Italian dream...
Διάσημο μέλος

Αμ δε

Είχαμε πάει πιο πριν με τη μαμά μου στο φυσιοθεραπευτή, κάναμε τη δουλειά μας (βασικά αυτός την έκανε, εγώ απλά στεκόμουν ζαρωμένη σε μια γωνία), τον πληρώσαμε, κατεβήκαμε, κι όπως άκουγα στο αυτοκίνητο τον εξάψαλμο λες και φταίω εγώ που είμαι σαν ορθή γωνία με πόδια, ακούω ένα "ωχ, κάτσε, τα γυαλιά μου πού είναι;". Χωρίς δεύτερη κουβέντα, σαν καλοκουρδισμένο ρομποτάκι, βγήκα από το αυτοκίνητο για να γυρίσω στο ιατρείο.
Όταν μισάνοιξα το εξτρά, άχρηστο, πουκακοχρονονάχει πορτάκι και αντίκρισα τον γκρι τοίχο να με χαιρετάει, η πρώτη μου σκέψη ήταν "Ω ρε πούστη". Εντάξει όμως, δεν πανικοβλήθηκα, ψύχραιμος άνθρωπος είμαι, άλλωστε είναι πέντε η ώρα το απόγευμα μέσα στη μέση της Εθνικής Αμύνης, σε ένα κτίριο που στεγάζει από αφροδισιολόγους μέχρι προπονητές τυφλόμυγας, ο θάλαμος αερίζεται επαρκώς, θα κολλήσω και το δάχτυλό μου στο danger bell, κανείς δεν έχει πεθάνει σε ασανσέρ, σωστά; Όλοι αυτές τις σκέψεις κάνουν, ναι... Τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν τα φώτα

Εκεί περνάς στο mode "επιβίωση". Ορκίζεσαι στα γυαλιά της μάνας σου ότι οι τοίχοι κλείνουν και, μάλιστα, αφού δεν βλέπεις τίποτα πέρα από τη μύτη σου, δεν μπορείς να το επιβεβαιώσεις με καμία πειραματική διαδικασία. Οι τοίχοι κλείνουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου και θα συνεχίσουν να κλείνουν μέχρι να πλακώσουν κάθε σου χιλιοστό. Κολλάς το δάχτυλο στο κουδουνάκι και αποδέχεσαι καρτερικά τη μοίρα σου.
Κάνεις και πολλά άλλα ντροπιαστικά πράγματα που ευτυχώς δεν ισχύει εδώ ο αμερικανικός νόμος και δεν έχουμε κάμερες σε κάθε αιωρούμενο κουβούκλιο, όπως να ξαπλώσεις κάτω (με το χέρι εννοείται τεντωμένο στο θαυματουργό κουμπάκι) και να τσιριζεις "Γαμώ τη μάνα σας", "Για ένα γαμημένο ζευγάρι γυαλιά θα πεθάνω" και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά κυρίως αναπνέεις γρήγορα, πολύ γρήγορα, πολύ πολύ πολύ γρήγορα και κόβεις το λαιμό σου ότι ο θάλαμος δεν αερίζεται και θα σου σωθεί εντός ολίγων λεπτών το τελευταίο δράμι οξυγόνου.
Για να μην τα πολυλογώ, μια καλή κυρία από τον 4ο μου έσωσε τη ζωή, μου είπε δηλαδή "κλείσε τις πόρτες και ξαναπάτα τον 3ο". Έκλεισα τις πόρτες και ξαναπάτησα τον 3ο.
Δεν έχω νιώσει πιο ηλίθια σε όλη μου τη ζωή.
Η πλάκα είναι ότι από το γραφείο του κυρίου ιατρού πουκακοχρονοναχει δε βγήκε ΚΑΝΕΙΣ να δει ποιος έβαλε έναν ταύρο στον ανελκυστήρα ή γιατί βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Όταν μπήκα μέσα είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι, η γραμματέας με ρώτησε αν εγώ είχα κλειστεί στο ασανσερ, είπα ναι, μου είπε να ηρεμήσω γιατί έτρεμα σαν τον Άρη στη Γ' εθνική και το μόνο, το ΜΟΝΟ πράγμα που είπε ήταν "κι αυτό το κουδούνι, τα αφτιά μας πήρε".
Τα γυαλιά ήταν στο καναπεδάκι του χώρου αναμονής, ο γιατρός μου εξήγησε τι να κάνω για να βρεθώ αυτή τη φορά στο ισόγειο χωρίς να θρηνήσουμε θύματα κι εγώ πήρα τις σκάλες.
Τέλος πάντων, δεν μπορεί να είμαι η μοναδική ηλίθια σε ολόκληρη Ελλάδα. Ελάτε....

Και καλή νέα σχολική χρονιά καλέ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Από μικρή πάντως είχα ένα θεματάκι με τα ασανσέρ. Όπως η κλεόπ, και εγώ πολύ μικρή,προτιμούσα να ανεβω στον 5ο από τα σκαλιά, παρά από το ασανσερ. Μετά το ξεπέρασα αυτό, πάντως ακόμα και τώρα, πάντα φοβάμαι αν πρεπει να μπω σε ένα μικρό,παλιό ασανσέρ ή,ακόμα και καινούριο είναι, αν κάνει περίεργους ήχους ή αργεί να ξεκινήσει,ανησυχώ

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουτε στα θριλερ αυτα !!! Εκτος αμα εισαι στο fear factorΤο καλύτερο είναι να κλειστείς σε ασανσέρ και να διαπιστώσεις ότι μαζί σου υπάρχει και ένα...
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Απογοήτευση.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Aχ πίστευα ο Δίας θα λεγε ότι θα ταν ωραίο να κλειστείς στο ασανσέρ με κοπέλα, κι είπε για το φίδι.
Απογοήτευση.
Χαχαχαχαχαχα και εγώ αυτό σκέφτηκα

Dias
Επιφανές μέλος

Aχ πίστευα ο Δίας θα λεγε ότι θα ταν ωραίο να κλειστείς στο ασανσέρ με κοπέλα, κι είπε για το φίδι.
Απογοήτευση.
Συγνώμη βρε κορίτσια που δεν έγραψα αυτό που φαντασιωθήκατε.Χαχαχαχαχαχα και εγώ αυτό σκέφτηκα![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Απογοήτευση.
Χαχαχαχαχαχα και εγώ αυτό σκέφτηκα![]()
Σε άλλα μας έχεις συνηθίσει και μας ξάφνιασες όταν είπες για φίδι.![]()
Πάντως ο Δίας εννοούσε άλλο πράγμα όταν είπε για . . . "φίδι"Συγνώμη βρε κορίτσια που δεν έγραψα αυτό που φαντασιωθήκατε.

Υπονούμενο ήταν

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

"ορθιο φίδι"= ψιλόλιγνη ωραία κοπέλα!Πάντως ο Δίας εννοούσε άλλο πράγμα όταν είπε για . . . "φίδι"![]()
Την πατήσανε όλοι, βγήκαν από την οροφή του ασανσέρ κι έμεινε αυτός μόνος μαζί της! Σατανικό!

faeton
Νεοφερμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Απογοήτευση.
Living, πραγματικά τώρα, μόλις διάβασα το μήνυμα του Δία, σκέφτηκα ακριβώς αυτό!! Ότι δηλαδή θα έγραφε για "περιπέτειες με το έτερον ήμισυ", ή απλά για περιπέτειες/νέες εμπειρίες με τον ...συμπάσχοντα έτερο κλεισμένο στο ασανσέρ.

Πραγματικά η πρώτη σκέψη που έκανα μόλις είδα το post του, ήταν μία πιθανή απάντηση της μορφής:
@Dias says (possible speech) :

Πω, πω... Νομίζω ότι έπαθα Δίαση! (πως λέμε ηλίαση;;

Gate4
Επιφανές μέλος

Πλέον αν είναι να πάω 3ο όροφο και πάνω μπαίνω σε ανσανσέρ αλλιώς ποδαράκια.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ψιλοκοκαλώνω, ήταν και μικρό το ασανσέρ, ευτυχώς δεν έχω κλειστοφοβία. Μετά τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα που σκέφτομαι κάτι ανάμεσα σε "θα πεθάνω", "Κανείς δεν πέθανε ποτέ σε κλεισμένο ασανσέρ", ηρεμώ τελείως, και σκέφτομαι "αν ήμουν ασανσέρ τι θα ήθελα για να πάρω μπρος?" (μην γελάτε). Και βλέπω την πορτίτσα την μία μισάνοιχτη, την κοπανάω, και παίρνει μπρος.
Εντάξει δεν ήταν και το χειρότερο λεπτό της ζωής μου, αλλά αισθάνθηκα λίγο survivor όταν βγήκα με ύφος Κολόμβου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.