Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 235)
  • Ναι, και θα το έκανα ξανά!

  • Μια φορά, αλλά δεν θα το έκανα ξανά!

  • Κάποτε το σκεφτόμουν, αλλά...

  • Όχι, ποτέ μου!

  • Δεν επιθυμώ να απαντήσω.


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Καποτε μια φίλη μου, μου είχε πει για το σύζυγό της ότι μάζευε ακαθαρσίες με τη σκουπα χωρίς φαράσι κι οπως τις μάζευε ετσι ξανασκόρπαγαν απο τον αέρα.

Ήμουν μικρό τότε, βαριά 25, δεν ειχα γλώσσα να της πω "καλα και εσυ που ήσουν όταν γνωριζόσασταν";

Αν ο άλλος ειναι βλαμμενος, ειναι επιλογή σας. Επιλογή σας και οταν του δινόσασταν με το συμπάθειο στα πρώτα ραντεβού, επιλογή σας κι όταν δεν ξερει να σφουγγαρίσει και το κανει με βρωμικη σφουγγαρίστρα μετα απο ενα χρόνο σχέσης.

Δεν καταλαβαίνω αυτό το χάχανο "ο άντρας μου ειναι μαλάκας χιχιχι δεν ξερει ουτε να σκουπίσει τον κώλο του".

Τον αντρα έθαψες ή τον εαυτό σου για τη γαμάτη επιλογή που πήγες και σπίτωσες μαζί σου;

Στην τελική, δίδαξέ τον ω Μίστρες Γιόντα.


Αλλα γλώσσα δεν ειχα στα 25 και έχω ευτυχώς στα 40.
Λέτσος δεν σημαίνει βλαμμένος .
Και δεν θα χωρίσεις επειδή ο άλλος δεν ξέρει να καθαρίζει.
Η προσπάθεια μετράει .
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Εγώ θα μείνω μόνο σε κάτι που ειπώθηκε κάτι σελίδες πιο πριν κ είναι πραγματικα τραγικό.

Να είσαι παντρεμενος κ να φτάνεις σε σημείο να μπλέκεις με δικηγόρους. Δεν λεω όλα τα ζευγάρια μπορεί να φτάσουν σε ένα τέλμα κάποια στιγμή και να χωρίσουν.

Μη μπλέκετε δικηγόρους. Αλοιμονο αν δεν μπορείς να συννενοηθείς με έναν άνθρωπο που μέχρι προτινος κάνατε σεξ κ ανταλλάσσετε όρκους αιώνιας αγάπης.

Είτε έμπλεξες με ένα άτομο που ήταν τελείως παραλογο και άρα φταις εσυ καθώς δεν είχες κριτήρια. Δεν ξεμπλεξες όταν έπρεπε για να μην βάρυνε τόσο το θέμα. Είτε είσαι και εσυ δυσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας. Όποτε πρεπει να σου λύσουν τις διαφορές τα δικαστήρια καθώς κ η άλλη πλευρα έφτασε στο αμην.

Ίσως είναι λίγο άσχετη η παρεμβαση αλλά δε μπορω να ακουω άλλο για δικαστήρια σε παντρεμενους ανθρώπους. Ο άλλος κατέληξε στα δικαστήρια επειδή λέει η γυναίκα του η πρωην τον κατηγόρησε ότι την έδειρε. Στο δικαστήριο συμφωνα με τα λεγόμενα του απεδείχθη ότι αυτή ήταν αλοπροσαλη κ ανισορροπη.

Δηλαδή έπρεπε να φτάσει στο δικαστήριο αυτός για να καταλάβει ότι η γυναίκα του ήταν αλοπροσαλη. Τόσα χρόνια γάμου δεν του το ειχε δείξει. Πέραν ότι δεν πιστευω ευκολα πως η κατηγορία της χειροδικία είναι ψέμματα.

Γιατί έμενε τότε ; μηπως βολευοταν τότε ;

Αυτά είναι αστεία πραγματα γενικότερα.

Ο κάθε χωρισμός έχει κάποιους κανόνες απεμπλοκής. Οχι βρισιές... Οχι χειροδικία κ οχι προβληματικα επακόλουθα. Δεν μπορεί ο άλλος άνθρωπος που σου προσεφερε τόσο καιρό όλα τα καλά μιας σχέσης εν μια νυκτί να έχει γίνει σκουπιδοτενεκες. Μαζευτειτε λίγο. Ειδικά όταν υπαρχουν παιδια.Το λέω καλοπροαιρετα.


Αλλά δυστυχώς αρκετοί κ αρκετές έχουν αλλά θέματα τα οποία ποτε δεν έκατσαν να λύσουν με τον εαυτό τους κ απλά τα κουβαλανε κ στις σχέσεις τους.

Μπορεί κάποια να είναι νευρική.
Άλλος να έχει θέματα με γονείς κ να μπλεκεται στις σχέσεις με τη δική σου μάνα καλά εκτός του ότι δεν του πεφτει κανένας λόγος αλλά στη περιπτωση που είναι θρασυς.
Άλλη μπορεί να θέλει να απαταει να ει αι συναισθηματικά ασταθής και να συμπεριφερεται άσχημα.

Ένα κάρο ψυχολογικές διαταραχές προσωπικοτητας ναρκισσισμός, επιθετικότητα, συναισθηματική αστάθεια, ανικανοτητα να συνδεθείς πραγματικα με έναν ανθρψπο λόγω τραυμάτων απο τους γονείς σου στη παιδικη ηλικία κτλ κτλ

Όλα αυτά αν υπαρχουν δεν θα σας τα λύσουν οι δικηγόροι. Θα συνεχίσουν να μεταφέρονται από σχέση σε σχέση.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!!!

Αυτα. Συνεχίστε. 😎
Επειδή αναφέρεσαι σ' εμένα: και το συναινετικό διαζύγιο δικηγόρο χρειάζεται, δεν πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μόνο του!:rolleyes:

Κι όσο για περιπτώσεις αντιδικίας, όταν μπαίνουν στη μέση λεφτά (σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν μετά το γάμο, όχι πενταροδεκάρες) κι επιμέλεια παιδιών οι αγάπες, τα λουλούδια, οι όρκοι κ.λπ. πάνε περίπατο και καλά κάνουν!
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,594 μηνύματα.
Για κάθε πράξη διακοπής γαμήλιας σχέσης ο δικηγόρος είναι απαραίτητος, στην περίπτωση συναινετικου και ο συμβολαιογράφος.
Στην δική μου περίπτωση, επειδή δεν υπήρχε από την άλλη πλευρά καμια διάθεση να απεμπλακούμε (διάθεση συνεργασίας) ,τα πλήρωσα όλα μόνη μου, τα διεκπεραίωσα και ο κύριος ήρθε μόνο να βάλει την υπογραφή του.
 

FrapeKaiTsigaro

Νεοφερμένος

Ο FrapeKaiTsigaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ναι, αλλά πάντα πέφτει πολύ ωραιοποίηση στις διαδικτυακές γνωριμίες και έρχεται συνήθως η ξενέρα όταν συνειδητοποιείς πως το άτομο με το οποίο μιλούσες τόσο καιρό δεν είναι ακριβώς έτσι όπως εκούσια θέλει ο/η ίδιος/α να αυτοπαρουσιαστεί/αυτοπρομοταριστεί.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top