Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος
Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

19-03-25

11:41
Καλημέρα στο παρεάκι!Προφανώς αναφέρομαι στους ΜΗ καπνίζοντες (καθώς ο «άντρας του 5%-10%» που όλες αυτές θέλουν για να «ερωτευτούν βαθιά» κ.λπ. κατά κανόνα απέχει απ' το κάπνισμα)...αν και υπάρχουν κι αρκετοί καπνίζοντες «μαχαραγιάδες» που ναι μεν καπνίζουν οι ίδιοι αλλά τη γυναίκα τους τη θέλουν άκαπνη γιατί «δεν είναι θηλυπρεπές», γιατί «άλλο εγώ, άλλο η γυναίκα μου ή/και η μάνα των παιδιών μου» και διάφορα άλλα τέτοια!
Κι εννοείται πως απ' όλους αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία δεν αποκαλύπτει ποτέ ότι ο λόγος που απέρριψαν μια καπνίστρια ήταν αυτός ή, ακόμη χειρότερα, τακιμιάζουν με την καπνίστρια και μετά προσπαθούν με χειριστικό τρόπο να την κάνουν να το κόψει!![]()
Τζακ πως γίνεται να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ακόμα δεν καταλαβαίνω.

Είναι δυνατόν να εννοείς με τα λεγομενά σου οτι ο άνδρας ο "σωστός",που θα δώσει όλο αυτό το "βαθύ συναίσθημα" απέχει απ το κάπνισμα και το ίδιο θέλει και για την συντροφό του; Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το συναίσθημα θα μπλεχτεί τόσο πολύ με τέτοιου είδους κριτήρια όπως το τσιγάρο; Δέκα σχόλια πιο πάνω είχε αναφερθεί πως το συναίσθημα δεν το ελέγχεις.Κι αν έχεις βρει το άτομο που σου ταιριάζει,θα τα χαλάσετε επειδή ο άλλος/η άλλη καπνίζει; Μου άκουγεται τρελό.Εννοείται,να θέλεις το καλό του άλλου,εννοείται να μην αντέχεις την μυρωδιά του τσιγάρου,αλλά είναι στον άνθρωπο το κάθε τι.Και δεν υπάρχει αυτό που λες: καπνιστής=συναισθηματικά μη διαθέσιμος ΚΑΙ μη καπνιστής=δίνει όλη του την αγάπη και ζεις μαζί του τον απόλυτο έρωτα.Δεν σου ακούγονται ανόμοια; Εαν έχω καταλάβει φυσικά και σωστά,το σχολιό σου πάνω.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

19-03-25

11:49
ειναι τρομακτικο δηλαδη ενας ανδρας να κρατα ενθυμια απο παλιες κοπελες...Εμένα πάλι με διαπέρασε ένα ρίγος (ειδικά εκεί που λέει ότι κρατάει δικά της πράγματα κ.λπ.) λες και είδα ένα καλό jumpscare απ' το Smile 2!![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

19-03-25

11:53
Μην μου την μπαινετε στον τζακ. Μονο εγω μαλωνω μαζι του. 

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

19-03-25

11:55
αυτο το πιστευεις εσυ υποθετω...καθώς ο «άντρας του 5%-10%» που όλες αυτές θέλουν για να «ερωτευτούν βαθιά» κ.λπ. κατά κανόνα απέχει απ' το κάπνισμα
επισης, που κολλαει το συναισθημα με το καπνισμα?! αυτο ειναι το στανταρ του καθε ανθρωπου.
για αλλους ειναι κριτηριο το να μην καπνιζει ο συντροφος, για αλλους δεν τους νοιαζει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

19-03-25

11:57
εντωμεταξυ ειδικα οι κοπελες κατω των 25 δεν εχουν κανενα θεμα με τον αντρα να καπνιζει.αυτο το πιστευεις εσυ υποθετω...
επισης, που κολλαει το συναισθημα με το καπνισμα?! αυτο ειναι το στανταρ του καθε ανθρωπου.
για αλλους ειναι κριτηριο το να μην καπνιζει ο συντροφος, για αλλους δεν τον νοιαζει.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ασε που η πλειοψηφια κανει ειτε στριφτο ειτε τη νεα μαλακια το iqos που βρωμαει κιολας
Friday_k
Δραστήριο μέλος

19-03-25

12:04
ελα ρε συ τωρα... ειναι πολυ απλα τα πραγματα και το κανουμε απο τοσο, ΤΟΣΟ!εντωμεταξυ ειδικα οι κοπελες κατω των 25 δεν εχουν κανενα θεμα με τον αντρα να καπνιζει.
Ασε που η πλειοψηφια κανει ειτε στριφτο ειτε τη νεα μαλακια το iqos που βρωμαει κιολας
ειναι πολυ επιφανειακο να απορριπτεις τον αλλο επειδη καπνιζει! οκ, καταλαβαινω να μην σου αρεσει αλλα ενταξει...ειπαμε...
σαν μια φιλη που απορριπτει τους ανδρες επειδη ειναι κατω απο 1,80. οτι να ναι...
και προσωπικα, δεν καπνιζω και ΙΔΑΝΙΚΑ θα ηθελα ο συντροφος μου να μην καπνιζει αλλα οκ, αμα καπνιζει τι να κανουμε, ας ειναι καλος σε αλλα πραγματα (και δεν εννοω το σεξ) και αυτο ειναι το τελευταιο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

19-03-25

12:06
κοιτα αμα δεν καπνιζεις εσυ ,ειναι ενοχλητικο πιστευω. Ιδιαιτερα αμα εισαι φουγαρο 'ή καπνιζεις μεσα στο σπιτι του αλλου.Εγω ποτε δεν εχω καπνισει μεσα σε σπιτι μη καπνιστη. Αλλα οκ αμα η αλλη ειναι τελεια για εσενα πχ εννοειται οτι δεν την απορριπτεις για αυτο το λογο.ειναι πολυ επιφανειακο να απορριπτεις τον αλλο επειδη καπνιζει! οκ, καταλαβαινω να μην σου αρεσει αλλα ενταξει...ειπαμε...
σαν μια φιλη που απορριπτει τους ανδρες επειδη ειναι κατω απο 1,80. οτι να ναι...
Ο τζακ ειναι αλλης ηλικιας βεβαια και τον καταλαβαινω.
Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος
Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

19-03-25

12:09
Σε παρακαλώ πολύ,το παιδί εδω πέρα είναι επιστήμονας,βγάζει στατιστικές αναλύσεις.Εμείς οι αγράμματες δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε αυτά!αυτο το πιστευεις εσυ υποθετω...
για αλλους ειναι κριτηριο το να μην καπνιζει ο συντροφος, για αλλους δεν τους νοιαζει.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

19-03-25

12:09
με ενοχλει το τσιγαρο αμα φυσαει τον καπνο πανω μου.κοιτα αμα δεν καπνιζεις εσυ ,ειναι ενοχλητικο πιστευω. Ιδιαιτερα αμα εισαι φουγαρο 'ή καπνιζεις μεσα στο σπιτι του αλλου.Εγω ποτε δεν εχω καπνισει μεσα σε σπιτι μη καπνιστη. Αλλα οκ αμα η αλλη ειναι τελεια για εσενα πχ εννοειται οτι δεν την απορριπτεις για αυτο το λογο.
Ο τζακ ειναι αλλης ηλικιας βεβαια και τον καταλαβαινω.
επισης, στο σπιτι μου, μπορεις να καπνισεις με ανοιχτη πορτα ή στον απορροφητηρα.
επειδη εγω δεν καπνιζω, δεν θα πρεπει και ο αλλος να ζοριζεται.
η ηλικια που κολλαει?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

19-03-25

12:11
μετα τα 30 κοιτας και την υγιεια σου. Θεριζουν τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα μετα τα 40. Και κακα τα ψεμματα το τσιγαρο κανει κακο. Μπορει εγω σε 15 χρονια να λεω αλλα, δεν ξερω.Επισης ο τζακ ειναι ενα ατομο που γυμναζεται και τρεφεται σωστα.η ηλικια που κολλαει?
επειδη εγω δεν καπνιζω θα πρεπει και ο αλλος να ζοριζεται.
Πολλοι μη καπνιστες παντως σου λενε βγες εξω να καπνισεις γιατι μενει η μυρωδια. Και τους καταλαβαιβω.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

19-03-25

12:14
ενταξει, ο καπνιζον θα παθει οτι παθει, οχι εγω. εφοσον δεν θελει να το κοψει ο αλλος, τι αλλο μπορω να κανω εγω?! αυτο ειναι προσωπικο θεμα.μετα τα 30 κοιτας και την υγιεια σου. Θεριζουν τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα μετα τα 40. Και κακα τα ψεμματα το τσιγαρο κανει κακο. Μπορει εγω σε 15 χρονια να λεω αλλα, δεν ξερω.
ναι, για αυτο λεω οτι ειναι στο κριτηριο του καθε ενα.Πολλοι μη καπνιστες παντως σου λενε βγες εξω να καπνισεις γιατι μενει η μυρωδια. Και τους καταλαβαιβω.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

19-03-25

12:15
Αμα ομως αυτος που θα το παθει ειναι ο πατερας του παιδιου σου δεν ειναι το ιδιο...ενταξει, ο καπνιζον θα παθει οτι παθει, οχι εγω. εφοσον δεν θελει να το κοψει ο αλλος, τι αλλο μπορω να κανω εγω?! αυτο ειναι προσωπικο θεμα.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

19-03-25

12:19
τοσο μελλοντικα δεν βλεπω. παρολα αυτα, θα επρεπε ο ιδιος να σκεφτει το μελλον πρωτα και μετα η συντροφος.Αμα ομως αυτος που θα το παθει ειναι ο πατερας του παιδιου σου δεν ειναι το ιδιο...
πιο πιθανο ειναι να σε χτυπησει αμαξι, παρα να παθεις εγκεφαλικο ή καρδια απο το τσιγαρο. ουτε ξερεις ποτε θα σου ερθει ειτε το ενα ειτε το αλλο.
εμενα ο πρωην μου καπνιζε ενα πακετο την ημερα. του ελεγα να το κοψει για την δικια του υγεια. εφοσον δεν ηθελε να το κοψει, ουτε εστω να το ελαττωσει, σηκωσα τα χερια ψηλα και δεν ξανα ειπα τιποτα.
δεν θα χωριζα ομως για αυτο, ουτε θα σκεφτομουν "ααα καπνιζει ενα πακετο και στα 50 μπορει να εχει προβλημα και τι θα γινει και και και..."
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

19-03-25

13:10
Δε θέλω να χρησιμοποιήσω το χαρακτηρισμό που αρμόζει γιατί υπάρχουν και κανόνες εδώ μέσα που πρέπει να σεβόμαστε...θα πω απλά ότι μου φαίνεται κάτι αντίστοιχο π.χ. με το να με συναντά ένας παλιός μου συμμαθητής μετά από 20 χρόνια κι αντί να με ρωτήσει «με τι ασχολείσαι;», «έκανες οικογένεια;» ή κάτι αντίστοιχο να μου λέει «θυμάσαι εκείνη τη φάρσα που κάναμε στον τάδε» (true story)...ειναι τρομακτικο δηλαδη ενας ανδρας να κρατα ενθυμια απο παλιες κοπελες...
Καλώστηνε την πέρδικα!Καλημέρα στο παρεάκι!

Ναι, οι περισσότερες γυναίκες (ως πιο συναισθηματικά, ευαίσθητα κ.λπ. πλάσματα) συχνά «δεν ελέγχουν» τα συναισθήματά τους...αφενός όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους περισσότερους άντρες κι ειδικά γι' αυτό το πολύ μικρό υποσύνολο των πιο ελκυστικών συγκριτικά ανδρών (που προφανώς κανένας εξ αυτών δεν έφτασε ως εκεί όντας έρμαιο των συναισθημάτων του) κι αφετέρου ένας άντρας που ξέρει από γυναίκες συνήθως έχει τον τρόπο να τους προκαλέσει τα θετικά συναισθήματα, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κ.λπ. που θέλει...Δέκα σχόλια πιο πάνω είχε αναφερθεί πως το συναίσθημα δεν το ελέγχεις.
Είναι δυνατόν να εννοείς με τα λεγομενά σου οτι ο άνδρας ο "σωστός",που θα δώσει όλο αυτό το "βαθύ συναίσθημα" απέχει απ το κάπνισμα και το ίδιο θέλει και για την συντροφό του; Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το συναίσθημα θα μπλεχτεί τόσο πολύ με τέτοιου είδους κριτήρια όπως το τσιγάρο;
Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος/η, το κάπνισμα είναι σοβαρό κριτήριο για κάποιον άντρα που δεν καπνίζει κι επιδιώκει μια μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα (κι αντιστρόφως) κι όχι απλά να την πηδήξει μια φορά (ή περισσότερες) ή/και να προσπαθήσει να «την αλλάξει» ύπουλα και χειριστικά στη συνέχεια...συνήθως λοιπόν οι πιο ελκυστικοί άντρες δεν καπνίζουν (γι' αυτό και είναι ελκυστικοί, αλλιώς θα βρωμούσε η ανάσα τους, θα είχαν κιτρινισμένα ή/και χαλασμένα δόντια, κακή υγιεινή, κακή φυσική κατάσταση κ.λπ. και δε θα ήταν), οπότε δεν έχουν κάποιο κίνητρο να προκαλέσουν τ' οποιοδήποτε «συναίσθημα» σε μια καπνίστρια, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει!επισης, που κολλαει το συναισθημα με το καπνισμα?! αυτο ειναι το στανταρ του καθε ανθρωπου.
Εκεί «(ε)μπλέκεται» όλο αυτό...
Δεν υπάρχει «ταίριασμα» μεταξύ καπνιζόντων και μη καπνιζόντων μακροπρόθεσμα, αργά ή γρήγορα ή ο ένας θα τ' αρχίσει ή ο άλλος θα το κόψει ή θα χωρίσουν τα τσανάκια τους ή στην «καλύτερη» των περιπτώσεων ο μη καπνιστής θα κάνει το μεγάλο συμβιβασμό και θα το ανεχτεί (που πάλι δε θα 'χει καλή κατάληξη γιατί θα θεωρηθεί δεδομένος/η κ.λπ.), το 'χω δει πιο συχνά απ' οτιδήποτε άλλο...Κι αν έχεις βρει το άτομο που σου ταιριάζει,θα τα χαλάσετε επειδή ο άλλος/η άλλη καπνίζει; Μου άκουγεται τρελό.
Προφανώς και δεν κατάλαβες σωστά, ελπίζω με τα παραπάνω να σε βοήθησα (και να σταματήσεις τις ειρωνείες γιατί είναι κρίμα)...Και δεν υπάρχει αυτό που λες: καπνιστής=συναισθηματικά μη διαθέσιμος ΚΑΙ μη καπνιστής=δίνει όλη του την αγάπη και ζεις μαζί του τον απόλυτο έρωτα.Δεν σου ακούγονται ανόμοια; Εαν έχω καταλάβει φυσικά και σωστά,το σχολιό σου πάνω.
Φταίνε κι οι άντρες (και γυναίκες αντίστοιχα) που είναι μ@λάκες και τ' ανέχονται χωρίς να πουν κουβέντα ή απορρίπτουν γυναίκες κάνοντας ghosting ή λέγοντάς τους δικαιολογίες του κ@λου κι όχι την αλήθεια (ότι π.χ. «κοπέλα μου δε θέλω να ξαναβγώ μαζί σου γιατί αυτό το κέρατο που καπνίζεις βρωμάει χειρότερα κι απ' τις γραμμές παραγωγής του Καρέλια και δεν το αντέχω»), οπότε κι αυτές με τη σειρά τους νομίζουν ότι είναι «cool» με το iQOS στο χέρι κ.λπ.Ασε που η πλειοψηφια κανει ειτε στριφτο ειτε τη νεα μαλακια το iqos που βρωμαει κιολας
Friday_k
Δραστήριο μέλος

19-03-25

13:43
δεν θεωρω κακο να κρατας αναμνησεις αν αυτη η αναμνηση σου σημαδεψε την ζωη ουτε να βρεθω με καποιον μετα απο τοσα χρονια, να πουμε τι κανεις κλπ και στην κουβεντα πανω να μου πει "θυμασαι την φαρσα που καναμε".π.χ. με το να με συναντά ένας παλιός μου συμμαθητής μετά από 20 χρόνια κι αντί να με ρωτήσει «με τι ασχολείσαι;», «έκανες οικογένεια;» ή κάτι αντίστοιχο να μου λέει «θυμάσαι εκείνη τη φάρσα που κάναμε στον τάδε» (true story)...
γιατι να ειναι κακο, εξηγησε μου.
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ανδρες το εχουν σαν κριτηριο?Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος/η, το κάπνισμα είναι σοβαρό κριτήριο για κάποιον άντρα που δεν καπνίζει κι επιδιώκει μια μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα (κι αντιστρόφως) κι όχι απλά να την πηδήξει μια φορά (ή περισσότερες) ή/και να προσπαθήσει να «την αλλάξει» ύπουλα και χειριστικά στη συνέχεια...συνήθως λοιπόν οι πιο ελκυστικοί άντρες δεν καπνίζουν (γι' αυτό και είναι ελκυστικοί, αλλιώς θα βρωμούσε η ανάσα τους, θα είχαν κιτρινισμένα ή/και χαλασμένα δόντια, κακή υγιεινή, κακή φυσική κατάσταση κ.λπ. και δε θα ήταν), οπότε δεν έχουν κάποιο κίνητρο να προκαλέσουν τ' οποιοδήποτε «συναίσθημα» σε μια καπνίστρια, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει!
Εκεί «(ε)μπλέκεται» όλο αυτό...
οσο για το ελκυστικο κομματι, συμφωνω πως δεν ειναι ελκυστικο ουτε για τον ανδρα ουτε για την γυναικα να μυριζει η ανασα, να εχει χαλασμενα δοντια κλπ...αλλα αυτα μπορουν να συμβουν και χωρις να καπνιζει ο αλλος.
αυτα, πρεπει να τα προσεχουμε γενικα, ειτε καπνιζουμε ειτε οχι.
οποιος καπνιζει και εχει παρατησει την υγιεινη του, δεν νομιζω να ενδιαφερεται και πολυ να βρει συντροφο.
πολλοι ανδρες ειναι ελκυστικοι και καπνιζουν παντως, να ξες.
δεν ξερω τι ανδρες καπνιστες εχεις δει και λες οτι ειναι οι περισσοτεροι με χαλια δοντια, αναπνοη που ζεχνει και ολα τα υπολοιπα, αλλα προσωπικα δεν εχω δει κανεναν τετοιο.
ουτε η συναναστροφη μου με ανθρωπους που καπνιζουν (ανδρες γυναικες) μου δειχνει κατι τετοιο.
κριμα που δεν δινετε την ευκαιρια σε εναν ανθρωπο να τον γνωρισετε πρωτα,να δειτε τι καπνο φουμαρει, να δειτε τι χαρακτηρα εχει και τον απορριπτετε επειδη κραταει ενα τσιγαρο.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

19-03-25

14:02
Δεν είναι «κακό», είναι «creepy» (επιεικώς)...δεν θεωρω κακο να κρατας αναμνησεις αν αυτη η αναμνηση σου σημαδεψε την ζωη ουτε να βρεθω με καποιον μετα απο τοσα χρονια, να πουμε τι κανεις κλπ και στην κουβεντα πανω να μου πει "θυμασαι την φαρσα που καναμε".
γιατι να ειναι κακο, εξηγησε μου.
Εμπειρία...υπάρχουν βέβαια και πάρα πολλοί άντρες που θα σου πουν «έχω κριτήρια» ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα κριτήριο πέραν της εμφάνισης, οπότε με την πρώτη ωραία κοπέλα που θα τους κάτσει ακόμη και να καπνίζει θα πουν «καπνίζει αλλά δεν πειράζει ωραία είναι, πάμε να τον βρέξουμε λίγο που 'χει πιάσει αράχνες», «κάτσε να δέσει το γλυκό να με καψουρευτεί γερά και μετά θα τη στρώσω» κ.λπ.πως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ανδρες το εχουν σαν κριτηριο?
Ναι, μπορούν να συμβούν και σε μη καπνίζοντες...που θες να καταλήξεις μ' αυτό;οσο για το ελκυστικο κομματι, συμφωνω πως δεν ειναι ελκυστικο ουτε για τον ανδρα ουτε για την γυναικα να μυριζει η ανασα, να εχει χαλασμενα δοντια κλπ...αλλα αυτα μπορουν να συμβουν και χωρις να καπνιζει ο αλλος.
Όλοι κι όλες θέλουν να βρουν τον καλύτερο δυνατό σύντροφο, απλώς κάποιοι/ες πληρώνουν το «τίμημα» για να το πετύχουν (ξέροντας ότι ακόμη κι έτσι είναι πιθανό να πάρουν τ' @@ τουςοποιος καπνιζει και εχει παρατησει την υγιεινη του, δεν νομιζω να ενδιαφερεται και πολυ να βρει συντροφο.

Και πολλές γυναίκες (έχουμε κι εδώ στο forum μιαπολλοι ανδρες ειναι ελκυστικοι και καπνιζουν παντως, να ξες.

Γιατί είσαι μικρή ακόμη, όταν θα φτάσεις 40+ θα δεις πως θα 'χουν γίνει οι άντρες που κάπνιζαν από νεαροί ενήλικες και θα με θυμηθείς!δεν ξερω τι ανδρες καπνιστες εχεις δει και λες οτι ειναι οι περισσοτεροι με χαλια δοντια, αναπνοη που ζεχνει και ολα τα υπολοιπα, αλλα προσωπικα δεν εχω δει κανεναν τετοιο.
ουτε η συναναστροφη μου με ανθρωπους που καπνιζουν (ανδρες γυναικες) μου δειχνει κατι τετοιο.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ρισκάρουμε και να πειραματιζόμαστε με κάτι τόσο σοβαρό όσο την αναζήτηση του/της συντρόφου μας...κι όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, κανένας/καμία δε μας χρωστάει το χρόνο του/της...έτσι λοιπόν, όπως π.χ. κάποιος άντρας θα δώσει προτεραιότητα σε μια γυναίκα που δεν ασχολείται με τα social σε σχέση με μια παρόμοια γυναίκα που έχει το προφίλ που περιέγραψα στα πρώτα posts αυτού του thread (θεωρώντας ότι η πρώτη είναι λιγότερο πιθανό να είναι ματαιόδοξη, φιλάρεσκη κ.λπ. σε σχέση με τη δεύτερη), έτσι και κάποιος άλλος (ακόμη και καπνιστής σε ορισμένες περιπτώσεις) θα δώσει προτεραιότητα σε μια γυναίκα που δεν καπνίζει σε σχέση με μια παρόμοια γυναίκα που καπνίζει, ακόμη κι αν δεν τον ενοχλεί αυτό καθαυτό (θεωρώντας ότι η πρώτη θα έχει καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση μακροπρόθεσμα, μεγαλύτερη γονιμότητα κ.λπ. σε σχέση με τη δεύτερη)...κριμα που δεν δινετε την ευκαιρια σε εναν ανθρωπο να τον γνωρισετε πρωτα,να δειτε τι καπνο φουμαρει, να δειτε τι χαρακτηρα εχει και τον απορριπτετε επειδη κραταει ενα τσιγαρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.