iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και τι να το κάνεις όμως; Ποία υποστηρίξη θα έχεις από αυτή την σχέση σε μια δύσκολη στιγμή, πως θα σε βοηθήσει;Αρχική Δημοσίευση από Founes:λίγο πιο πάνω, οτι δηλ. αν έχεις γεμάτη τσέπη, χλιδάτο αμάξι, ή έστω αμάξι έχεις περισσότερες πιθανότητες ισχύει!
Βασικά δεν μου κάνει κάθολου εντύπωση που ισχύει κάτι τέτοιο για τον απλό λόγο γιατί βλέπω ότι κάποιοι οι άντρες νομίζουν σχέση = άπειρο σεξ και οι κάποιες γυναίκες κάνω σεξ για να ζω άνετα .
Ευτύχως που συνεχώς βλέπω ότι αυτη η κατηγορία ανθρώπων είναι αρκετά μικρή....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θα πήγαινα να παντρευτώ ούτε να κάνω σχέση με κάποιον για τα λεφτά του.
Τωρα δνε με πειράζει το επίπεδο μόρφωσης κτλ αλλά όταν αποφασίσω οτι με κάποιον θέλω να ζήσω μαζί του πρέπει να έχει κάποια θέλω μου, να υπάρζει κατανόηση,ειλικρίνεια,σεβασμός συνενόηση και μετά να έχει μια καλή δουλειά.
Δεν θα μπορώ ο άντρας μου να είναι κατώτερος μου γιατί δυστυχώς δεν θα τον υπολογίζω, θα θέλω και θα απαιτώ να έχω το πάνω χέρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ?
Aν είναι λεφτάς, όλες οι περιπτώσεις πάνε περίπατο...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Rempeske έχεις ένα κόλλημα με τα λεφτά ή μου φαίνεται?
Μόνο εγώ? Και το υπόλοιπο 99% του κόσμου...

Ξέρεις, κατα πάσα πιθανότητα νομίζεις οτι όλοι κοιτάνε τόσο πολύ το χρήμα γιατί απ'οτι βλέπω το σκέφτεσαι εσύ 24 ώρες το 24 ωρο!
Το έχω δει να συμβαίνει τόσες πολλές φορές, που το θεωρώ πιά μαθηματικώς αποδεδειγμένο...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ίσως θα πρέπει να μάθεις όμως οτι μαθηματικώς αποδεδειγμένο δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει πολλές φορές (ιδιώς όταν αυτές οι φορές είναι μόνο μεσα στον δικό μας μικρόκοσμο) αλλά όταν κάτι αποδειχτεί οτι συμβαίνει πάντα περά απο κάθε αμφιβολία. Εμένα πάντως δεν με πείθεις όσο και να χτυπιέσαι γιατι το μόνο επιχείρημα που βλέπω απο σένα είναι αυτό: να χτυπιέσαι σε κάθε thread για αυτό που πιστέυεις χωρίς λόγο.Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Μόνο εγώ? Και το υπόλοιπο 99% του κόσμου...![]()
Το έχω δει να συμβαίνει τόσες πολλές φορές, που το θεωρώ πιά μαθηματικώς αποδεδειγμένο...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

(ιδιώς όταν αυτές οι φορές είναι μόνο μεσα στον δικό μας μικρόκοσμο)
Μικροκοσμός μου, είναι όλοι οι άνθρωποι

αλλά όταν κάτι αποδειχτεί οτι συμβαίνει πάντα περά απο κάθε αμφιβολία.
Όντως, δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει.
Εμένα πάντως δεν με πείθεις
Δεω έχω τέτοια πρόθεση.
Τη ταπεινή μου γνώμη παραθέτω...
το μόνο επιχείρημα που βλέπω απο σένα
Άμα ήμουν ...επιχειρηματίας, θα είχα περισσότερα επιχειρήματα...

να χτυπιέσαι σε κάθε thread για αυτό που πιστέυεις χωρίς λόγο.
...Χτυπιέμαι??

Subject to change
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
Πιό καλά πτωχός στο πνεύμα, παρά στο πορτοφόλι...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Φαίνεται απο τις απόψεις σου και τους γύρω σου αυτή η προτίμηση που έχεις...Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Πιό καλά πτωχός στο πνεύμα, παρά στο πορτοφόλι...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

τους γύρω σου
Επειδή είμαι λίγο ξανθός, δε το κατάλαβα το τελευταίο...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε με τέτοιες απόψεις που έχεις προφανώς οι γύρω σου είναι λίγο ή πολύ "πτωχοι τω πνευματι" και κρίνεις απο αυτούς...Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Επειδή είμαι λίγο ξανθός, δε το κατάλαβα το τελευταίο...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

προφανώς οι γύρω σου είναι λίγο ή πολύ "πτωχοι τω πνευματι" και κρίνεις απο αυτούς...
Σα δε ντρέπονται, τα τέρατα, που με παρέσυραν αθώο παιδί...

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

p.s. Rempeske να υποθέσω ότι την έκανε με το κότερο ενός ματσωμένου?

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Rempeske να υποθέσω ότι την έκανε με το κότερο ενός ματσωμένου?
Όχι. Με το τζιπ.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κ τελικα ξερετε τι καταλαβα οτι το χρημα φερνει δυστηχια τιποτα αλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.