Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos_
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά και ευχαριστώ
Άγγελος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

beauty4life
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια...και σεξ έτσι έχω κάνει μ ένα παιδί από μακριά το χειμώνα...και ακόμα συνεχίζεται μέχρι πριν καμια βδομαδα πάλι μ αυτόν αλλά όπως λένε κ πιο πάνω καλύτερα όχι γιατί τον σκέφτεσαι μετά..εννοείται ότι δεν είχε γίνει τίποτα την περίοδο που ήμουν μ αυτόν τον 19χρονο π λέω από πάνω!!
aggelos_
Νεοφερμένο μέλος

thanxx
powerania
Νεοφερμένο μέλος

Πριν εναν ακριβως χρονο εκανα εγγραφη σε ενα σαητ οπου ηταν αντμιν ενας καλος μου φιλος. Ανοιγω τοπικ για Doors, και βλεπω ενα μελος να αρχισει να λεει κοκακια, πρεζακια και που$τη τον Μορισον. Αρχισε μια διαμαχη. Σε ενα αλλο τοπικ του ιδιου σαητ, εγραψα στο ''introduce yourself''. Και εκει μου ζητησε το μσν μου. Και αυτη ηταν η αρχη

Αρχισαμε φιλικη κουβεντα. Βρηκαμε πολλα κοινα και αντιληψεις, ιδιες ιδεολογιες και τετοια ομορφα. Μετα μου αποκαλυψε οτι ειχε καποια αισθηματα για μενα κι ας μην με ειχε δει ποτε.. Επισης, αυτο το ατομο ηταν ο λογος που σημερα το αγαπημενο μου γκρουπ ειναι οι Helloween. Και γενικα μου εχει μαθει παρα πολλα.
Ανταλλαξαμε κινητα. Επι 3 μηνες μιλουσαμε στο τηλ και στελναμε μηνυματα με ομορφο περιεχομενο

(Μενω σε ενα νησι κι εκεινος στην Αθηνα.)
Πηγα εκει λογω προφισιενσυ, και μια μερα πριν τα γραπτα ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε. Συναντηθηκαμε, μειναμε για λιγο μονοι μας και τσουπ! Ηρθε η συζητηση γυρω απο τον Μορισον. Κατι καυστικο πεταξε και του εχωσα ενα ψευτοσκαμπιλο. 4 δευτερολεπτα μετα, δωσαμε το πρωτο μας φιλι. (το προφισιενσυ το πηρα τελικα, κι ας ειχα τα μυαλα στα καγκελα).
Σημερα, εκεινος εχει τελειωσει το σχολειο, εγω θα παω δευτερα λυκειου, και εχουμε μια 9μηνη σχεση, που την χαρακτηριζω ως την πιο ομορφη και πιο σοβαρη που μου εχει τυχει ποτε. Βλεπομαστε συχνα, παω αθηνα, ερχεται εδω, και καθε φορα περναμε πολυ ομορφα.
Σορρυ για την πολυλογια, θα μπορουσα να γραψω περισσοτερα γι'αυτο το ατομο ομως:$
__Ntepi__
Νεοφερμένο μέλος

Groovy
Νεοφερμένο μέλος

πολυ καλο το site σας btw

kalypso
Περιβόητο μέλος

WalkerYannis
Νεοφερμένο μέλος

Mixalhs_1980
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν μπαίνεις στο διαδίκτυο με κύριο σκοπό να γνωρίσεις γυναίκες για σχέση/σεξ, προφανώς και αυτό θα συμβαίνει. Οι γυναίκες το μυρίζονται και τρέχουν μακριά.Πρωσοπικη μου γνωμη βεβαια.. ποιο παλια ειχα κανει καποιες προσπαθηες για γνωρημηα μεσω intenet αλλα μαλον ολλες αποτιχημενες... ο λογος ειναι οτι απο την μια οι καλες κοπελες ειναι πολυ- εως παρα πολυ επιφηλακτικες στο να γνωρισουν ενα αγορι απο το internet, και σε κουραζουν με αποτελεσμα να της αφησεις, και στην αντιπερα οχθη αυτες που ξεσαλονουνε ειναι αυτες που δεν λενε και πολλα σαν χαρακτιρες και αυτες που δεν βλεποντε με τιποτα... για μενα η πετιχημενη γνωριμηα μεσω internet ειναι σ-π-α-ν-ι-α.... το πολυ πολυ να βγεις με καμια παντεμενη-απελπισμενη για ενα-δυο βραδια και τερμα!!![]()
Προσωπικά, όσες επιτυχημένες σχέσεις γνωρίζω που ξεκίνησαν από το διαδίκτυο (και γνωρίζω πολλές), ξεκίνησαν ως φιλίες.

WalkerYannis
Νεοφερμένο μέλος

Δε συμφωνώ. Οι περισσότερες εξ αρχής δηλώνουν τον τύπο σχέσης που προτιμούν και συνήθως σοβαρή σχέση ή σεξ!Αν μπαίνεις στο διαδίκτυο με κύριο σκοπό να γνωρίσεις γυναίκες για σχέση/σεξ, προφανώς και αυτό θα συμβαίνει. Οι γυναίκες το μυρίζονται και τρέχουν μακριά.
Προσωπικά, όσες επιτυχημένες σχέσεις γνωρίζω που ξεκίνησαν από το διαδίκτυο (και γνωρίζω πολλές), ξεκίνησαν ως φιλίες.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τότε προφανώς ψάχνεις σε λάθος μέρη. Πού τις γνωρίζεις αυτές, σε dating sites?Δε συμφωνώ. Οι περισσότερες εξ αρχής δηλώνουν τον τύπο σχέσης που προτιμούν και συνήθως σοβαρή σχέση ή σεξ!
Συνήθως όποιος ψάχνεται τόσο ώστε να δηλώσει σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ ότι θέλει "σοβαρή σχέση ή σεξ" (ειδικά όταν πρόκειται για σεξ, όπου η εμφάνιση παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο) είναι και απελπισμένος/η, οπότε λογικό να υπάρχει τέτοια έκβαση.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Αν μπαίνεις στο διαδίκτυο με κύριο σκοπό να γνωρίσεις γυναίκες για σχέση/σεξ, προφανώς και αυτό θα συμβαίνει. Οι γυναίκες το μυρίζονται και τρέχουν μακριά.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και η σχέση στην οποία είμαι τους τελευταίους 5 περίπου μήνες

Με κάποιους φίλους είχαμε φτιάξει μια χιουμοριστική σελίδα και βγάζαμε τα αποθυμένα μας σε βλακεία και αστεία εκεί, και με το αμορεμίο μιλούσαμε ήδη 8 μήνες πριν μπει στη σελίδα μας, οπότε από εκεί που κάναμε χαλαρή κουβεντούλα μπήκε και το αμορεμίο στη σελίδα και αρχίσαμε να μιλάμε όλο και πιο συχνά.
Όσες φορές ήταν να βρεθούμε οι δυο μας, είτε για κάποια συναυλία ή για βόλτα τύχαινε κάτι κ το αναβάλλαμε χαχα!
Όταν κανονίσαμε συνάντηση με τα υπόλοιπα παιδιά της σελίδας γνωριστήκαμε κ από κοντά, ανταλλάξαμε και κινητά, μιλούσαμε επί ΩΩΩΡΕΕΕΣ και για έναν μήνα βγαίναμε σε μεταλάδικα, το headbanging και η μπύρα μας ένωσε χαχαχα!! Μετά από πολλές εξόδους και συζητήσεις ατελείωτων ωρών, βόλτες που κρατούσαν ως τα ξημερώματα και συζητήσεις για ό,τι μπορεί κανείς να φανταστει...ΤΣΟΥΠ έπεσε το πρώτο φιλί μετά από το απαραίητο -ώστε να έχεισ συνείδηση- αλκοόλ σε ήχους της αγαπημένης μας μουσικής

Ξεκίνησε ως φιλία -και καλά- αφού αποδείχτηκε ότι και οι δύο είχαμε μια ανεξήγητη περιέργεια ο ένας για τον άλλο, χεχε
powerania
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα σχετικα με το αλλο θεμα περι σοβαρων σχεσεων κλπ. Εγω ημουν μαλλον αθωα στα 15 μου ωστε να αρχισω να σκεφτομαι σεξ με το που τα φτιαξαμε. Εκεινος λογικοτατο, μιας και με περναει 2 χρονια.. σιγα σιγα αρχισα να του ανοιγομαι και να συζηταμε γι αυτο. Τωρα πια δεν τον ντρεπομαι για τιποτα, πχ υπο αλλες συνθηκες θα απεφευγα να αλλαξω/γδυθω μπροστα του.
Την πρωτη φορα που βρεθηκαμε πιο ''ιδιαιτερα'' ειχα κομπλαρει η αληθεια ειναι. Αλλα δεν μετανιωνω για τιποτα. Σταθηκε διπλα μου σε ολα, υπενθυμιζοντας μου οτι ειναι εκει. Φοβοταν για μενα, προσφερθηκε αμετρητες φορες να πληρωσει για γυναικολογο.. ειχε κανει εξετασεις πριν την πρωτη 'συνουσια' και διαφορα αλλα τετοια. Στην πρωτη μου καθυστερηση αγωνιουσε οπως κι εγω. (μην πω οτι αγχωνοταν περισσοτερο απο μενα)..
και δεν ξεχναω ποτε μια μερα στο τηλεφωνο που του ειπα:
-Θυμασαι που σου ειχα πει οτι ειχα καθυστερηση;
-Ναι.
-Ε λοιπον σου εχω ενα δυσαρεστο πανω σε αυτο..
-ξσαηξησσαδξσδΞΣΔΔΣΔΣΑΔΣΑΗΚΔΑΞΣΗΔΚΑΞΣΗΚΞΔΑΗ!!!!!!!
-Δεν θα γινεις πατερας.
-...
-χαχαχ.
-Εισαι τυχερη που εισαι μακρια, αλλιως θα σε ειχα κανει χαλκομανια στον τοιχο, βλαμμενη.
Τον αγαπω.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

"Εισαι τυχερη που εισαι μακρια, αλλιως θα σε ειχα κανει χαλκομανια στον τοιχο, βλαμμενη"
Τον αγαπω
Eμμμ, πως να μην τον αγαπάς,
τόσο τρυφερά που τα λέει...
bou
Νεοφερμένο μέλος

jetry
Νεοφερμένο μέλος

μακριά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.