mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ δεν ερωτεύτηκα κάποιον που δεν έπρεπε. Για να τον ερωτεύτηκα, πάει να πει πως έπρεπε.
Ποιός μπορεί να τα βάλει με το μικρό θεό?
Έπρεπε να τον ερωτευτώ για τους θεούς. Για τους ανθρώπους δεν έπρεπε...
Λογική και συναίσθημα δε πάνε χέρι-χέρι. Πάνε?
Απλά ήθελα να θυμηθώ και να θυμίσω αυτό το υπέροχο ποστ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν θυμόμουν καν ότι έχω γράψει σε αυτό το θέμα. Μάλιστα τώρα ερχόμουν να γράψω πως μόνο αυτούς που δεν έπρεπε ερωτευόμουν.

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Χα χα... ευχαριστώ.
Δεν θυμόμουν καν ότι έχω γράψει σε αυτό το θέμα. Μάλιστα τώρα ερχόμουν να γράψω πως μόνο αυτούς που δεν έπρεπε ερωτευόμουν.![]()
Έχω την εντύπωση οτι το είχες εσύ ή κάποιος άλλος πριν χρόνια υπογραφή εδώ μέσα. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αααα κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Πρέπει να ήταν η Λια.Έχω την εντύπωση οτι το είχες εσύ ή κάποιος άλλος πριν χρόνια υπογραφή εδώ μέσα. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος.![]()

souzana
Δραστήριο μέλος

ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Αυτο που αλλιώς τον βλέπεις και αλλιώς είναι
εμενα μ λες;

Ποτέ δεν ερωτεύτηκα κάποιον που δεν έπρεπε. Για να τον ερωτεύτηκα, πάει να πει πως έπρεπε.
Ποιός μπορεί να τα βάλει με το μικρό θεό?
Έπρεπε να τον ερωτευτώ για τους θεούς. Για τους ανθρώπους δεν έπρεπε...
Λογική και συναίσθημα δε πάνε χέρι-χέρι. Πάνε?
Ξέρω πως το ποστ αυτό γράφτηκε χρόνια πριν αλλά πραγματικά είναι από τα ποστ που δε θα ξεχάσω ποτέ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.

Προφανώς και έχω ερωτευτεί άτομα "που δεν έπρεπε". Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής, που λέει και το άσμα. Κι αυτοί οι έρωτες, έστω και ανεκπλήρωτοι, ήταν κι οι καλύτεροι θα έλεγα. Ίσως καμιά φορά η εκπλήρωση ενός έρωτα είναι και η αρχή του τέλους του. Καμιά φορά το "I do" έρχεται και καλύπτει τις πεταλουδίτσες, τον πόνο στο στομάχι, το τραύλισμα όταν σε κοιτά ο αγαπημένος και τα στέλνει όλα αυτά στην καρδιά κι εκεί ριζώνουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανως και τους ερωτευτηκα ενω δεν θα επρεπε.
Ευτυχως μεγαλωσα και ωριμασα και εμαθα οτι ο ανθρωπος που θα με θελει για αυτο που ειμαι δεν θα προσπαθησει να με αλλαξει θα με αγαπαει οπως ειμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheRottingPoet
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εχω ερωτευτεί άτομο που δεν έπρεπε και δεν έχω ερωτευτεί άτομο που ίσως να έπρεπε.
Γενικά δεν υπάρχουν "πρέπει" σε αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.