Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

12-08-24

23:04
Πήρα τα συνηθισμένα μου μποτέ.
Δε μπορώ μετά το καθημερινό μου μπάνιο να μην βάλω σε πρόσωπο και χέρια - αγκώνες - μπράτσα.
Καλά μη φανταστείτε, αυτά και αυτό για τις μασχάλες είναι τα μόνα μου καλλυντικά
Πάντα μάλιστα είμαι και 1 δοχείο μπροστά για να μην ξεμείνω.
Δε μπορώ μετά το καθημερινό μου μπάνιο να μην βάλω σε πρόσωπο και χέρια - αγκώνες - μπράτσα.
Καλά μη φανταστείτε, αυτά και αυτό για τις μασχάλες είναι τα μόνα μου καλλυντικά

Πάντα μάλιστα είμαι και 1 δοχείο μπροστά για να μην ξεμείνω.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

03-09-24

14:21
Ξερει κανεις πως μπορω να παω τα μαλλιά μου πίσω (να μην εχω χωρίστρα) γιατι οταν τα πιανω ειναι σαν τη μαυρη θαλασσα οταν περπαταγε ο μωησης;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

04-09-24

13:40
XAXAXAXAXAΞερει κανεις πως μπορω να παω τα μαλλιά μου πίσω (να μην εχω χωρίστρα) γιατι οταν τα πιανω ειναι σαν τη μαυρη θαλασσα οταν περπαταγε ο μωησης;
Το μαλλί εκπαιδεύεται. Αν δεν θες να κάνει middle part, τότε χτένισε το μαλλί σου προς τα πίσω, από το μέτωπο μέχρι και τον σβέρκο. Και κόψ'το πιο κοντό.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

08-01-25

00:39
Πιστεύετε πως το goatee είναι για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.033 μηνύματα.

08-01-25

00:46
Ελπίζω να μην μιλάς για τον εαυτό σου, μεγαλύτερης ηλικίας στα 27. Σε λίγους μήνες γίνομαι 24Πιστεύετε πως το goatee είναι για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας;
View attachment 143461

Αλλά σχετικά με την ερώτηση σου είναι από τα πιο κοινά θα έλεγα και με αυτό το είδος προσώπου (τετράγωνο) πάει αλλά για τα άλλα δεν νομίζω τόσο
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

08-01-25

00:49
Για τον εαυτό μου μιλάω, αλλά όταν λέω «άντρες μεγαλύτερης ηλικίας» εννοώ από 40 και πάνωΕλπίζω να μην μιλάς για τον εαυτό σου, μεγαλύτερης ηλικίας στα 27.

Έχω μικρό πηγούνι, αλλά δυστυχώς όχι γωνίες στο σαγόνι.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.033 μηνύματα.

08-01-25

00:54
νομίζω καλό είναι, έχω δει αρκετούς με αυτό το είδος μαλλί, πάει αρκετά. Μπορείς να ρωτήσεις και στον κομμωτή που θα σου τα φτιαξει για τελική άποψη. Επειδή έχω μακριά μαλλιά παντα ρωτάω για να δω πως θα βγει μετάΓια τον εαυτό μου μιλάω, αλλά όταν λέω «άντρες μεγαλύτερης ηλικίας» εννοώ από 40 και πάνω
Έχω μικρό πηγούνι, αλλά δυστυχώς όχι γωνίες στο σαγόνι.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

08-01-25

01:05
Για το μουσάκι μιλάωέχω δει αρκετούς με αυτό το είδος μαλλί

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-25

21:26
Μία τέτοια γενειάδα θέλω: μακριά και ελαφρώς άγρια
Προς το παρόν, τα γένια μου είναι κάπως έτσι:
Εσείς διατηρείτε γένια; Θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο;

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

25-02-25

21:33
Αν σου αρέσει go for it. Εσυ ξέρεις τον εαυτό σου και πρέπει να προσπαθείς να κατευθυνθείς προς την εικόνα που σκέφτεσαι. Στη χειρότερη περίπτωση αν δεν σου αρέσει τα κόβεις αν και θέλουν τρομερή συντήρησηΜία τέτοια γενειάδα θέλω: μακριά και ελαφρώς άγρια
View attachment 145502
View attachment 145503
Ολοι μου έλεγαν ότι τα μακριά μαλλιά δεν μου πάνε μέχρι που τα μεγάλωσα και άλλαξε την εμφάνιση μου (δεν φαίνομαι πια σαν 15 χρονος)
Γένια δεν έχω, κοντεύω τα 25 και έχω βγάλει λίγες τρίχες στο μουστάκι και στο πιγούνι(μπορεί στα 30 να αλλάξει

Το καινούργιο που θέλω να κάνω αν και αρκετά τολμηρό είναι να αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν κι άλλο, έχουν περάσει τον ώμο μου και κάνουν αρκετές ροδέλες (στυλ δικαστή στην Αγγλία με τις περούκες). Θα πάω μέχρι τέρμα μέχρι να πω φτάνει
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-25

21:42
Έχω πολύ μικρό πηγούνι και δεν με παίρνει κανείς στα σοβαρά αν ξυριστώ (που έχω να το κάνω πολλά πολλά χρόνια)Εσυ ξέρεις τον εαυτό σου

Έχω κι εγώ μακριά μαλλιά, αλλά τα έχω πιασμένα (και είναι ίσια). Θέλω να πειραματιστώ περισσότερο με τους κότσους, γιατί έτσι όπως είμαι θυμίζω καταθλιπτικό άστεγο. Καταθλιπτικός είμαι, άστεγος δεν είμαιΟλοι μου έλεγαν ότι τα μακριά μαλλιά δεν μου πάνε μέχρι που τα μεγάλωσα και άλλαξε την εμφάνιση μου (δεν φαίνομαι πια σαν 15 χρονος)

Αγόρασα πρόσφατα κλάμερ, έπιασα τα μαλλιά με αυτό και μου πηγαίνουν πάρα πολύ τα μαλλιά πιασμένα έτσι. Κρίμα που δεν μπορώ να το φοράω και δημόσια

Λατρεύω τις μακριές, παχιές φαβορίτες! Και τα μουστάκια μου αρέσουν, αρκεί να πάνε στους μυστακοφόρουςΓένια δεν έχω, κοντεύω τα 25 και έχω βγάλει λίγες τρίχες στο μουστάκι και στις φαβορίτες (μπορεί στα 30 να αλλάξει)

Μη σκας για τρίχες. Όμορφο παιδί είσαι

Και βέβαια να το κάνεις, Ουριήλ!Το καινούργιο που θέλω να κάνω αν και αρκετά τολμηρό είναι να αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν κι άλλο, έχουν περάσει τον ώμο μου και κάνουν αρκετές ροδέλες (στυλ δικαστή στην Αγγλία με τις περούκες). Θα πάω μέχρι τέρμα μέχρι να πω φτάνει
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

25-02-25

21:43
Εν τω μεταξύ είναι πολύ σεξι αυτό το μούσι. Ειδικά άμα ταιριάζει στο πρόσωπο του αλλουΠιστεύετε πως το goatee είναι για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας;
View attachment 143461

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-25

21:49
Υπέροχο μουστάκι, υπέροχη ομορφιά!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-02-25

21:52
Εγώ δεν έχω αφήσει jamais μούσι και δεν είναι και στα σχέδιά μου
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-25

21:54
Και το clean cut μάς αρέσει, αλλά σε εμένα προσωπικά δεν πάειΕγώ δεν έχω αφήσει jamais μούσι και δεν είναι και στα σχέδιά μου

Δεν έχω τρίχα επειδή είμαι αναρχικός ή κάτι τέτοιο. Κάθε άλλο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

25-02-25

22:32

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

25-02-25

22:40
Μυτη 9/10
Χείλια 9/10
Σχήμα προσώπου 10/10
Ματια 10/10
Συνολική βαθμολογία 9.5 Αριστος
Αλλά πέρα από την πλάκα το καλό με το πρόσωπο του αγοριού στη φωτογραφία είναι ότι και με καθαρό πιγούνι και χωρίς μουστάκι πάλι θα του πήγαινε
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

25-02-25

22:45
Καλά ναι είναι κουκλί όλα του πάνε απλά έβαλα τη φωτο για το γκοατιΜυτη 9/10
Χείλια 9/10
Σχήμα προσώπου 10/10
Ματια 10/10
Συνολική βαθμολογία 9.5 Αριστος
Αλλά πέρα από την πλάκα το καλό με το πρόσωπο του αγοριού στη φωτογραφία είναι ότι και με καθαρό πιγούνι και χωρίς μουστάκι πάλι θα του πήγαινε

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

25-02-25

22:49
Λίγες τρίχες σε μουστάκι και πηγούνι μόνο. Και μακάρι καθόλου να ήταν. Μια χαρά είμαστε χωρίς τρίχες στο πρόσωπο. Βλέπω τους άλλους εδώ κάθε πρωί ξύρισμα δέκα λεπτών με αφρό και χαζομάρες. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
Εγώ το τριχωτό της κεφαλής δεν λέω να αφήσω σε ησυχία. Ξαναμεγάλωσε από εκεί που το είχα πάρει skinhead και δεν ξέρω τι να το κάνω.
Εγώ το τριχωτό της κεφαλής δεν λέω να αφήσω σε ησυχία. Ξαναμεγάλωσε από εκεί που το είχα πάρει skinhead και δεν ξέρω τι να το κάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.