Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"ιχλίμπεντιχ", Ανδρέα μου, λέω το φίλο μου... γιατί είναι γερμανόφωνος και ich liebe dich είναι στα "καλά" γερμανικά το "σ' αγαπώ"...!

Ένηγουεη, δεν ξέρω... να φταίει τόσο πια η σχέση μου;;;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μην ξεσπάσεις πάντως άδικα στον ιμπλιμπιχτιμπ και την πληρώσει άδικα ο ανθρωπάκος.

Και στην τελική, κάτι θα φταίει...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι κι εγώ έχω περάσει τέτοια φάση... (κι όλοι μας απ ότι βλέπω εκτός απ τον Πειρατή

Αλλά πάντα όποτε πέρναγα τέτοιες φάσεις κάτι δεν πήγαινε καλά....
Θες αισθηματικά.. θες επαγγελματικά... θες γενικότερα κάτι πολύ άσχημο που είχε συμβεί....
Μπορεί να μην το έβλεπα εκείνη τη στιγμή τι ήταν αυτό που με χάλαγε αλλά το έβλεπα όταν το ξεπερνούσα...
Απλά επειδή εσύ έχεις μια τάση να σκέφτεσαι περισσότερο απ όσο ίσως θα έπρεπε (

Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου.... το γυμναστήριο σου... την διατροφή σου (μήπως θες να χάσεις βάρος κι έχεις κόψει εντελώς τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη που είναι πηγή ενέργειας?)
Μέχρι και η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει "κατάθλιψη" και το λέω πολύ σοβαρά...

Μέχρι και η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει "κατάθλιψη" και το λέω πολύ σοβαρά...

Όχι, δεν έχω κόψει υδατάνθρακες... ούτε κάνω δίαιτα, ούτε θέλω να κάνω δίαιτα, κι ας έχω πάρει πάλι.
Απλά, απορώ... ενώ είμαι καλύτερα, γιατί δε θέλω να βγω να γνωρίσω κόσμο; Γιατί δε θέλω να πάω γυμναστήριο;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλαααα μου?
ω ναι!
όχι βέβαια κατάθλιψη σε βαθμό που να χρειαστεί κάποιος γιατρό και αγωγή... αλλά ναι, να σου δημιουργεί ένα αίσθημα δυσφορίας, στεναχώριας, να μην ξέρεις τι σου φταίει ....
όταν ο ανθρώπινος οργανισμός κάπου μπλοκάρει και δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί πολλές φορές να δώσει λανθάνοντα σήματα.... σε διάφορες κατευθύνσεις!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι καλέ!! Κι εγώ το έχω παρατηρήσει...
Όχι, δεν έχω κόψει υδατάνθρακες... ούτε κάνω δίαιτα, ούτε θέλω να κάνω δίαιτα, κι ας έχω πάρει πάλι.
Απλά, απορώ... ενώ είμαι καλύτερα, γιατί δε θέλω να βγω να γνωρίσω κόσμο; Γιατί δε θέλω να πάω γυμναστήριο;
Γιατί κάποιες φορές θέλουμε ένα pause στη ζωή μας κι απλά να μείνουμε εμείς κι ο εαυτός μας ώστε να κάνουμε συγκεντρωτικές διεργασίες.
Αν κρατήσει πάνω από 15-20 μέρες, τότε θα είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο

Να κάνω pause από τη σχέση... χμ...
Vkey
Επιφανές μέλος

Τι σε πιέζει τόσο πολύ.....

underwater
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει κάτι εύκολα πραγματοποιήσημο που αν το έκανες ξέρεις πως θα χαιρόσουν πολύ;

δεν ξέρω καν αν είναι τόσο άσχημη η κατάστασή μου, νομίζω ότι τα δύσκολα έχουν περάσει...
Απλά ήμουν πάντα το άτομο του ψυχαναγκασμού...
Πχ έπαθα κρίση πανικού στο kung fu όταν ήμουν καινούρια και ντράπηκα... όχι ρε, θα μείνω, θα δείξω ότι δεν είμαι μαμόθρεφτο. και πριν φύγω ήμουν από τις καλύτερες.
Πχ έπαθα διάσειση από το ξύλο που έφαγα από μία βλάμμενη στον πρώτο μου αγώνα semi contact... όχι ρε, θα γίνω καλή και θα την πετύχω και θα την νικήσω. Κι έγινε, πήρα το πρώτο μου χρυσό.
Πχ και με τη σχολή, όχι ρε, εγώ θα πάω σε αυτόν, τον "κακό" και δύσκολο καθηγητή και θα κάνω μόνη μου εργασία και θα πάει και καλά...
Θα μάθω γερμανικά, κι ας πνίγομαι... και να: πήρα το grundstufe στον 4ο μήνα πάνω και το mittelstufe πάνω στο 10μηνο!
Κι όμως, δεν έχω πια αυτή τη μαχητικότητα. Τον τσαμπουκά.
Και ενώ είμαι πολύ καλύτερα από πέρσι, λέω...
υποβόσκει κάτι εδώ, μέσα μου;
Ή μου λείπει η πρόκληση;
Κι αν κάποιο βράδυ δε με παίρνει ο ύπνος, δεν έχω κάτι καλό να σκέφτομαι και να ανυπομονώ για αυτό... να λέω, αχ ρε παιδί μου, αυτό θα κάνω τότε και θα 'ναι ωραία... και να ξανααποκοιμιέμαι σε ωραίες σκέψεις...
..άρα κάνω κάτι λάθος ή είμαι στο λάθος μέρος;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω αν είσαι σε αυτού του είδους τη φάση, πάντως εμένα με έχει βοηθήσει αυτή η πίεση κατά καιρούς.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ομως δεν έχει νόημα να το κάνεις για κάτι που δεν είναι και τόσο σημαντικό.
Μπορείς να το κάνεις στη δουλειά σου, αλλά στο κουνγκ φου δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις. Εκτός πια κι αν αυτό είναι το χόμπι της ζωής σου. Αλλά ένα χόμπι το κάνουμε για να περνάμε όμορφα και να μας διασκεδάζει, όχι για να μας καταπιέζει.
Τέλος, ξέρεις πια ειναι η γνώμη μου για τις σχέσεις και οτι δεν πιστεύω σε αυτά κλπ, κλπ, κλπ.......
Ομως από όσα μπορώ να καταλάβω διαβάζοντας τα γραπτά σου, δεν πιστεύω οτι έχει καμία σχέση ο μπιχλιμπιχτιμπιχτ με όλα αυτά.
Υποβρύχιο, αυτό που περιγράφεις, δεν το θεωρώ καθόλου μιζέρια, ίσα ίσα που χρειάζεται μια στο τόσο ένα τέτοιο διάλειμα.....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ γιατί παθαίνω το αντίθετο;Μέχρι και η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει "κατάθλιψη" και το λέω πολύ σοβαρά...

Οκ, κι εγώ περνάω από τέτοιες φάσεις. Που βαριέμαι που ζω, ότι είμαι ρεμάλι, ότι όλα πάνε χάλια, ότι δεν θέλω να δω κόσμο, ότι τα άλλα παιδάκια δεν με παίζουν...

Αλλά περνάει γρήγορα. Χάρη στους καλούς μου φίλους.

Γι'αυτο αν νομιζεις πως η ζωη σου ειναι πολυ τακτοποιημενη, ανακατωσε την λιγο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- camil
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- johnsala
- Libertus
- Ωρορα
- fourkaki
- jellojina
- Scandal
- Kate1914
- fockos
- chester20080
- J.Cameron
- Μήτσος10
- taketrance
- charmander
- Jack of Spades
- Reader
- AggelikiGr
- A350
- American Economist
- rafaela11
- synthnightingale
- p************.gr
- Βρεγμένη γάτα
- tsoufis1989
- iew
- User2350
- Forgetit
- naturale
- eukleidhs1821
- Hased Babis
- giannhs2001
- touvlo
- DimitraA.
- Wonderkid
- bibliofagos
- Joji
- Γατέχων
- Fernando_A
- ggl
- rosemary
- Viedo
- Meow
- Pessimist
- Ariana2018
- Αλκης Κ.
- Helen93
- Loozen
- parnam
- baizer
- iminspain
- hirasawayui
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.