Μαριλυ καλησπερα . Μολις εγινα μελος αν και ηξερα το site πολυ καιρο . Σχετικα με το ερωτημα σου , θα ηθελα να σου πω τη δικη μου ιστορια . Γενικα ειμαι κλειστος ανθρωπος και δεν μιλαω πολυ για τον εαυτο μου . Σε καποια στιγμη της ζωης μου ομως , περιπου 2 χρονια πριν , και λογω ενος εππαγγελματικου προβληματος που χρειαστηκε να αντιμετωπισω , πως να το περιγραψω , κατερευσα . Φοβος , ανασφαλεια , κακη διαθεση κλπ .
Απευθυνθηκα σε ψυχολογο λοιπον . Να σου πω εδω οτι το ειχα προσπαθησει και στο παρελθον , διοτι τα ιδια συμπτωματα ειχα και πριν λιγο καιρο , αλλα με αφορμη την επαγγελματικη "στραβη" , το προβλημα ξαναεμφανιστηκε και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο . Τη πρωτη φορα εκανα καποιες επισκεψεις , αλλα δυστυχως δεν εδεσα με τη κοπελλα και σταματησα . Τη δευτερη φορα ομως , βρηκα ενα εξαιρετο ανθρωπο , λιγο μεγαλυτερο απο εμενα στην ηλικια , ειμαι 45 εκεινος πρεπει να ειναι 52 , και αρχισα τις επισκεψεις . Μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ επιπονη διαδικασια , και στις επισκεψεις κυριως μιλαγα εγω .Επαιρνα ομως feedback απο εκεινον , και κυριως δεν ηταν αμιλητος , ακουνητος αλλα με καθοδηγουσε με ερωτησεις , διερευνητικες και οσο επρεπε και οταν επρεπε . Λογω θανατου της μητερας μου ομως περυσι τον Ιουνιο , σταματησα για λιγο , αλλα θα ξαναρχισω , γιατι και με βοηθησε να δω καποια πραγματα και αισθανομαι οτι μπορω να αντιμετωπισω καποια πραγματα πολυ καλλιτερα .
Νομιζω οτι αξιζει παντως τον κοπο , και αν δεν δοκιμασεις δεν θα το γνωριζεις .
Να σημειωσω εδω οτι η γυναικα μου ηταν και ειναι τελειως αντιθετη στην ολη ιστορια , αυτο ομως δεν με εμποδισε να το δοκιμασω
Ελπιζω να σε βοηθησα