Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
effie
Νεοφερμένο μέλος

Α! Και 2 σκυλιά - μην ξεχνιόμαστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni
Νεοφερμένο μέλος

effie
Νεοφερμένο μέλος

2 μεγάλες και 8 μωρά διαφόρων ηλικιών (απο 10 ημερών μέχρι 3 μηνών παρά κάτι), οι 6 μονίμως μέσα στο σπίτι και τα 4 γατάκια μέσα-έξω!
maxi2
Νεοφερμένο μέλος

Είχαμε 2 και τώρα είναι ένας και μοναδικός. Την έχει "δεί" πολύ αφεντικό και συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας...

effie
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:effie Χαράς το κουράγιο σας! Να τις χαίρεστε, φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν παιδικός σταθμός;;;;![]()
Είχαμε 2 και τώρα είναι ένας και μοναδικός. Την έχει "δεί" πολύ αφεντικό και συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας...Βέβαια για να πώ την αλήθεια των τελευταίο καιρό έχει γίνει τρομερά χαδιάρης, ναζιάρης, φιλάκιας, κλπ.......
![]()

Μπάαα, μάλλον πιο πολύ σε τρελάδικο φέρνει η όλη κατάσταση!

Άσχετο, αλλά μου άρεσε πολύ η φωτό στο avatar σου - απίστευτα γατόνια, έχουν πάρει ακριβώς την ίδια πόζα!!!!

Κι εσύ να τον χαίρεσαι το... "μοναχογιό"!
maxi2
Νεοφερμένο μέλος

Και για του λόγου το αληθές παραθέτω μια της τελευταίας στιγμής....(τώρα τον τράβηξα)

Συνημμένα

Nightfall
Νεοφερμένο μέλος

αναμείνατε στο πληκτρολόγιό σας.
ladycat
Δραστήριο μέλος

ψωρόγατο
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος

Όμως είμαι σε αναμονή να περάσουν οι δύο μήνες που είναι απαραίτητοι για να πάρω γατάκι από έναν φίλο που έχει γεννήσει πρόσφατα η δικιά του γάτα.
mela
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία:Με την απουσία της Φουφούλας εγώ έχω βρεθεί χωρίς γάτα, αυτή τη στιγμή.
Όμως είμαι σε αναμονή να περάσουν οι δύο μήνες που είναι απαραίτητοι για να πάρω γατάκι από έναν φίλο που έχει γεννήσει πρόσφατα η δικιά του γάτα.
Μία φιλική συμβουλή!
Κοίτα να συνεννοηθείς με τον "φίλο" σου γιατί του τα ζητάνε όλα τα γατιά μαζί με τη μάνα και στην κατάσταση που είναι δεν νομίζω να θυμάται τί σου έχει υποσχεθεί.
Κατά τ'άλλα κι εμείς μία έχουμε για την ώρα, που κάνει για 10. Κι αν επηρεάσει και την επόμενη που σκεφτόμαστε να πάρουμε και την κάνει σαν τα μούτρα της; Με βλέπω να μετακομίζω μαζί με τις γάτες χε, χε,χε.

ψωρόγατο
Νεοφερμένο μέλος

Τα μικρούλια έχουν γεννηθεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Μαζί μας κράτησα ένα αρσενικό για να βοηθήσει την μητέρα του να επανέλθει στα φυσιολογικά της, έγινε στείρωση σε αυτήν για ευνόητους λόγους και δυστυχώς ήταν ήδη έγκυος μιας εβδομάδας. Τα μικρούλια είναι μεγαλωμένα σε δωμάτιο σπιτιού και στο μπαλκόνι υπό την άγρυπνη προστασία της μητέρας τους και της θείας τους. Σας παρακαλώ να τα κρατήσετε υπό προστασίας σας γιατί είναι ακόμα πολύ μικρά. Τα μικρά ψεκάστηκαν με Frontline στις 10-5 (είναι προστατευμένα από ψύλλους- κρότωνες- ψείρες για ένα μήνα). Παράλληλα τους έδωσα και το μισό χαπάκι από Midemax, για τα σκουληκάκια στην κοιλίτσα τους και το άλλο μισό τους το έδωσα σήμερα το πρωί (επανάληψη σε 3 μήνες). Η διατροφή τους θα πρέπει να περιέχει δυο ή τρία στερεά γεύματα την ημέρα και ένα πιατάκι αγελαδινό ή συμπυκνωμένο γάλα αραιωμένο με λίγο νερό, που μπορεί ν’ αντικατασταθεί με φρέσκο νερό όταν τα γατάκια φτάσουν 6 μηνών. Το γάλα ή το νερό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα, αλλά αλλάζετε τα τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα.
Αν ο λόγος που υιοθετείτε τα γατάκια είναι για την προστασία της περιουσίας σας από μικρά τρωκτικά, σας ενημερώνω απλός ότι σύμφωνα με το βιβλίο του DavidTaylor ‘Το τέλειο βιβλίο της γάτας’ στο κεφάλαιο Συντήρηση γάτας → Μύθοι και Πλάνες, για τα ποντίκια μας αναφέρει ότι: ‘Οι γάτες κυνηγούν ποντίκια, πουλιά, έντομα κ.τ.λ για σπορ, όχι σαν πηγή για τροφή. Είναι αλήθεια ότι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να φάνε ένα μέρος από τη λεία τους, αλλά βασικά την κυνηγούν για τη χαρά του παιχνιδιού. Γι’ αυτό, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε ότι το υπερβολικό τάισμα την κάνει απρόθυμη ή το να μην την ταΐζετε την ενθαρρύνει να καθαρίσει το μέρος από τα μικρά τρωκτικά. Το αντίθετο συμβαίνει. Οι καλοταϊσμένες γάτες είναι οι καλύτεροι κυνηγοί ποντικιών.’
Το βιβλίο αυτό με βοήθησε και μου έλυσε πολλές από τις απορίες μου πάνω στις γάτες, είναι ένας πολύ καλός σύμβουλος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που έχει γάτες.
Τέλος θα ήθελα να σας παρακαλέσω να τα αγαπάτε όπως και εμείς εδώ, να ξέρετε ότι θα μας λείψουν αφάνταστα…! Αν για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να συμβιώσετε, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου ……… και εγώ θα τα αναλάβω και πάλι. Σε καμία περίπτωση μην τα αφήσετε σε κάποιο απομονωμένο μέρος για να επιβιώσουν μόνα τους. Η επιβίωση τους εξαρτάτε αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Δεν είναι μόνο θέμα φαγητού, είναι θέμα αγάπης και εμπιστοσύνης.
Λοιπόν πως σας φαίνεται το γράμμα μου; Τη Γάτα και το γατάκι που το ονόμασα Φοίβο θα μείνουν μαζί μας!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και στη θέση σου δεν θα τα έδινα ούτως ή άλλως (ή έστω ΠΟΛΥ δύσκολα) σε κάποιον που τα θέλει για τέτοιο σκοπό αλλά καταλαβαίνω οτι ίσως σε πίεζε ο χρόνος... Άλλωστε όποιος είναι έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρει..

lucky11029
Νεοφερμένο μέλος

Εχουμε εναν γατουλι,τον Τουλι Λακι,3 χρονων,που τον βρηκαμε σε κακη κατασταση οταν ηταν ενος μηνος περιπου και απο τοτε εγινε μελος της οικογενειας,το πιο μικρο,ιδιοτροπο και αγαπημενο.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απο που μας βρήκες;
lucky11029
Νεοφερμένο μέλος

Συγχαρητήρια
ladycat
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.