Καλησπερα στο Forum
Ηθελα να γραψω απο καιρο αυτο το Topic
Οπως βλεπετε στον τιτλο,με προβληματιζει το γεγονος για το τι θελουν πραγματικα Τα κοριτσια/Γυναικες
Καταρχας ειμαι 15 χρονων και βλεπω οτι στις μερες μας,(ειδικα στο σχολειο μου)τα κοριτσια οσονα αφορα τις σχεσεις τους με τα αγορια (πραγμα που το εχει η ηλικια,ξερετε οι πρωτες σχεσεις κλπ)ειναι λιγο εως πολυ ψιλομπερδεμενες καθως απο οτι βλεπω τα κοριτσια σε αυτη την ηλικια κοιταζουν στα αγορια πραγματα οπως πχ Ποσο γυμνασμενος εισαι,αν εισαι ψηλος και γενικα τα εξωτερικα χαρακτηριστικα.Με προβλιματιζει επισης οτι αυτο το γεγονος δεν συμβαινει μονο τωρα αλλα και σε "φρεσκα"ατομα(των νεων γενιων).Δηλαδη δεν ειναι οπως παλια που ηταν αλλες εποχες..Ενταξει δεν λεω οτι και εγω δεν κοιταω τωρα σε καποιο κοριτσι ποσο ομορφη ειναι κλπ,αλλα οσο περνανε τα χρονια,τα ατομα θα κοιταξουν και λιγο τον χαρακτηρα του αλλου? Εγω για παραδειγμα τωρα μπορει να "πηγαινω" καποιο Γκομενακι με 1000 επειδη ειναι κουκλαρα αλλα θα αλλαξει αυτο οσο περνανε τα χρονια?Δηλαδη λεμε οτι μου αρεσει ενα κοριτσι το οποιο ειναι κουκλα και εγω δεν ειμαι τελειος,θα γυρισει να με κοιταξει αν εχω ενα ενδιαφερον χαρακτηρα;Διοτι βλεπω νεα παιδια(συμμαθητες μου) τα οποια τα φτιαχνουν με αλλα ατομα που δεν εχουν καμια σχεση οσον αφορα τα πνευματικα στοιχεια τους.
Αφηστε τις απαντησεις και σχολια σας απο κατω
Ευχαριστω.
Σημείωση:
Τα μηνύματα από 112 έως 118 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα
"Μετράει η εμφάνιση κάποιου ή ο χαρακτήρας στις μέρες μας;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.