Αγαπημένοι Youtubers

Φοβερός itsonly κατάφερε και μπήκε στο αυτοκίνητο μεταφοράς του. Του στοίχισε βέβαια 25000 ευρώ ρόλεξ αλλά επειδή του έκλεψαν το κινητό δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν αληθινό.
Καλα ο παπατζης ο itsonly απορω απο που το πηρε 😂10 ευρω απο πανηγυρι. 200 ευρω να δωσει στον κριςασμρ δεν ειχε ο πανηγυρτζης και πηγε του ειπε "οτι ζωγραφισεις θα σ το αγορασω" ,μετα του ελεγε σ εχω ετοιμο ελικοπτερο αν θες για Μύκονο(τελικα δεν ειχε)

Καλα ο παπατζης ο itsonly απορω απο που το πηρε 😂10 ευρω απο πανηγυρι. 200 ευρω να δωσει στον κριςασμρ δεν ειχε ο πανηγυρτζης και πηγε του ειπε "οτι ζωγραφισεις θα σ το αγορασω" ,μετα του ελεγε σ εχω ετοιμο ελικοπτερο αν θες για Μύκονο(τελικα δεν ειχε)
Legit ήταν το ρολόι και η προβολή που πήρε άξιζε τα 25000 της αξίας του ρολογιού. Σιγά μην του έδινε μούφα ρολόι. Και ελικόπτερο αν ήθελε ο ίδιος έφερνε και πήγαινε Μύκονο. Εδώ τον πλήρωσε στο παρελθόν για να παίξει στο GTA RP server του.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο manos θελω-να-φαω είναι αυτός;:popeanim:
Βλέπω μια κάποια βελτίωσις, εκτός αν πέσανε πάνω του από phd επιστήμονες μέχρι παπάδες και τον σουλουπώσανε για το κλιπ! :hehe:
Ναι αυτός είναι . Γενικά τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλούς να αδυνατίζουν , δεν ξέρω αν φταίει η δημοτικότητα που έχει πάρει το ozembic
Έχει φτιάξει λίγο το κοντεντ του νομίζω , παλιά θυμάμαι ανέβαζε μόνο βλακείες

παλιά θυμάμαι ανέβαζε μόνο βλακείες
Νομίζω αυτό το δήλωσε και ο ίδιος στο βίντεο που έκανε το μεγάλο comeback, έλεγε ουσιαστικά ότι αυτό που έκανε παλιά ήταν απλά να βρίζει και να μην κάνει κάτι τρομερά αστείο.
Πάντως από άποψη editing είναι τρομερός, το σωστό να λέγεται. Ειδικά στα τελευταία βίντεο πριν να αρχίσει να απέχει, αλλά και όταν επέστρεψε, φάνηκε πιστεύω.

Νομίζω αυτό το δήλωσε και ο ίδιος στο βίντεο που έκανε το μεγάλο comeback, έλεγε ουσιαστικά ότι αυτό που έκανε παλιά ήταν απλά να βρίζει και να μην κάνει κάτι τρομερά αστείο.
Πάντως από άποψη editing είναι τρομερός, το σωστό να λέγεται. Ειδικά στα τελευταία βίντεο πριν να αρχίσει να απέχει, αλλά και όταν επέστρεψε, φάνηκε πιστεύω.
Εγώ τα ταξίδια του είχα δει ( μόνο travel vlogs βλέπω στο youtube ) και ήταν αρκετά τίμια .

Θα το γράψω εδώ.....

Κανονικά ο ChrisAmr θα έπρεπε να της πεί και ευχαριστώ που τον έκανε να νιώσει ενα τόσο ωραίο συναίσθημα !
Τωρα το αν δεν έτυχε ανταπόκρισης εεεε οκ... καμιά φορά ο έρωτας απομυθοποιείται όταν τυχαίνει ανταπόκρισης.

Ποσα ζευγάρια ερωτευτηκαν σφοδρα αγαπησαν ο ένας τον άλλον παντρευτηκαν κιολας και μετά κατέληξαν στο να αλληλομισιούνται και να χωρίζουν κακήν κακώς ;;; :whistle:

Δε πειράζει, καλό ηταν... ξέφυγε λίγο το μυαλό του απο τα φαγητά !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back