Neraida
Επιφανές μέλος

ΓΙα μενα παντως ειναι σιγουρα σημαδι ελλειψης ερωτα και επικοινωνιας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αλλοι τρομαξαν απ οτι ειδα !Αααα ειπα κι εγω!Τρομαξα!
![]()
Μην ανησυχεις!
Στο λινκ που εδωσε η Isi, διαφωτιστικα νουμερα, που επαληθευουν την πλακα που εκανα.
Συμφωνα με τα νουμερα της ερευνας του BBC δε σημαινει κατι τετοιο. Εκεινο που ΙΣΩΣ σημαινει κατι κακο, ειναι να μπορουν 2 ανθρωποι ευκολα να κοιμουνται πχ χταποδιασμενοι, και αργοτερα να μην εχουν επαφη. Και παλι, ΙΣΩΣ, αφου καλλιστα μπορει να σημαινει και ανεση και σιγουρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spirounakos
Νεοφερμένο μέλος

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μακάρι να κοιμόμασταν συνεχως μαζί, αν και κάποιες φορές αναζητώ την βολή μου και την άπλα μου...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιμομαστε παντα μαζι....αγκαλια....οπως το λες ...''ο ύπνος αγκαλιά είναι κυριολεκτικά το λίκνο της αγάπης'' και δεν θα μπορουσαμε ποτε να σκεφτουμε κατι διαφορετικο....Αντρες και γυναίκες έχουν συνήθως γύρω στους 3-5 βαθμούς διαφορά προτίμησης στην θερμοκρασία ύπνου. Αντρες και γυναίκες ενίοτε ροχαλίζουν, στριφογυρίζουν, έχουν αυπνίες, μιλάνε στον ύπνο τους ή κλανουν. Μερικοί, και μερικές, ευτυχώς εςλάχιστοι, υπνοβατούν. Πολλοί και πολλές σηκώνονται για κατούρημα, μια ή περισσότερες φορές...
Ο κοινός ύπνος μπορεί να είναι μια καθημερινή ενόχληση που να υποσκαπτει το ζευγάρι ύπουλα και χωρίς οι ίδιοι να το παραδέχονται. Τα διαφορετικα υπνοδωμάτια είναι λύση; Μαζί δηλαδή στον ξύπνιο μας και ο καθένας την ησυχία του στον ύπνο του ;Ή μήπως, παρ'όλες τις δυσκολίες του, ο ύπνος αγκαλιά είναι κυριολεκτικά το λίκνο της αγάπης;
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

δεν ξερω αλλα επειδη παντα μα παντα ειναι παγωμενα τα χερια και τα ποδια μου,τον κανω αγκαλιτσα για να με ζεστανει....δεν μπορω να κοιμηθω αν λυπει απο το σπιτι...πολλες φορες οταν βγαινει με τουσ φιλους του εγω καθομαι και τον περιμενω ποτε θα γυρισει βλεποντας τηλεοραση..τι να κανω αφου δεν μπορω να κοιμαμαι πια μονη...εχω εθιστει..
σου δανείζω αυτόν για της μέρες του τσιάμπιονς λιγκ
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχα ειναι πολυ γλυκουλι....
katalinos
Δραστήριο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Ο κουμπάκιας δεν κοιμάται ποτέ!![]()
το πρόβλημα με τον κουμπάκια δεν είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ
είναι , ότι και στον ξύπνιο του , μόνος του είναι
JennyV
Δραστήριο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ακομα και αν ειμαστε σε αποσταση περιμενω ποτε θα γυρισει για να με καληνυχτισει και οταν βγαινω εξω,και γυρναω ,τον περνω εγω τηλ να βεβαιωθω οτι ειναι καλα και να του πω πως μου λειπει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.