prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Andrew19:Ναι αλλά στο Ιντερνετ η κατάσταση είναι αποκλειστικά Mind Game! Πολύ ισχυρό![]()
και πολύ επικίνδυνο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:και πολύ επικίνδυνο..![]()
![]()
![]()
Καθόλου, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Καθόλου, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι!Ειδάλλως αν έχεις πει στον εαυτό σου "δε στροφάρει ο δίσκος μου στις 10.000 στροφές", άστο κάτω για τη Μαίρη και τον Κώστα που μπορούν. Είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι, "take a shit or get off the pot!"
![]()
To επικίνδυνο αναφερόταν κυρίως στο γεγονός ότι δεν ξέρεις τι κουμάσι έιναι ο αντίπαλος και μπορεί να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν θα έμπλεκες ποτέ in real life γιατί πολύ απλά το παιχνίδι από το net είναι εντελώς απρόσωπο και μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο απ' ότι σε κανονικές συνθήκες.
Μπορεί να πέσεις σε λούμπα και άντε να βγεις μετά.
γκέκε?
Giovanna
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα όμως δεν θα το ξαναεπιχειρήσω στο μέλλον. Αυτά μία φορά συμβαίνουν στη ζωή, είμαι σίγουρος γι΄αυτό!
Όπως και να ΄χει ελπίζω να είμαι για πάντα μαζί της! Την αγαπώ πολύ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Όπως και να ΄χει ελπίζω να είμαι για πάντα μαζί της! Την αγαπώ πολύ!![]()
Στο εύχομαι ολόψυχα!!

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Μετά από 4-5 χρόνια αποχής από κάθε chat room μπήκα πρίν 7 μήνες. Έχω σχέχη με την κοπέλα που γνώρισα εδώ και 5 μήνες και είμαι ερωτευμένος μαζί της.
Σίγουρα όμως δεν θα το ξαναεπιχειρήσω στο μέλλον. Αυτά μία φορά συμβαίνουν στη ζωή, είμαι σίγουρος γι΄αυτό!
Όπως και να ΄χει ελπίζω να είμαι για πάντα μαζί της! Την αγαπώ πολύ!![]()
Μπράβο! Είναι ωραία να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες ανάμεσά μας... Και εγώ στο εύχομαι Bro...

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας εύχομαι να βρείτε και σεις τα καλύτερα μέσω internet. Είτε φιλικές, είτε ερωτικές σχέσεις!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Σας ευχαριστώ MonaXoS και Michelle!
Σας εύχομαι να βρείτε και σεις τα καλύτερα μέσω internet. Είτε φιλικές, είτε ερωτικές σχέσεις!![]()
Τα έχω βρει καλόμ

Ριντ το πρώτο μου ποστ σε αυτό το θέμα

Αυτού του είδους τις σχέσεις δεν τις συνιστώ πάντως, καλύτερα φέις του φέις...!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν αληθεύει αυτό, τότε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο! ..χε χε!Και ίσως είναι αλήθεια πως έλξη μέσω web μπορεί να νιώσει μόνο κάποιος από 16 πνευματική ηλικία.
Πάντως μπορείς να πάρεις τα μέτρα σου πριν συναντήσεις έναν άγνωστο.
Πρώτο απ' όλα, πες σε κάποιον που θα πάτε και με ποιόν θα είσαι.
Και πρώτο ραντεβού κάπου που αισθάνεσαι άνετα και έχει κόσμο. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω

Wishful
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

Σ'εμένα το λές;;; Εχω χάσει επεισόδια Ε;;;Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Νομίζω πρέπει να διαβάσεις όλο το thread απ' την αρχή...![]()

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από burbuja:Βασικά,εγώ το συγκεκριμένο άτομο,δεν το γνώρισα μέσω ίντερνετ..τον γνώρισα μέσω κοινού φίλου,τον συνάντησα 2φορές συνολικά,αλλά η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε μέσω ίντερνετ,καθώς σπούδαζε στο εξωτερικό..μιλάγαμε μέσω νετ σχεδόν καθημερινά και όταν γύρισε πλέον στην Ελλάδα,κάναμε σχέση...τελικά,αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου...![]()
![]()
Μου ελειψαν τα πολυχρωμα μηνυματα!
ναι, παρτο ολο παλι...

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

χεχεεε..!!Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:Μου ελειψαν τα πολυχρωμα μηνυματα!
ναι, παρτο ολο παλι...![]()

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ..
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.