pralina
Νεοφερμένο μέλος

καταρχας δεν ειναι και πολυ ακριβη δουλεια και αξιζει,ειδικα αν εισαι αγορι,γιατι ενα λαθςο φαινεται πολυ
γενικα τα φρυδια δεν ειναι ενα μερος που πρεπει να ρισκαρεις
εγω εχω φτιαξει μονη μου σχημα αλλα ειχα πολλα ανεβοκατεβασματα,γιατι γονιδιακα ειχα παρει μαμουθ φρυδια
τωρα ολα καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hue
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ:Επισης σταματα να εχεις αμφιβολιες για τα παντα!Αν θες να κανεις κατι,καντο και υποστηριξε το με καμαρι..Με το να ρωτας 3-4 ατομα στο διαδικτυο δεν πετυχαινεις τιποτα
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

pralina
Νεοφερμένο μέλος

και πες της τους λογους
σιγα το θεμα δηλαδη, θα καταλαβει
Ajusshi
Διάσημο μέλος

θα πω πως εμένα μου αρέσουν οι λιτές γραμμές, άσπρο μαύρο οι τοίχοι,
άδειοι χώροι, γυάλινα έπιπλα, κοκ.
και βλέπω....οι τρίχες στο αυτί είναι αντιαισθητικές;

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

ειδικος και παλι ειδικος
και πες της τους λογους
σιγα το θεμα δηλαδη, θα καταλαβει
Η αληθεια ειναι οτι της το ειπα και δεν το πηρε και τοσο καλα..λεει τι εισαι γυναικα να τα βγαζεις και τι θα πουν τα παιδια στο σχολειο? Βλακεις δηλαδη λες και ειμαστε στα παλια τα χρονια .. Τελος παντων,εχω αρχισει να χρησιμοποιω λιγο το τσιμπιδακι για να βγαζω τις τριχες στην μεση των φριδιων και τις γυρω γυρω..Αλλα παραμενουν να ειναι χοντρα και αυτο μου χαλαει ολη την εικονα..Θα ηθελα να ζητησω μια αποψη και απο τα κοριτσια..Σας φαινεται ασχημο να εχει ενα αγορι μεγαλα φρυδια στα 15-16 ? Την αληθεια παρακαλω αν και την ξερω πανω κατω!
hue
Νεοφερμένο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

hue
Νεοφερμένο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Περα απο πλακα αν δεν εχεις προβλημα, δεν ειναι αισθητικα ωραιο ουτε να ξυριζεις τα ποδια σου και τα χερια σου, ουτε να βγαζεις τα φρυδια σου. Και να ξερεις φαινεται. Αν βρεις γυναικα που να σε θελει ατριχο, τι να πω.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Ρε τι βγαζεις τα φρυδια σου, δεν ξερεις οτι ετσι ειναι οι πραγματικοι αντρες;
![]()
Περα απο πλακα αν δεν εχεις προβλημα, δεν ειναι αισθητικα ωραιο ουτε να ξυριζεις τα ποδια σου και τα χερια σου, ουτε να βγαζεις τα φρυδια σου. Και να ξερεις φαινεται. Αν βρεις γυναικα που να σε θελει ατριχο, τι να πω.
Το παρατραβας..δεν εχω κανει τπτ στα ποδια οπως ειπα και πολυ λιγο στα φρυδια μου να μην ειμαι και μονοφρυδος..Στα φρυδια εχω προβλημα ..ειναι χοντρα απλα και δεν φαινεται ωραιο? Τι να κοροιδευω τον εαυτο μου κιολας?
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Αβοκάντο
Νεοφερμένο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Με αυτό εννοώ τα κλασικά smartwatches!
Σαν στυλ ας πούμε μου αρέσουν αυτά με τα καφέ λουράκια:
... έτσι κατέληξα να παραγγείλω το Samsung Galaxy Watch4 Classic Silver και σκέφτομαι με τι λουράκι να το συνοδεύσω.
Υπάρχει το Mustard:
Τείνω προς το Mustard γιατί είναι πιο φωτεινό και το camel παρά είναι σκοτεινό και σκατουλίζει πολύ (καλά κάτι πιο ενδιάμεσο δεν μπορούσαν αν βγάλουν;

Σας έβαλα video γιατί οι εικόνες του προϊόντος στα καταστήματα είναι χωρίς να δείχνουν ρολόι και παραπλανητικές!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.