akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 17:39 Ο akikos έγραψε: #41 10-01-21 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προς το παρόν πρέπει να παω να αλλάξω σιμ σε νάνο, και δεν έχω βρει τροπο να πω στην wind να μου στειλει νεα σιμ στο σπίτι μπας και γλιτωσω τωρα με την πανδημια τα σουρτα φέρτα. Πρέπει δυστυχώς μάλλον να παω εκεί. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κατι παραπάνω από άριστες, έστω και χωρίς σιμ. Ακόμα το μαθαίνω. Click για ανάπτυξη... Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:07 Η Himela έγραψε: #42 10-01-21 18:07 NOKIA 6700 SLIDE PURPLE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #43 10-01-21 18:15 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:20 Ο akikos έγραψε: #44 10-01-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Click για ανάπτυξη... Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #45 10-01-21 18:22 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προς το παρόν πρέπει να παω να αλλάξω σιμ σε νάνο, και δεν έχω βρει τροπο να πω στην wind να μου στειλει νεα σιμ στο σπίτι μπας και γλιτωσω τωρα με την πανδημια τα σουρτα φέρτα. Πρέπει δυστυχώς μάλλον να παω εκεί. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κατι παραπάνω από άριστες, έστω και χωρίς σιμ. Ακόμα το μαθαίνω. Click για ανάπτυξη... Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:07 Η Himela έγραψε: #42 10-01-21 18:07 NOKIA 6700 SLIDE PURPLE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #43 10-01-21 18:15 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:20 Ο akikos έγραψε: #44 10-01-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Click για ανάπτυξη... Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #45 10-01-21 18:22 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
NOKIA 6700 SLIDE PURPLE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #43 10-01-21 18:15 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:20 Ο akikos έγραψε: #44 10-01-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Click για ανάπτυξη... Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #45 10-01-21 18:22 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Mπορείς με ενα κοπίδι να την κόψεις. Χρησιμοποίησε αυτό για οδηγό. https://gosoftworks.com/apps/resources/nano-sim/nanosima4.pdf Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:20 Ο akikos έγραψε: #44 10-01-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Click για ανάπτυξη... Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #45 10-01-21 18:22 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ξέρω αδερφέ μου και το έχω εκτυπώσει αλλά κωλώνω μην κόψω καμια επαφή απο τα ποδαράκια εσωτερικά στις επαφές και μείνω χωρις σιμ μετά (γιατι φυσικα δεν θα μπαινει στο παλιό μετά). Σ ευχαριστώ πολύ όπως και να χει! Click για ανάπτυξη... Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #45 10-01-21 18:22 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν έβλεπες πως έχω κόψει το δικό μου θα σου έφευγε το άγχος. Eγω το είχα κανει καθημερινη τσακ μπαμ. Αν είχα πρόβλημα θα πηγαινα επιτόπου στην cosmote να παρω νέα. Click για ανάπτυξη... Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:32 Ο akikos έγραψε: #46 10-01-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε προκαλώ να με ξεαγχώσεις δείχνοντάς μας τι έκανες! Αν το κανεις θα το τολμησω κι εγω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 22:21 Ο Valder έγραψε: #47 10-01-21 22:21 What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
What the frak??? Οκ challenge accepted. Sit-rep: @akikos τα κατάφερα. Την έκοψα με ακρίβεια και τα ψιλολόγια τα λίμαρα με μια παλιά χάρτινη λίμα 7 όψεων. Έμεινε μονο το τσιπάκι πρακτικά και κολύμπαγε λίγο στο sim tray αλλά μπήκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενθάρρυνση. Γλίτωσα τα 5 ευρώ της αλλαγής μα κυρίως την ταλαιπωρία να περπατήσω μεχρι τη Wind. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:36 Ο Monte Cristo: #48 10-01-21 23:36 @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Valder έγραψε: #49 10-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: @Valder Απλά μια επισημανση, για να το έχεις υπόψιν σου. Το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα αυτο το κολπο και στην αρχή όλα ηταν ΟΚ. Μετα απο καιρό όμως αρχισα να χανω τη συνδεση. Γιατι το ειχα κοψει λιγο παραπανω. Μολις αλλαξα και πηρα κανονικη nano, το προβλημα εξαφανιστηκε. Το οτι κολυμπαει μου φαινεται οτι θα δημιουργησει προβλημα Click για ανάπτυξη... Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:41 Ο Guest 875331: #50 10-01-21 23:41 παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παλια στα κινητα υπηρχε πραγματικα χωρος για design... τα smartphone πιστευω πως σχεδον δεν εχουν καν αισθητικη... Μ'αρεσε το sony ericsson w995 και το w595 που και είχα μέχρι να πάρω smarphone το 2013... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.955 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:46 Ο Valder έγραψε: #51 10-01-21 23:46 Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από τα αγαπημένα κινητά που είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #52 10-01-21 23:53 Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Samsung Galaxy note 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 04:25 Η Nelliel έγραψε: #53 11-01-21 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι μου πέρασε απο το μυαλό, γι αυτο είπα οτι κολυμπάει λίγο η σιμ, εχω αυτο το φόβο. Ευχαριστώ αδερφέ μου να σαι καλά! Click για ανάπτυξη... Την είχα κόψει και εγώ παλαιότερα αλλά είχα 2 θέματα: 1. Δεν επιανε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ γιατί δεν ήταν LTE+ 2. Κάποια στιγμή όταν ταξίδεψα και χρειάστηκε να την αλλάξω δεν έβγαινε. Ήταν πιο χοντρή από την nano. Τελικά την έβγαλα με τσιμπίδα αλλά ένα άγχος το εφαγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 14:58 Η EvanescenceQ: #54 11-01-21 14:58 Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Moto G7 υπεροχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2021 Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:01 Ο Monte Cristo: #55 11-01-21 15:01 Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα δουλέψει για λίγο, ωραίο για την εποχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 15:57 Ο Dias έγραψε: #56 11-01-21 15:57 Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν πήγαινα στο δημοτικό . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #57 11-01-21 16:13 Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το κινητο που εχω εδω και 2 μηνες. Galaxy s20 FE!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Skiyo έγραψε: #58 11-01-21 17:16 Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Unboxholics fockos harry akritas Scandal American Economist charmander orchidea Αλκης Κ. uni77 T C Viedo ΘανάσοςG4 Nikos 7 1011 JohnGreek fmarulezkd Libertus Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Samsung galaxy A3 του 2016 ήταν το δεύτερο smartphone μου. Ενώ η παντόφλα μου με 4 κάμερες μου φαίνεται πιο πολύ εξωγήινο για τα γούστα μου ενώ αυτό το Α3 ήταν σε κανονικό μέγεθος και με πολύ καλή κάμερα για τη εποχή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 00:01 Ο akikos έγραψε: #59 18-01-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: :o το πρώτο μου κινητό. Το ονόμαζα "μαχού" Click για ανάπτυξη... Βρήκα το μικρό μου μαχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 Ο Nick890 έγραψε: #60 31-01-21 12:00 Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γνώμη για αυτό εδώ ,το βρήκα 3ης το βράδυ πριν κάτι εβδομάδες στα 99 ευρώ και το παραγειλα εκείνη την στιγμή https://www.skroutz.gr/s/23801196/Alcatel-3X-2020-6GB-128GB-Jewelry-Black.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.