natsud94
Νεοφερμένο μέλος

Άρα μιλάς για συγκεκριμένο παράδειγμα??? Ή πιστεύεις ότι είσαι ακαταμάχητος εραστής???
Με μπέρδεψες τώρα...
όχι είπαμε δεν ειμαι και τόσο ψώνιο πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Αν και οι δύο λιγουρεύεστε τον ''Βαγγέλα τον νταλικέρη'' κι όχι εσύ εκείνον και αυτός εσένα, τότε μάλλον φταίει το γεγονός ότι η σχέση σας δεν έχει στέρεες βάσεις και όχι ο αμφισεξουαλικός προσανατολισμός του συντρόφου σου...Μπα... τίποτα ιδιαίτερο μωρέ....κάτι διαδικαστικές λεπτομερειούλες μόνο....
απλώς ότι μπορεί να λιγουρευόμαστε και οι δύο τον Βαγγέλα τον νταλικέρη....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Καταρχήν το έγραψα χιουμοριστικά...Αν και οι δύο γουστάρετε τον ''Βαγγέλα τον νταλικέρη'' κι όχι εσύ εκείνον και αυτός εσένα, τότε μάλλον φταίει το γεγονός ότι η σχέση σας δεν έχει στέρεες βάσεις και όχι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του συντρόφου σου...![]()
Επειτα είναι πολύ ρομαντικό , εξωραϊσμένο, πασπαλισμένο με πολύ χρυσόσκονη, εκτός πραγματικότητας αν θες τη γνώμη μου, πολύ εγωκεντρικό επίσης, ίσως και ανασφαλές, -...μπορώ να πω κ'άλλα- το να νομίζεις και να ζητάς ο σύντροφός σου να μην κοιτάει άλλα όμορφα πλάσματα που κυκλοφορούν δίπλα του...
Εγώ προσωπικά δεν θέλω ένα σύντροφο με παρωπίδες , θα τον ένιωθα ευνουχισμένο...
Και εμένα μια χαρά δουλεύουν τα ματάκια μου, δεν στο κρύβω...

Και επίσης μια χαρά στέρεες βάσεις έχει η σχέση μας εδώ και 15 χρόνια....και δοκιμασμένη σε πολλές αντιξοότητες...
Ωστόσο, ναι, θα προτιμούσα να βλεφαριάζει την Σούλα την κομμώτρια από τον Βαγγέλα τον νταλικέρη....
Να μην κοιτάζει γύρω του καθόλου, δεν θα το ήθελα εγώ καταρχήν....και θα ήταν και ψευδαισθησιακό...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαθος κανεις ....u don't get her point -subsequently mineΑν και οι δύο λιγουρεύεστε τον ''Βαγγέλα τον νταλικέρη'' κι όχι εσύ εκείνον και αυτός εσένα, τότε μάλλον φταίει το γεγονός ότι η σχέση σας δεν έχει στέρεες βάσεις και όχι ο αμφισεξουαλικός προσανατολισμός του συντρόφου σου...![]()

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Ε καλά, δεν είπα να υπάρχουν παρωπίδες, αλίμονο, απλά άλλο το να ρίξεις μια ματιά σε έναν όμορφο άνθρωπο και άλλο να τον κοιτάς λιγούρικα, ενώ βρίσκεσαι σε σχέση. Προσωπικά, το πρώτο θεωρώ υγιές, το δεύτερο δεν θα μου άρεσε να συνέβαινε στην σχέση μου.Καταρχήν το έγραψα χιουμοριστικά...
Επειτα είναι πολύ ρομαντικό , εξωραϊσμένο, πασπαλισμένο με πολύ χρυσόσκονη, εκτός πραγματικότητας αν θες τη γνώμη μου, πολύ εγωκεντρικό επίσης, ίσως και ανασφαλές, -...μπορώ να πω κ'άλλα- το να νομίζεις και να ζητάς ο σύντροφός σου να μην κοιτάει άλλα όμορφα πλάσματα που κυκλοφορούν δίπλα του...
Εγώ προσωπικά δεν θέλω ένα σύντροφο με παρωπίδες , θα τον ένιωθα ευνουχισμένο...
Και εμένα μια χαρά δουλεύουν τα ματάκια μου, δεν στο κρύβω...
Και επίσης μια χαρά στέρεες βάσεις έχει η σχέση μας εδώ και 15 χρόνια....και δοκιμασμένη σε πολλές αντιξοότητες...
Ωστόσο, ναι, θα προτιμούσα να βλεφαριάζει την Σούλα την κομμώτρια από τον Βαγγέλα τον νταλικέρη....
Να μην κοιτάζει γύρω του καθόλου, δεν θα το ήθελα εγώ καταρχήν....και θα ήταν και ψευδαισθησιακό...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια αλλες σχεσεις ...Η καθε σχεση εχει ιδιαιτεροτητες που δεν γνωριζεις ...και καλο θα ηταν να αποφευγεις ευτελεις χαρακτηρισμους τυπου '' λιγουρικα'' .Δεν προσθετουν στο σχολιο σου ,αντιθετως το υποβιβαζουν.και άλλο να τον κοιτάς λιγούρικα, ενώ βρίσκεσαι σε σχέση.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Δεν αναφερόμουν για την σχέση της και ούτε είχα τέτοια πρόθεση και διάθεση. Στο πρώτο μήνυμα μιλούσα γενικά και στο δεύτερο αναφέρθηκα στο τι θέλω να συμβαίνει στη σχέση μου (όταν κάνω).Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια αλλες σχεσεις ...Η καθε σχεση εχει ιδιαιτεροτητες που δεν γνωριζεις ...και καλο θα ηταν να αποφευγεις ευτελεις χαρακτηρισμους τυπου '' λιγουρικα'' .Δεν προσθετουν στο σχολιο σου ,αντιθετως το υποβιβαζουν.
Αν φάνηκαν αλλιώς αυτά που είπα, ζητώ συγγνώμη.
jesse_james
Δραστήριο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Αυτή είναι μια πιο... kinky εκδοχή, που.... έχει ενδιαφέρον!Θα το απολάμβανα.![]()

jesse_james
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Αυτή είναι μια πιο... kinky εκδοχή, που.... έχει ενδιαφέρον!![]()
Για να έχουμε να λέμε και κάτι στα παιδιά μας.

marina289
Δραστήριο μέλος

Για να έχουμε να λέμε και κάτι στα παιδιά μας.
![]()

Neraida
Επιφανές μέλος

Απαντω καθ' αυτον τον τροπο, διοτι πραγματικα δεν ειμαι καθολου σιγουρη για το πως θα αντιδρουσα.
Λογω του οτι ειμαι ετεροφυλοφιλη, θαρρω πως θα μου ειναι πολυ δυσκολο να λειτουργησω σεξουαλικα αφοτου θα μαθαινα κατι τετοιο και αναπαντεχα θα δημιουργοντουσαν ομοφυλοφιλικες εικονες με τον ανθρωπο μου...κατι που σιγουρα δεν με εξιταρει ερωτικα...
Αλλα και παλι ειμαι της αποψης πως "εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια λεγονται", οποτε προτιμω για την ωρα να απαντησω πως απλα "δεν ξερω"...
love_angel
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Δεν βρίσκω λόγο.

-petros
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Το να κάνεις φασαρία, να ζητήσεις εξηγήσεις μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση είναι ανώφελο. Άσε και το ψυχολογικό κόστος της κοροϊδίας.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ποιας κοροϊδίας;Άσε και το ψυχολογικό κόστος της κοροϊδίας.

Από πότε το "είμαι bisexual" έρχεται σε αντίθεση με το "μου αρέσεις";
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οτι παει με ανδρες γυναικες και το σκυλο του πχ..

Neraida
Επιφανές μέλος

Ποιας κοροϊδίας;
Από πότε το "είμαι bisexual" έρχεται σε αντίθεση με το "μου αρέσεις";
To θεμα εχει ως τιτλο " οταν ανακαλυψεις....", προφανως η αποκρυψη ειναι κοροιδια Τζορτζινο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.