Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 244)
  • Ναι, και θα το έκανα ξανά!

Ψήφοι: 99 40,6%
  • Μια φορά, αλλά δεν θα το έκανα ξανά!

Ψήφοι: 32 13,1%
  • Κάποτε το σκεφτόμουν, αλλά...

Ψήφοι: 21 8,6%
  • Όχι, ποτέ μου!

Ψήφοι: 85 34,8%
  • Δεν επιθυμώ να απαντήσω.

Ψήφοι: 7 2,9%

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.262 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.486 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.630 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.262 μηνύματα.
Εκεί φτάσαμε... επειδη έχουμε γίνει ακοινώνητοι σαν άνθρωποι και δεν έχουμε κότσια και ένα κάρο ανασφάλειες να προσεγγίσουμε έναν άνθρωπο να περιμένουμε απο τους φίλους να κάνουν τη δουλειά για εμάς. Τραγικό απλά.

Βγες έξω... πλησίασε εναν άνθρωπο και μίλησε του... τόσο απλό.

Καταρχας κανένας φίλος δεν πρέπει να ξέρει οτι είσαι μόνος.... Ειναι προσωπικά σου... άντε 1-2 να το ξέρουν το πολύ. Οι άλλοι γιατι να το ξέρουν για να το κουτσομπολευουν με τη γκομενα τους ; δυστυχώς κάποιοι δεν κρατάνε το στόμα τους κ σε συζητάνε με τη δικιά τους.
-.-

Ότι να ναι.. να περιμένεις να σου βρει συντροφο ο φίλος σου ή ακομη χειρότερα η κοπέλα του ! :laugh:

βγές εξω ρε καραμήτρο... και απλα πλησιασε μια κοπέλα που σου αρέσει αμα δεχτεί καλώς αν όχι πες δεν ηθελα να ενοχλησω κ σηκω κ φυγε.

Τρομερό μιλάμε... επιστήμη. Πυρηνικη φυσική.
Καταριπτεις το ΑΙ ;

Ντροπη :bleh: :bleh: :bleh: :laugh:

Ακριβως εκαναν επιστημη της ανθρωπινες σχεσεις !

Στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο γιατι να μην ξερουν οτι εισαι μονος σου ;

Εμεις ζησαμε εποχες προξενιου με ολη τη συμμασια της λεξης ...Φιλες φιλων ή το αντιθετο ...Στο τελος μια κοινη παρεα ..

Σημερα ;
Παρεες αληθινων φιλων που μετρουν τουλαχιστον 20ετια ...
Μεταξυ μας κουμπαριες ....ζησαμε πολλα ...γαμους γεννησεις εκδρομες ταξιδια ...

Ιδιες αξιες, ιδια πιστευω ...μακρυα απο κερατα ,πισοπλατα μαχαιροματα και ολα αυτα που ακουω να συμβαινουν σημερα ....

Που να βρεις αληθινες φιλιες σημερα ;
που η μια γυναικα παει να βγαλει τα ματια της αλλης εφοσον καταφερε και εκανε μια σχεση ...
Ζηλια και ανασφαλεια ...

Ο μισογυνισμος που υπαρχει απο τις ιδιες τις γυναικες στην σημερινη εποχη εχει φτασει να χαλασει ανδρικες -παιδικες φιλιες χρονων ...

Ουτε οι ερωτικες σχεσεις αλλα ουτε η αξια της φιλιας ειναι επιστημη ,ειναι βιωμα και αξιες ...
Ειστε λιγοι ...Αυτο ειναι το ασχημο σημερα ..

Οταν αρχιζετε να βαζετε και εσεις ορια στην καθε γυναικα που μπαινει στη ζωη σας και να μην επιτρεπεται να σας απομακρυνει απο τους φιλους σας ,ισως γινει κατι (γενικα το λεω και με αφορμη κατι που βιωσα αυτες τις μερες )

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.630 μηνύματα.
Καταριπτεις το ΑΙ ;

Ντροπη :bleh: :bleh: :bleh: :laugh:

Ακριβως εκαναν επιστημη της ανθρωπινες σχεσεις !

Στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο γιατι να μην ξερουν οτι εισαι μονος σου ;

Για να μην εκθέτεις κάθε φορά την εκάστοτε κοπέλα. Γενικά παλιά ήμουν πιο ελευθερόστομος και έλεγα πολλά τωρα το έχω βελτιώσει αυτο το ελάττωμα.

Γιατι να ξέρει ένας γνωστός ή και φιλος ακόμη τα προσωπικά σου όταν αυτός διατηρεί μια στάση επιφυλακτικότητας και δεν λέει τίποτα για τα δικά του ;

Εξάλλου έχει αποδειχθεί πολλάκις πως αναμεσα σε αυτους υπάρχουν και κακοβουλοι άνθρωποι που στη κρισιμη στιγμή θα χρησιμοποιήσουν κάποιο μυστικό ή θέμα δικο σου εναντίον σου και τοτε θα στεναχωρεθείς που εδωσες πάτημα στο κάθε αχρειο να λέει τη παπαριά του ανερυθρίαστα.

Εμεις ζησαμε εποχες προξενιου με ολη τη συμμασια της λεξης ...Φιλες φιλων ή το αντιθετο ...Στο τελος μια κοινη παρεα ..

Σημερα ;
Παρεες αληθινων φιλων που μετρουν τουλαχιστον 20ετια ...
Μεταξυ μας κουμπαριες ....ζησαμε πολλα ...γαμους γεννησεις εκδρομες ταξιδια ...

Ιδιες αξιες, ιδια πιστευω ...μακρυα απο κερατα ,πισοπλατα μαχαιροματα και ολα αυτα που ακουω να συμβαινουν σημερα ....

Που να βρεις αληθινες φιλιες σημερα ;
που η μια γυναικα παει να βγαλει τα ματια της αλλης εφοσον καταφερε και εκανε μια σχεση ...
Ζηλια και ανασφαλεια ...

Ο μισογυνισμος που υπαρχει απο τις ιδιες τις γυναικες στην σημερινη εποχη εχει φτασει να χαλασει ανδρικες -παιδικες φιλιες χρονων ...

Ουτε οι ερωτικες σχεσεις αλλα ουτε η αξια της φιλιας ειναι επιστημη ,ειναι βιωμα και αξιες ...
Ειστε λιγοι ...Αυτο ειναι το ασχημο σημερα ..

Προχωράμε εμείς με το φλέρτ και τη καλή διάθεση όπου αυτό ειναι εφικτό (γιατι δεν θα πάω σε ξινομούρα να μιλήσω οχι) και βλέπουμε.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

Εσείς οι άνδρες πανθηρα όχι μόνο μιλάτε αλλά εκθέτετε και γυναικες μόνο και μόνο γιατί έτσι δείχνεις την ισχύ σου ...

Γενικά μιλάω!!

Ειναι στοιχείο της ανδρικής φύσης ,ειδικά σε παρεακια ....μιλάτε για τις σεξουαλικες σας επιδώσεις...

Πόσο μάλλον να το κάνετε και δημόσια!!

Ας είμαστε και εδω ειλικρινείς οτανμιλάμε για το ανδριξο φύλο...Γνωρίζεις καλύτερα από εμένα την δική σας διάλεκτο :)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εσείς οι άνδρες πανθηρα όχι μόνο μιλάτε αλλά εκθέτετε και γυναικες μόνο και μόνο γιατί έτσι δείχνεις την ισχύ σου ...

Γενικά μιλάω!!

Ειναι στοιχείο της ανδρικής φύσης ,ειδικά σε παρεακια ....μιλάτε για τις σεξουαλικες σας επιδώσεις...

Πόσο μάλλον να το κάνετε και δημόσια!!

Ας είμαστε και εδω ειλικρινείς οτανμιλάμε για το ανδριξο φύλο...Γνωρίζεις καλύτερα από εμένα την δική σας διάλεκτο :)

Δεν μετέχω σε τέτοιες συζητήσεις πλέον γιατί οι 2 φίλοι που έχω εχουν χροοοοονια να κάνουν σχέση. Και δεν θα κάτσουν να μου πουν τωρα με ποια ξεπέτα πήγαν ή ποια βίζιτα καβάλησαν για να εκτονωθούν και να μη ξεχάσουν πως ειναι να είσαι άντρας! :P

Einai καλά παιδιά και οι 2.... πολύ καλοί άνθρωποι ειδικα ο ένας θα μπορουσε να έχει αλλά ειναι λιγο περιεργα και με τις γυναικες τα πράγματα οπως ειπες και εσύ.

Ο άλλος ο τριτος εχει σταθερή σχέση, και με τους άλλους - υπόλοιπους συζητάμε άλλα θέματα.

Εγω το έλεγα και για πιό σόφτ συζητήσεις τύπου να σε ρωτάνε και να απαντάς αόριστα....

Μια φορά είχαμε πάει το 2022 σε ενα στριπτιτζάδικο μια παρέα 3 ατόμων και ο ένας ο χαζός καθόταν μετά κ έλεγε στη νύν ενος στενου φίλου οτι εγω πήγαινα σε αυτά (βγάζοντας τελειως τον εαυτό του απέξω) και σχολιάζανε.

Αμα ειναι 15 χρονων στα μυαλά ο άλλος ή οτι του λές πάει και το λέει στη γκομενα του καλύτερα να μη λές τίποτα και να απαντάς γενικά και αόριστα.

Εξάλλου κάποιοι δεν απογαλακτίστηκαν ποτέ... μετά τη μαμά τους.... τα λένε ολα στη γκομενα τους.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να ξέρει ο καθένας που πάς εσυ τα βράδια ή αν εχεις σταθερη σχέση ή οχι.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια