Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να αγοράσω τρίμερ, έχετε κάτι να προτείνετε;![]()
Δες κάποια από τις Remington. Μου έχουν πει καλά λόγια, και από όσο ξέρω τις χρησιμοποιούν και σε κουρεία (βασικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ναφησεις ησυχες τις γαμπες σου. Η τριχα δειχνει αρσενικο. Κοψτες λιγο αν σε χαλανε τοσο αλλα οχι και ξυρισμα.
Αμα ησουν κολυμβητης οκ θαλεγα. Θα υπηρχε λογος. Αντρας εισαι τριχες εχεις.
Ελεος βρε παιδια..
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι υπερβολικα αντιαισθαιτικο να βλεπει η γκομενα τις ατσαλες τριχες στα ποδια..Εγω θα το κανω και οτι θελει ας γινει..αν το μετανιωσω εξαλλου θα βγουν παλι αρκετα γρηγορα..Για οσους ειναι πανω απο 18+ μπορει να φενεται καπως αλλα αν ερωτησεις ενα παιδι στην ηλικεια μου θα πει οκ δεν υπαρχει προβημα..Εχω και κολλητους που τις ξυριζουν και γκομενες αμετρητες..
Να πάρεις καλά τις γάμπες και να αγοράσεις και καμιά κρέμα μετά μην ερεθιστεί το δερματάκι.Χαχαχα όόόόότι να ναι
Α και μάλλον έχεις κάνει και γυναίκα για να ξέρεις τι είναι αντιαισθητικό και τι όχι ε?Good for you i guess!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ δηλαδη το ποσο αντρας ειμαι φαινεται απο το ξυρισμα? Αμα ηταν ετσι να μην ξυριζα και το μουστακι να πηγαινα σχολειο σαν μογγολος..Το οτι φενεται ασχημο το καταλαβενεις η οχι? Ειναι πολυ σπαστικο να ακουω τετοιες βλακεις ...
<<Φίλε μου>> προφανώς έγραψες το ποστ γιατί ήθελες τη γνώμη μας.Η γνώμη μας,καλή ή κακή,αυτή είναι.Αν σου αρέσει καλώς,αν δεν σου αρέσει δικό σου πρόβλημα.Τι περίμενες δηλαδή?Να λέμε όλοι κάντο είναι καλό και να συμφωνούμε?
Και για να τελειώνει το θέμα καθώς έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου και απλώς ψάχνεις την αποδοχή επειδή μάλλον ντρέπεσαι για αυτό που θα κάνεις,δώσε βάση στο εξής:Άλλο πράγμα η περιποίηση προσώπου και άλλο το ξύρισμα στήθουν,ποδιών,μασχάλης κλπ κλπ.Επίσης φαίνεται άσχημο σε πολύ λίγες και αυτές είναι <<κοριτσάκια>> τις περισσότερες φορές.Και τέλος αν ξυρίζεις το σώμα σου,δε σημαίνει ότι δεν είσαι άντρας.Δείχνει ωστόσο αρνητική εικόνα και σε πολλούς άλλους άντρες και σε πολλές γυναίκες,το οποίο είναι 100% λογικό και αποδεκτό.Από εκεί και πέρα αν εσύ θέλεις(που θέλεις) κάντο και μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι.Ωστόσο αν ζητάς τη γνώμη μας σε ένα δημόσιο φόρουμ,απαγορεύεται να χαρακτηρίσεις τις άλλες γνώμες βλακείες κλπ.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

beckham

peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ δηλαδη το ποσο αντρας ειμαι φαινεται απο το ξυρισμα? Αμα ηταν ετσι να μην ξυριζα και το μουστακι να πηγαινα σχολειο σαν μογγολος..Το οτι φενεται ασχημο το καταλαβενεις η οχι? Ειναι πολυ σπαστικο να ακουω τετοιες βλακεις ...
...φαίνεται άσχημο σε πολύ λίγες και αυτές είναι <<κοριτσάκια>> τις περισσότερες φορές...
για μενα η ιδανικη τριχα στον αντρα κ σε στη8οσ κ σε ποδι ειναι αυτο...
αν προσε3ετε εχει κ τριχα κ στη κοιλια κ στα ποδια...γενικα πιστευω εινια ωραιο να εχει τριχα χωρισ υπερβολεσ ουτε να ειναι φλοκατη ουτε να εχω πιο μεγαλη τριχα εγω απο αυτον![]()
beckham♥
![]()
Να κατλοβερ ένα παράδειγμα από αυτό που σου είπα.Σου δείχνει φώτο έναν άντρα με ελάχιστες τρίχες,οι οποίες έχουν τέτοιο μέγεθος επειδή τις ξυρίζει.Και τις θεωρεί και ιδανικές.Ε από 16-20 άντε 21 μαξ δε θα βρεις πολλές κοπέλες που να ξενερώνουν με το ξυρισμένο...
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Να κατλοβερ ένα παράδειγμα από αυτό που σου είπα.Σου δείχνει φώτο έναν άντρα με ελάχιστες τρίχες,οι οποίες έχουν τέτοιο μέγεθος επειδή τις ξυρίζει.Και τις θεωρεί και ιδανικές.Ε από 16-20 άντε 21 μαξ δε θα βρεις πολλές κοπέλες που να ξενερώνουν με το ξυρισμένο...
<κοριτσακια>

το ιδανικο για κα8ε κοπελα ειναι σχετικο εμενα μ αρεσει τετοιο στυλ σε τριχα

μια χαρα τριχα ειναι κ η απο κατω για μενα...
Συνημμένα
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

...το ιδανικο για κα8ε κοπελα ειναι σχετικο...
Δεκτό.Συγγνώμη για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό.Ο καθένας ας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα αμα εισαι 8αμνοσ π λεσ καντο επειδη 8α αρεσει σε σενα οχι για τισ αλλεσΡε οι γαμπες μου ειναι εντελως χαλια...
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.