Φιλε μου ο καθε ιατρος μπορει να λέει οτι θέλει. Ξέρεις ποσοι ιατροι έχουνε πει αρλουμπες και έχουνε πάρει κοσμο στο λαιμο τους;
Η δικη μου ερωτηση (η οποια αυτοματα διακρινει ποιος εχει πρακτικη εμπειρια και ποιος βασιζεται μονο σε μελετη και θεωρια) ειναι η εξης. Το προφυλακτικο λέτε οτι δεν ειναι απολυτα ασφαλες.
Γιατι; εξηγησε υπο ποιες προϋποθέσεις το προφυλακτικο δεν ειναι ασφαλές.
Μετά ... κάθεστε και λέτε οτι η γυναικα έχει μονο το δικαιωμα της αποφασης. Η γυναικα μονη της έμεινε έγκυος; οταν ψάχνονται να κάνουν παιδια , δεν ψάχνουν άντρες; τοτε οι άντρες ειναι καλοι και χρησιμοι μετά δεν ειναι .....
Για μενα κάποια δεν εχει δικαιωμα να αποφασισει μονη της οταν σε κάτι έχει συμμετοχη και ο άντρας. Τα υπολοιπα ειναι για τους υποτακτικους (που αρκετοι υπάρχουν φυσικά) εκει έξω
Δεν υπάρχουν ισσοροπιστές. Το χω δει ακομα και σε δουλειές μια φορά ένας γνωστος διαφωνησε με μια προϊσταμενη και πηγαν να τον βγάλουν σεξιστη αντι να της πουνε ελα δω κοπελα μου.... καταρχην το οτι εισαι γυναικα δεν εχει καμια σημασια ειστε και οι 2 συναδελφοι (λεμε τωρα) .... έδωσες μια οδηγια η οποια δεν ηταν σωστη καλα εκανε ο τάδε και αρνηθηκε. Και οχι "Ειναι γυναικα και την ξεφτυλισες"
ακουσα ακομα και αυτη την μπουρδα ενω δεν χρησιμοποιησε κανεναν χαρακτηρισμο ο γνωστος εναντιον της. Αλλα άντε πάνε βγάλε άκρη με δαυτους αμα πέσεις σε κολλημενο που θεωρει οτι ακομα και η διαφωνια θεωρειται φαλλοκρατική τοτε χαιρετα μας.
Στην Ελλάδα ασκουν πολιτικη οι μπαχαλακηδες - οι κουφοντινες και οι φεμινιστριες!!! Και η κορεκτιλα η δηθεν αριστερο αγωνιστική. Εχει δημιουργηθει ενα περιεργο κράμα νοοτροπιας και αντιληψης που ελπιζω να μην ακολουθησει για καιρο και τις νέες γενιές.
Εγω τέτοια κεφια δεν θα εκανα σε κανεναν πάντως ειτε ηταν γυναικα ειτε ηταν κουφοντινο μπαχαλακιας κοινωνικος αγωνιστης διοτι δημιουργουνται ευνοούμενοι. Αντικειμνικοτητα μονο και αυστηρη απονομη δικαιοσυνης. Ελα εδω τι εισαι Κουφοντινας εισαι .... ή μετανοεις ή δεν παιρνεις άδεια απλά τα πράγματα. Του δωσαν αδεια οι κοτες τελικα