stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:10 Ο stathakis: #81 19-08-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mariophys: Τουρκικος ( μην ξινίζετε τούρκικος είναι ας τον βαφτίσαμε ελληνικό ! ) Irish Coffe Freddo Espresso Click για ανάπτυξη... προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Η Devina έγραψε: #82 19-08-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας! Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο stathakis: #83 19-08-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η Devina έγραψε: #84 19-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Click για ανάπτυξη... Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:57 Ο stathakis: #85 19-08-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariophys: Τουρκικος ( μην ξινίζετε τούρκικος είναι ας τον βαφτίσαμε ελληνικό ! ) Irish Coffe Freddo Espresso Click για ανάπτυξη... προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Η Devina έγραψε: #82 19-08-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας! Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο stathakis: #83 19-08-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η Devina έγραψε: #84 19-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Click για ανάπτυξη... Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:57 Ο stathakis: #85 19-08-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας! Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο stathakis: #83 19-08-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η Devina έγραψε: #84 19-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Click για ανάπτυξη... Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:57 Ο stathakis: #85 19-08-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η Devina έγραψε: #84 19-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Click για ανάπτυξη... Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:57 Ο stathakis: #85 19-08-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα! Click για ανάπτυξη... Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 23:57 Ο stathakis: #85 19-08-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω. Click για ανάπτυξη... σε ποιο μερος πηγες τουρκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η Devina έγραψε: #86 20-08-10 00:03 Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο stathakis: #87 20-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Την πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά! Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση. Εσύ; Είμαστε οφ τόπικ βέβαια. και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!. Click για ανάπτυξη... εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 18:52 Η maria....: #88 20-08-10 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο! Click για ανάπτυξη... ο τουρκικος τι καφες ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:23 Ο _daemon_ έγραψε: #89 20-08-10 20:23 ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα... Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η Devina έγραψε: #90 20-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: ο τουρκικος τι καφες ειναι? Click για ανάπτυξη... ...διαφορετικά ο ελληνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο stathakis: #91 20-08-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: ...διαφορετικά ο ελληνικός. Click για ανάπτυξη... μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 21:01 Η Devina έγραψε: #92 20-08-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:13 Ο Άγγελος έγραψε: #93 15-09-10 19:13 https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:54 Η kaleidoscope: #94 15-09-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε.. τι γινεται? αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα? ή εχει αναγκη την καφεινη? για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε.. Click για ανάπτυξη... Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:35 Η lacky έγραψε: #95 17-09-10 09:35 Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χειμώνα κυρίως πίνω γαλλικό... μ΄άρεσει πολυ!! Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!! Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 Ο tsarachaf: #96 17-09-10 10:26 Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:17 Ο stathakis: #97 17-09-10 13:17 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Freddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν) Ανευ ζαχαρης κλπ... Click για ανάπτυξη... ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η kaleidoscope: #98 17-09-10 13:31 Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #99 17-09-10 13:40 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:51 Ο vendetta έγραψε: #100 17-09-10 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου. Click για ανάπτυξη... Από ύπνο πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.