Κι αν ένας άνθρωπος έχει τα υπέροχα ψυχικά χαρίσματα που έψαχνες όλη σου τη ζωή και τον προσπεράσεις απλά και μόνο γιατί το να τον κάνεις παρέα προϋποθέτει για σένα να είναι κούκλος, είσαι διατεθειμένη να το ρισκάρεις;
Βρε Himela μου, διάβασα τις τελευταίες σελίδες και δεν είδα πουθενά κάποιον να αναφέρει πως θα αναζητήσει για σύντροφο του τον/την "κούκλο, κούκλα, μοντέλο"
Η ομορφία είναι υποκειμενική, κάθε τι που κοιτάς και σου προκαλεί ευχαρίστηση και διάθεση θεωρείται "όμορφο" για τα δικά σου γούστα, όχι όμως και για των υπολοίπων.
Λογικό να υπάρχουν κάποια γενικά χαρακτηριστικά προς "αναζήτηση" που είναι κοινά για όλους (πολύ ωραία τοποθετήθηκε ο ξεχασμένος), όμως υπάρχουν και άλλα κριτήρια που αλλάζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Τώρα αν μεταφέρεις την κατάσταση σε δικά μας δεδομένα, και δεν το βάζεις σε καλούπια, θα απαντήσω στην ερώτηση σου, όχι δεν θα πλησίαζα κάποιον άνθρωπο αν δεν μου προκαλούσε έστω και ένα ευχάριστο συναίσθημα η εξωτερική του εμφάνιση, μπορεί να έχει ψυχικά χαρίσματα, αλλά το πρόσωπο του θα το βλέπω κάθε μέρα, και θα μοιράζομαι το σώμα μου μαζί με το δικό του...θα μπορούσε να λειτούργησει αυτό πιστεύεις αν δεν ένιωθα καμιά σωματική έλξη για αυτό το άτομο;
Δεν ψάχνουμε κανένα μοντέλο, ψάχνουμε άτομα που θα μας προσελκύσουν περισσότερο,
με βάση τα δικά μας γούστα και "θέλω" , και στο κάτω - κάτω αφού μιλάμε για το στάδιο "αναζήτησης", μην αφήνουμε απ'έξω κι άλλους παράγοντες όπως κίνηση, τρόπος ομιλίας, βλέμμα που παίζουν μεγάλο ρόλο προσέγγισης και είναι ανεξάρτητα από την γενική -εξωτερική εμφάνιση.