Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα τρώτε τζατζίκι οποτε φεύγουν όλοικαι υπαρχουμε και εμεις που τα συνδυαζουμε ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Αγαπάς και εκτιμάς έναν άνθρωπο για αυτό που είναι μέσα του όχι για την ομορφιά του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

εξαρταται και απο τα γουστα αλλα και απο τα προτυπα που μας επιβαλλει η κοινωνια
ας πουμε ομορφος θεωρειται ο Μαρτακης για τα κοριτσακια ε?
απλα,και μη χειροτερα...

πάντως αν σκεφτούμε ότι η εμφάνιση είναι θέμα τύχης και παίζει τόσο τεράστιο ρόλο στη ζωή μας, καταλήγουμε ότι όλα είναι τυχαία τελικά. προσωπικά το θεωρώ άδικο να κρίνεται αρνητικά ένας άνθρωπος επειδή έτυχε να είναι άσχημος ή να προκαλεί ρίγη θαυμασμού επειδή έτυχε να είναι όμορφος. όμως αυτή είναι η πραγματικότητα αν κοιτάξουμε γύρω μας.. και ποιος είπε ότι η πραγματικότητα είναι δίκαιη;
Ερωτήματα προς σκέψη: αν η εμφάνιση είναι όπως λες θέμα τύχης, γιατί όλες οι γυναίκες (προσέξτε τι λέω, μόνο οι γυναίκες, στους άντρες καρφί δεν καίγεται) σκοτώνονται να πάρουν καλλυντικά, να κάνουν λιπαναρροφήσεις, πλαστικές, να βάφονται, να φτιάχνουν μαλλιά, βυζιά, νύχια (η λίστα είναι ατελείωτη) για να είναι όμορφες; Και αναρωτιέμαι: όλοι οι άντρες που ψάχνουν μια σοβαρή σχέση (όχι απλά σεξ) προϋποθέτουν η γυναίκα που θα βρουν να τους φαίνεται και όμορφη; Κι αν ναι, γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι από τη φύση φτιαγμένοι οι άντρες ώστε να αναζητούν μόνο ωραίες (στα μάτια τους) γυναίκες; Γιατί για τις γυναίκες αυτό δεν ισχύει; Κι αν υπάρχει αυτό στη φύση, τότε γιατί υπάρχουν ακόμα (αντικειμενικά) άσχημες γυναίκες;
Την πραγματικότητα ολονών δεν μπορείς να την αλλάξεις, τη δική σου όμως μπορείς, αν σου φαίνεται άδικη. Εγώ αρνούμαι να αποδεχτώ οτι "αυτό είναι έτσι γιατί το λένε οι πολλοί" αν αυτό εμένα δε μου αρέσει. Ζω για μένα και θα φτιάξω τη δική μου πραγματικότητα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει οτι θα ζω μόνη μου μέσα σε αυτήν...

Itach1
Διάσημο μέλος

Καίριο ρόλο παίζει και η ηλικία όμως.πάντως αν σκεφτούμε ότι η εμφάνιση είναι θέμα τύχης και παίζει τόσο τεράστιο ρόλο στη ζωή μας, καταλήγουμε ότι όλα είναι τυχαία τελικά. προσωπικά το θεωρώ άδικο να κρίνεται αρνητικά ένας άνθρωπος επειδή έτυχε να είναι άσχημος ή να προκαλεί ρίγη θαυμασμού επειδή έτυχε να είναι όμορφος. όμως αυτή είναι η πραγματικότητα αν κοιτάξουμε γύρω μας.. και ποιος είπε ότι η πραγματικότητα είναι δίκαιη;
Στα 20 ψάχνεις το τέλειο, που εκεί παίζει σημαντικό ρόλο η εξωτερική εμφάνιση αλλά στα 30 ρίχνεις τα στάνταρ σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτεριικό του κόσμο.

Καίριο ρόλο παίζει και η ηλικία όμως.
Στα 20 ψάχνεις το τέλειο, που εκεί παίζει σημαντικό ρόλο η εξωτερική εμφάνιση αλλά στα 30 ρίχνεις τα στάνταρ σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτεριικό του κόσμο.
Wtf, δε ρίχνεις τα στάνταρ σου (αυτά τα λένε κάτι μισογύνηδες

Itach1
Διάσημο μέλος

Σ'έναν παράλληλο κόσμο λέμε το ίδιο πράγμα.Wtf, δε ρίχνεις τα στάνταρ σου (αυτά τα λένε κάτι μισογύνηδες) απλά καταλαβαίνεις ποια είναι τα σημαντικά στη ζωή.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερωτήματα προς σκέψη: αν η εμφάνιση είναι όπως λες θέμα τύχης, γιατί όλες οι γυναίκες (προσέξτε τι λέω, μόνο οι γυναίκες, στους άντρες καρφί δεν καίγεται) σκοτώνονται να πάρουν καλλυντικά, να κάνουν λιπαναρροφήσεις, πλαστικές, να βάφονται, να φτιάχνουν μαλλιά, βυζιά, νύχια (η λίστα είναι ατελείωτη) για να είναι όμορφες; Και αναρωτιέμαι: όλοι οι άντρες που ψάχνουν μια σοβαρή σχέση (όχι απλά σεξ) προϋποθέτουν η γυναίκα που θα βρουν να τους φαίνεται και όμορφη; Κι αν ναι, γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι από τη φύση φτιαγμένοι οι άντρες ώστε να αναζητούν μόνο ωραίες (στα μάτια τους) γυναίκες; Γιατί για τις γυναίκες αυτό δεν ισχύει; Κι αν υπάρχει αυτό στη φύση, τότε γιατί υπάρχουν ακόμα (αντικειμενικά) άσχημες γυναίκες;
Την πραγματικότητα ολονών δεν μπορείς να την αλλάξεις, τη δική σου όμως μπορείς, αν σου φαίνεται άδικη. Εγώ αρνούμαι να αποδεχτώ οτι "αυτό είναι έτσι γιατί το λένε οι πολλοί" αν αυτό εμένα δε μου αρέσει. Ζω για μένα και θα φτιάξω τη δική μου πραγματικότητα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει οτι θα ζω μόνη μου μέσα σε αυτήν...![]()
Εννοώ πως θέμα τύχης είναι το με τι εμφάνιση θα γεννηθούμε. Το αν κάνεις επεμβάσεις ή όχι είναι θέμα επιλογής.
Το γιατί όλοι οι άντρες θέλουν μία όμορφη γυναίκα είναι (προφανώς γτ γυναίκα είμαι

Μου άρεσε ο επίλογός σου και θέλει ωριμότητα για να καταλήξεις σε μία τέτοια στάση ζωής.

miltos1819
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

puzzled
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ με την Deutsch... Lover. Σίγουρα και τα 2 παίζουν ρόλο. Όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι η εξωτερική εμφάνιση και στη συνέχεια ανακαλύπτεις τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν αρκεί ο εσωτερικός κόσμος από μόνος του. Θα πρέπει να υπάρχει και έλξη. Και αντίστοιχα, η εξωτερική εμφάνιση δε μπορεί από μόνη της να κρατήσει μια σχέση. Χρειάζονται και άλλα στοιχεία.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mea Culpa
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελε μακάρι να σκεφτόταν όλοι σαν κι εσένα!Εγώ τους βλέπω όλους σαν ανθρώπους πάνω απ'όλα και είναι αλήθεια πως όλοι έχουμε αισθήματα και δεν μπορώ να διανοηθώ να παρατούσα πχ κάποια κοπέλα αν είχαμε χημεία, επειδή δεν είχε ώραια φάτσα/βυζιά/κώλο κ.ο.κ. Όσο προσέχει τον εαυτό της και δέχεται το ποια είναι, όπως είναι (δε θέλω αξύριστη μασχάλη και το βράδι κλάψες "πως είμαι έτσι μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!") είμαι μια χαρά μαζί της.
Στις μέρες και στην ηλικία μας όλοι ανεξαρτήτως αγόρια και
δεν ενδιαφέρονται πάρα μόνο για την εμφάνιση με αποτέλεσμα να δημιουργούν ανούσιες σχέσεις...και γι αυτό κατά την γνώμη μου αδικούνται και τα "καλά παιδιά".
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ας είμαστε ρεαλιστές λοιπόν.Δε λέμε η κοπέλα ή το αγόρι να είναι καθαρό 10 αλλά να μας αρέσει.Πως αλλιώς θα θέλουμε να γνωρίσουμε τον άλλο,να τον ζήσουμε αν δε μας αρέσει?
Εξάλλου με ποιο κριτήριο πλησιάζουμε κάποιον/κάποια πέρα από το αν μας αρέσει ή όχι?Το χαρακτήρα δε μπορούμε να τον ξέρουμε από την αρχή.Ίσα ίσα που θέλει πολύ χρόνο να μάθεις τον άλλο...
Οπότε στην ερώτηση αν η εμφάνιση έχει μικρότερη σημασία μπροστά στα ψυχικά χαρίσματα θα απαντήσω ότι και τα 2 παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας σχέσης και ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση.
nPb
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι μια προσεγμένη εμφάνιση δείχνει λεπτά θετικά σημεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Φυσικά, δεν αναφέρομαι στην μάταιη "υπερπροσπάθεια" για μια ομορφιά ή ωραία εμφάνιση που ενδεχόμενα δείχνει πόσο επιφανειακή είναι.
Δηλαδή αν είμαι κακάσχημη αλλά έχω βαφτεί - κουρευτεί - ντυθεί με πολύ προσεγμένο τρόπο θα με προτιμήσεις από το αν είμαι πανέμορφη αλλά δεν έχω προσέξει καθόλου την εμφάνισή μου έτσι; Ντάξει μας πείσατε οκ. Δεν κοιτάτε τις γκόμενες που μοιάζουν με μοντέλα κι ας είναι αγουροξυπνημένες και με κουρέλια και κοιτάτε τις παχουλές - κοντές - άσχημες κοπέλες που έχουν περιποιηθεί τον εαυτό τους. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά;

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- rafaela11
- camil
- Luludaki
- taketrance
- charmander
- paolo1
- American Economist
- ROM32
- Maraki_lar_1980
- lugar
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Abiogenesis
- Memetchi
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Scandal
- Esperos1
- Δροσουλίτης
- jj!
- AggelikiGr
- Shadowban
- iew
- tsiobieman
- Libertus
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Athens2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.