Κυπρο ιατρικη υπολογισμενα με χαρτι και μολυβι μεχρι και το χαρτι υγειας του παιδιου θες 30 τον χρονο ...
Ασε τα περιπου και τα αλλα τα χω ψαξει ολα μεχρι και τελευταιο λεπτο ...
Μερονυχτα εχω φαει για να μπορεσουμε να παρουμε μια αποφαση συμφωνα και με τις μεταπτυχιακες σπουδες και την ειδικοτητα που θελει και ολα υπολογισμενα μεχρι και το ευρω ...δεν εχω καμια λοξα να βγαλω επιστημονα..
Τωρα αν ειναι να πληρωσεις για να παρεις πτυχιο πανε ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ...χαμος γινεται αν θες σου λεω και ακριβός την ταρίφα του καθε καθηγητή και του μανατζερ που θα σε φερει σε επαφη με αυτους ....
Δεν θα ξεχασω ποτε την επαφη που ειχα με τους μανατζερ ...μου πετουσαν τα χιλιαρικα θαρρεις και ηταν χαρτοπετσετες ..
4000 χιλιαρικα μου ειχε ζητησει ο αλλος
μονο για να μην δωσει λεει εξετασεις και να μπει κατευθειαν ..
Ολοι οι γιατροι που εχουν ονειρο να δουν τα παιδια του το ιδιο με αυτους και δεν περνανε εδω εκει τα στελνουν γιατι οταν εδω μου γραφεις 13 και 14 χιλιαδες μορια που να βγαλεις ιατρικη μετα ...
Στο τελος του ειπα εγω δολοφόνο δεν θελω να σπουδασω ...το θελει το αγαπαει να γινει ο κ@λος του τετραγωνος να καθισει να διαβαζει και να περναει με την αξια του ...ζωες θα κρατουν στα χερια τους ...
Η ιατρικη θελει διαβασμα δεν κανεις φοιτιτικη ζωη ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο ,απλα σε καποια πανεπηστημια το πλαισιο ειναι πιο αυστηρο κανουν πρακτικη στα νομοσκομεια απο τον πρωτο χρονο και αρκετα καλα στοιχεια για εμας (σαν γονεις )που θα τον κανει ακομα πιο υπευθυνο σε αυτο που του αρεσει ...Και το ακομα καλυτερο μια υποτροφια που πραγματικα παναγια μου ετσι και την καταφέρει η ειδικοτητα του στην Αμερικη θα μας βγει το 1/3...
Οποτε ΝΑΙ το ξενο πανεπηστημιο αξιζει και μακαρι να ηταν Ελλαδα ποσα χρηματα θα γλυτωναμε εφοσον και σπιτι υπαρχει και τα παντα .....
και για να προλαβω τους ξερολες ...ο γιος μου περασε ιατρικη στην πρωτη του επιλογη ελλαδα ...ετσι να να περηφανεύομαι και εγω σαν μαμα ,να φουσκωνω σαν παγόνι
δεν βρισκω ενα λογο για να ΜΗΝ ερθουν ...