Δυστυχώς δεν έπεσα ακριβώς μέσα. Όταν μιλούσα για αντιφάσεις εννοούσα στη μία κατάθεση να πει "οι ληστές μπήκαν στις 4", στην άλλη "μπήκαν στις 4μιση", όπως έχει συμβεί σε άλλα σκηνοθετημένα σκηνικά.
Και θέλω να πιστεύω, πως αν γινόταν κάπως έτσι, η ομολογία θα ερχόταν πιο γρήγορα, αφενός γι' αυτό το "δυστυχώς".
Τα media και η αστυνομία, απ' ότι έχω καταλάβει, λένε ότι είχαν έναν φαινομενικά συνεργάσιμο άνθρωπο μαζί τους, ο οποίος δεν είχε και καμιά απόκλιση από κατάθεση σε κατάθεση (αυτή την εντύπωση έχω, αν έχει γραφτεί κάτι διαφορετικό ενημερώστε με). Αν δε βρίσκονταν τα στοιχεία για να του τα αντιπαραθέσουν, το ίδιο σενάριο θα συνέχιζε να παρουσιάζει και πιθανώς σε κάποια φάση θα μετανάστευε επικαλούμενος την ψυχική του ηρεμία και σιγά-σιγά θα ξέκοβαν και οι επαφές με τα media.
Αφετέρου, το "δυστυχώς", γιατί για όσο διάστημα υπήρχαν ενδείξεις και περιμέναμε να γίνουν αποδείξεις, είχαμε τα κλασικά "αλβανοί", "γεωργιανοί", "κοντοί", "ψηλοί" από τα media. Είτε υποκινούμενη από την αστυνομία για να παραμείνει στον κόσμο του ο δράστης και να μη διαφύγει, είτε γιατί απλά δεν θέλουν πολύ και κάποιοι να τα ρίξουν σε συγκεκριμένες εθνικότητες.
Θα προτιμούσα να μην έχει γίνει όλο αυτό. Ειδικά αν από τις πολύ αρχές αυτό πίστευε η αστυνομία (ο κατάπτυστος Μπαλάσκας λέει πχ ότι στο 10ημερο το 'χαν κλείσει στην αστυνομία), και να κρατούσε μια στάση με λιγότερες διαρροές. Δεν γνωρίζω αν θα είχε αποτέλεσμα αυτό βέβαια, ιδανικά μιλάω τώρα.