Πολύ τα περιπλέκετε τα πράγματα χωρίς λόγο...μια σχέση για να είναι ποιοτική και να «πετύχει» (χωρίς αυτό να σημαίνει ντε και καλά να κρατήσει μέχρι τα στερνά) προϋποθέτει ΕΝΑ πράγμα: αμοιβαία κάλυψη αναγκών!
Ένας άντρας ο οποίος δε μπορεί ούτε το βρακί του να πλύνει μόνος του, πως θα καλύψει μακροπρόθεσμα τις ανάγκες μιας ώριμης γυναίκας;
Το μεγαλύτερο κουσούρι των νέων Ελλήνων ανδρών θεωρώ πως είναι το «σύνδρομο της Ελληνίδας μάνας» που τους έχει καταστρέψει (γι' αυτό ανέφερα τη σχέση με τη μητέρα τους κ.λπ.)...
Επέτρεψε μου αλλά στο κομματι των σχέσεων έχω βρει την απόλυτη συνταγή επιτυχίας ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !
Δεν υπάρχει αλλά λέω...ευτυχώς σε αυτό έχω βρει τον άνθρωπο που έχει όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω οπότε δεν με απασχολεί τι πολυ κυλοφορει εκεί έξω,κατά πόσο είμαι αποδεκτή η σωστή και να σου πω και κάτι;
χαίρομαι που του πλένω το βρακι όπως λες γιατί δεν προλαβαίνει από την δουλειά του ,την οποια έχτισε λιθαράκι λιθαράκι μόνος του ούτε να βήξεις που λέω...
Έχει εμένα να του πλένω το βρακι τις κάλτσες τα πάντα, δεν πειράζει ,μαζι με τα δικα μου και των παιδιων μας το κανω ,δεν θα μου πεσει η μυτη και ουτε αυτο εναν αντρα τον κάνει λιγότερο άντρα από αυτό που είναι εφόσον είναι παρόν σε όλα τ άλλα!
Αντιλαμβανεσαι μαλλον το point ολου αυτου ;
Δεν είναι εκεί το θέμα, αλλού " μπάζει " που λέμε δυστυχώς...
Επειτα ξερω πολυ καλα τι λετε για τις σημερινες γυναικες !Όχι όλες ,υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις αλλά το σύνολο αυτών μα παρασερνει όλες η αλήθεια είναι!
Κουμαντο σε όλα ,στο τρόπο που μιλάνε οι άντρες ,μετά στο τρόπο που φέρονται που ντύνονται.Ξαφβικα θέλουν να τον αλλάξουν...
Τους κάνουν συνέχεια επίκριση,σεβασμός μηδέν, το βλέπουμε..... πολλές τους μειώνουν και πάμπολλα αλλα θέματα που τα βλέπω μπροστά μου στις ομαδικές όσο αφορά την διαχείριση Ζεύγους και τα διαζύγια!
τους βλπεω μπροστα μου να τρωγονται σαν τα κοκορια και λες ειναι δυνατον ; που ειναι οι ανθρωποι που ερωτευτηκαν ;
Πως είναι δυνατόν ένας άντρας ή αντίστοιχα μια γυναικα ,να επιτρέπει να εκφράζεται ο άλλος με τέτοιους χαρακτηρισμους;
Ακομα και στα διαζυγια να βγαλουν την εμπαθεια τους θαρρεις αν βγει νικητ@ στο πιοέφτιαξε λιγοτερο θα εξαφανιστει το δικ@ του μεριδιο ευθυνης ....
και οι ΔΥΟ φταινε ,ΠΑΝΤΑ , τωρα χωριζοντας αν επιλεγουμεννα να λέμε μόνο που φταίει ο αλλος και όχι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, με συγχωρείς αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο θεματακι ...
Που καταληγουμε ; Υπάρχουν εκεί έξω και αξιόλογες γυναίκες και αξιόλογοι άντρες τι γινετε και δεν βρίσκεστε, ας αναρωτηθεί ο καθένας μόνος του .
Αληθεια εχουμε αναρωτηθει αν ο προορισμός μας ειναι για σχέση;
Ειναι ολοι ; Κανουν ΟΛοι;
Δεν ειναι απαραίτητο όλοι να βρείτε, κάποιοι τα έχουν βρει πολύ καλύτερα με την επιλογή της μοναχικοτητας τους από το να προτιμήσουν να συμβιβαστούν.
Οι σχέσει ειναι συμβιβασμός κακά τα ψέματα!
Κάτι χάνεις αλλά και κατι άλλο πολύ πιο σπουδαίο για την ψυχικη σου ηρεμία βρίσκεις και εκεί λες αξίζει!
Και στη τελικη τι να τον κάνω να ξερει να πλένει τα ρούχα του και στο τέλος της ημέρας να τον έχω με μούτρα και με το κινητό στο χέρι στο καναπέ δίπλα μου ;
Δεν κρατιουνται μακροχρόνιες σχέσης μόνο όταν ένας άντρας ξέρει να κάνει δουλειές, αυτό ειναι το τελευταίο για εμένα προσωπικά μετά από 23 χρόνια μέσα σε όλο αυτό!