Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-07-21

18:04
Μα ο μπάτσος δεν είναι αστυνομικός, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα μόνο και στην πραγματικότητα δεν του καίγεται καρφί, είναι τραμπούκος και δεν κάνει σωστά την δουλειά του, παρα μόνο καταχράζεται την εξουσία που τους δόθηκε. Για αυτό μίλησα για αυτήν την μικρή ή μεγάλη (δεν ξέρω) μερίδα αστυνομικών που προσθέτουν αρνητικό πρόσημο στο έργο των αστυνομικών.Γιατι οπως είπα πιο πάνω είναι η ντροπή του επαγγέλματος και είναι κρίμα για του αστυνομικούς που οντως κάνουν σωστά την δουλειά τους και φέρουν πολύ βαρύ φορτίο καθημερινά.Ο τρόπος που έγραψες αυτά παρακάτω και το συναίσθημα που έβγαινε ήταν ακριβώς ίδιος με αυτά τα μηνύματα που λάμβανα.
Δεν ξέρω μπορεί και εγώ να υπερέβαλα αλλά σου λέω ότι υπάρχει τόσο βλαμμένος κόσμος που αρκεί ένα δικό σου μήνυμα ή παρόμοιο να το πάρουν ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ και να γίνει πάλι ο κακος χαμός και να την πληρώσουν αθωωα άτομα.
Δεν είχα καμιά πρόθεση να τσουβαλιάσω ισα ισα το αντίθετο.Είχα σκοπό να διαχωρίσω αυτήν την μερίδα που αδικεί τόσο πολύ όσους πραγματικά δίνουν κάθε μέρα την ψυχή τους.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.667 μηνύματα.

31-07-21

18:05
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της αστυνομίας είναι πως εκ φύσεως αποτελεί επάγγελμα που χρειάζεται high IQ ανθρώπους διότι απαιτεί ισχυρό impulsiveness control, αλλά όλοι οι high IQ έχουν πολύ καλύτερες επιλογές από την αστυνομία.
και EQ.. και EQ...

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

31-07-21

18:08
Το θέμα είναι ποιοι μπαίνουν στις σχολές αυτές εξαρχής. Κανένας δεν θέλει να υπονομεύσει το έργο της αστυνομίας. Εννοείται υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ εκεί μέσα και με κατανόηση που κάνουν την δουλειά τους σωστά και όπως πρέπει. Αλλά δεν θα κλείνουμε τα μάτια μας. Υπάρχει αρκετή βρωμιά και διαφθορά εσωτερικά. Εδώ η ίδια η αστυνομία συμμετέχει και καλύπτει μαφιες. Δεν είναι τυχαίο που πάντα συλλαμβάνεται το βαπορακι και ποτέ το μεγάλο κεφάλι.Γιάννη αν περνούσες στην σχολή ελα να μου πεις τι ανθρωπάκια θα ζωγραφίζες..
Άλλωστε στην σχολή περνάς δεν γίνεσαι αστυνόμος ΑΝ δεν την βγάλεις και αυτή
Μην υποτιμάς κάτι το οποίο δεν το ξέρεις![]()
Βέβαια εδώ τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Υπήρχαν καταγγελίες για άγριους τσακωμούς ( πιθανός ξυλοδαρμός ) και δεν υπήρχε καμία παρέμβαση της αστυνομίας. Δεν δικαιολογείται κάπως αυτό.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

31-07-21

18:13
Καταρχην παπαγαλιζεις την αειφορα πατριαρχια,δηλαδη οτι ο αντρας εχει εμφυτη τη βια....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ.Ο πρωτογονος ανθρωπος για να επιβιωσει ηταν πιο βιαιος....τωρα που υποτιθεται οτι ειμαστε χομο σαπιενς με ανεπτυγμενο εγκεφαλο,ΠΑΙΔΕΙΑ.. κλπ βαζουμε το μυαλουδακι μας να δουλεψει ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ που δενε χουν κακια.
Το ενστικτο υπηρχε τότε να μας βοηθησει να επιβιωσουμε αυτα τωρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ εχουμε προχωρησει σαν ειδος,εχουμε αναπτυξει εγκεφαλο δεν χρειαζομαστε τη βια παρα μονο ακριβως αυτοι οι προβληματικοι ανθρωποι....καταλαβαινεις τι εννοω;Το ενστικτο της βιας ειναι μια εντελως ακυρη δικαιολογια.
Επισης τιποτα δεν εξαλειφετε εντελως.Η βια δεν θα σταματησει να υπαρχει γενικα,μπορει ομως να γινουν απειρως καλυτερα τα πραγματα και εδω μιλαμε τουλαχιστον για την εμφυλη βια που ναι μπορει να εξαλειφθει.
Αν δεν παραδεχτουμε την αιτια λυση δεν θα υπαρχει αρα ουτε καλυτερευση.
Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑ με ολα τα επακολουθα που πολλες φορες ειναι και ασυναισθητα σε πολλους αντρες που νομιζουν οτι καν δεν ειναι υπερ της πατριαρχιας.
Κια η πατριαρχια κανει και τις γυναικες υποτακτικες και να μην ωριμαζουν σωστα,ουτε να διαλλεγουν σωστα/
Δεν υπαρχει ολιγον εγκυος.ή εισαι εγκυος ή δεν εισαι.Καποιοι λενε ειμαι υπερ της πατριαρχιας αλλα οχι να κακλοποιηται η γυναικα κλπ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.Εφοσον εισαι υπερ της πατριαρχιας η πατριαρχια το λεει η λεξη θεωρει ως ΑΡΧΗ,δηλαδη ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.Αυτο φερνει και ολα τα επακολουθα ακομα και ασυναισιητα.
ΤΕΛΈΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ/.
Ή εγκυος ή οχι.Οχι ολιγον εγκυος.
Σαφως βοηθανε οι επαγγελματιες και πρεπει να το κανουν για να ανακουφιζουν αυτες τις γυναικες ,δεν εννουσα πριν οτι αυτο δεν πρεπει να γινεται,αλλα η λυση ειναι η ΑΙΤΙΑ και η ΠΡΟΛΗΨΗ ,οχι η θεραπεια.Που πρεπει να υπαρχει βεβαια και αυτη.
Η οικογενεια ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.Ο τροπος που μεγαλωνει τα παιδια,ο ρολος του καθενος μεσα στην οικογενεια...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ οι γονεις ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Οποιος αυτο δεν το παραδεχτει ειναι ή πού λίγων IQ /ραδικιου ή ακριβως δεν τον βολευει να το δει.
Τα υπολοιπα ειναι θεραπεια.ΟΧΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ.Δεν θυελουμε συνεχως να θεραπευουμε.Θελουμε να μην χρειαζεται να θεραπευουμε,εκει που ειναι δυνατον,διοτι τα θυματα δεν μπορουμε να τα θεραπευσουμε.
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το οτι είμαστε ανεπτυγμένο είδος.
Για εμένα προσωπικά ο μέσος σκύλος είναι πιο σοφός και έξυπνος απο τον μέσο άνθρωπο. Και για αυτό θεωρώ οτι είναι θέμα χρόνου πριν το είδος μας αντικατασταθεί απο κάποιο άλλο ανώτερο είδος στο μέλλον.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

31-07-21

18:16
Μα, αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις σε όλα τα επαγγέλματα, να συμβαίνει το ίδιο.Μα ο μπάτσος δεν είναι αστυνομικός, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα μόνο και στην πραγματικότητα δεν του καίγεται καρφί, είναι τραμπούκος και δεν κάνει σωστά την δουλειά του, παρα μόνο καταχράζεται την εξουσία που τους δόθηκε. Για αυτό μίλησα για αυτήν την μικρή ή μεγάλη (δεν ξέρω) μερίδα αστυνομικών που προσθέτουν αρνητικό πρόσημο στο έργο των αστυνομικών.Γιατι οπως είπα πιο πάνω είναι η ντροπή του επαγγέλματος και είναι κρίμα για του αστυνομικούς που οντως κάνουν σωστά την δουλειά τους και φέρουν πολύ βαρύ φορτίο καθημερινά.
Δεν είχα καμιά πρόθεση να τσουβαλιάσω ισα ισα το αντίθετο.Είχα σκοπό να διαχωρίσω αυτήν την μερίδα που αδικεί τόσο πολύ όσους πραγματικά δίνουν κάθε μέρα την ψυχή τους.
Δες τους πολιτικούς.
Μπορείς να τσουβαλιάσεις όλους όσοι βρίσκονται στο κοινοβούλιο?
Αρα, μάλλον είναι άστοχο να μιλάς έτσι για τους αστυνομικούς γενικά.
Μου θυμίζεις συνθήματα αριστερής προέλευσης.
Τέλος πάντων, δεν γίνεται να μιλάμε και να χαρακτηρίζουμε μία ολόκληρη κοινωνική ομάδα.
Είναι φανερά άστοχο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό μοιάζει με καρότο.Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το οτι είμαστε ανεπτυγμένο είδος.
Για εμένα προσωπικά ο μέσος σκύλος είναι πιο σοφός και έξυπνος απο τον μέσο άνθρωπο. Και για αυτό θεωρώ οτι είναι θέμα χρόνου πριν το είδος μας αντικατασταθεί απο κάποιο άλλο ανώτερο είδος στο μέλλον.
Να ψάχνουμε να βρούμε το πιθανό είδος που έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες να αντικαταστήσει το ανθρώπινο είδος.
Είναι πάρα πολύ φανερό αυτό το καρότο για να πιστέψω οτι <<πιθανό, με 1 τρις πιθανότητες κατα το επόμενο εκατομμύριο χρόνια της παρουσίας του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη γη ή σε κάποιον πλανήτη στο βάθος του σύμπαντος, να εκπαιδευτεί έτσι ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες του>>.
Δεν ξέρω γιατί το έθεσες ως πιθανότητα.
Με βάση την θεωρία του καρότου, απλά τραβά την προσοχή μας απο το σήμερα. Ε, ας είναι. Και το αύριο μαζί.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.667 μηνύματα.

31-07-21

18:25
Μα, αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις σε όλα τα επαγγέλματα, να συμβαίνει το ίδιο.
Δες τους πολιτικούς.
Τέλος πάντων, δεν γίνεται να μιλάμε και να χαρακτηρίζουμε μία ολόκληρη κοινωνική ομάδα.
Είναι φανερά άστοχο.
Αυτό μοιάζει με καρότο.
Να ψάχνουμε να βρούμε το πιθανό είδος που έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες να αντικαταστήσει το ανθρώπινο είδος.
Είναι πάρα πολύ φανερό αυτό το καρότο για να πιστέψω οτι <<πιθανό, με 1 τρις πιθανότητες κατα το επόμενο εκατομμύριο χρόνια της παρουσίας του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη γη ή σε κάποιον πλανήτη στο βάθος του σύμπαντος, να εκπαιδευτεί έτσι ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες του>>.
Με βάση την θεωρία του καρότου, απλά τραβά την προσοχή μας απο το σήμερα. Ε, ας είναι. Και το αύριο μαζί.
μιλάει για τους κακούς αστυνομικούς, τους μπάτσους.
μπάτσος - Βικιλεξικό
μας την πέσανε οι μπάτσοι
τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα - τι γυρεύουν τέτοια ώρα, ώπα
συνώνυμα: αστυνομικός, μπασκίνας, χωροφύλακας
Guest 528707
Επισκέπτης

31-07-21

18:27
Είπαμε Γιάννη στην σχολή δεν μπαίνεις ΜΟΝΟ με πανελλήνιεςΤο θέμα είναι ποιοι μπαίνουν στις σχολές αυτές εξαρχής. Κανένας δεν θέλει να υπονομεύσει το έργο της αστυνομίας. Εννοείται υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ εκεί μέσα και με κατανόηση που κάνουν την δουλειά τους σωστά και όπως πρέπει. Αλλά δεν θα κλείνουμε τα μάτια μας. Υπάρχει αρκετή βρωμιά και διαφθορά εσωτερικά. Εδώ η ίδια η αστυνομία συμμετέχει και καλύπτει μαφιες. Δεν είναι τυχαίο που πάντα συλλαμβάνεται το βαπορακι και ποτέ το μεγάλο κεφάλι.
Βέβαια εδώ τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Υπήρχαν καταγγελίες για άγριους τσακωμούς ( πιθανός ξυλοδαρμός ) και δεν υπήρχε καμία παρέμβαση της αστυνομίας. Δεν δικαιολογείται κάπως αυτό.

Αν δεν θέλουν να υπάρχει και αυτή η πλευρά της αστυνομίας ας την κάνουν ΜΟΝΟ από πανελλήνιες και ας ανεβάσουν και άλλο τις βάσεις αν και είναι αρκετά ανεβασμένες , αλλά δεν το κάνουν ,άρα τι λέμε τώρα ..
Όλοι συμφωνούμε πάνω κάτω ,το θέμα όμως είναι τι βγαίνει προς τα έξω και πως το λαμβανουν ορισμένοι σκληροπυρηνικοί

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

31-07-21

18:29
Ειδες που βρηκαμε κοινο σημειο;Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το οτι είμαστε ανεπτυγμένο είδος.
Σε αυτο που λες τωρα συμφωνω και διαφωνω.Συμφωνω με την εννοια οτι τα ζωα δενε χουν κακια και ειναι πολυ πιο σοφα απο εμας,διαφωνω ομως στις δυνατοτητες.Οι δυνατοτητες μας ειναι ΑΦΑΝΤΑΣΤΕΣ,αλλα οι επιλογες μας ειναι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.Καταλαβαινεις τη διαφορα ναι; Η επιλογη ειναι δικια μας αποφαση,ενω εχουμε απιθανες δυνατοτητες!Οποτε εμεις φταιμε για οτι μας ερθει,σαν ειδος εννοω και δυστυχως θα την πληρωσουν και τα υπολοιπα ειδη που δεν φταινε σε τιποτα και μαλιστα εξαιτιας τους ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
ΥΓ/Σορυ για το οφ,ο σαμαελ φταιει.

Επισης το θεμα μας δεν ειναι πως γινομαστε αστυνομικοι.

Guest 896561
Επισκέπτης

31-07-21

18:29
Εσύ μου θυμίζεις ισαποστάκια. Κλασική επιχειρηματολογία τύπου «παντού υπάρχουν καλοί και κακοί», «κομμούνια και ναζί το ίδιο μαγαζί» και άλλα τέτοια...Μα, αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις σε όλα τα επαγγέλματα, να συμβαίνει το ίδιο.
Δες τους πολιτικούς.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

31-07-21

18:33
τούτοι οι μπάτσοι που' ρθαν τώρα, με ποιους κάνουνε παρέα;μιλάει για τους κακούς αστυνομικούς, τους μπάτσους.
(αργκό) (ειρωνικό) (μειωτικό) (υβριστικό) το όργανο της τάξηςμπάτσος - Βικιλεξικό
el.wiktionary.org
μας την πέσανε οι μπάτσοι
τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα - τι γυρεύουν τέτοια ώρα, ώπα
συνώνυμα: αστυνομικός, μπασκίνας, χωροφύλακας
Τους κρυφούς του κόσμου τούτου,
ποιούς να κρίνουμε εκ τούτου;
Βρήκαμε κρυφούς παντού,
σαν την πράσινη αλεπού.
Επρασίνησε η δόλια,
γιατι μέσα σ΄όλη αυτή τη μπόρα,
της καρφώσανε δυο μπόλια...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

31-07-21

18:35
Μα, αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις σε όλα τα επαγγέλματα, να συμβαίνει το ίδιο.
Δες τους πολιτικούς.
Είναι φανερά άστοχο.
Αυτό μοιάζει με καρότο.
Για να τονίσω την υπεροψία που έχει ο σημερινός άνθρωπος οτι είναι πολιτισμένος και ανεπτυγμένος.
Όλοι είναι πολιτισμένοι μέχρι εκεί που τους επιτρέπει η φυσική πραγματικότητα. Εαν επάγουμε κατάλληλες συνθήκες μπορούμε να κάνουμε και τον πιο πολιτισμένο και αγαθό άνθρωπο να συμπεριφερθεί χειρότερα και απο αγρίμι.
Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτό δεν θα ήταν καν απαραίτητο...Το οτι υπάρχει ακόμα επιθυμία για σωματική επιβολή, για βιασμούς, για δολοφονίες, και το οτι επενδύουμε περισσότερα σε στρατιωτικές τεχνολογίες απο ότι στην υγεία και την παιδεία μαζί, σημαίνει οτι δεν είμαστε τόσο ανεπτυγμένοι ακόμα για να βρίσκουμε λύσεις στηριζόμενοι στον διάλογο. Σημαίνει οτι ένα μέρος της σκέψης μας και του υποσυνείδητου μας, βρίσκει πιο εύκολη την λύση του όποιου προβλήματος δια της βίας, ή προτιμότερη την χρήση της απο άλλες μεθόδους για όφελος μας. Σημαίνει οτι το μόνο στο οποίο εξελιχθήκαμε τόσες χιλιετίες είναι πως να σκοτώνουμε πιο αποτελεσματικά και να επιβιώνουμε. Δεν έχουμε εξελιχθεί ιδιαίτερα στο πως θα βελτιώσουμε την ζωή μας στο επίπεδο που άπτεται του κοινωνικού τομέα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

31-07-21

18:42
Σαμαελ μην μπερδευεις τις δυνατοτητες του εγκεφαλου μας και σαν ειδος με το τι επιλεγουμε στο ειπα και παραπανω.Οι δυνατοτητες μας ειναι ασυλληπτες αλλα ΝΑΙ..δενε χουμε φτασει την πραγματικοτητα οχι σε χομο σαπιενς,αλλα ουτε σε χομο για μουτζες δεν ειμαστε.Αλλα ξαναλεω,οχι απο θεμα δυνατοτητων αλλα απο θεμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.Διοτι ξερεις τι υπερτερει; Το να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.Για να τονίσω την υπεροψία που έχει ο σημερινός άνθρωπος οτι είναι πολιτισμένος και ανεπτυγμένος.
Όλοι είναι πολιτισμένοι μέχρι εκεί που τους επιτρέπει η φυσική πραγματικότητα. Εαν επάγουμε κατάλληλες συνθήκες μπορούμε να κάνουμε και τον πιο πολιτισμένο και αγαθό άνθρωπο να συμπεριφερθεί χειρότερα και απο αγρίμι.
Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτό δεν θα ήταν καν απαραίτητο...Το οτι υπάρχει ακόμα επιθυμία για σωματική επιβολή, για βιασμούς, για δολοφονίες, και το οτι επενδύουμε περισσότερα σε στρατιωτικές τεχνολογίες απο ότι στην υγεία και την παιδεία μαζί, σημαίνει οτι δεν είμαστε τόσο ανεπτυγμένοι ακόμα για να βρίσκουμε λύσεις στηριζόμενοι στον διάλογο. Οτι ένα μέρος της σκέψης μας και του υποσυνείδητου μας, βρίσκει πιο εύκολη την λύση του όποιου προβλήματος δια της βίας, ή προτιμότερη την χρήση της απο άλλες μεθόδους για όφελος μας.
Για σκεψου,τα παντα..αυτο που λεμε το ΕΓΩ μου και να ικανοποιω μονο το ΕΓΩ μου δεν ειναι τιποτε αλλο απο την ικανοποιηση ΜΟΝΟ των σωματικων αισθησεων.Δεν λεω ΑΝΑΓΚΩΝ..διοτι αυτο το ικανοποιουμε με πολυ λιγα.Λεω την ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.Αυτο κανει τους περισσοτερους να πατανε ακομα και σε πτωματα,να μην τους ενδιαφερει καθολου τι νιωθει ο αλλος με την δικαιολογια οτι με νοιαζει μονο ο εαυτος μου,δηλαδη ΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.Ουτε καν το πραγματικο εγω,που θα μας ενοιαζε πραγματικα αν ικανοποιουσαμε την πνευματικη μας ορεξη και γινομασταν πραγματικα χομο σαπιενς.
Σοφοι και ανεπτυγμενοι στην πραξη δηλαδη πνευματικα.
Κια μην μπερδευουμε την τεχνολογικη εξελιξη με την εξελιξη σαν ειδος,το εχω ξαναπει.
Σαν ειδος μονο η πνευματικη εξελιξη θα μας κανει πραγματικα σοφους και πολιτισμενους.
Και βεβαια οταν τα παντα μας ωθουν μονο ΣΤΗΝ ΥΛΗ,εκει ειναι ολο το κλειδι και η ουσια.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

31-07-21

18:46
Αυτό ειδικά, απο εμένα ποτέ.Εσύ μου θυμίζεις ισαποστάκια.
Οι καλοί, δεν θα σε ενοχλήσουν για κανένα λόγο. Οι κακοί είναι αυτοί που προταγωνιστούν πάντα.Κλασική επιχειρηματολογία τύπου «παντού υπάρχουν καλοί και κακοί»,
Είναι αστείο αυτό που γράφεις. Αδιαφορώ να απαντήσω...«κομμούνια και ναζί το ίδιο μαγαζί» και άλλα τέτοια...
και αυτό, όχι γιατι αδυνατώ, αλλά, γιατι για να μιλήσω για τον κομουνισμό, θα πρέπει να πάω κάπου εκεί στο 1700 και κάτι και να παρακολουθήσουμε την μετάλλαξη που υπέστη << ο εργάτης >> τόσον καιρό.
Να πάω κάπου στο 1930 και να παρακολουθήσουμε τις εκτελέσεις ενάμιση εκατομμυρίου ανθρώπων που ήταν απο τους πρωτεργάτες της Οκτωβριανής επανάστασης.
Ολα αυτά, μου θυμίζουν τον Αλέξη και τον Καμμένο που είδαν οι αγανακτισμένοι, να ανεβαίνουν στην εξέδρα.
Αρα, δεν μπορείς να μιλάς σε εμένα για "κομούνια" και "ναζί". Είναι εξαιρετικά αστείο σαν θέμα και δεν με αγγίζει.
Guest 528707
Επισκέπτης

31-07-21

19:00
Μήπως όλα καταλήγουν στην έννοια της τσουβαλοποιησης και αυτό εξυπηρετεί άλλου είδους συμφέρονταΚλασική επιχειρηματολογία τύπου «παντού υπάρχουν καλοί και κακοί», «κομμούνια και ναζί το ίδιο μαγαζί» και άλλα τέτοια...
Άλλωστε στο βωμό όλου αυτού υπάρχει και ένας ειδος "εμφυλίου" ..
Κάποιος υποκινεί ,κάποιος άλλος παρακινεί και κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τα αποτελέσματα αυτών

Samael
Τιμώμενο Μέλος

31-07-21

19:03
Σαμαελ μην μπερδευεις τις δυνατοτητες του εγκεφαλου μας και σαν ειδος με το τι επιλεγουμε στο ειπα και παραπανω.Οι δυνατοτητες μας ειναι ασυλληπτες αλλα ΝΑΙ..δενε χουμε φτασει την πραγματικοτητα οχι σε χομο σαπιενς,αλλα ουτε σε χομο για μουτζες δεν ειμαστε.Αλλα ξαναλεω,οχι απο θεμα δυνατοτητων αλλα απο θεμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.Διοτι ξερεις τι υπερτερει; Το να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.
Για σκεψου,τα παντα..αυτο που λεμε το ΕΓΩ μου και να ικανοποιω μονο το ΕΓΩ μου δεν ειναι τιποτε αλλο απο την ικανοποιηση ΜΟΝΟ των σωματικων αισθησεων.Δεν λεω ΑΝΑΓΛΩΝ..διοτι αυτο το ικανοποιουμε με πολυ λιγα.Λεω την ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.Αυτο κανει τους επρισσοτερους να πατανε ακομα και σ επτωματα,να μην τους ενδιαφερει καθολου τι νιωθει ο αλλος με την δικαιολογια οτι με νοιαζει μονο ο εαυτος μου,δηλαδη ΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.Ουτε καν το πραγματικο εγω,που αθ αμς ενοιαζε πραγματικα αν ικανοποιπουσαμε την πνευματικη μας ορεξη και γινομασταν πραγματικα χομο σαπιενς.
Και βεβαια οταν τα παντα αμς ωθουν μονο ΣΤΗΝ ΥΛΗ,εκει ειναι ολο το κλειδι και η ουσια.
Καλά εννοείται οτι έχεις δίκιο σε αυτό. Και ο πιο χαζός άνθρωπος στις μέρες μας είναι ικανότατος να καταλάβει οτι έχει επιλογή να μην βλάψει τον συνάνθρωπο του. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.
Guest 890013
Επισκέπτης

31-07-21

19:03
Λες ο,τι να'ναι.Μα, αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις σε όλα τα επαγγέλματα, να συμβαίνει το ίδιο.
Δες τους πολιτικούς.
Είναι φανερά άστοχο.
Πάντως αυτοί οι 2 βγήκαν σε διαθεσιμότητα και όχι όλοι.
Χμμμμ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

31-07-21

19:08
Αχα...δεν χρειαζεται..ή μηπως χρειαζεται να θυμισουμε τι ειχε γινει με την Τοπαλουδη στη ροδο και ολοκληρη την ασφαλεια εκει,οταν της ειπαν να μην κανει τιποτα ναι;Λες ο,τι να'ναι.
Χμμμμ![]()
Αρε απολυση που χρειαζεται γμτ.
Οχι καμαρια μου δεν ειναι μεμονομενα περιστατικα.Ειναι μια ολοκληρη αντιληψη και επικρατει.
Εδω εκαναν τον ψοφιο κοριο στην υποθεση του επιχειρηματια στη ζακυνθο..ειχε καταγγειλει τους δολοφονους του,που σκοτωσαν τη γυναικα του,οι αστυνομικοι εκει τιποτα δεν εκαναν ενω τους εδινε στοιχεια..διοτι μεσα εμπλεκοταν ενας ωραιοτατος υψηλοβαθμος μπατσος....
...και αφου τον σκοτωσαν,αρχισαν κατι να κανουν.
Σορυ που θα στεναχωρισω καποιους και μουτε με ενδιαφερει που θα στεναχωρεθουν...αλλα οι διεφθαρμενοι ή αδιαφοροι αστυνιμικοι δεν ειναι λιγοι.
Ειναι παρα πολλοι.
ΜΕΓΑΛΗ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΨΗ.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

31-07-21

19:13
Ακόμα και αν βγήκαν σε διαθεσιμότητα, ακόμα και αν καταδικαστούν και μπουν στην φυλακή με ισόβια, δεν θα σταματήσουν να συμβαίνουν παρόμοια και να μας απασχολούν.Λες ο,τι να'ναι.
Χμμμμ![]()
Με αυτό, θέλω να πω οτι σε ένα σώμα με τόσους ανθρώπους, είναι απίστευτο να βρεις το απόλυτο σύστημα και να εξαλείψεις παρόμοιες καταστάσεις.
Με ξενίζει το γεγονός να υπάρχουν οι αστυνομικοί οι οποίοι απο την φύση της εργασίας τους, είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν εντολές και εμείς εδώ, να μιλάμε για μπάτσους.
Μα γιατί δεν μιλάει κανείς για όλους όσοι έδωσαν εντολές και τις εκτέλεσαν οι αστυνομικοί;
Και δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, ο οποίος εκτρέπεται και δεν μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του.

31-07-21

19:15
Εγώ δεν το πιστεύω . Οτι έχουμε σαν στοιχείο του χαρακτήρα ή ασθένεια φταίει το περιβάλλον που ευνόησε τη προδιάθεσή μας . Αυτά είναι πολυπαραγοντικά, εδώ είναι η σχιζοφρένεια , δεν θα είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα. Άσε που ο φόνος πάνω στη θολούρα δεν είναι καμιά τρομερή διαχωριστική γραμμή από το να σπας τον άλλο στο ξύλο, σιγά τη διαφορά δηλαδή. Μπορεί να βοήθησαν οι συνθήκες, πχ ένα μαχαίρι δίπλα σου, ένα όπλο στο σπίτι και έτσι να φτάσεις στο έγκλημα που άλλος παρότι είναι βίαιος δεν θα φτάσει γιατί δεν του έτυχε κάποια συνθήκη.Θεωρώ οτι δυνητικά οποιοσδήποτε είναι ικανός για φόνο αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Εκεί που πιστεύω οτι παίζει ρόλο η βιολογία και οι γενετικοί παράγοντες είναι πόσο εύκολα φτάνει κανείς στο να ξεπεράσει αυτό το borderline. Δηλαδή δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω οτι κάποιος που έκανε φόνο κάποια στιγμή της ζωής του, οτι δεν θα το έκανε ούτως η άλλως αργά ή γρήγορα εαν η ζωή του ήταν διαφορετική. Ίσως να αργούσε, ίσως να το έκανε πιο γρήγορα,αλλά πιστεύω θα το έκανε πάλι και διαφορετικά να ήταν τα πράγματα. Εαν ήταν εξαιρετικά ευερέθιστος χαρακτήρας τουλάχιστον. Διαφορετικά ναι,είναι συζητήσιμο,ίσως εαν η ζωή ήταν καλύτερη για αυτόν, να μην έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.
Στην πατριαρχία όμωςείμαστε το πιο βίαιο και βάρβαρο φύλο και μάλιστα εκ φύσεως, και ίσα ίσα είπα οτι δεν είναι καθόλου σεξιστική άποψη αλλά μια αλήθεια ,που αποδεικνύεται απο τα ιστορικά γεγονότα![]()

Και σεξιστικό δεν σημαίνει ψεύτικο σημαίνει κάνω διακρίσεις ή έτσι το χρησιμοποιώ εγώ.
Αυτός που τον δέρνει η γυναίκα σημαίνει ότι δεν φταίει η σωματική υπεροχή, τους ήπιων τόνων δέρνουν όχι τους μικροκαμωμένους . Και εγώ αυτό λέω . Το ποιος μπορεί ισχύει , αλλά οι άντρες μπορούν τελικά γιατί αυτοί μπλέκονται σε καβγάδες μπουνιές και δολοφονίες που δεν νομίζω ότι είναι αμφισβητήσιμο, θα πρέπει να βρούμε ένα λόγο αφού δεν είναι η σωματική δύναμη.Όταν ένας άντρας είναι ζηλιάρης θα ξεσπάσει βίαια στην γυναίκα απλά και μόνο επειδή μπορεί. Οι γυναίκες κάνουν επίσης το ίδιο όταν τις παίρνει, όταν δηλαδή ο άντρας είναι παθητικός και δέχεται να φάει ξύλο μια χαρά τον δέρνουν (και τρώει και το γιουχάρισμα όλης της κοινωνίας επίσης), οι λεσβίες μια χαρά δέρνονται, και μια χαρά δέρνουν οι μανάδες τα παιδιά τους και πολύ περισσότερο από τους πατεράδες.
Οι μανάδες αν τα μεγαλώνουν αυτές τα παιδιά όπως συνηθίζεται και ο πατέρας είναι απών και στη δουλειά πιθανότερο να τα δέρνουν αυτές περισσότερο γιατί αυτές ασχολούνται .
Ε μια λες όλοι έχουν τάση και όλοι δέρνουν , μια ότι οι άντρες είναι ευέξαπτοι λόγω τεστοστερόνηςΑς αφήσουμε λοιπόν την καραμέλα οι άντρες δέρνουν γιατί πατριαρχία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν τάση προς τη βία δέρνουν όταν μπορούν να δείρουν.
Και βλέπουμε και στις πατριαρχικές χώρες πως συμπεριφέρονται στις γυναίκες, αλλά η πατριαρχία δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά!
Και εσύ δεν εξυμνείς τη βία και τους πολέμους λόγω πατριαρχίας και ότι ήρθε ο πολιτισμός μέσω αυτής; ε και η βία είναι και προς τα θηλυκά ξέρω εγώ για αυτό τα θηλυκά ζητάνε προστασία από άλλα αρσενικά, στη προκειμένη σε αυτούς τους ''πατριάρχες'' θα μπορούσαμε να πούμε που μαθαίνουν στο σχολείο να προστατεύουν τις γυναίκες .
Ε ναι γιατί στη πατριαρχία η γυναίκα θέλει προστασία , έτσι ορίζεται το σύστημα, και όχι ο άντρας και εμάς η κουλτούρα μας είναι πατριαρχική στην ουσία, οπότε η ''γυναικεία παντόφλα'' ακούγεται σαν κάτι ''αστείο'' υποτίθεται.Επίσης για δοκίμασε να δείρεις μια γυναίκα δημόσια να δεις πόσοι άντρες θα σπεύσουν αμέσως να σε σταματήσουν, και δοκίμσε και το αντίθετο να δεις πόσα γέλια θα πέσουν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

31-07-21

19:20
Ειπαμε,δεν υπαρχει στηριζω πατριαρχια αλλα ειμαι κατα της κακοποιησης γυναικωνΗ πατριαρχια σημαινει ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ...εξουσια δηλαδη,διοτι η γυναικα ειναι υποδυεστερη,οποτε μετα ερχονται και τα υπολοιπα.
Η εισαι εναντια στην πατριαρχια ή υπερ της.Η πατριαρχια ειναι η υποτιμηση της γυναικαςμε ολες τις συνεπειες τελεια και παυλα.
Ολιγον εγκυος δεν εχει.
Αειφορος πατριαρχια...καλα φοβερο εκεινο το αρθρο!
Η εισαι εναντια στην πατριαρχια ή υπερ της.Η πατριαρχια ειναι η υποτιμηση της γυναικαςμε ολες τις συνεπειες τελεια και παυλα.
Ολιγον εγκυος δεν εχει.
Αειφορος πατριαρχια...καλα φοβερο εκεινο το αρθρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- charmander
- Slytherin
- Mt73
- Scandal
- Loozen
- Ryuzaki
- Memetchi
- fmarulezkd
- Johnny15
- giannhs2001
- American Economist
- TonyMontanaEse
- Libertus
- AK-92
- constansn
- Satan Claus
- Unseen skygge
- Cupid
- SlimShady
- Earthquake
- CiNeFiL
- iminspain
- kiyoshi
- louminis
- VasoGrimes
- Paragontas7000
- jj!
- gwgw_5
- Jocaste
- Έμμα
- Scott
- tsiobieman
- Insertcoin
- Citylights
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.