X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
esperanza
Νεοφερμένο μέλος

Η ψυχή του ανθρώπου θέλει αγάπη και το σώμα του χρειάζεται χρήματα για να επιβιώσει στη σημερινή κοινωνία. Πρέπει να κρατάμε μια ισορροπία.

Αλλιώς θα αγόραζα πολύ εκπορνευμένους φίλους!
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Σήμερα μπορείς να αγοράσεις τη συντροφιά μιας γυναίκας ή ενός άντρα, την αγάπη τους όμως δεν μπορείς να την αγοράσεις!
Και για να απαντήσω στο ερώτημα.. χωρίς λεφτά θα μπορύσα να ζήσω, χωρίς αγάπη θα πέθαινα εκείνη τη στιγμή!

KUKOS
Νεοφερμένο μέλος

Εντάξει είναι σε όλους γνωστό ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αν όμως υπάρχουν καλοδεχούμενα! Δεν θα επέλεγα όμως κάποιον με κριτήριο την οικονομική του κατάσταση.
Neraida
Επιφανές μέλος

Απλα πραγματα!!

Να εχω τα χρηματα μου και καποιον γα να τα τρωω μαζι του..!
Απλα πραγματα!!![]()
Απλά και ωραία....

roumana
Διάσημο μέλος

... αγαπη, χωρις δευτερη σκεψη...

mania
Επιφανές μέλος

-Εχει λεφτά; αν όχι παράτα τον, εγώ παντρέθρηκα φτωχό επειδή είμουν πλούσια και δυστήχισα
Της είπα ότι δεν με νοιάζει το φράγκο αλλα η αγάπη και ξέρετε τι μου είπε;
-Δεν υπάρχει αγάπη, η ζωή είναι ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ**ος μας...
Ε λοιπόν εγώ είμαι ευτυχισμένη, εκίνη τι κάνει στην ζωή της; να τα χε*ω τα λεφτά όταν γυρνάω σε ένα σπίτι που δεν λαμβάνω αγάπη

mitsosgian
Νεοφερμένο μέλος

rea4790
Νεοφερμένο μέλος

anonumos
Νεοφερμένο μέλος

Υπαρχει ομως ενα πραγμα το οποιο ειναι σπανιο και δεν αγοραζεται (ουτε με ολα τα λεφτα του κοσμου).
Αυτο το πραγμα μονο να το κερδισεις μπορεις και αυτο το πραγμα ειναι η Αγαπη στη σημερινη εποχη κατι πολυ σπανιο.
Ενθουσιασμο χρηματα και ερωτα μπορεις να βρεις παντου Αγαπη ομως δυσκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το ερώτημα τίθεται σε κάποιον αποκλειστικά, δηλαδή ότι η το ένα θα έχει η το άλλο, εξυπακούεται ότι αυτός ποιυ θα διαλέξει την αγάπη θα διαλέξει επισης και την ελεημοσύνη, απο οσους τον αγαπούν, προκειμένου να επιβιώσει, αφού εκείνος δεν θα έχει χρήματα για να συντηρηθεί
Νομίζω ότι αυτά είναι μάλλον πομπώδη ερωτήματα, που απτονται της σοφιστίας αφού τελικά το μέτρο είναι που μας χαρίζει την ευτυχία. Δηλαδή για να είμαστε ευτυχισμένοι χρειαζομαστε κάποια χρήματα, όπως επίσης και κάποιους, έστω και λίγους να μας αγαπούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να ειμαστε πρακτικοι, πρεπει να παρουμε ενα παραδειγμα καποιου που δεν ειναι πλουσιος αλλά δε ζητιανευει κιολας, απλά θελει παραπανω κοπο για να βαζει λιγα λεφτα στην ακρη, σε σχεση με καποιον που εχει ανεση.
Και νομιζω οτι παρα πολλοι ανθρωποι εχει ξεχασει το συναισθημα της πραγματικης αγαπης που οταν ειναι αμοιβαιο, νιωθεις πως οτι και να γινει θα τα βγαλεις περα μαζι με τον/την αγαπημενο/η σου....και το αντιστοιχο κενο, οταν εχεις πολλες ανεσεις, αλλά δεν συνδεεσαι με κανεναν και ουσιαστικά περνας τα χρονια συναισθηματικα μονος/η.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.