Έκτρωση: Η γνώμη σας;

Θα κάνατε ποτέ έκτρωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 379)
  • Είμαι γυναίκα και κατά της έκτρωσης

Ψήφοι: 93 24,5%
  • Είμαι γυναίκα και υπέρ της έκτρωσης

Ψήφοι: 101 26,6%
  • Είμαι άντρας και κατά της έκτρωσης

Ψήφοι: 63 16,6%
  • Είμαι άντρας και υπέρ της έκτρωσης

Ψήφοι: 93 24,5%
  • Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά

Ψήφοι: 29 7,7%

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.
και μετα αυτην βγηκε και ειπε οτι δεν ειχε καταλαβει οτι ηταν εγκυος δεν ηξερε τι εκανε
και πως νταξει τωρα ειναι ετοιμη να το αναλαβει κανονικα να το μεγαλωσουν σε ενα ομορφο σπιτικο ολοι μαζι
τι διαβαζω
Εννοείται πως θα το δώσουν στη μάνα. Τί; Θα ξοδεύει η πολιτεία; Θα το δώσουν σε κάποιον που καίγεται για υιοθεσία; Μπα. Την εύκολη λύση. Μην το ψάχνεις.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.691 μηνύματα.
Περίεργη υπόθεση πάντως

Himela

Συντονίστρια

Περίεργη υπόθεση πάντως

Εντάξει αυτά είναι κουτσομπολιά που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Το έγκλημα είναι οτι πέταξε το μωρό της.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.283 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.181 μηνύματα.
καλά να σου πω κάτι; δεν είναι ολα τα γεννημένα μωρά επειδή τους απαγορεύτηκε η έκτρωση, αυτοί εδώ είχαν κι άλλα 3 λέει.
Κάποιοι απλά τα κάνουν για να έχουν κατι να ασχολούνται και θέλουν κανονικά να τα κρατήσουν όπως όπως
το θέμα εδώ είναι κατα ποσο ειναι κατάλληλοι ολοι να γινονται γονεις και τι μετρα πρεπει να παιρνουμε ως κοινωνια για να διασφαλισουμε την ευμάρεια του παιδιού

Himela

Συντονίστρια

Δε μου κάνει εντύπωση. Παλιά που έκαναν πολλά παιδιά, μεγάλωναν μήπως με νταντάδες και συνεχή εποπτεία; Πεταμένα τα είχαν σε ένα δωμάτιο ή ένα κήπο και το ένα πρόσεχε το άλλο. Η θεία μου πάντως που είχε 6 παιδιά έτσι έκανε τη δεκαετία του 80 και 90.

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Είμαι υπέρ, δεν νομίζω να κατέκρινα κάποια γιατί το έκανε αλλά δεν θα το ζητούσα από κοπέλα γιατί κάτι τέτοιο θα την πλήγωνε σίγουρα. Εάν όμως το αποφάσιζε θα την στήριζα γενικά δεν θα ήθελα να την επιρεάσω καλύτερα να αποφασίσει μόνη της.
Επίσης εάν απαγορευτεί τότε όσες έχουν την οικονομική κατάσταση θα πάνε εξωτερικό ενώ οι υπόλοιπες όχι.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα.
Δε μου κάνει εντύπωση. Παλιά που έκαναν πολλά παιδιά, μεγάλωναν μήπως με νταντάδες και συνεχή εποπτεία; Πεταμένα τα είχαν σε ένα δωμάτιο ή ένα κήπο και το ένα πρόσεχε το άλλο. Η θεία μου πάντως που είχε 6 παιδιά έτσι έκανε τη δεκαετία του 80 και 90.
Και τελικά τι απέγιναν?
Επιβίωσαν από το τραύμα ή θα προτιμούσαν να γίνουν έκτρωση?

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.799 μηνύματα.
Ε, ναι, αφού αυτοί οι επικίνδυνοι άχρηστοι φέρθηκαν έτσι στο παιδί, ας πούμε πόσο σημαντική και ευεργετική για τη σύγχρονη κοινωνία μας είναι η έκτρωση.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.181 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.086 μηνύματα.
Είμαι υπέρ για διάφορους λόγους.

Ούπς, είχα ήδη μιλήσει εδώ :pardon:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.722 μηνύματα.
΄Ηθελα να ήξερα ποιοι είναι το 7,7% στην δημοσκόπηση που δεν το έχουν σκεφτεί ποτέ σοβαρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια