Έχετε συγκεκριμένο "τύπο" ή όχι;

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Μου αρεσουν οι
μελαγχρινοι/καστανοι με ή χωρις μαλλια
με αξυριστο look
φυσιολογικο βαρος και σωματοτυπο
λευκα δοντια και οχι πολυ στραβα
περιποιημενοι
να ντυνονται καλα
αντρες με κοστουμι
εξυπνοι
witty
ευγενικοι
με τροπους
χαρουμενοι
αισιοδοξοι
δεν βγαινω με καποιον που δεν εχει πτυχιο πανεπιστημιου.
εκνευριζομαι οταν ακουω βλακειες
Αποφευγω τους θρησκοληπτους
Δεν μπορω να ακουω για θρησκειες.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ας δουμε τι εγραψε παλι αρχικά:

Επισης δεν βγαινω με καποιον που δεν εχει πτυχιο πανεπιστημιου. Δεν μπορω να επικοινωνησω και εκνευριζομαι οταν ακουω βλακειες. Αποφευγω τους θρησκοληπτους οπως ο διαολος το λιβανι. Δεν μπορω να ακουω για θρησκειες.

Δεν είπε ποτέ ότι κάποιος με πτυχίο είναι καλύτερος άνθρωπος, ή πιο ψαγμένος, ή λιγότερο μαλάκας από κάποιον χωρίς πτυχίο (το οτι καποιος μπορει να εχει πτυχιο και να ειναι μαλακας αποδειχτηκε στην προηγουμενη σελιδα). Αυτό που έγραψε είναι ότι δεν μπορεί να ακούει βλακείες. Και είναι αλήθεια αυτό, πχ οι θεωρίες συνομωσίας, όσο μικρότερο το εκπαιδευτικό επίπεδο, τόσο πιο συχνά παίζουν. Φανταστείτε να έρχεστε από τη δουλειά και να σας ρωτάει το έτερον ήμιση σας αν πιστεύετε ότι ο κορωνοιός δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την θρησκεία, ή αν θα μας βάλουν τσιπάκια για να ελέγχουν την ανθρωπότητα. Τέτοια χαζοάρθρα του facebook δυστυχώς κοινοποιούνται από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, συνήθως. Όχι πάντα, αλλά συνήθως. Προφανώς μπορεί να πετύχεις έναν έξυπνο και ταυτόχρονα καλό άνθρωπο που να μην έχει σπουδάσει, αλλά αν πάρεις δειγματοληπτικά ανθρώπους με διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο, θα δείτε ότι υπάρχουν κάποια patterns ως προς το πόσο πιθανό είναι να πει κάποιος κάποια βλακεία.
 

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
Αν η υποψήφια δεν έχει τουλάχιστον 66.6% ποσοστό επιτυχίας στις 3 τελευταίες εξεταστικές, ε τι να κάνουμε, δεν κάνει.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,507 μηνύματα.
Μόνο εμένα μου φαίνεται όλο παιχνιδάκι του τακτ μια γερή δόση μαλακίας? Και άντε εσύ Βάλντερ είσαι έξυπνο παιδί και μπορείς να δεις πίσω από το ευγενικό άκυρο ενός κορασίου, οπότε όλο το σκηνικό για εσένα είναι μάλλον γλύκισμα στο χάπι και το προτιμάς γιατί είσαι και γλυκατζής, αλλά τι γίνεται όταν αυτή η συμπεριφορά της σκόπιμης απόκρυψης της αλήθειας γίνεται συστημική και ο ανάπηρος, ή ο κοντός ή ο χοντρός ή ο ΧΥΖ δεν έχει τα δικά σου αποθέματα φαιάς ουσίας?

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Εγώ έχω φίλο ο οποίος έχει μερική μυική παράλυση και ως εκ τούτου κουτσαίνει, δυσκολεύεται να μιλήσει, του τρέχουν τα σάλια κτλ. Πέραν λοιπόν του ότι δεν πρόκειται να υποκριθώ λέγοντας πως καταλαβαίνω τι περνάει και τι ζόρι τραβάει -γιατί δεν καταλαβαίνω- καθώς πέραν από μια δώση εγκεφαλικής μαλάκυνσης είχα την τύχη να γεννηθώ υγιής, οπότε μπορώ μόνο να φανταστώ, είμαι από την άλλη εντελώς κατά του να συμπεριφέρεσαι σε αυτόν τον άνθρωπο υποκρινόμενος ότι αγνοείς τον ελέφαντα στο δωμάτιο, πρώτον αφενός γιατί του δίνεις ψεύτικες ελπίδες (πράγμα που χωράει μεγάλη κουβέντα για το αν είναι καλό ή όχι, εγώ πιστεύω πως δεν είναι) και δεύτερον γιατί άθελα σου ανεβάζεις τον πήχη, άδικα γι αυτόν.

Όταν ακούω μαλάκες λοιπόν να πάνε και να του λένε στα φιλικά και ίσως με καλές προθέσεις "έχεις κανένα γκομενάκι φίλος?" και τον βλέπω να απαντάει "ελεύθερος και ωραίος" ενώ η φάτσα του, η επιδερμική του ερυθρίαση και ο τόνος φωνής του, μου λένε ότι τα επίπεδα κορτιζόλης του έχουν εκτιναχθεί σκέφτομαι πόσο κακό κάνει στον ίδιο όλο αυτό το θέατρο και πόσο τον κάνει να αισθάνεται σκατά που δεν έχει αυτά που είναι φυσιολογικά για τους υπόλοιπους, ενώ αντικειμενικά γι αυτόν είναι κατόρθωμα.

Εν ολίγοις με αυτή τη συμπεριφορά ανεβάζεις τον πήχη για τον άλλο ενώ τα προσόντα του παραμένουν τα ίδια. Η δική μου οπτική είναι πως πρέπει να αναγνωρίζουμε τον ελέφαντα και όντως να του συμπεριφερόμαστε διαφορετικά, αλλά μόνο σε ότι έχει σχέση με το πρόβλημα του και τις επιπτώσεις του, γιατί για εμένα όταν αποδεχθείς τα προσωπικά σου limitations και τα πράγματα που δεν αλλάζουν, θα πονέσεις στην αρχή αλλά μετά θα υσηχάσεις και θα επικεντροθείς στο να κάνεις την ζωή σου καλύτερη γύρω από τα πράγματα που είναι εφικτά ως μη αιθεροβάμων. Εσύ που λες ότι έχεις αναπηρία πως το κρίνεις αυτό που έγραψα?


Είναι μαλακία. Δεν φαίνεται απλά. Είναι μαλακία. Ισχύει αυτό. Από την άλλη και το πολύ ευθύ, το εκλαμβάνω καμιά φορά ως τη δικαιολογία της άχαρης ή της κομπλεξικής που το παρουσιάζει ως προτέρημα. Και ξες αυτό το χουν πολλοί άνθρωποι να κρύβουν κάτω από το χαλί τα αρνητικά για θετικά.

Παρά την φαιά ουσία μου, να σου μιλήσω ειλικρινά, δεν εχω καταλάβει ακριβώς το μηχανισμό πίσω απ ολα αυτά υπό την έννοια, του ποιό είναι το τέλειο σημείο ισορροπίας για μένα.

Θεωρητικά ίσως και να μην υπάρχει.

Δηλαδή αν βγούμε εμείς οι δυο για σουβλάκια και με βλέπεις να τρωω σαν βουβάλι και μου πεις "σιγά ρε μαλάκα, ούτε για γκόμενα δε σου χουν τρέξει τα σάλια έτσι" μπορεί να μην παρεξηγηθώ.

Ε με κοπέλα κολλητού μου που μου είπε "αχ τρώει γλυκάκι και του θολώσαν τα γυαλάκια" σε πρώτη επίσκεψη στο σπίτι μου μαζί του για να μου τη γνωρίσει, στράβωσα. Λεω μεσα μου "καλά πρώτη φορά εδω και δεν έχει τακτ αυτή; ". Ενω δε μου κοψε και κανα χέρι δηλαδή.


Επί της αναπηρίας:

Καλά αυτό που έχει ο φίλος σου πρέπει να είναι πολύ ζόρι. Δε θα προσποιηθώ ούτε εγω ότι τον καταλαβαίνω. Αν όλοι πετάγαμε τα προβλήματα υγείας μας μέσα σ εναν κύκλο και μας έλεγαν να διαλέξουμε ελεύθερα πίσω όποια θέλουμε, πάλι τα δικά μας θα διαλέγαμε.

Μου το χουν κάνει κι εμένα στην εφηβεία αυτό με τις γκόμενες. Ήταν πράγματι χάλια, όσο καλή και να ήταν η πρόθεση, αλλά περιέργως ήταν κι εκεί πιο εύπεπτες κάποιες φάσεις από άλλες.

Κάποτε είχα πει σε μια φίλη μου να με εχει στα υπόψη της για δουλειά. Κοπέλα της πιάτσας, όχι πανεπιστημίου, με επαφές και χωμένη σε καλά ποστα, του οικονομικού κλάδου, χωρίς πτυχίο ξαναλέω απο γνωστούς της βαλτή.

Έρχεται μια μέρα λοιπόν και μου λέει "σου βρήκα, νυχτοφύλακας"

Το αρνήθηκα χωρίς να κάνω σκηνή.

Ήταν προσβολή εσωτερικά, όχι για το "νυχτοφύλακας", είναι ένα έντιμο επάγγελμα φυσικά. Αλλά για το γεγονός ότι ενω είναι χωμένη στον δικό μου κλάδο, χωρίς πτυχίο, πάει να "βοηθήσει" εμένα με σχετικό πτυχίο και μου δίνει όχι μόνο μια άσχετη δουλειά, αλλά και δουλειά που δεν έχω την σωματική ικανότητα για να την φέρω εις πέρας.

Εσωτερικά εξερράγην, να στο λεω και τωρα, αν ηταν απλό δεν θα το είχα ξεχάσει.

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Και δεν ξερω οτι υπάρχει και σωστή αντίδραση στο αν πεις κάτι. Ίσως η πιο σωστή αντίδραση μπροστά σε έναν ανάπηρο είναι να ΜΗΝ πεις κάτι, να μην το κανεις καν θέμα.Αν μπορείς δηλαδή απέφυγέ το τελείως το όποιο σχόλιο. Και πάλι υπο όρους θεωρείται κεκαλυμμένο ψέμα, αλλά το παρατραβάω αν το σκεφτώ έτσι νομίζω.

Ας εκτιμήσω και την προσπάθεια που πράγματι κάνουν κάποιες και κάποιοι για να μη με θίξουν, το εκτιμώ και σαν πρόθεση και το αντιλαμβάνομαι οταν αυτο λαμβάνει χώρα.

Αναφορικά με την τελευταία σου παράγραφο, πρέπει κάθε άνθρωπος να αντιλαμβάνεται τους περιορισμούς του. Δε θα μπορούσε εύκολα ενα ατομο με αναπηρία να γινει πιλότος μαχητικού ή χορευτής (αν και αν είχα τα πόδια μου καλά, θα χόρευα σαν τρελός). Δεν πρέπει όμως να προκαταλαμβανόμαστε και με το αντίθετο, ότι ήδη ξέρεις εσυ ή κάποιος άλλος ότι δεν θα μπορέσω να ανέβω το πεζοδρόμιο και να έρθεις να με αρπάξεις κυριολεκτικά από το μπράτσο για να με βοηθήσεις. Πολλές φορές έχω πέσει ακριβώς εξαιτίας αυτής της βοήθειας που λειτούργησε σαν παρεμβολή επειδή θεωρούσε ότι "δεν μπορεί να το ανέβει, πρέπει να επέμβω". Οχι, άσε με να δεις τι μπορώ να κάνω και μη μου κοβεις τα φτερά.

Είναι μια διαρκής και επίπονη ισορροπία αυτες οι αποφάσεις, αυτές οι συμπεριφορές, ακόμα και τα αισθήματά μου αν θέλεις που ακόμα και τωρα την μαθαίνω, και θα τη μαθαίνω για πάντα.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις ή αν σε ζάλισα χωρίς λόγο.

ΥΓ:
Και να προσθέσω ότι στα γκομενικά αλλά και γενικότερα σε κάποια πράγματα, διαπίστωσα ότι εαν δεν πάρω το σεβασμό μόνος μου που μου αξίζει, δεν θα μου τον έδινε κανένας.

Είπα μέσα μου κάπου στα 2005-6 "φίλε γαβγίζεις μπροστά σε λάθος δέντρα, χρησιμοποίησε κάτι καλύτερο από το θέμα σου". Κι εκεί κατάλαβα ότι μπορώ να μιλάω και να γράφω με έναν ιδιαίτερο τρόπο που τις κέρδιζε. Και είχα επιτυχίες μετά. Και καλές επιτυχίες, όχι απλά πράγματα και εμενα τουλάχιστον με κάνει πολύ χαρούμενο που τα έζησα όλα αυτά.

Και κάπου εκεί έπαψε να με νοιάζει καν τι μου λέγανε στην εφηβεία. Η ωραιότερη στιγμή μου ήταν όταν για τον ίδιο λόγο πήγαν να με πικάρουν λίγο στο πανεπιστήμιο σαν έκπληκτοι και καλά που είχα κυκλοφορήσει με μια πολύ όμορφη κοπέλα. Μου λένε "τι μάθαμε ρε, η κοπέλα σου είναι και γαμώ τις κούκλες ε;" "Ναι ρε συ γιατι να μην είναι; Να σαι καλά!" τους είπα. Χέστηκα, το μήνυμα είχε περάσει. Εγω είχα την καλή μου, αυτοί κοιτούσανε σα χάνοι και όλοι ήθελαν να της πιάσουν κουβέντα.

Ενιωσα λες και, δεν ξερω τι να σου πω "για κει εισαι ρε μεγάλε, στο λεγα, θα τα καταφέρουμε".
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
Πιο αυστηρός κι από το Υπουργείο Παιδείας είσαι ρε παιδάκι μου...

Έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες ειδικές διατάξεις για ελάφρυνση ή εξαίρεση από το παραπάνω σε περιπτώσεις όπως παράλληλη εργασία, αυξημένη δυσκολία σπουδών, περίσσιο κάλλος κλπ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αναφορικά με την τελευταία σου παράγραφο, πρέπει κάθε άνθρωπος να αντιλαμβάνεται τους περιορισμούς του. Δε θα μπορούσε εύκολα ενα ατομο με αναπηρία να γινει πιλότος μαχητικού ή χορευτής (αν και αν είχα τα πόδια μου καλά, θα χόρευα σαν τρελός). Δεν πρέπει όμως να προκαταλαμβανόμαστε και με το αντίθετο, ότι ήδη ξέρεις εσυ ή κάποιος άλλος ότι δεν θα μπορέσω να ανέβω το πεζοδρόμιο και να έρθεις να με αρπάξεις κυριολεκτικά από το μπράτσο για να με βοηθήσεις. Πολλές φορές έχω πέσει ακριβώς εξαιτίας αυτής της βοήθειας που λειτούργησε σαν παρεμβολή επειδή θεωρούσε ότι "δεν μπορεί να το ανέβει, πρέπει να επέμβω". Οχι, άσε με να δεις τι μπορώ να κάνω και μη μου κοβεις τα φτερά.

Ισχύει και συμφωνώ. Με το συγκεκριμένο άτομο είχα έρθει σε επαφή όταν επισκεύαζα υπολογιστές και είχε έρθει κι αυτός να μάθει/βοηθήσει. Επειδή ακριβώς έπρεπε να βγει δουλειά δεν ήθελα να το κάνουμε καφενείο, αλλά δεν ήθελα και ταυτόχρονα να τον αποκλείσω ή να τον προσβάλω εμμέσως αναθέτοντας του ανούσια πράγματα για να απασχολείται λες και είναι κανένα 5χρονο, οπότε απλά του έλεγα ευθέως πως ότι έχει σχέση με το φυσικό κομμάτι, ξεβιδώματα - κουβαλήματα δεν θα ασχολείσαι γιατί όντως δεν μπορούσε (τρέμανε τα χέρια του) και δεν είχα τον χρόνο να περιμένω μια ώρα να ξεβηδώσει μια βίδα (και υπέθεσα πως και αυτός θα αισθανόταν άσχημα αν το έκανα αυτό, γιατί δεν ήταν χαζός, καταλάβαινε ότι αργούμε χωρίς λόγο), οπότε του ανέθετα μόνο software κομμάτια όπου έτρωγε και το μπινελίκι του ότναν έκανε μαλακίες και κύλησε μια χαρά το πράγμα και το εκτίμησε κι αυτός ακριβώς μάλλον επειδή δεν έμεινα στα προσχήματα αλλά το αντιμετώπισα ουσιαστικά.



ΥΓ:
Και να προσθέσω ότι στα γκομενικά αλλά και γενικότερα σε κάποια πράγματα, διαπίστωσα ότι εαν δεν πάρω το σεβασμό μόνος μου που μου αξίζει, δεν θα μου τον έδινε κανένας
Ισχύει για όλους και για όλες τις καταστάσεις πιστεύω.
 

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτο που γραφεις δεν βγάζει καν νοημα σορρυ. Εγώ κατάλαβα την Nelliel εξ αρχης στο τι εννοούσε. Καλώς ή κακώς, άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τα προβλήματα που μπορεί να βιώνεις εσύ στον κλάδο σου και γενικότερα δεν σε καταλαβαίνουν. Sorry but that's the case.
Αν εγώ έχω σπουδάσει φυσική και ο άλλος νομική, η ίδια εργασιακή άγνοια δεν προκύπτει ενώ είμαστε και οι δύο μορφωμένοι;
ΥΓ. παρδόν, δεν είδα ότι ήταν πριν 3 σελίδες, αν έχει καλυφτεί ή αλλάξει το θέμα σχωράτε με
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
@olivi@ το θεμα εχει ψοφήσει βαριεμαι να σχολιάσω το οτιδηποτε πανω σε αυτό. Αγαπάτε ότι θέλετε και έχετε ότι κριτηρια θέλετε και μην κρίνετε τους αλλους με διαφορετικά κριτήρια. Peace.
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@olivi@ το θεμα εχει ψοφήσει βαριεμαι να σχολιάσω το οτιδηποτε πανω σε αυτό. Αγαπάτε ότι θέλετε και έχετε ότι κριτηρια θέλετε και μην κρίνετε τους αλλους με διαφορετικά κριτήρια. Peace.

Ναι ναι πρώτα μας κάνετε να συμπληρώσουμε βεβαίωση για κατ'εξαίρεση μετακίνηση Β2 για απόθεμα ποπκορν και μετά ''βαριέμαι να σχολιάσω'' και ''Peace'' :kill:
 

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@olivi@ το θεμα εχει ψοφήσει βαριεμαι να σχολιάσω το οτιδηποτε πανω σε αυτό. Αγαπάτε ότι θέλετε και έχετε ότι κριτηρια θέλετε και μην κρίνετε τους αλλους με διαφορετικά κριτήρια. Peace.
Βασικά δίκιο έχεις γιατί διάβασα και τις υπόλοιπες σελίδες λίγο διαγώνια και ακόμα και σε φάση καραντίνας βαρέθηκα.
Για να μείνω στο θέμα λοιπόν να πω κι εγώ ότι μου αρέσουν οι ψηλοί, μελαχρινοί, χωρίς μούσια. :hehe:
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
o τυπος μου ειναι αν ακουει ακομα escape the fate και το παραδεχεται τον παντρευομαι
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

MadameBovary13

Νεοφερμένος

Η MadameBovary13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει πως με έλκουν πάρα πολύ οι ξανθοί άνδρες. Ενώ παλιότερα προτιμούσα τους μελαχροινούς, τον τελευταίο καιρό το μάτι μου πέφτει μόνο στους ανοιχτόχρωμους και ειδικότερα σε αυτούς με μακρύ μαλλί. Νομίζω πως όλοι μας έχουμε εναν συγκεκριμένο «τύπο» που μας έλκει περισσότερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. όλα μπορεί να ανατραπόυν από τη μια στιγμή στην άλλη!
 

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Ξανθοί μελαχρινοί φαλακροί εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο, πιο πολύ κοιτάω το πρόσωπο, το ύψος, τη σωματοδομή κατά τη σειρά αυτή (κι όμως, τους προτιμώ σχετικά κοντούληδες).

Ανά τα χρόνια όμως και το παραδέχομαι, έχω weak spot για τους κάγκουρες. Με έχω πιάσει σε κλαμπ να κοιτάω έναν τύπο και αμέσως να σκέφτομαι "όχι πάλι κάγκουρα ρε μαλάκα Στεφανία..." Θες τα ετερώνυμα έλκονται; Θες που το παίζουν αλήτες με μηχανάκια και αμάξια; Είναι ένας "τύπος" ανθρώπου που, αν και τα κοινά συνήθως λείπουν, υπάρχει πάντα μια στοιχειώδης επικοινωνία, πιθανώς επειδή τα είχα με έναν από το συνάφι για καιρό κάποτε.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ξανθοί μελαχρινοί φαλακροί εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο, πιο πολύ κοιτάω το πρόσωπο, το ύψος, τη σωματοδομή κατά τη σειρά αυτή (κι όμως, τους προτιμώ σχετικά κοντούληδες).

Ανά τα χρόνια όμως και το παραδέχομαι, έχω weak spot για τους κάγκουρες. Με έχω πιάσει σε κλαμπ να κοιτάω έναν τύπο και αμέσως να σκέφτομαι "όχι πάλι κάγκουρα ρε μαλάκα Στεφανία..." Θες τα ετερώνυμα έλκονται; Θες που το παίζουν αλήτες με μηχανάκια και αμάξια; Είναι ένας "τύπος" ανθρώπου που, αν και τα κοινά συνήθως λείπουν, υπάρχει πάντα μια στοιχειώδης επικοινωνία, πιθανώς επειδή τα είχα με έναν από το συνάφι για καιρό κάποτε.

Στεφανία, μου γεννήθηκε η απορία, τον κάγκουρα στο κλάμπ πως τον καταλαβαίνεις? Πιάνεις υποσυνείδητα την αύρα του ή μπαίνει μέσα με το glx?
 

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Στεφανία, μου γεννήθηκε η απορία, τον κάγκουρα στο κλάμπ πως τον καταλαβαίνεις? Πιάνεις υποσυνείδητα την αύρα του ή μπαίνει μέσα με το glx?
Εξαρτάται και πού βρίσκεσαι. Αν είσαι στο Tokyo της Θεσσαλονίκης το 70% είναι κάγκουρες με ζακετάκι αντιντας ή καπέλο/γυαλιά ηλίου κι έτσι δε δυσκολεύεσαι να τους εντοπίσεις. Αυτοί όμως δεν μπορώ να πω ότι μ αρέσουν πολύ γιατί το παίζουν χωμένοι underground χαμερπείς.

Είναι οι άλλοι κάγκουρες που με τραβάνε, οι πιο κοινωνικοί που κάνουν blend in μες στο τυπικό κλαμπ. Δεν μπορώ να σκεφτώ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να σου πω, είναι μαθημένο το μάτι μου να τους ξεχωρκαι συνήθως κι εμένα αυτοί με κοιτάνε οπότε δε χρειάστηκε να αναπτύξω περαιτέρω μηχανισμούς εντοπισμού.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Είναι οι άλλοι κάγκουρες που με τραβάνε, οι πιο κοινωνικοί που κάνουν blend in μες στο τυπικό κλαμπ. Δεν μπορώ να σκεφτώ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να σου πω, είναι μαθημένο το μάτι μου να τους ξεχωρκαι συνήθως κι εμένα αυτοί με κοιτάνε οπότε δε χρειάστηκε να αναπτύξω περαιτέρω μηχανισμούς εντοπισμού.
Να βοηθήσω; Έχουν σίγουρα τατουάζ και τριμαρισμένα γένια :P

εδιτ: μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν και το κούρεμα peaky blinder της μόδας, τώρα έχει παλιώσει πολύ
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top