Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.910 μηνύματα.

Τα σχόλια τα διαβάσες;;; το 70% είναι κατά του κλεισίματος. Μπήκανε μέσα όλοι οι ότι να ναι άνθρωποι και γράφουν παπαριες
Τι να γράψεις εκεί μέσα; θα νευριάσεις. Ένας έγραψε το λογικό που έγραψα κ εγω και άρχισαν να τον ειρωνεύονται οι ιθαγενείς.
Τα ζώα να πουμε.
Αντε ρε νουμερα θα χαρά μισουμε κ το χρόνο να γράψουμε το ποστ.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.255 μηνύματα.

εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο.

γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου;
Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.255 μηνύματα.

Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους;
ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο.
και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων.
καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.910 μηνύματα.

Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.329 μηνύματα.

Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα.
20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια.
Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ.
Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία...
Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος.
Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον.
Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους...
Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι.

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.881 μηνύματα.

20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια.
Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ.
Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ.

Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο.Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος

30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους.
Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας.
Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;;
Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο.
Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας.
Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;;
Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό.
Γιαυτό και πάνε σούζα.
Γιαυτό και πάνε σούζα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.386 μηνύματα.

Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.329 μηνύματα.

Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.127 μηνύματα.

Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτεςΚαλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.386 μηνύματα.

Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι;Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες![]()

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.127 μηνύματα.

Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματαΑντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι;![]()
![]()
![]()

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

@ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.200 μηνύματα.

Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ.
Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα.
Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο.
Τι συζηταμε ακριβως;
Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας
ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Τι συζηταμε ακριβως;
Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας;@ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι;
ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ilias90
Περιβόητο μέλος

Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί.@ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι;
Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα.Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ.
Τι συζηταμε ακριβως;
Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας;
ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια.Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.