηνύματα.
29-11-25
12:39
Την χρησιμοποιώ μετά το λέιζερ αλλά δεν το είχα σκεφτεί και έτσι
@Grand Duchess εαν την εχεις ακομα να ξερεις οτι εκτός απο τετοιες περιπτωσεις κανει τελεια δουλεια σε λαιμο και ντεκολτε ....Εμεις οι γυναικες οσο μεγαλωνουμε ο λαιμος δεν παυει να σε προδίδει που λεμε ..
Η συγκεκριμένη ειναι εγγύηση, αν την χρησιμοποιείς εστω 2 φορες την εβδομάδα σε αρκετή ποσότητα και μετα απο ενα καυτο μπάνιο ωστε να ανοίξουν οι ποροι θα δεις την διαφορα .....ποσο μαλλον φτανοντας 40 και μετα θα καταλάβεις τι εννοώ ,αξίζει ! ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Maynard
- camil
- AggelikiGr
- Scandal
- giannhs2001
- Memetchi
- Sotiris 12
- charmander
- Sosstoss
- touvlo
- Giorgkalo
- Drscientist
- Watermelon-901
- taketrance
- GeorgePap2003
- JungC
- iew
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- American Economist
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- bruh_234
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool