Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:03 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #121 03-05-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Εάν το γεγονός αυτό δεν επηρέαζε τη σχέση μας σε συναισθηματικό επίπεδο, δε θα είχα κάποιο πρόβλημα. Ε, αν την έβρισκε με τη φίλη της μπροστά στα μάτια μου (πέραν από την πλάκα με το τρίο ), μάλλον θα με πείραζε. Εν τέλει, ας μην έκανε σχέση, εάν δεν ήξερε ποιον από τους δύο θέλει, τόσο σαρκικά όσο και για σχέση. Click για ανάπτυξη... αμα τη βρισκει θα τη βρισκει και με τους φιλους της και με τις φιλες της και μαλλον οταν κανει μια σχεση καποιος συνηθως ξερει τι θελει οποτε λιγο ατοπη η τοποθετηση σου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:16 Ο SparklingGrey: #122 03-05-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αμα τη βρισκει θα τη βρισκει και με τους φιλους της και με τις φιλες της και μαλλον οταν κανει μια σχεση καποιος συνηθως ξερει τι θελει οποτε λιγο ατοπη η τοποθετηση σου ... Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:34 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #123 03-05-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Click για ανάπτυξη... ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:39 Ο SparklingGrey: #124 03-05-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό και έβαλα ένα «συχνά». Μπορεί να συμβαίνει σπάνια. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:34 Η touvlo έγραψε: #125 18-07-23 07:34 Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Εάν το γεγονός αυτό δεν επηρέαζε τη σχέση μας σε συναισθηματικό επίπεδο, δε θα είχα κάποιο πρόβλημα. Ε, αν την έβρισκε με τη φίλη της μπροστά στα μάτια μου (πέραν από την πλάκα με το τρίο ), μάλλον θα με πείραζε. Εν τέλει, ας μην έκανε σχέση, εάν δεν ήξερε ποιον από τους δύο θέλει, τόσο σαρκικά όσο και για σχέση. Click για ανάπτυξη... αμα τη βρισκει θα τη βρισκει και με τους φιλους της και με τις φιλες της και μαλλον οταν κανει μια σχεση καποιος συνηθως ξερει τι θελει οποτε λιγο ατοπη η τοποθετηση σου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:16 Ο SparklingGrey: #122 03-05-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αμα τη βρισκει θα τη βρισκει και με τους φιλους της και με τις φιλες της και μαλλον οταν κανει μια σχεση καποιος συνηθως ξερει τι θελει οποτε λιγο ατοπη η τοποθετηση σου ... Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:34 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #123 03-05-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Click για ανάπτυξη... ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:39 Ο SparklingGrey: #124 03-05-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό και έβαλα ένα «συχνά». Μπορεί να συμβαίνει σπάνια. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:34 Η touvlo έγραψε: #125 18-07-23 07:34 Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αμα τη βρισκει θα τη βρισκει και με τους φιλους της και με τις φιλες της και μαλλον οταν κανει μια σχεση καποιος συνηθως ξερει τι θελει οποτε λιγο ατοπη η τοποθετηση σου ... Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:34 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #123 03-05-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Click για ανάπτυξη... ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:39 Ο SparklingGrey: #124 03-05-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό και έβαλα ένα «συχνά». Μπορεί να συμβαίνει σπάνια. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:34 Η touvlo έγραψε: #125 18-07-23 07:34 Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Όχι πάντα. Συχνά, οι bisexual κάνουν σχέση με άτομο του άλλου φίλου, για να μην πέσουν θύμα κοινωνικού «κραξίματος», από ανασφάλεια. Βέβαια, να τονίσω ότι δεν έχω κάποια περόμοια εμπειρία. Αυτά που λέω είναι υποθέσεις. Click για ανάπτυξη... ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 18:39 Ο SparklingGrey: #124 03-05-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό και έβαλα ένα «συχνά». Μπορεί να συμβαίνει σπάνια. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:34 Η touvlo έγραψε: #125 18-07-23 07:34 Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: ναι βεβαια ισχυει και αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο κανονας Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό και έβαλα ένα «συχνά». Μπορεί να συμβαίνει σπάνια. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:34 Η touvlo έγραψε: #125 18-07-23 07:34 Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες;
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:36 Ο juste un instant: #126 18-07-23 07:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα;
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Ο ilias90 έγραψε: #127 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Χε χε, τι θέμα ξέθαψα!! Ορίστε κάτι δροσιστικό, για να ξεφύγουμε απ τον καύσωνα! Λοιπόν, εσείς τι θα κάνατε παίδες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι θα έκανα, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ανόδου της θερμοκρασίας και της ανάσυρσης ανάλογων θεμάτων.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 07:48 Η touvlo έγραψε: #128 18-07-23 07:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εξαρτάται από το πόσο όμορφη θα ήταν η φίλη της. Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ;
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 08:59 Η Λένω έγραψε: #129 18-07-23 08:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Περιμενω να φανταστείτε ντε! Τι καλύτερο να κάνετε όταν ζεσταίνεστε ; Click για ανάπτυξη... Ηρέμησε, καλή μου.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:25 Η Joji έγραψε: #130 18-07-23 09:25 Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 09:29 Ο giannhs2001: #131 18-07-23 09:29 Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 10:38 Η Aleksa έγραψε: #132 18-07-23 10:38 Δε βαριέσαι...Καλό παιδί να είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:44 Η touvlo έγραψε: #133 18-07-23 17:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να γίνω ο Ρος της Ελλάδος. *Για όσους έχουν δει φιλαράκια Click για ανάπτυξη... τι έκανε αυτός; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κατ’αρχάς αν ήταν κοπέλα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Είτε bisexual θα ήταν, ή gay. Τώρα, αν ήταν άνδρας δεν νομίζω να κλονιζόταν η σχέση μας από την στιγμή που ήταν μια χαρά εξ’αρχής. Ίσως με παραξένευε το γεγονός ότι δεν μου το είχε πει, αλλά then again I get it γιατί και εγώ η ίδια δεν το λέω εύκολα έξω. Σε γενικές γραμμές προτιμώ τους straight άνδρες από τους bi, για διάφορους λόγους. Συνήθως τους δεύτερους τους κόβει το μάτι μου, οπότε μάλλον θα μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:48 Η Joji έγραψε: #134 18-07-23 17:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε θα σε πείρζε, αν στο παρελθόν είχε συνουσιαστεί με άντρα; Εμένα πολύ θα με πείραζε πάντως. Click για ανάπτυξη... Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση;
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:51 Η touvlo έγραψε: #135 18-07-23 17:51 Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Αν το μάθαινα στην πορεία της σχέσης μας, θα μου ρχόταν κεραμίδα!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:52 Η Joji έγραψε: #136 18-07-23 17:52 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Η touvlo έγραψε: #137 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι το γιατί..... Έχω εδώ μια συζητηση με το γιο μου και λέει , ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά πράματα και έχω μείνει στο 19. αιώνα. Εγώ το σκέφτομαι το γιατί.... χμμμμ θα σου απαντήσω μόλις το καταλάβω
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:54 Ο giannhs2001: #138 18-07-23 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #139 18-07-23 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ, να φέρει άλλον ένα και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτό που ονειρεύονται μερικοί άνδρες με δύο λεσβίες ε το ονειρεύεται και τούτη με δύο αμφιφυλόφιλους Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Η τέλεια φαντασίωση!
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:56 Ο juste un instant: #140 18-07-23 17:56 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλλά επειδή με ξέρω και ξέρω πως η επανασταση σε τετοια θέματα δεν είναι το στυλ μου, μάλλον θα τον απέρριπτα. Click για ανάπτυξη... Πολύ σκληρή είσαι παιδάκι μου