Ερώτηση κυρίως προς άντρες. Γνώρισα έναν τύπο, με προσέγγισε καλα, πήγαμε και τα ποτά μας και τα φαγητά μας, καθόμασταν 5ωρες κάθε φορά, μιλάγαμε φουλ και ειχαμε καθημερινή επικοινωνία. Προτείνει στο 4ο ραντεβου να πάω σπίτι του. Αφού μιλάμε, κάναμε σεξ και μετά δεν πρότεινε να μείνω εκεί. Παρολαυτα μου στειλε μνμ για το πόσο ωραία πέρασε και επέμενε να μάθει αν έφτασα καλα σπίτι γιατί δεν απάντησα εγκαιρα στο τηλ.
Πέρα απ το ότι έχω ξενερωσει τη ζωή μου, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνει αυτό ένας άνθρωπος. Το σεξ ήταν καλό για μένα τουλάχιστον. Η ηλικια του 40 και ειναι καιρο μονος. Να υποθεσω δεν θέλει κάτι επιπλέον και ήθελε μόνο να το κάνουμε και τέλος?
Καλημερα!
Έχεις ολα τα δεδομένα τα οποία ειναι υπέρ οτι η σχεση σου ξεκινάει πολυ όμορφα !
Εσυ ομως ξαναμπαινεις στο δικο σου κυκλο σκεψης ,στις δικες σου υποθεσεις οι οποιες εχουν να κανουν με τη
αυτο εκτιμηση σου ...
Εστιαζε
στα γεγονοτα και οχι στις
αβασιμες και καταστροφολογικες υποθετικες σκεψεις σου !
Απολαυσε
το τωρα και μην το ¨δηλητηριαζεις ¨με αυθερετα και καταστροφολογικα σεναρια !
Κανε μια αποκαταστροφοποιηση των σκεψεων σου με γεγονοτα και οχι υποθεσεις ,τα εχεις !
Εισαι με εναν ανθρωπο με τον οποιο
εχετε χημεία εφόσον μας λες οτι
5ωρες κάθε φορά, μιλάγαμε φουλ και ειχαμε καθημερινή επικοινωνία
Περάσατε όμορφα
Το σεξ ήταν καλό για μένα τουλάχιστον
Νοιαζετε για εσενα
στειλε μνμ για το πόσο ωραία πέρασε και επέμενε να μάθει αν έφτασα καλα σπίτι γιατί δεν απάντησα εγκαιρα
Θελει κατι παραπανω απο αυτα τα βασικα μια σχεση για να χτιστει η συνεχεια της ωστε να γινει ακομα καλυτερη ?
Την επομενη φορα πρότεινε του εσυ να μεινεις ..
"Πως θα σου φαινοταν να μεινω εδω αποψε ?
θα σε ενοχλησει ?
Θεωρεις οτι βιαζομαι ?
Οτι παραβιαζω τα δικα σου ορια ?"
Γνωριζεστε ακομα μην το ξεχνας !
Ποτε δεν ξερουμε τι σκεφτεται ο αλλος ,εμεις βλεπουμε απλα το αποτελεσμα ..
Μπορουμε κάλλιστα να φτιαξουμε 100 καταστροφολογικα σεναρια και να μην ισυει κανενα καθως μπορει ο ιδιος να δισταζε να στο προτεινει ,μπορει την επομένη να ειχε καποια σημαντικη δουλεια και να επρεπε να φυγει πολυ πρωι και χιλια αλλα δυο μπορει που θα σε κανουν εσενα να καταληγεις στην αυτοματη πλεον αρνητικη σου γενικευμενη σκεψη για τον ιδιο σου τον εαυτο επειδη απλα ΔΕΝ τον ρωτησες
Είμαι χάλια, προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα λάθος...
Μια απλη ερωτηση την επομενη φορα και το να εστιαζεις στα θετικα σου, θα σε βοηθουν πλεον να αποκτησεις περισσοτερο αυτοεκτιμηση !
Απολαυσε την σχεση σου ,ειναι δυσκολο πλεον να βρεις αντρες με αυτα τα στοιχεια και διαθέσιμοι να δουν πως αισθανεσαι !
Καλη συνεχεια
και φιλτρο εδω μεσα με αυτα που σου γραφουν ορισμενοι κοριτσι μου,δεν ειναι και ο καταλληλοτερος χωρος για επικοδομητικες συζητησεις σε τετοια θεματα ..