Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-03-21

17:31
Ρε guys λες και φυτρώσατε χθες σ' αυτή την κοινωνία, έλεος.Kαι γιατι να συνευρεθεί ερωτικά με έναν τέτοιο άθλιο μάγκα εξ αρχής?
Και επίσης έλεος με το victim blaming.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

20-03-21

17:37
Θενκς για την σπουδαία τοποθέτηση Κλεάνθη, ο λόγος σου είναι όπως πάντα τόσο πολύτιμος!Ρε guys λες και φυτρώσατε χθες σ' αυτή την κοινωνία, έλεος.
Και επίσης έλεος με το victim blaming.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

20-03-21

17:43
Γιατί μπορεί να μην το είχε καταλάβει ότι ήταν τέτοιος.Δεν έχουν όλοι το μαγικό χάρισμα να καταλαβαίνουν πότε ο άλλος αξίζει και πότε όχι,ειδικά όταν μιλάμε για μικρές ηλικίες.Στην τελική πολλοί την έχουμε πατήσει με άθλια άτομα είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.Kαι γιατι να συνευρεθεί ερωτικά με έναν τέτοιο άθλιο μάγκα εξ αρχής?
Δεν ανέφερα αυτό κάπου.Ανέφερα οτι έστω το παιδί πηγαίνει σε ίδρυμα.Η μάνα προφανώς μπορεί να μη νοιάζεται.Εγώ όμως θα το λυπόμουν.Ξαφνικά νοιάζεται η μάνα για το πώς θα περάσει το παιδί?
Αν διάβασα καλά προτείνεις αποχή;Δηλαδή αν εγώ θα θελήσω να κάνω παιδί στα 30 μου,θα κάνω σεξ μόνο στα 30;Τώρα όσο αναφορά την προφύλαξη προφανώς και είναι αυτονόητη αλλά μη ξεχνάμε τι συμβαίνει ειδικά όταν μιλάμε για ανήλικα,τα οποία υπό το φόβο ότι μπορεί να χωρίσουν με τον τζάμπα μάγκα,το κάνουν χωρίς.Φυσικά και δε θα έπρεπε να γίνεται αυτό αλλά να που γίνεται.Kαι γιατι να συνευρεθεί ερωτικά με έναν τέτοιο άθλιο μάγκα εξ αρχής?
Ξαφνικά νοιάζεται η μάνα για το πώς θα περάσει το παιδί?
Πολλοί περνάν/έχουν περάσει δύσκολες στιγμές και είμαι σίγουρος ελάχιστοι θα προτιμούσαν τον θάνατο.
Το καλύτερο εξ'αρχής είναι να παίρνονται προφυλάξεις, ή/και να γίνεται αποχή μέχρι να είμαστε έτοιμοι για τις ευθύνες, ή/και να διαλέγουμε να είμαστε με καλύτερα άτομα.
Επίσης το παράδειγμα σου, όπου δεν υπάρχει πατέρας, ούτε οικογένεια για να στηρίξει την μάνα, ούτε η μάνα αρχίζει να αγαπάει το παιδί της είναι τουλάχιστον απο τις πιο σπάνιες περιπτώσεις.
Επίσης δε ξέρω αν το παράδειγμα μου μοιάζει σπάνιο αλλά για κάποιο λόγο εγώ στη ζωή μου το έχω συναντήσει αρκετές φορές.Ίσως και για αυτό να είμαι υπέρ,επειδή το έχω δει με τα μάτια μου και είναι κρίμα πραγματικά!
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-21

17:54
Και εγώ έχω δει με τα μάτια μου συνομήλικες όπου κράτησαν το μωρό και δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως θα μπορούσαν να το είχαν σκοτώσει. Σίγουρα πέρασαν πιο δύσκολα, αλλά είναι χαρούμενες που το έχουν. Στην πραγματική ζωή υπάρχουν όλες οι περιπτώσεις.Επίσης δε ξέρω αν το παράδειγμα μου μοιάζει σπάνιο αλλά για κάποιο λόγο εγώ στη ζωή μου το έχω συναντήσει αρκετές φορές.Ίσως και για αυτό να είμαι υπέρ,επειδή το έχω δει με τα μάτια μου και είναι κρίμα πραγματικά!
Θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να υπήρχε ουσιαστικότερη σεξουαλική παιδεία, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτό.ειδικά όταν μιλάμε για ανήλικα,τα οποία υπό το φόβο ότι μπορεί να χωρίσουν με τον τζάμπα μάγκα,το κάνουν χωρίς.Φυσικά και δε θα έπρεπε να γίνεται αυτό αλλά να που γίνεται.
Δυστυχώς, μονάχα τα ανήλικα δεν είναι αυτά που έχουν αυτό το πρόβλημα. Το ποσοστό τον ανήλικων που κάνουν έκτρωση είναι σχετικά χαμηλό, αν και σίγουρα σημαντικό. (έχω δεί περίπου 9% για ηλικίες μέχρι των 19)το κάνουν χωρίς
Επίσης θα πώ ότι υπάρχουν πολλά ακόμα αντισυλληπτικά μέσα.
Καταλαβαίνω ότι οι προθέσεις σου στο θέμα είναι ειλικρινής και το σέβομαι, αλλά πιστεύω ότι η λύπηση μας για αυτό το παιδί δεν έχει καμία αξία. Για μένα είναι σημαντικό να έχει την επιλογή έστω μεγαλώνοντας να φτίαξει την ζωή του και να έχει την δυνατότητα να ζήσει.Δεν ανέφερα αυτό κάπου.Ανέφερα οτι έστω το παιδί πηγαίνει σε ίδρυμα.Η μάνα προφανώς μπορεί να μη νοιάζεται.Εγώ όμως θα το λυπόμουν.
Θα ξαναπώ ότι πολλοί έχουν περάσει άσχημα παιδικά χρόνια, αλλά λίγοι που είναι ενήλικες θα προτιμούσαν να είχαν πεθάνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν το προτείνω διότι δεν το βρίσκω εφικτό. Κάποτε αυτόν τον ρόλο τον είχε ο θεσμός του γάμου αλλά όχι πιά. Απλά υπάρχει σαν επιλογή. Εγώ αυτό που προτείνω είναι ο συνδυασμός μεθόδων αντισύλληψης.Αν διάβασα καλά προτείνεις αποχή;Δηλαδή αν εγώ θα θελήσω να κάνω παιδί στα 30 μου,θα κάνω σεξ μόνο στα 30;
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

20-03-21

17:56
@Giota2000
Έστω ότι αυτό το βασανισμένο παιδί με χαλιά μητέρα και ανύπαρκτο πατέρα, φτάνει μετά από πολλά βάσανα σε μια ηλικία..και του τίθεται το εξής ερώτημα: θα ήθελες η μάνα σου να σε κάνει έκτρωση η να σε κρατήσει?
Τι θα απαντούσε?
Έστω ότι αυτό το βασανισμένο παιδί με χαλιά μητέρα και ανύπαρκτο πατέρα, φτάνει μετά από πολλά βάσανα σε μια ηλικία..και του τίθεται το εξής ερώτημα: θα ήθελες η μάνα σου να σε κάνει έκτρωση η να σε κρατήσει?
Τι θα απαντούσε?
Guest 190013
Επισκέπτης

20-03-21

18:06
@JJohn1 καλή πλακίτσα κάνεις, εδώ η Γιώτα στο έκανε νιανια όμως και απάντηση δε βλέπω.Γιατί μπορεί να μην το είχε καταλάβει ότι ήταν τέτοιος.Δεν έχουν όλοι το μαγικό χάρισμα να καταλαβαίνουν πότε ο άλλος αξίζει και πότε όχι,ειδικά όταν μιλάμε για μικρές ηλικίες.Στην τελική πολλοί την έχουμε πατήσει με άθλια άτομα είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.
Guest 209912
Επισκέπτης

20-03-21

18:10
Δεν είναι καθόλου εύκολα κατανοητό από τον μέσο άνθρωπο σήμερα πως μια τραγική ζωή είναι πολύ ανώτερη και πολύ πιο "ζωή" από την μέση zombie ζωή που ζούμε οι περισσότεροι, την οποία για κάποιο περίεργο λόγο θεωρούμε και το απόγειο της ύπαρξης.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-21

18:12
Διαφωνώ, πιστεύω ότι οι περισσότεροι το βλέπουν αλλά επιλέγουν να εθελοτυφλούν.@JJohn1 καλή πλακίτσα κάνεις, εδώ η Γιώτα στο έκανε νιανια όμως και απάντηση δε βλέπω.
Επίσης γιατι πλακίτσα?

20-03-21

19:10
Παιδιά όμως μητέρες που αποφασίζουν μόνες να κάνουν παιδί , φέρατε την καταστροφή ότι το παιδί δεν θα έχει αντρικό πρότυπο , ότι η μητέρα θα τριγυρίζει με τους ''γκόμενους'' και τι ανευθυνότητα που είναι αυτό, ενώ άμα της τύχει και δεν το θέλει και δεν είναι έτοιμη δεν θα έχει γκόμενους , θα αφιερωθεί στο παιδί ξαφνικά. Ε σαφώς στη πρώτη περίπτωση που το επιδιώκει είναι πιο πιθανό να αφιερωθεί στο παιδί της και να έχει κατασταλάξει σαν άνθρωπος τι θέλει από μια εικοσάχρονη πχ που της έτυχε και δεν το θέλει , δεν έχει δουλειά , δεν έχει στήριξη κοκ
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-21

20:26
Δεν είπα ποτέ ότι αυτό είναι το σωστό. Απλά είπα ότι είναι προτιμότερο απο τον θάνατο.Παιδιά όμως μητέρες που αποφασίζουν μόνες να κάνουν παιδί , φέρατε την καταστροφή ότι το παιδί δεν θα έχει αντρικό πρότυπο , ότι η μητέρα θα τριγυρίζει με τους ''γκόμενους'' και τι ανευθυνότητα που είναι αυτό, ενώ άμα της τύχει και δεν το θέλει και δεν είναι έτοιμη δεν θα έχει γκόμενους , θα αφιερωθεί στο παιδί ξαφνικά. Ε σαφώς στη πρώτη περίπτωση που το επιδιώκει είναι πιο πιθανό να αφιερωθεί στο παιδί της και να έχει κατασταλάξει σαν άνθρωπος τι θέλει από μια εικοσάχρονη πχ που της έτυχε και δεν το θέλει , δεν έχει δουλειά , δεν έχει στήριξη κοκ
Σε έναν τέλειο κόσμο όλοι ξέρουμε ότι το καλύτερο περιβάλλον θα ήταν μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, αλλά δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο.
@klean Κλεάνθη δεν έχει πλάκα όταν μου απαντάς ευγενικά. Απαιτώ μια εξίσου Passive Aggressive απάντηση, thank you.Επίσης γιατι πλακίτσα?![]()

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

20-03-21

22:15
Στο τελος της ημερας ο καθενας μπορει να βρει χιλιους λογους για να αναγει οποιοδηποτε ζητημα στην "κοινωνικη σφαιρα" ή και το αναποδο, δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το συγκεκριμενο θεμα, ουτε με καποια ομαδα που στηριζει/αναντιωνεται σε κατι, ουτε αν σου αρεσει εσενα ή οχι. Δεν μιλαω καν απο την πλευρα καποιου που ειναι υπερ της απαγορευσης των εκτρωσεων, αλλα μου τη σπαει οταν βλεπω κοσμο να μου το παιζει επιλεκτικα ancaps και υπερ ελευθεριων με επιχειρηματα τυπου muh badee και "τι σε νοιαζει εσενα", που αν τα προχωρησουν 1-2 βηματα παραπερα, αρχιζουν να δημιουργουν καποια προβληματα στις υπολοιπες θεσεις τους. Γιατι μη λεμε μαλακειες, ειναι τεχνητα επιχειρηματα για να στηρηξουν μια συγκεκριμενη θεση στην οποια εχουν καταληξει απο πριν, οχι καποια οργανικη εξελιξη σκεψεων. Εγω τουλαχιστον θα εδειχνα πολυ μεγαλυτερο σεβασμο αν η αιτιολογια για πολλες θεσεις ηταν ενα απλο "ετσι μου αρεσει" αντι να επικαλουμαστε αρχεςΕ καλά, και υποκειμενικό να είναι, εδώ δεν έχουμε μια αμφιλεγόμενη περίπτωση.
Guest 190013
Επισκέπτης

20-03-21

22:22
Δεν είναι κάποιες αόριστες θεωρίες αυτές. Όπως όταν υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία την υπερασπίζομαι στη δημόσια σφαίρα και όχι πχ όταν πας σε έναν γιατρό να πάρεις διάγνωση, έτσι και αυτό το θέμα των αμβλώσεων εμπίπτει στην ιδιωτική σφαίρα όσον αφορά την απόφαση. Μην προσπαθείς να θολώσεις τα πράγματα, είναι αρκετά καθαρή η διάκριση, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

20-03-21

22:33
Καταρχας κανε quoteΔεν είναι κάποιες αόριστες θεωρίες αυτές. Όπως όταν υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία την υπερασπίζομαι στη δημόσια σφαίρα και όχι πχ όταν πας σε έναν γιατρό να πάρεις διάγνωση, έτσι και αυτό το θέμα των αμβλώσεων εμπίπτει στην ιδιωτική σφαίρα όσον αφορά την απόφαση. Μην προσπαθείς να θολώσεις τα πράγματα, είναι αρκετά καθαρή η διάκριση, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα.
Μια χαρα αοριστα ειναι, απλα μου περιγραφεις τι σου αρεσει, τιποτα παραπανω. Γιατι να ανηκει στην ιδιωτικη σφαιρα και οχι τη δημοσια? Οπως εσυ επικαλεισαι το καλο καποιων αλλωνή οτιδηποτε αλλο για να δικαιολογησεις φορους ή αλλες πολιτικες που παραβιαζουν ιδιωτικα ζητηματα, ετσι κανουν και αλλοι για να γινουν αλλα ζητηματα δημοσια. Και για να παμε και ενα βημα, γιατι να υπαρχουν κολλεκτιβιστικα ζητημα και να μην αποφασιζουμε ολοι για ολα σε ατομικο επιπεδο?
Guest 190013
Επισκέπτης

20-03-21

23:04
Προφανώς όλα είναι ιδέες και μοντέλα σύμφωνα με επιστημονικές θεωρίες, δεν είναι απλά επειδή μου αρέσει εμένα. Για δημόσια/ιδιωτική σφαίρα παραθέτω ενδεικτικά αυτό. Για βαθύτερα, Κορνήλιος Καστοριάδης, Η άνοδος της Ασημαντότητας, 2000, Εκδόσεις Ύψιλον. Αυτά τα αόριστα από μένα.Μια χαρα αοριστα ειναι, απλα μου περιγραφεις τι σου αρεσει, τιποτα παραπανω. Γιατι να ανηκει στην ιδιωτικη σφαιρα και οχι τη δημοσια?
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

21-03-21

12:21
Το οποιο φυσικα σου δινει ανοσια σε καθε bias, οπως φαινεται απο περιπτωσεις σαν τον Lysenko ή τους woketards που εχουν γεμισει τις κοινωνικες "επιστημες".Προφανώς όλα είναι ιδέες και μοντέλα σύμφωνα με επιστημονικές θεωρίες, δεν είναι απλά επειδή μου αρέσει εμένα. Για δημόσια/ιδιωτική σφαίρα παραθέτω ενδεικτικά αυτό. Για βαθύτερα, Κορνήλιος Καστοριάδης, Η άνοδος της Ασημαντότητας, 2000, Εκδόσεις Ύψιλον. Αυτά τα αόριστα από μένα.
Για το κειμενακι που μου παραθετεις, θες να σε παρω σοβαρα με αυτον τον οχετο commie παπαρολογιας? (κανει feed και στο προηγουμενο) Βρες αλλα ατομα που συμφωνουν μαζι σου και ζηστε την κολλεκτιβα σας, μην ψαχνεις δικαιολογιες να πρηζεις τους υπολοιπους
Guest 190013
Επισκέπτης

21-03-21

12:57
Στη σούπα που προσπαθείτε να τα βάλετε όλα για να κατηγορήσετε για 2 μέτρα και 2 σταθμά στα πολιτικά δικαιώματα και να υπονομεύσετε το δικαίωμα στη γυναίκα να είναι κυρίαρχος του σώματός της απαντάω με την αναγκαία διάκριση. Απλά. Δεν ξεκίνησα εγώ το θέμα για να σας πείσω @Dreamweaver, εσείς "μπερδευτήκατε" με αυτά που λέμε και σας βοηθώ.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

21-03-21

14:31
Καλα ενταξειΣτη σούπα που προσπαθείτε να τα βάλετε όλα για να κατηγορήσετε για 2 μέτρα και 2 σταθμά στα πολιτικά δικαιώματα και να υπονομεύσετε το δικαίωμα στη γυναίκα να είναι κυρίαρχος του σώματός της απαντάω με την αναγκαία διάκριση. Απλά. Δεν ξεκίνησα εγώ το θέμα για να σας πείσω @Dreamweaver, εσείς "μπερδευτήκατε" με αυτά που λέμε και σας βοηθώ.
Το ειπα και πριν, δεν ειμαι υπερ της απαγορευσης των εκτρωσεων, αλλα δεν θελω να αναφερονται καποιες αρχες επιλεκτικα οταν βολευει. Αν εσυ θες να τραβας γραμμες για το που ανηκει κατι οπου και οταν σου αρεσει, ε οκ δεν ειναι η πρωτη φορα, αλλα δεν ειναι και ο αλλος που "μπερδευτηκε" οταν το αναφερει
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

21-03-21

14:32
Μια ωραια αποψη λιτη εδω
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

21-03-21

16:19
Αμερική, 2004, τα καλύτερα στοιχεία που μπορώ να βρώ.
Νομίζω ότι το να χρησιμοποιούμε το ~7.5% (Όπου οι λόγοι είναι σοβαροί) των συνολικών εκτρώσεων για να δικαιολογήσουμε το υπόλοιπο 92.5% (Όπου οι λόγοι είναι εγωιστικοί) έιναι τουλάχιστον υπεραπλούστευση.
Percentage | Reason |
---|---|
<0.5% | Victim of rape |
3% | Fetal health problems |
4% | Physical health problems |
4% | Would interfere with education or career |
7% | Not mature enough to raise a child |
8% | Don't want to be a single mother |
19% | Done having children |
23% | Can't afford a baby |
25% | Not ready for a child |
6% | Other |
Νομίζω ότι το να χρησιμοποιούμε το ~7.5% (Όπου οι λόγοι είναι σοβαροί) των συνολικών εκτρώσεων για να δικαιολογήσουμε το υπόλοιπο 92.5% (Όπου οι λόγοι είναι εγωιστικοί) έιναι τουλάχιστον υπεραπλούστευση.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

21-03-21

21:27
Και αυτο
www.cretalive.gr
nevronas.gr
Το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα
Δράση για την υπογεννητικότητα προτείνουν οι ειδικοί καθώς το σενάριο για την Ελλάδα είναι απαισιόδοξο

Απάντηση Μητέρας παιδιού ΑμεΑ στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο - NEVRONAS
Δικαίωμα λοιπόν στην αυτοδιάθεση του σώματος και της μήτρας μιας γυναίκας χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς και υποθετικά διλήμματα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 219 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- despoina13
- iew
- American Economist
- A350
- charmander
- chester20080
- taketrance
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- thenutritionist
- touvlo
- Chris1993
- Memetchi
- AggelikiGr
- DimitraA.
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Athens2002
- gegeorgiou90
- Joji
- Wilsongeo
- Jim4ever
- physicscrazy
- MarcoReus
- bibliofagos
- Libertus
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- Wonderkid
- louminis
- Giorgkalo
- Griff
- Maria23667
- Cupid
- lugar
- Alessandra Eliza
- User2350
- Satan Claus
- Mt73
- Freya Goddes
- epote
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- fretoe
- Εχέμυθη
- SlimShady
- azula
- orchidea
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- iminspain
- gwgw_5
- don_vito
- Jocaste
- Dimitris2001
- kiyoshi
- nucomer
- hirasawayui
- Μαυρίκιος
- ag97
- Έμμα
- fmarulezkd
- Metalhead_4_life
- calliope
- 1011
- spring day
- Ariana2018
- Mary Jane
- fockos
- Αντικειμενικός
- Αλκης Κ.
- allall1
- Mhtrogoal
- Theophilus
- Ace of Spades
- pacheiko
- Vindemiatrix
- me lene
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- Slytherin
- Maraki4you
- Anastasius4B
- Νηματολάγνος
- CiNeFiL
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- γιω99
- Serotonin
- Pipitsa
- NightOwl
- anathimatikos
- tslef8
- Rene2004
- Johnny15
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- uni77
- jimis2001
- Meow
- ΘανάσοςG4
- paaanos123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.